Kom igen nu då!


Ny toalett

Vi har fått en ny toalett idag! ÄNTLIGEN!!! Sen fixade de även med handtaget till balkongen så jag hoppas att det fungerar nu. Skulle komma och ta fläkten samt fönsterrutan med sprickan i sen!

Härligt! Värste modern toa också mot den förra, den här är en sån med knapp man spolar på, den andra var en sån med spak man drog upp!

Vilken härlig dag

Sådär, nu har man varit i stallet och kvällsfodrat. :) Min Dutt är en sötmupp! Men jag kan inte rida för jag har slitna skor och inga broddar. På onsdag kommer hovis!

Har sprungit på stan med min mamma idag! Hittade ett par stövlar som var nedsatta till 199 också köpte jag en ny börs!
Mamma handlade present till Elsk. Han fick den idag, en rakhyvel och raklödder, precis vad han behövde :) Det var nice!

Sen lagade mamma jättegod mat till oss, mums. Jag fick en matlåda också.

Nu ska vi ta och göra oss i ordning, ska skjutsa mamma på dansen och sen åka på fest hos P&A :)

Min mamma är här!

Nu är min mamma här!:) och kisse Margit också! Hon fick sova i vårt rum..har saknat henne! (ja mamma också förstås men det var längesen jag träffade Margit!)
Igår så for vi direkt till stallet och backade in hästtransporten i maskinhallen, sen fick den stå där och bli varm medans vi mockade åt Dust. Jag kunde inte rida för vi har inga broddar.
Ungefär då kom Elsk så sen började vi spraymåla, eller jag var mest i vägen tror jag så mamma och Elsk målade mest.
Det gick snabbt! Och sen fick jag lämna transporten där inne tills ikväll så den kunde torka lite innomhus, så himla snällt!

Åkte hem och åt pizza.. och lite godis :)

Idag har det snöat lite! (men inte mycket) och nu ska vi äta typ lunch, sen ska vi in till stan.. Elsk slutar 13 idag! Men det blir ingen ridning idag heller för det är fortfarande för halt för det :(

Ska kvällsfodra iaf, sen ska Elsk och jag på fest :) Men jag har utsläpp imorgon så får se om jag åker hem när dom åker på krogen!

Hej och hå

Hej och hå, då var dagen bortgjord.
Åkte till OK för att hitta någon slags rostskyddsfärg men det som fanns var svindyrt! Kom då på att mamma tipsat om Mekonomen så jag tog mig dit i denna vidriga trafik. Väl där så var butiken typ tusen gånger mindre än i övik(kändes det som iaf, det var så tomt). Och inte hade de mer färg där inte, tillochmed mindre än på OK fast lite billigare.
Bestämde mig för OK och då åkte jag förbi ett annat så jag chansade och åkte in där. Yes, dom hade och dessutom fler flaskor så jag handlade 3, hoppas det räcker. Annars vet vi ju var det finns och OK har ju öppet lääänge!
Tog mig sen hem, ännu vidrigare trafik, misstolkade en bil i rondellen dessutom som blev arg och tutade, men va fan använd blinkers så man vet vars du ska PUCKO!
Helt slut på när jag var hemma..

Vet fortfarande inte om det blir nått fika i stallet idag men jag antar ju det, eftersom jag inte hört nått annat. Så därför är jag nu hemma och ska äta, sen åka ut till stallet. Får se hur halt det är därute, har jag tur så går det ju att rida. Om en vecka får vi broddar, ska bli skönt, då behöver jag inte bry mig!

Sista jobbardagen imorgon då, känns gudomligt skönt!!

Så var det Onsdag då

Ja redan onsdag, det känns ju som att det var måndag igår! Och det bästa är att imorgon är sista dagen, så himla skönt!

Igår åkte vi till Öredalen direkt när Elsk slutat jobb. Phu för att kånka sängen nerför våra trappor! Slapp bära den när vi kom fram iaf, Elsk + hans söta mamma gjorde det!

Var väl sen hemma till 22.30, jättetrött, så hoppade i säng på en gång.. Är ändå toktrött idag.. SUCK.

Men ikväll är det fika i stallet som gäller (om inget blivit ändrat) samt städa här hemma. Och köpa rostskyddsfärg till transporten.

Imorgon kommer mamma!

Kallt som i graven

Gud så trött jag var när jag vaknade, fast att jag nog somnade nästan på en gång när jag la huvudet på kudden.
Är så fruktansvärt kallt här på morgonen, jag höll på att frysa ihjäl trots att jag hade pyjamas på mig!!

Idag ska jag åka direkt till Dust efter jobbet, sen ska vi hämta släpet, lasta gamla soffan + säng och åka till Öredalen! :) Det blir mys!
Skönt att slippa laga middag också! ;)

Msn har försvunnit från min dator. Förstår dock inte hur men på nått sätt har den gjort det!

Lite piggare efter en dusch

Lite piggare nu!
Har bakat bröd och duschat. :)

Idag har hyresvärden varit här och kikat på lägenheten (igen). Nu har han lovat att komma på fredag och byta toastol, fläkt, laga dörrhandtaget till balkongdörren, byta fönsterrutan också ska han kolla upp elementen eftersom vi inte har fått någon värme, han misstänkte att termostaten farit!

Sen fick vi även byta vår miniparkering mot en annan, fast nu får vi betala ordinarie pris men det känns ändå ok iochmed att vi knappt kunnat stå på den mindre parkeringen sen vi köpte Audin. Oftast har jag fått ställa Polon efter vägen. Speciellt om det stått bilar parkerade bakom oss, då har jag absolut inte kunnat parkera!

Så det känns kanon!

Nu väntar jag bara på att Elsk ska spela färdigt så jag kan få se en film tillsammans med honom!

Imorgon åker vi till Öredalen med gamla soffan + säng, också blir vi bjuden på middag där av svärföräldrarna! Mys!

Trött

Trött trött trött.

Åkte ut till R direkt efter jobbet och betalade blästringen av transporten. Sen ut till Dust och red honom.

Har nu ätit middag och ligger i soffan, jättetrött. Borde hoppa i duschen så jag inte somnar innan det är gjort..

Sen blir det nog en film...att somna till kanske..

Har ingen energi alls idag.

Gomorron måndag!

Här har vi en som legat nästintill sömnlös inatt. Kollade sista gången på klockan vid halv 4,4 nån gång.. Upp 05.20 YIPPIE! or Not.
Blir en låååång dag känns det som, och sedan i säng så tidigt jag kan. Inte för att man kan ta igen förlorad sömn kanske, men jag borde nog sova tidigt ikväll.
Åker till min underbara Dust direkt efter jobbet. Sen är det väl inte så mycket mer inplanerat idag.
Resten av veckan är fullspäckad. Åker nog till Bjurholm imorgon med soffan och sängen.

Nej nu ska jag kila iväg till jobbet och inkassera lite extra OB och flex. Måste pussa på Elsk först bara!

Jag behövde inte hämta Elsk i Skellefteå

..och släpet är på plats i stallet, blästrat! Så nu måste vi måla det med såndära rostskyddsfärg.

Turridningen var mysig, även om jag är lite skeptiskt till vissa saker. Tyckte sadlarna var dåligt tillpassade(och jag är inte så duktig på sånt, men jag kan ju se om den tex lättar helt bak vilket en tex gjorde). Min sadel var stenhård så jag hade rätt ont i rumpan efter en stund. Men själva turen var mysig och hästen också. Jag fick en sötis med ljus man och svans som hette Julia. Riktigt mysig var hon. Men jag har glömt hur jobbigt det är att tränsa en häst med meeega man och pannlugg!

Vi var riktigt duktiga också, alla både travade och galopperade trots att iallafall 2 i princip aldrig ridit innan, 1 red för lääääängesen och en red sist för 8 år sen men hade då åkt av och blivit lite skraj. Sen var det jag då som hade mest vana, och en tjej till som var ganska van men inte red så mycket just nu. Tycker dom var modiga som vågade alla gångarter på en gång!

Nästa gång skulle jag vilja att vi åker och rider tex. islandshästar eller basjkirhästar, det skulle vara roligt att få prova nått som för mig är nytt också, och islandshäst vill jag rida bara för att jag minns att jag tyckte det var så jädra häftigt att få tölta!

Försovde mig

Jag försovde mig i morse så jag hann inte rida min Dust. Får se hur orken är efter turridningen, kanske åker jag ut igen och rider sen men just nu känns det inte som så.
Jag tror inte att hela igångsättningen står och faller med en vilodag, efter knäppturen igår kanske det bara är bra. Han går ju i hagen och rör på sig också. Men lite dåligt samvete har jag..

Nu bär det strax iväg mot turridningen. Elsk ska lämna mig på OK där en arbetskompis plockar upp mig, sen ska vi plocka upp några till!

Om Elsk har otur så måste han åka och hämta släpet, som varit på blästring, när jag är borta. Hoppas vi kan göra det när jag kommer tillbaka istället, jag litar inte riktigt på hans lokalsinne så han kan nog lika gärna hamna i Skellefteå eller så :P

Jag har..

Jag har placerat min blogg i Umeå på bloggkartan.se

Sådärja

Nu har man lyckats få till en besöksräknare också här på sidan. Hoppas att den fungerar.
Bäst att ni besöker mig en massa nu då!!

Ni hittar den under menyn till vänster, nästan längst ner.

Hejaheja!

Forever young

Let us die young or let us live forever
 We don't have the power, but we never say never
Sitting in a sand-pit, life is a short trip
The music's for the sad men.

Can you imagine when this race is won
Turn our golden faces into the sun
Praising our leaders, we're getting in tune
The music's played by the, the mad men

Forever young, I want to be forever young
Do you really want to live forever, forever, and ever?
Forever young, I want to be forever young
Do you really want to live forever, forever young?

Ge mig ett Y

Min dator har blivit så jobbig. För att få ett Y måste jag antingen trycka flera gånger, eller ganska hårt. Det är lite irriterande. Många gånger blir Dusty bara Dust. Visst det gör ju inte sååå mycket, han kallas ju för det, men när mycket blir mcket så är det lite irri.

Ja, jag har lite lite att göra såhär på lördagskvällen.

Elsk och jag har fläskat iallafall. Jag har ont i magen. Jag vill se film. Jag borde nog sova.

Och jag älskar vår nya soffa. Och vår nya hemtelefon!

Totalt knäpp

Ikväll var min häst totalt knäpp.
Det hann ju bli mörkt innan jag for ut och red, men jag tänkte inte så mycket mer på det då vi ju hemma nästan alltid red i mörker på hösten och älskade det.
Visst var han lite extra sprättig till en början men det var ändå okej. Tills vi red förbi hagen som vi rider förbi varje dag, den ligger alldeles vid vägen utanför gården vi bor på, där går det 3 varmblod. Han har sett dem måååånga gånger. Nu när det var mörkt hörde man att det knastrade och någon kvist som gick av, och Dust blev livrädd. Totalt livrädd. Hjärtat bultade så jag trodde det skulle hoppa ur kroppen hans, han stelnade till och växte flera meter. Sen dansade han runt under mig och blev som en slingrig orm.
Fick honom knappt att gå upp till stallet, han skulle bara stå och lystra och bli ännu mer uppjagad. Gav ifrån sig sitt höga "varningsljud" 3-4 gånger och då är han uppjagad.
Satt av när vi kom upp till stallet och tänkte att jag går lite med honom så kanske han blir lite lugnare. Tji fick jag, han vart inte lugnare, han blev totalt omöjlig.
Även när jag ställt in honom i boxen, han åt sin betfor men sen ställde han sig i fönstret och spanade.

Jag menar vad trodde han att det var? Kannibaler? Hästätande monster?

Tokiga älskade häst.

Turridning

Imorgon ska vi till Håknäs hästbruk med jobbet på turridning. Har längtat efter detta för det kändes så otroligt mysigt att rida en långtur på en mysig nordsvensk.
Men som vädret är just nu känns det ju föga lockande. Jag hoppas på bättring tills imorgon. Ska dessutom hinna rida Dusty på morgonen. Vi åker vid 14 tiden för att starta vår tur vid 15. Vet inte när vi beräknas komma tillbaka men blir väl på kvällen antar jag och då lär man väl vara less så Dutt måste hinnas med innan!

Igen då!

bloggkoll

Ligger i soffan

Ligger i soffan och segar, man kan tillbringa väldigt mycket tid i denna soffa, haha.
Har haft G&M på fikabesök, mysigt! Roligt att träffa dem igen, var ju ett tag sen.

Jag borde egentligen ta mig upp ur soffan och åka ut till Dust..men det går lite segt just nu. Jag försökte få Elsk att följa med och göra mig sällskap, men det ville han inte. Suck. Just idag kändes det både väldigt tråkigt och väldigt ensamt och väldigt jobbigt att åka ut. Men man måste ju.. han är ju världens goaste Dust så bara man pussar lite på honom så blir man ju gladare.
Men det är ju det här med att ta sig upp ur soffan, ta på sig ridkläderna och åka iväg som tar emot.. haha.

Nej nu måste jag nog försöka övertala mig själv att fara..

Helmysig dag med min paps!

Jag och min Paps har haft en mycket mysig dag tillsammans!
Vi drack kaffe och åt frukost när han kom vid 9.30, sen åkte vi ut till Dust. Det var ju inte det roligaste vädret idag men gick rätt bra trots allt, kom dock en lastbil men Dust håller sig ju lugnare om det är någon han känner som promenerar med så det gick fint!
Sen bytte jag om till vanliga kläder och vi åkte in till stan för att shoppa jeans åt Paps och en present från Paps till Elsk. Hittade 2 par jeans i första affären, dessutom fick Paps 25% rabatt för att han fyllde i att han ville ha nyhetsbrev, snacka om klipp!
Jag köpte en bärbar telefon, så snart(bara den laddat färdigt) kan ni ringa hem till oss igen. Jag blev så förbannad på att vara utan och den vi beställde kommer ju aldrig. Får jag inte avbeställa den så får jag väl sälja den!

Sen bjöd Paps på fika, det var mums. Och jag handlade the åt mig och mamma.
Åkte hem och klippte Paps, sen slappade vi lite och efter det gjorde Paps en superduper underbart god middag!!

Nu har han och Krajna åkt, och jag&Elsk ska alldeles strax åka upp till jobbet för att bada lite bubbel, MYS!

Soffan är btw, helt underbar!!

SOFFAN KOMMER IKVÄLL!!

Äntligen!!
Elsk ringde precis och sa att soffan kommer kl 17! YIPPIE!!
Synd bara att jag jobbar kväll för jag vill ju se den på en gång, nu längtar jag som en tok tills inatt då jag slutar så jag får se den.
Tänk att äntligen kommer VÅR soffa. Fy tusan så mysigt!! Som vi har längtat, jag tror att Elsk har sagt varje kväll "nu vill jag att soffan ska komma, tror du den kommer snart?"

Det kommer bli ett helt nytt rum! Så himla underbart det känns. Äntligen!!

Jag dammsög imorse och sen åkte jag till Dust och gjorde bort stallet med racerfart. Det var jättehärligt väder att rida i men Dust var spänd och flög i luften för minsta lilla.
Hämtade ut Ellos paketet före jag åkte till stallet så hem och duscha och sen öppna det. :) hih, nu har jag en till "tröja" man kan ha till leggings så himla skönt.

Fick snabba mig och styra undan de gamla sofforna till ett hörn av vardagsrummet så den nya ska rymmas, Elsk får åka hem i racerfart från jobbet så han hinner innan dom kommer, vilken tur att jag dammsugit idag!

Imorgon kommer Paps! <3

Nu ska jag åka till jobbet!

Jag vill dammsuga

Fruset ute, under 0an när jag vaknade så jag antar att det är för halt för att rida redan.
Tänkte att jag kunde dammsuga före jag far till stallet eftersom det var för att hinna det som jag klev upp tidigare..
Men kom på att jag inte vet om man vågar dammsuga vid den här tiden? Fast visst borde man väl kunna göra det, jag har ju blivit väckt vid 07 av byggarbetare som borrar så sängen skakar, när man jobbat natt.

Man vill ju inte bli ovän med grannarna heller.. men jag VILL dammsuga nu, annars blir det ju så stressigt. För jag vill avvakta lite med att åka till stallet så jag får rida istället för att bara promenera med honom!!

Dumma väder..och dumma motorvärmarstolpe som icket fungerar.. Den ena går 1 timme fel (iofs lite lättare att ställa då) och den andra väldigt många timmar fel..

Nu har jag varit duktig

Jag har varit duktig idag. Det känns iallafall så.
For till Dust imorse, red en mysig tur i det fina vädret.
Åkte sen hem, slappade lite en stund, och har sedan vikt och lagt in all ren tvätt i garderoben, samt rengjort åt kissemissarna och allmänt plockat undan lite.
Känns bra, blir inte så mycket för Elsk då heller, och imorrn ska jag dammsuga.

Men nu måste jag sticka till jobbet.

Ha en bra dag!

Godmorgon onsdag!

Humör: Okej
Gjort: Gett missarna mat och vatten
Planer: Åka till Dust och rida, plocka undan lite ren tvätt, jobba.
Ser på: Skärmen på datorn
Lyssnar på: Kissarna som busar
Läser: Ingenting
Dricker: Ingenting än
Äter: Ingenting än
Bästa: Det är onsdag, snart helg!
Sämsta: Att det bara är 4 grader plus ute
Barn: Inget som tur är
Väder:  4 grader, disigt.

Tvättat lite svans

Var ganska länge i stallet idag, skönt. Tvättade Dustens svans så den blev lite fräschare iallafall, sen flätade jag den så den inte blir lerig på en gång. Den var alldeles svart och hård längst ner ju, stackarn!
Sen tog vi våran lilla skrittur, det var mysigt.

Har dock fortfarande ont i huvudet :( Det är iallafall tur att det känns som vanlig huvudvärk, inte som den konstiga som satt vid tinningen och ögat. Men jag vill ändå inte ha ont i skallen det är så drygt att jobba då. Men man får härda ut, bara 2 dagar kvar efter ikväll.

Paps kommer nog på fredag det ska bli mysigt!
Och om poolen på jobbet är ledig ska jag boka den på lördag så ska jag och Elsk åka dit och bada bubbel! Mega mysigt tycker jag.

Men nu är det dags att åka på jobb, kom till och med ihåg att fixa över Metallica skivan som en på jobbet ville ha.

Ha en trevlig kväll!

Tisdag morgon

Hej och hå, ännu en morgon!
Känner att jag håller på att bli sjuk, har ont i skallen redan när jag vaknar, det bådar ju inte så gott tyvärr :(
Men det är bara att bita ihop, jag tänker inte bli sjuk. Har inte tid! Dessutom skulle jag så gärna vilja få den första lönen som man varken varit ledig eller sjuk eller jobbat övertid på. Blir intressant att se vars man hamnar liksom!

Har precis ätit frukost och tänkte dra på mig stallkläderna och åka ut till söta Dust. Han är underbar!
Undrar hur glad han var igår i det oväder som rådde då. Ursch! Tur att jag hann rida på dagen medans det var uppehåll!

Nej, en alvedon och sen iväg till stallet..

Fick rida iallfall :)

Jag hade tur, det hade tinat upp och blivit nästan lerigt istället när jag kom till stallet, så pålle och jag kunde ge oss ut på våran 30minuters tur.
Dock blir det ju stressigt när man kommer hem istället, det känns som att man inte hinner någonting, men så tycker jag ju alltid att det är när man jobbar kväll.
Hann iallafall med att köra igång en diskmaskin så att Elsk slipper börja med det när han kommer hem.
Har hunnit kasta mig i duschen också, samt äta lunch.

Ska åka hem och käka middag, har ingen matdosa och har ingen lust att äta tonfisk och sallad IGEN. Börjar bli less på det, haha. Men Elsk skulle fixa käk åt mig så då åker jag hem, även om middagen bara säger swosch då så måste man åka tillbaka.

Ska nog ta och åka på jobb nu, så får man lite flex också. Behövs ju, dessutom brukar det alltid hinna gå någon minut för länge när man åker hem så. Det blir nog kalas!

Längtar redan tills fredag så det blir helg igen, haha. Men när man väl är på jobbet så känns det mycket lättare, dagarna går ju ganska så snabbt trots allt, det är bara det att dom känns mycket längre när man jobbar kväll för då sitter man hemma innan jobbet liksom, det gör man ju inte när man jobbar dag då äter man bara frukost och åker och jobbar.

Nej ska dra iväg nu.

Skithöst

Kliver upp vid halv 10 och det är fortfarande 0 gradigt ute!! Jävla skithöst. Hur halt kommer det inte att vara då?
Dessutom tror jag inte att motorvärmarstolpen fungerar, jag är inte säker men när man tittar på den så verkar det först ska stå den verkliga tiden vad klockan är, och sen ska man ställa in tiden när man ska åka. Men tiden som står hela tiden var 13:13 när jag var ner vid halv 10, isåfall går den ju fel och då kommer inte motorvärmaren ha varit på när jag ska åka! Jävla bajs grej.
Jag är så himla less på saker som inte kan fungera, och framförallt på att hyresvärden aldrig dyker upp! Vi har ju faktiskt bott här sen 1a juni men ingenting har blivit ordnat som skulle bli det.
Jag måste be Elsk ringa till honom han är bättre på såna saker. Undrar om han har tid att göra det idag. Hoppas det.

Jag håller på att bli sjuk och jag vill inte, jag har inte tid eller råd att vara sjuk nu. Dessutom inte på en kvällsvecka för man förlorar så mycket mer då. Vore ju skönt att kunna få en lön iallafall då man varken haft semester eller varit sjuk, så man får se vad man kan få en normal månad iaf!

Ska åka ut till Dust strax innan 11 och hoppas att det blivit lite varmare då. Hade säkert gått bra att rida ikväll för det blir ju trots allt lite varmare under dagen, men nu kan jag ju inte det. I värsta fall får jag väl leda honom i maskinhallen då, men hur skojsigt känns det på en skala?!

Curly sue

Rysningslåt!!

Vid din sida


Jag är så lycklig



..att du är min. För evigt.

Chans


Synd att du är så söt


Utan dina andetag


Uppmaning!!

bloggkoll

Nu har mamma åkt

..och det är tråkigt!
Imorse följdes vi åt till stallet och släppte ut hästarna, mamma mockade sen medans jag red. Fast det var så halt på vägen så jag kunde bara rida runt gården och så, tur den är stor!
Sen åkte vi hem och mamma lånade badkaret och jag slappade i sängen.
Har hämtad P´s jacka hos D och våra pengar innan mamma for hem.
Just nu har vi tvättid och bara slappar, men jag har ganska tråkigt.

Jag gillar inte söndagar. Speciellt när man inte har nått kul att göra. Dessutom blir det så tomt när mamma åker. Och jag har ingen lust att jobba kväll till veckan. Jag vill göra nått roligt ju! Typ..jobba med nått skoj, eller plugga nått skoj eller nått.

Suck.

Mys dag

Min mamma kom till oss igår!! Vi hann precis umgås litegranna innan hon gjorde i ordning sig och for på dans.
Jag och Elsk var och handlade lite.
Sen gick jag och la mig, väcktes av ett telefonsamtal av mamma, då hade någon/några försökt göra inbrott i hennes bil så hon fick inte upp bakluckan!! Och jag som var så trött det tog en stund innan jag förstod!
Som tur är blev inget stulet, men det var ju typiskt att det skulle hända nu när hon bytt bil och inte med den gamla. Det är ju så mycket billigare å laga en gammal å dessutom känns det inte riktigt lika "skaligt" på nått sätt.

Nåja jag kravlade mig upp imorse och for till stallet. Släppte ut pållarna och red min Dust. Vi råkade rida rätt in i jaktlaget. Tur att han är vit och utan horn. Tvärvände och red en sväng längs vägen i stället. Nu börjar Dust vara mer igång, han vill inte alls gå hem och tycker att 30 minuter det är ju ingenting. Tittar fundersamt på mig när jag "parkerar" utanför stallet och sitter av, typ va? är vi klar redan? Sötisen!
Fixade klart stallet och var hemma strax efter 10 nån gång. Käkade lunch och sen somnade jag. Har dragits med huvudvärk hela dagen, en konstig huvudvärk sitter typ i tinningen och ögat som..tog ur linserna iaf. Måste nog boka tid hos optikern kanske är mitt synfel som blivit värre. Känns dock surt när man köpt linser för 6 månader och hunnit använda typ 2!

Jag och mamma for upp på Ersboda, vi var en sväng på myrorna där jag hittade en jättefin väska från Topshop, och några böcker samt Bröderna Lejonhjärta på VHS.
Hem igen och lagade middag. Sen somnade jag igen! Mycket sov idag..
Mamma väckte mig vid halv 8 och då hade hon dukat upp ost och frukt, sen såg vi Sex and the City! Den var lika bra som förra gången jag såg den!

Nu ska jag strax försöka sova, vet inte hur bra det kommer att gå men lär väl vara totalt död imorgon annars! Imorrn ska mamma följa med till stallet! Blir mysigt!
Sen har vi tvättid imorgon också.

Metallica

Elsk har förresten fått sin födelsedagspresent av mig i förskott. Eller den har ju inte kommit än men han vet vad han ska få.

Elsk, jag och lillebror (förhoppningsvis P&L och några fler) ska på METALLICA i Sthlm, Globen den 8 mars!!!

Yihooooo tredje gången!!

Torsdag!

Idag är det torsdag!! Äntligen, betyder att det snart är fredag och helg! I helgen kommer mamma :)

Gårdagen bjöd på ett fackmöte som pågick ända till 15.30, kom inte ifrån jobbet förrän 15.45. Måttligt less var jag då. Åkte ut till Dust och gjorde i ordning allt innan jag for ut och red, sen tog vi våran lilla tur. Gick ganska fint.
Kan konstatera att min häst blir upprörd/rädd av barnskrik och ensilageplast på marken :P Knasgubbe!!

Igår kom hans täcke som jag fyndat på tradera, det skulle va lite trasigt i ett spänne så jag var lite nervös, men det var hur simpelt som helst att laga och syntes inte att det varit trasigt. Själva täcket är hur fräscht som helst det ser inte ens använt ut!
Så nu slipper han se ut som en vandrande spånhög, det känns nice!!

Idag ska Polo´n få vinterdäck (som inte skakar så man tappar tänderna) och eventuellt en ny ratt. Sen tog Elsk upp låsen och kikade igår och vi måste köpa nya handtag, så då blir det som med Audin att man måste ha 2 olika nycklar. Men det är det värt! Sen kommer bilen kännas SÅÅ nice.

R skulle höra sig för om han hittar någon som kan blästra mitt släp. Blir nice!!

Ny säng!!

Äntligen kom den, vår nya säng! Nu har vi hela 160cm att bre ut oss på och det känns så gudomligt skönt. Måste snart gå och lägga mig och njuta, har bäddat med rena sängkläder också såklart!

Fick sällskap till stallet av S, mys! Det var längesen, ända sen Dust bodde hemma! Hon fick promenera med oss när jag red, härligt med sällskap! Sen hjälptes vi åt med mockningen! Dust var lite misstänksam mot sin hage, de har lagt in mer grus i den för den hade som en stooor vattenpöl precis i ingången, och den nya sanden var ju ljusare än den andra, mkt mystiskt och läskigt tyckte Dust.

Elsk har skruvat ihop byrån också, och satt upp hushållspappersrullshållaren (ska de va ett ord?) Najs!

Skjutsade hem S och passade på att handla lite också. Ska nog hoppa i säng nu, väldigt trött!!
Imorrn har vi fackmöte 14.30 och det lär väl vara minst en timme, så blir ju senare till stallet imorrn tyvärr :(

Vilken låååång dag det blev

For direkt ut till stallet när jobbet slutade vid 15. Packade in grejorna jag hämtat hos Paps och sorterade ut några grejor som kan vara i förrådet tills vintern.
Hämtade sedan Dust och begav oss ut på våran 30 minuters tur. Blev bara en liten sväng fram och tillbaka i byn idag, för när jag kom med bilen stog de och grävde med en grävskopa mitt i vägen, jag insåg att det var att ta sig vatten över huvudet om jag skulle försöka få Dust förbi den..

Tillbaka i stallet så hann jag precis göra Dust klar när Elsk kom. Så han packade höpåsarna och vi släppte ut Dust. Mockade och Elsk städade ur hästtransporten.
Sen började vi! Skruva skruva skruva. Slita ut gummimattorna. Skruva lite mera. Som tur var kom K och sa åt oss att inte stå ute i mörker och regn utan vi fick låna deras uppvärmda maskinhall. Körde dit transporten. Sen gick det ganska snabbt trots allt, så nu har jag inget golv längre!

Och jag tackar min lyckliga stjärna att jag följde mitt hjärta och inte ställde min älskade häst i den, för så mkt till golv hade jag inte. Phu!

Längtar tills den är färdig iaf! :)

Nu, slapping på hög nivå innan dags att sova!

Ett litet tips!!

När ni ska brygga kaffe, glöm förhelvete inte bort att fylla på kaffepulvret innan ni startar bryggaren. Koka vatten kan man göra med vattenkokaren...

Vad bra morgonen börjar..

I did it!!

Ibland är jag bara så jävla smart, haha.
Googlade på problemet, och nu hittade jag svar. Så nu fungerar det!!

Nu ska vi se om jag kan lyckas..

Hoppas hoppas det fungerar.
Klicka på ikonen och lägg till mig!!!

Deprimerande väder som sen vände

Ursch vad det var deprimerande att vakna till spöregn. Hade ju egentligen tänkt åka ut till Dust direkt på morgonen för att kunna hinna med honom innan tvättstugan. Nu blev det inte så, och det är jag glad för, för nu är det ju fint ute. Tyvärr så kommer det väl hinna bli mörkt istället, för jag måste ju passa tvättstugan nu.
Och hungrig är jag också. Men snart borde den sista tvätten vara torr, så då kan jag käka middag och sen åka ut till min Sötipöti Dust.
Tur att vi gillar att rida när det är mörkt.. hihi.

Undrar vad man ska käka idag. Hörde att Elsk och L snackade om Max och helt plötsligt blev jag dödligt sugen på en Low Carb-burgare därifrån. Typiskt! Hur ska jag nu kunna locka mig själv med en tråkig omelett?

En gång till ;)

<a href="http://www.bloggkoll.com/blogg/68082/beffa---kevlarsjl">bloggkoll</a>



Nu fick jag ju med ikonen också. Bra jobbat!!


Updat: Varför fungerar inte koden så det blir en såndär bild?? "vansinnet" hjälp miiiiiig!!

Testade ditt tips "Bokmalen" men det fungerade inte heller..hmm.. får prova lite mera då!

Jag föll för grupptrycket!

Följ min blogg med bloggkoll

Gör det du också!

IQ-test

Gjorde btw, ett IQ test igår som mamma tipsade om, och jag är "övernormal" hehe ;) Det var ju lite intressant, man är inte så dum som man tror då?! Fick samma poäng som min kära moder, ja äpplet faller ju inte långt från trädet sägs det!

Knasig Dutt och massa onödigt info ;)

Sov lite kortare idag, men var ändå trött. Imorrn tänkte jag ta mig upp ännu tidigare, för då behöver jag lite mer tid hemma också eftersom det är "den stora städdagen" hehe. Var iaf ute i stallet till 10 ungefär och kom hem strax efter 12. Det var fint idag också men lite kallare än igår, vilket kändes. Dust hade korvat sig ur sin pyjamas inatt, bogspännet hade gått upp. Så nu har jag tvättat det och ska väl förmodligen byta ut det spännet tills nästa gång han ska ha det.. men nu blev det fleece på istället.. och idag fick pållsen stå ute i pyjamas! Vädret svänger ju så jädra fort och jag vill inte ha björnpäls för då måste jag klippa honom mkt tidigare än jag tänkt.. hoppas ju kunna vänta med det tills vi får rida i någon annan gångart än skritt!

Elsk hade spelat in Maria Wern-Främmande fågel åt mig så jag såg det för ett tag sedan..det var ju sista avsnittet, så tråkigt! Vill ju se mera, jag tyckte det var bra..

Apropå ridturen idag så kantades den av en massa hemskheter tyckte Dust. Först innan vi ens lämnat gårdsplan, en traktor som stod stilla med en människa som skruvade, hujedamig!! En bit senare, en grävmaskin övergiven vid vägen..han tittade misstänksamt på den och undrade om den skulle börja morra.. men den tog vi oss förbi!
Påväg hem så var det dock en grävmaskin i fullt arbete vid sidan av vägen, det var mycket mycket läskigt. Ännu läskigare var den lastbil som stod alldeles tyst och stilla vid vägkanten, då fick matte hoppa av! När vi en stund senare kom in på gårdsplan så startade traktorn och åkte iväg, och då var måttet rågat tyckte Dust!
Men han lugnade sig när vi kom in i stallet och var sedan otålig på att komma ut till käket som väntade! SötapötaDutt!

Elsk ska förmodligen lägga på vinterdäck på Audin idag, skönt. Han har fixat fräscha mot lite arbetsbyte, så det var ju kalas.

Nej nu rinner tiden iväg och jag måste bege mig mot jobbet. Men, imorgon är det äntligen torsdag och sista jobbardagen denna vecka! Ska bli så skönt!

Just det, vi ska ju ha någon info nu om hur många som dött innom AstraZeneca, så vi behöver inte byta om på en gång..hoppas den tar lååång tid, typ till fikat, det vore skönt, då blir dagen kortare! ;)

Sovmorgon!

Tog sovmorgon imorse till 10. Käkade frukost och åkte sedan ut till Dust. Han var lugnare idag trots att det blåste lite, så vi njöt av det fina vädret. Var ju riktigt varmt idag!
Var hemma till 13 ungefär och hoppade snabbt in i duschen.
Måste snart bege mig till jobbet men det känns skönt att det bara blir 3 kvällar denna vecka! Ska åka hem och äta middag, Elsk ska göra omelett åt mig, så slipper jag ta med mig makrill till jobbet..Kände inte riktigt för att äta det.. Visst blir ju rasten mkt kortare för jag hinner nästan bara hem och vända, men det är ändå skönt att kunna åka hem ibland!

Imorgon tänkte jag kliva upp lite tidigare, så jag inte bara hinner sova och åka till Dust, då känns ju dagarna så meningslösa. Men jag behövde verkligen den här sovmorgonen, jag var så grymt trött igår, somnade nog innan 11..

Nej man kanske ska ta och klä på sig.. borde egentligen stoppa i mig nått också för jag är lite hungrig känner jag..

Dag på kvällsveckan

Idag ska vi jobba dag istället för kväll, för vi har någon slags workshop på jobbet. Vet inte riktigt vad det är tänkt att vi ska göra men vi ska vara med vårt motgående lag och det är därför vi fått lov att byta till dag.
Jag hade mycket hellre sovit ut, är så grymt trött nu. 8 dagen på raken att kliva upp tidigt! Men imorgon får jag ju sova, även om jag inte kan sova hur länge som helst nu när jag har Dust. Men tänkte försöka sova ut någorlunda iaf, men så att jag hinner med honom ändå! Min sötapöta!

Igår hängde Elsk upp fönsterlamporna i vardagsrummet, det blev kanonbra! Mycket mysigare när man kliver upp! Nice! Jag satt och sydde på Dutt´s täcke och kände mig duktig, haha.
Ska åka direkt till Dutt efter jobbet, annars lär väl jag somna på soffan eller något annat lika smart! Suck!

Nej nu är det nog dags att bege sig tror jag..vi blir bjudna på lunch på jobbet idag!

Trött

Blev inte så sent igår men trött ändå, har varit trött hela veckan så. Kanske är vädret?
J&P&H kom över och vi såg film :) H har blivit så stor redan! och så himla sööt!

När de for gick jag nästan och la mig på en gång, för jag hade utsläpp imorse. Gick bara fint, tog en tur med Dusten direkt innan han fick gå upp och käka sitt hö. Sen mocka och sopa och var därifrån till 10, kom dit vid kvart i 8. Men funderar på att ta mig en liten lur nu, då det är firmafest ikväll med Elsk´s jobb, och jag hamnar eventuellt inte i säng förrän hästarna är utsläppta och Dusten riden..

Kvällen börjar iallafall med middag på Droskan, och sen antar jag att vi hamnar i "chefens" jacuzzi. Älskar deras fina hus!! Är så himla mysigt där och de är så trevliga att umgås med..Ska bli roligt! Men jag ska ju köra då, för då kan jag ev. åka direkt till stallet bara dumpa av en full Elsk hemma. Tar nog Audin kanske ;)

Nej, kanske man ska slumra till lite så man orkar med.. Min underbare sambo städade ju igår så det behöver jag inte tänka på, och täcket och påslakanet hänger på tork, fick tvätta det i stallet istället för att vänta tills på fredag med ett nerpissat täcke. Jädra katt!

Blåsväder

Var ut i blåsvädret igår, huga vad kallt det blir när det blåser i ordentligt! Dust var extra uppe i varv som han lätt blir när det är sånt väder!
Tog samma runda som på onsdagen, fungerar bra, blir ganska precis 30 min beroende på hur fort han skrittar =P

Var sen in och fikade med stallägaren! Mysigt. Nu har vi bestämt hur vi ska göra nu när det bara är jag som är inhyrd! De ska ta in Dust varje dag, så jag behöver inte alls tänka på det! Och sen så ska jag släppa ut varannan helg istället, och sen försöka hjälpa till lite mer typ i kring jul och så så skulle dom hjälpa mig med honom då så jag får åka hem! Snällt va? Jag tror det blir superbra!
Så i helgen ska jag släppa ut, tänkte att det passar bra för nästa helg ska vi ju på D´s 30års fest och då kan det ju bli ganska sent. Nu ska vi iofs på firmafest i helgen också men jag tänkte att eftersom jag ska köra så kan jag åka nästan direkt ut till hästarna, jag fick släppa ut dem tidigt!! :)

Ska packa ner ridkläderna nu, sen åka till jobb. Tänkte nämligen fara ut till Dust direkt när jag slutat!!

Premiärturen..och en regnig tur!

Igår blev det då dags för premiärturen på 4½ månad! Det har nog aldrig känts så skönt att sitta i sadeln igen, och vad bättre var att min älskade mamma var med, fast från marken! Det var också länge-länge sen!!
Dust var pigg, framåt och alldeles alldeles underbart söt! Som bara han kan va! <3

Idag var det en lite surare Dust som mötte mig i hagen. Han tycker inte om regn, och han tycker inte om matte när hon tvingar ut honom i regnet. Dessutom gillar han ju inte alla bilar, vilket tydligt märktes idag då han vände på en 5 öring mot diket och skuttade runt så jag nästan ramlade av! Knas-häst!

Nu är jag hemma och Elsk fixade i ordning middag åt mig, för jag hade ju inte hunnit käka innan. Åkte direkt från jobbet efter att jag fått välbehövlig massage!
Nu ska jag bara slappa!

RSS 2.0