Tomtar överallt och sammanfattning av dagen..

Idag for vi hem till Paps direkt efter att vi hade släppt ut hästarna. Fick frukost där, mums.
Packade in alla ridgrejjor i sadelkammaren. Den blev ganska...proppfull!! :O Tog med mig vintertäckena upp.
Fikade sen, mums.
Kollade sammandraget från Globen på TV sen, fast somnade en stund. Åt god middag, fick matdosa, tack Paps!

Tog sedan med oss mitt julpynt och R´s biltransport. For till mamma, där blev det fika och Elsks föräldrar kom också dit. Mamma spelade in det andra sammandraget från Globen, själva showen åt mig, snällt :) Hon ska ta med det när hon kommer.
Så fick vi våra julgardiner och jag fick låna en kruka så jag kan köpa en hyacint. Vars jag nu ska ha den, Elsk muttrade nått i stil med "tomtar överallt, du är som ett litet barn" när jag sprang runt och ställde ut alla tomtar. Men alltså, jag ÄLSKAR tomtar, jag ÄLSKAR julen, och jag ÄLSKAR allt runt i kring.

Satte upp julgardinerna direkt när vi kom hem, det blev så himla mysigt, jag älskar det! Tack snälla mamma för att du valde ut dem och köpte dem åt oss så vi fick några till sist!

Och tack Paps för julduken den blev perfekt på bordet :) hihi. Så himla mysig lägenheten är nu, jag längtar efter julgranen, undrar när vi kan ta in den?
Ska nog klä min lilla julgran som vi ska ha i vårt rum, imorgon. Om jag hinner innan jobb, jag tänkte faktiskt sova ut imorgon för det har jag ju inte gjort på 7 dagar och min förkylning tar kål på mig. Så Dust är viktigast iaf!

Har varit en supermysig dag och det var skönt att få komma hem. Längtar tills nästa gång redan!

Min dag

Min dag började redan 04:45. Åkte till stallet och släppte ut hästarna, for sen vidare till jobbet där det blev övertids jobb mellan 06:21-15:18, väldans nice faktiskt.
Åkte direkt ut till stallet igen, mockade och fixade i ordning foder samt tog in hästarna. När jag kom hem hade Elsk lagat middag, och tvättat täcken, så det var nice.

Ligger nu i soffan, börjar känna att det faktiskt är helg litegrann nu.

Ska nog sätta upp adventsljusstakarna snart, också pratade Elsk om att han ville ha godis. Får se om jag orkar åka och handla det åt honom!

Trötta Fredag..

Jag är så trött att ögonen faller ihop hela tiden, trots att jag igår gick och la mig tidigast på hela veckan. Ska ju upp ännu tidigare imorgon också så jag känner mig inte pigg direkt.

Ikväll ska nog Elsk och jag se på Mamma Mia, också ska jag till stallet efter middagen!

En natt till

Kisse har varit igång inatt igen, dock lite tidigare den här kvällen, typ vid halv 12 och det blev Elsk tur att kliva upp.

Jag hade tidigare under dagen slagit in fårskinnspadden och lagt den på bordet för den ska skickas iväg. Dumt av mig, jag vet ju att Kisse är GALEN i den, men tänkte inte på det när den var inslagen.

Också hörde vi nått som prasslade....mycket riktigt, kisse har slitit sönder pappret och sen försökt slita ut bitar ur fårskinnspadden! GALEN kisse!!

Vet ni vad jag gjorde klockan 12 inatt?

Jo, jag och Elsk satt på golvet i vardagsrummet och försökte få bäddmaddrassen att bli ren. Kisse hade nämligen kissat på båda våra täcken, samt madrassen.
Det mest ironiska är att mamma berättat att hon tyckte jag skulle köpa sån där plastfrotté och jag har inte gjort det än. Fan fan fan att jag inte gjorde det på en gång då hade det aldrig kommit kiss i sängen.
Inte är det bättre att jag inte känner någon doft alls så jag måste ju be Elsk sitta och lukta på allt.

Så det gjorde vi vid 12 tiden inatt.

Vad värre är, att vid 01 tiden när jag nästan somnat, så tycker jag att det kisse håller på med låter oroväckande. Kliver upp och går ut i hallen. Då har hon öppnat garderobsdörren, dragit ut påsen med 5 kg kattsand, och tuggat hål på den!!!

Gaaaaaaaaaah, jag blir galen på denna katt. OCH jag måste köpa såna där barnsäker spärrar. Vars man nu köper det!?

Jättesupertrött idag, halsen värker värre än någonsin, jag är sååå förkyld, men ska dricka upp mitt the och åka till jobbet.

Have a nice day!

Julpyntat lite

Ja vi tjuvstartade redan idag med lite jul/adventspynt.
Åkte nämligen till Rusta och där fanns ju granris med ljus girlangen till balkongen som jag ville ha. Så vi handlade den, en jullöpare till vardagsrumsbordet, och en krans till dörren.
Var som tvungen att sätta upp allt ju. Mycket mysigt blev det, I like!!

När vi var på Maxi (storhandlade idag) och jag skulle ta ägg, stod där en förpackning med ljus, det är som ljus i små glas och på varje står det liksom 1, 2 , 3 osv. ända till 24. Som en adventskalender! Så den var jag ju tvungen att köpa förstås.
Vet inte riktigt hur, eller vars jag ska ställa dom bara?
Köpte mossa till adventsljusstaken också. Åååh vad jag längtar!!!

På måndag ska jag se julkalendern och tända ljus nummer ett! Och hos pappa på söndag får vi tända ljus nummer ett i adventsljusstaken. Längtar megamycket!

Handlade en julgran till bilen också, tihi. MYS!

Tävling

Hittade en tävling som jag väldigt gärna vill vinna! En fin skäggtomte från Tjohalia.

Visst är den fin?


Vattenbyte i akvarium

Har bytt vatten i akvariumet och sagt hejdå till en fisk med megaögon. Stackars firre!
Blev ingen handling, jag orkar inte. Jag är helt slut fast jag inte gjort så mycket mer än att springa till och från tvättstugan.
Men imorrn måste vi åka, för det finns i princip ingen frukost så jag kommer ha problem imorgon. Men nått kommer jag säkert på.
Idag mår jag inte så bra. Slank ner en lussebulle på jobbet, frasses till middag och lite godis. Inte bra! Måste skärpa mig, jag blir ju så glad när det går bra. Men så lätt att "ramla dit" när man är stressad/hungrig/mår dåligt. Blääk på mig.
Nya tag imorgon!

Såå ont i halsen. Men hittade Mucoangin tabletter (smärtstillande halstabletter) så lite bättre blev det ju. Måste nog ta en till snart. Men smaken är ju så äckligt också domnar tungan också bort!

Jag måste tvätta Dustys svans och rengöra alla saker som ska hem till Paps. Måste göra det innan söndag. Men när ska jag orka? Skjuter bara upp det.

Nu Desperata...

Ingen träning

Ligger i soffan, ska snart kila ner i tvättstugan igen. Har äntligen fått tvätta mitt kattnerpissade duntäcke. Jävligt drygt att det ska vara så svårt att få tvättid, inget kul när kisse "gör en olycka" ibland. Luktar inte så gott om man säger så.
Dock verkar det inte ha fungerat så bra i torktumlaren trots att jag hade 6st bollar i? Tycker vissa av "rutorna" med dun bara hade en dunboll i sig, det har inte spridit sig. Undrar om tumlaren är för dålig eller om jag gjort fel?

Elsk är och tränar nu, eller han är väl snart påväg hem. Jag kunde inte följa med pga mitt hemska halsont. Man ska tydligen inte träna då. Och det är väl kanske lika bra för nu börjar förkylningen tränga sig på också. SUCK.

Ska åka och handla senare, men kom på att det är ju löning idag för de flesta så det lär vara smockat med folk. Väntar därför ett litet tag innan vi åker. Måste skriva handlingslista också.

Och på tal om listor, borde skriva önskelista.

Nu kom Elsk hem!

Sovit bort kvällen

Så har man sovit bort nästan hela kvällen då. Däckade i soffan efter middagen. Elsk försökte att väcka mig så jag inte skulle få så svårt att somna ikväll men det gick inte så bra. Mamma ringde men kommer knappt ihåg vad vi pratade om.
Skitrött!

Piggare nu iallafall, slutar väl med att man blir FÖR pigg istället såklart.

Dutt var ulledullitgullig idag. Söta häst. Han är så himla söt när han får isbjörnspäls för han ser ut som en ponny då. Också blir han så krammysig.

Drygt väder ute idag. Jag gillar att det snöar men är jobbigt med snöstorm så man blåser bort när man går ut. Men snö är mys. Längtar tills man får adventspynta!!!

Ska nog se film med Elsk nu men han kommer säkert att somna.
Måste nog fylla vatten i akvariumet för jag blir kissnödig att lyssna på det.

Nu vaknar kisse. Hon har sovit med mig på soffan hela kvällen. Söta fina kissemiss!

En månad!!!!!

Idag är det EN MÅNAD till julafton.

Jag längtar.

Skitkul kväll

Hade en skitkul kväll igår tillsammans med jobbfolk och senare Elsk som också kom dit.
Jag bara älskade hårdrocksgolvet och dansade mest hela kvällen.
Det känns idag vill jag lova, vilken träningsvärk jag har i magen! Och även ryggen. Samt nacken för jag var ju tvungen att headbanga lite också :P hehe.

Grymt rolig kväll iallafall! :D

Ikväll ska vi till P&A och äta tacos, precis vad vi behövde, slippa fixa mat och umgås med trevligt folk. Sen ska jag fodra kväll i stallet också.

Men mitt öra jävlas med mig. Riff raff ruff spelade, och då blev ljudnivån för hög för mig som inte hade några hörselproppar. Så idag tjuter det värre än vanligt och jag är otroligt känslig för ljud. Skitjobbigt! Jag hoppas det lugnar ner sig lite sen. Brukar ju i vanliga fall ha det jobbigt när jag kommer hem på kvällen, men inte dagen efter. Suck. Jag måste hitta ett par bra hörselproppar som gör att jag hör vad folk säger men inte släpper igenom de elaka ljuden. För det är skitjobbigt att ha hörselproppar på krogen, man hör ju inte vad nån säger också skriker man ju själv. Suck. Men är väl bara att inse att jag MÅSTE om det inte ska bli värre!

Julskinka

For på Ica efter träningen och handlade, hade typ inget hemma till frukost så jag var jättehungrig eftersom jag inte ätit så mkt innan träningen.
A berättade att hon hade hittat julskinka där igår så jag var ju givetvis tvungen att köpa det! Ååååh så gott. Inte lika god som den riktiga julskinkan förstås, skivorna är ju så tunna, men nästan iallafall!
Var tvungen att köpa "farmors-osten" också, Wästgöta Kloster, den svarta. MUMS!

Så nu är man lite mättare iallafall.

Försöker övertala Elsk att han ska åka med mig till stallet och hålla mig sällskap, kändes riktigt tråkigt att åka själv. Dessutom har vi inte ens valt ut julgranen som vi skulle få ta men jag antar att jag inte kan få honom till det nu. Kommer väl sluta med att vi köper en julgran istället för att han alltid vägrar följa med och kolla. Man måste ju göra det på en helg för annars är det ju mörkt och då är det svårt att se hur julgranen ser ut ju!
Får väl se om han hänger på.

Försöker få bort huvudvärken också jag vill inte ha ont i skallen ikväll, det är ju Astra IF fest ju! Men det verkar ju som att jag får dras med den. Tur den inte är lika hemsk som igår iallafall!

Spinning 40 min

Det blev ett spinningpass idag istället för det missade passet igår.
Kändes riktigt härligt faktiskt.
Vaknade med huvudvärk men bestämde mig för att fara ändå. Kände inte av den alls under passet och ett tag efteråt var den också borta. Men nu känns den lite igen. Typiskt!

Var iallafall härligt att träna, men det kändes att jag inte har kört spinning sen i somras. Har inte samma styrka i benen och knäna gör ont. Men det är bara att köra på så kommer det väl tillbaka!!

Försov mig

Försov mig så jag missade passet jag tänkt gå på. Så kan det gå!
Får försöka fara på nått pass i helgen istället. Eller ta en promenad.
Ska åka ut till Dust nu, ska luncha hästarna och göra stallet.
Sen ska jag och A äta lunch på stan och handla lite julklappar!
Blir nog en bra dag :)

Suck..det andra magontet..

Ja vi fick ju igår veta att vår arbetsplats ska avvecklas. Man är ganska chockad och det känns som så overkligt på nått sätt?
Fick gå hem igår om man ville så jag åkte hem till Elsk. Men då blev jag typ jätterastlös och ville tillbaka till jobbet. Också typ skakade jag...huvva..

Ska väl få mera info idag iaf. Ingen är varslad än så vi har kvar våra jobb!

Men det känns tungt ändå!

Ett magont har släppt iaf..

Ett magont har iallafall släppt, mamma har ringt förs.bolaget och de lovar att sätta in pengar så fort fakturan kommit.
Nu har den kommit och kalaset gick på 6572kr. Mycket mindre än jag trodde! Får se hur mkt det blir som jag får bet själv nu då, men nog känns det mycket lättare iallafall.

Annars då? Jo, chockad, förtvivlad, oro. Men som mamma säger "det löser sig alltid". Hope so!

Nu sängen, krama Elsk. Imorrn Dust. Dammsuga hemma? Får se.

Jädra missar

Katterna lever rövare och är riktigt jobbiga, skulle helst vilja stänga in dem i en bur eller nått, blir så irriterad på dem när de är och rivstartar på soffan osv.
Zelda har dessutom fått tag på fårskinnspadden igen och tuggat sönder. Suck, förgrymmande katt!
Dessutom stinker det kattskit för Vicky har varit på toan. Hennes mage verkar då inte ha blivit bättre trots att vi bytt mat nu, måste kanske byta igen?
Kanske behöver byta kolfilter på toan också, får väl åka och handla det och kattsand på fredag när man får lön.

Igår hade Zelda kissat på mitt duntäcke och lagt en bajsklump i sängen så det var bara att riva ur alla sängkläder.
Måste handla tennisbollar och se om jag kan få en tidigare tvättid så vi får tvätta täcket, har inte tid förräns på tisdag annars.

Nu måste jag snart göra mig i ordning för jobb, vi börjar kl 14 idag och ska ha arbetsplatsträff. Nervöst!

Bodypump

Har varit och kört ett Bodypump pass med S och en kompis till henne.
Var himla skönt faktiskt.
Inte lika roligt pass som i torsdags men det var helt okej.

Tisdag idag, blöt tisdag tyvärr..

Snart dags att åka till jobb, tycker faktiskt att jag hunnit med rätt mkt idag.
Har varit hos Dust, han är söt.
Har röjt undan lite här hemma med förhoppning att Elsk ska dammsuga.
Och dessutom tränat.
Skönt!!

Men nu ska jag leta åt några kläder och göra mig klar för att åka till jobb. Min ena lins jävlas lite med mig så jag har plockat med mig glasögon och linsvätska så får jag gå och ta ur den i värsta fall. Förstår inte varför den börjar jävlas.

Vilket påminner mig om att jag måste beställa fler linser...
Suck. Ännu en utgift!!

Nej, kläder var det...

Duktig

Har varit duktig och tränat idag, fast här hemma. Är ganska skönt med en motionscykel faktiskt, för vädret kändes inte som nått skoj att gå i!
Så det vart 1 mil på cykeln och ett gäng sit-ups. Skönt!

Sen en härlig dusch, och lite fika.

Hupp

Ursch vad trött jag varit ikväll, har suttit på uppack hela kvällen. Blev riktigt drygt på slutet faktiskt..trodde nästan jag skulle somna.
Men nu när jag kommit hem är jag ju självklart piggare igen. Haha, som vanligt.

Ska väl ta och hoppa i säng alldeles strax, tänkte försöka ta mig ut till Dust lite tidigare.. :)

Snart dags för jobb igen

Nu är det snart dags för jobb igen, huvva. Jag gillar inte måndagar på kvällsveckan, det är värsta dagen. Sen går det lite bättre iallafall!
Har bara degat idag, orkar inte göra något vettigt känns det som. Tog hand om Dust och fixade i ordning i stallet bara, sen hem.
Käkat lite korv till lunch och legat i soffan med kisse. Hon ligger på sin filt och sover, min söta!

Hoppashoppas att Elsk är vaken när jag kommer hem. Det vore mys!
Imorrn måste jag nog försöka städa lite här hemma, jag har stökat ner så hemskt :P Kanske dammsuga lite också!

Såg iaf en bra film igår, Irene Huss - Glasdjävulen. Men Elsk sov sig igenom hela filmen som vanligt. Haha. Han skulle kanske se den i veckan när jag jobbar ist.

I helgen är det Astra IF fest. Elsk ska också ut då, så då kan vi ses ute. Blir nog skoj!

Dags för Dust!

Sov ganska gott inatt, var väldigt trött. Vaknade när Elsk gick ut ur rummet men somnade lika snabbt, vaknade sen vid 9:15 och funderade på att kliva upp, men somnade om och klev upp vid 10.
Nu har jag ätit frukost och ska ta och pallra mig iväg ut till Dust.

Sen får vi se vad jag hinner med innan det är dags för jobb!

Ha en bra dag!

Övertid

Har jobbat övertid idag, 13-20.50. Var ganska nice faktiskt, satt och surrade under tiden eftersom vi handpackade. Så tiden gick rätt fort och det är skönt att vara hemma vid den här tiden.

Nu ska nog Elsk och jag se film snart men först ska jag steka korv till honom så han har matdosa imorrn!

Julmust är gott. Jag längtar till 1a advent så jag får sätta fram alla julsaker!!


En vit morgon

Ännu en tidig morgon men denna gång är det vitt utanför mitt fönster!
Snön som kom igår ligger kvar! NICE!

Zelda fick gå ut på balkongen och känna snö under sina små tassar igår, det var lite läskigt. Hon är så söt.

Jag och Elsk såg Irene Huss - Den krossade Tanghästen. Den var ganska bra men Elsk somnade väldigt tidigt och sov sen nästan hela filmen :(

Nu ska jag åka och släppa ut hästarna, sen ska jag hem och slänga mig i sängen en stund, och sen är det dags för jobb!!

Och Vickan då :)

Och Vickan, hon såg ut såhär minsann:







Är dom inte söta? Våra missar ♥

Trötta Zelda

Vi har en väldigt trött Zelda här hemma.
Först såg det ut såhär: (vid 17:30)



och för en stund sen såg det ut såhär: (20:30)




Tidig morgon

Har varit och släppt ut pållarna, var lite halt ute men gick bara fint att köra. Halkade dock omkring själv när jag skulle leda upp dom till hagarna men då kan man ju stödja sig på hästen :P

Körde igång en tvättmaskin med lindor och sånt också, måste ta tag i att tvätta upp alla grejjor som bara legat. Allt som inte kommer att användas kan ju flyttas hem till sadelkammaren!

Ska försöka sälja iväg lite också. Har så mycket schabrak osv som jag inte ens hunnit använda som ligger kvar i plasten! :O


Det snöar!!

Wall-E

Har just sett filmen  Wall-E med Elsk.
Det måste vara en av dom sötaste filmerna jag har sett, så himla gullig.
Handlar om en robot, som pressar ihop skräp, som blir kär i en robot som kommer från ett rymdskepp.
Sen börjar deras äventyr... :P

Se den!


Så skönt med fredagkväll

Åh så skönt att jobbarfredagen är över och jag känner mig så duktig som stannade kvar till 16.31 ;) hihi.

Det blir övertid på söndag, 13-21, blir kanonbra. Skön tid också, så får man komma hem och pussa på älskling och kanske se lite film innan han ska sova.

Min kära mor hade lagat middag åt oss och det var så underbart att slippa det när man jobbat så sent. Dessutom var det jättegott! Tack älskade mamma! ♥

Sen följde hon med mig till stallet, vi var ett bra team idag och var klara på 40 minuter, och då hade vi hunnit mocka, sopa, göra mat, ge dust medicin och kyla dust ben, linda hans ben, borsta snabbandagen och göra i ordning ny medicin. Tack snälla underbara mamma än en gång!

Nu har jag varit smakråd åt mamma. Ska väl slösurfa lite medans hon gör sig i ordning, har lovat att skjutsa henne för det är dåligt med parkeringar.

Sen ska Elsk och jag mysa framför en film, kanske man är sugen på lite fruktsallad också :P

Fredag idag!

Äntligen fredag, även om fredagar på dagveckan är en jobbig dag!
Jag trodde ju att jag skulle jobba övertid imorgon, men igår så sa chefen att det inte blir någon. Sen sa en annan att det skulle bli, så vi får väl se. Vore nästan skönt om det inte blir för jag ska ju släppa ut hästarna så jag kan ändå inte sova ut, och idag var jag väldigt väldigt trött när jag vaknade.
Är lite piggare nu iallafall.
Har packat väskan och ska dra mig mot jobbet nu, orkar inte åka lika tidigt som vanligt när vi jobbar till halv 5. Dagen blir ju nog dryg ändå!

Ska åka hem och äta middag först innan jag åker ut till Dust. Min fina!

Sen blir det nog en slapp kväll i soffan, oavsett om jag jobbar imorgon eller inte...

Ha en bra fredag!♥

Dusty idag..

Min lilla korv ville inte äta sin mat när det låg medicin i den, så vi har inte fått i honom nån medicin. Han hade väldigt ont i dag, det syntes på ögonen och sen när vi skulle kyla benet så märktes det väldigt väl också. Han brukar ju stå som ett ljus men nu fick man passa sig för det onda benet när mamma skulle linda.
Dessutom hade jag glömt ispåsen som jag skulle kyla med hemma, men min fyndiga mamma hittade en fryst Billys pan pizza så den fick agera kylningsobjekt. Hehe, är nog inte alla hästar som haft en Billys pizza på benet :P

Efter massa joxande med att få in medicinen i sprutan, så gav vi honom den direkt i munnen och det gick bra. Han är väl inte nöjd över det men man får ju i honom det iallafall.

Sen byggde mamma och jag sjukhagen och det var megajobbigt. Men det blev bra!

Så sen lämnade vi min plutt med sina värmande snabbandage på sig. Han stod som helt stilla på samma fläck och vilade benet. Stackarn! Hoppas verkligen medicinen verkar nu då så vi fick i honom tillräckligt. Vill inte att han ska ha ont.

Min plutt! Det känns väldigt jobbigt men, jag börjar iallafall att smälta det nu. Jag är glad om jag får ha honom kvar och pussas och kramas med honom och ta hand om honom. Och jag vill göra allt vi kan så han kan bli så bra att det blir så.

Mamma ska ringa imorrn och kolla om vi kan få mer medicin för nu räcker den inte till alla dagar eftersom jag fick slänga allt som var i maten som han vägrade äta. Också joxade jag och mamma bort en del med..

Bodypump

Har just kört ett jättehärligt bodypump pass på Iksu med Elsk och A. Det var så jädra kung och nu kommer jag ha megasuper träningsvärk i morgon.
Har dessutom typ benhinneinflammation sen springandet med Dust igår, mina ben tål inte att springa på asfalt utan stötdämpning!! Ajaj.
Men det går väl över!!

Sov som en stock och väldigt trött..

Somnade som en stock igår, var helt slut.
Är megatrött idag och fryyyyser som en tok.
Vill bara att arbetsdagen ska ta slut så jag kan hämta mamma och åka ut till Dust.

Men måste åka till jobb nu.

Min älskade Dust! Idag ska vi bygga sjukhage så han får gå ut! Han kommer nog bli lite upprörd över att hagen plötsligt är mindre :P Min söt. Hoppas han ätit upp fodret, annars måste jag åka in och be om annan form på medicinen!

Nej, to work!

Lång dag på ATG

Efter en lång dag på ATG där vi bedövat, böjt, röntgat och tillslut ultraljudat, så fick jag beskedet att det är gaffelbandsskadan som orsakar hältan. Han är 1 gradigt halt.
Skadan har alltså blivit värre än sist vi var där, och kommer troligast aldrig bli bra.

Jag kommer aldrig att få rida honom igen. Min älskling!

Han ska nu få gå i sjukhage och få fenylbutazon, han ska vara lindad om nätterna, och jag ska kyla hans ben en gång om dagen. Förhoppningsvis kan vi då få till det så han slipper ha ont, och kan fortsätta som pensionär..

Det är det jag hoppas på. Veterinären lät ju inte alltför negativ till det iallafall.


Men jag har gråtit och gråtit och gråtit sen jag fick beskedet. MIN! vi ska ju dressyra på banan och galoppera i skogen och rida till sjön och bada och och och....rida skanska hemma hos pappa och ödetorpet och.....och...aldrig mer..

Jag älskar honom. ♥

Ledsen.

Orkar inte berätta nu. Ska åka och bada jacuzzi på jobbet.
Har gråtit större delen av dagen.

Men min älskade häst är så otroligt duktig och har fått beröm av veterinären över hur fin han var i kroppen.
Då blev det ju ännu jobbigare med så tråkigt besked.

Men jag får glädjas åt att han (troligtvis) får leva!

Återkommer när jag orkar.

Trött tröttare tröttast

Ursch vad trött jag är. Har varit megatrött hela dagen faktiskt.
S liftade med mig till bussen när jag slutat jobbet, var mys att prata en stund med henne. Vilken fuskis som får ha helg redan nu! Vill jag också ha..
Åkte sen ut till Röbäck och hämtade transporten. Var ganska halt upptäckte jag påväg till stallet då jag råkade glida lite.
Sen så är bilen dum, den immar igen. Suck. Såg nästan ingenting tillslut utan fick öppna rutan och sitta med skallen utanför sista biten hem.
Höll på att toucha ett rådjur också, så jädra nära, den galningen vände ju tillbaka mot mig istället för att fortsätta över vägen..

Var så hungrig så jag skakade i stallet så det blev ingen ridning..Mockade lite snabbt och åkte hem och gjorde middag..
Men imorrn är man ledig för Dust ska till ATG. Måste upp tidigt ändå, ska vara där 9.30.


Håll tummarna!

Godnatt!

Tisdag idag då

Så var det tisdag då. Känns skönt för jag är ju ledig imorrn! Får väl inte riktigt sova ut imorrn, men sova längre iaf =D

Ikväll ska jag åka till S och hämta hennes transport som jag ska få låna. Hon är så snäll!

Är väldigt trött idag men det kanske inte är så konstigt, för Elsk och jag var uppe rätt sent. Men filmen var iallafall bra, vi såg Irene Huss-Nattrond.

Idag ska Elsk hämta sin present från sin mor&far, den kom igår! Men då hann vi inte innan  butiken stängde.

Jag hoppas att det går lika snabbt idag på jobbet som det gjorde igår, för igår så bara susade dagen förbi och det skulle vara väldigt skönt om den kunde göra det idag också. Tror tyvärr att det kommer att bli en ganska lång dag eftersom vi har så mycktet körning.
Hoppas på övertid i helgen för isåfall ska jag jobba. Behöver ta igen det jag tappade när jag var sjuk.

Nepp, borsta tänderna och fixa i ordning sig inför jobbet kanske.
Ha en bra dag!

Nu jämarns!

Nu jämarns har vi städat också, så duktig vi känner oss :) Röjde undan efter helgens presentöppnande, festande, samt massa annat man bara skjutit upp. Nu är både sänglådorna på plats och sängklädseln också. :)
Måste dock boka tvättid, för tvättkorgen är överfull. Suck. Varför ska det vara så krångligt och tråkigt? Var så mycket enklare när man hade tvättmaskin i lgh. Det saknar jag faktiskt.

Imorgon ska jag åka och hämta hästtransporten som jag ska få låna av söta S. Sen blir det stallet och sen hem och laga middag. På onsdag är jag ju ledig för Dusty ska på återbesök på ATG.

Elsk och jag hade tänkt se en film, en Irene Huss. Får se om det blir av, klockan är ju redan mycket. Men känner jag mig själv rätt så somnar jag ändå inte så tidigt.

Nu väntar jag på att mamma ska ringa. Tror hon gör det nu, hör jag :P Nähä, det var till Elsk. Fasiken!!!

Styrketräning + ridning

Har varit på Iksu och styrketränat med Elsk.
Vi körde biceps och bröst.
Gissa vem som kommer att ha träningsvärk imorgon? Men det är det värt.

Dessutom har jag ridit min kollriga häst idag. Puckoknas! Men söt är han.

Känner mig liiiite hurtig iaf.

Ursäkta mig?!

Ursäkta mig, men vad är det här för häxjakt man bedriver?
Hur orkar man ens ta sig tid, att försöka motbevisa om en historia är sann eller inte?
Och exakt VAD får man ut av det?
Är man avundsjuk, vill man ha pengar, vill man förstöra, eller vad är det?

Jag förstår inte hur man orkar ödsla massa energi och tid på nått sådant?

Och nu har jag tyvärr också gjort det.

Och ja, jag förstår inte varför man ska börja rota i det där. Det är sjukt.

I don´t like Mondays

Jaa, så var det måndag igen.
Mörkt och blött ute, trist. Vars tog snön vägen? Jag bara undrar.

Ska nog försöka åka och träna ikväll, efter att vi lämnat lillebror på bussen. Det var mys att han ville komma!
Fast han får det nog lite tråkigt för vi jobbar ju nästan tills han ska åka!

Ska tvinga i mig frukosten nu och sen åka till jobbet. Jag tycker inte om måndagar.

Trist att helgen är slut..

Suck vad trist det känns att helgen är slut.
Men det blir iallafall lite kortare vecka än vanligt då jag är ledig på onsdag för att åka med Dusty till ATG på återbesök. Synd bara att det inte var fredagen man fick vara ledig på.
Ska väl ta och hoppa i säng nu, så man somnar någon gång. Annars lär man väl vara totaldöd imorgon.
Ska åka ut till Dust på en gång efter jobbet, och sen skjutsa lillebror till bussen.

Men nu, hopp i säng.

Sov gott.

Värdelöst svammel

He va ju som inte mycket Linda Rosing i det programmet inte, men de va lite kul iallafall.

Jag är avundsjuk på lillebrors dator som kan hålla batteriet mycket längre än min. Jag måste alltid ha min kabel i för datorn dör på typ 3 minuter annars, känns inte riktigt som "bärbar" då när man alltid måste vara innom avstånd från ett uttag. Suck.

Nej, ska se om det finns nått bra på tv att glo på innan man måste gå och sova.

Imorrn måste vi nog röjja lite här hemma, det syns att det var förfest här för det är så stökigt. Kissarna har dessutom levt rövare när vi var borta. Knäppgökar! Och nu duger inte maten heller så dom svansar runt oss och ska ha käk. Sötisar!

Hemma nu

Ligger hemma i soffan och ser på Sanningens ögonblick. Vi trodde att Linda Rosing skulle vara med men så verkar det ju inte vara.
Lillebror följde med oss upp :)

Igår hade vi en mysig kväll hos svärföräldrarna. Mamma kom över och åt middag. Sen åkte jag, Elsk och hans lillebror och såg på nya Bond-filmen, den var bra.
Sen åkte vi hem och spelade Rockband, det var skitkul.

Idag har vi firat våra pappor på farsdag samt ätit middag hos min älskade paps. Sen åkte vi till stallet (det gick sakta, jädra dimma) och sen heeeem.

Ursch, jag har noll att skriva och mår illa.

Men nu blir det Linda Rosing. hihi.

Liten början på önskelista

Jag önskar mig dessa böcker i julklapp:

Smörstekt av Gun-Marie Nachtnebel Länk
Laga gott med lite kolhydrater : Få kolhydrater - men goda av Anouska Jones Länk
Doktor Dahlqvists guide till bättre hälsa och viktkontroll av Annika Dahlqvist Länk
GI-Noll! : för kvinnor som vill äta sig smala av Sten Sture Skaldeman Länk

Snälla tomten
, *blink blink*, jag skulle bli väldigt glad för dessa, och mitt liv lite enklare.

Redan hemma

Nu är vi hemma.
Det började ju inte så bra. När vi åkte från oss hade jag jävulskt ont i magen, den var typ som en stenhård ballong. Jag hade inte druckit mycket, bara 3 glas med mjölk och liiite dooleys i. Drog in till stan och gick upp till D, där drack jag massa vatten i hopp om att det skulle bli bättre. Sen gick vi in på Rex och jag sökte genast upp toan. Väl inne på toan började jag må illa och efter ett tag spydde jag som fan. Helt sjukt äckligt! Fick låna D´s nyckel och gå hem till han och lägga mig, men då mådde jag bra igen. Blev uppringd av P som hade tappat bort Elsk. Han var spårlöst försvunnen. Så jag gick ner igen och D fixade in mig gratis.
Väl där började vi leta efter Elsk och efter ett tag kom D med honom. Han hade varit på toan och spytt. Huvva, hans byxor var inte fina kan jag lova. Så D bad mig ta med honom hem.
När vi stod och väntade på att det skulle komma förbi en taxi så hade vi sån tur att S pojkvän F såg oss när han körde förbi, så han kom och plockade upp oss så vi fick åka hem, sjuuukt snällt alltså!
Så nu ligger Elsk nerbäddad i sängen, tror han sover redan.

Jag har bäddat åt grabbarna, men nu är ju jag sjukt pigg och danssugen. Samt nykter. Jag hann ju aldrig ens bli full, och ändå mådde jag så sjukt dåligt. Har blivit megadålig av kinamat en gång förut, så om det var den i kombination med lite alkohol som gjorde det vet jag inte. Det blev ju ingen kul kväll på det sättet iallafall, men den började bra.
Vi myste i poolen på jobbet, det var meganice.
Under tiden hade grabbarna gått in hos oss, jag hade lämnat nyckel. Jag och A hade sagt till Elsk att de inte kunde komma, och han var mega ledsen över det och pratade om det hela tiden.
Snacka om att han blev förvånad och lycklig, när han går in i lägenheten, och dom hoppar fram från alla rum och skriker! Han blev tom tårögd, min fina sötis. Så himla kul att vi lyckades lura honom och sen göra honom såååå glad. Det slår allt!

Nej nu hoppas jag att jag blir lite trött så jag kan sova, grabbarna får iallafall inviga vår sova som sovplats inatt, får se vad dom tycker om den!

Bättre syn

För första gången någonsin när jag har varit hos optikern, så hade jag fått bättre syn! Jag hade alldeles för stark styrka på mitt vänstra öga, och hon sa också att min huvudvärk (som ju sitter bakom vänster öga) kunde bero på detta, för att det är jobbigt för ögat att det är för stark styrka också. Så nu måste jag handla nya linser, men jag är glad ändå för jag trodde att jag hade fått sämre syn och var nästan blind eller nått. Men så var det ikke, yippie!!

Åkte sen ut på Rusta och handlade adventsljusstakar :) Handlade farsdagspresenter, också slank det ner en liten present åt Elsk också, trots att han redan fått sin.
Och sen bolaget då.
Fick tag på Blossa 08!!!!! Yey!! Snacka om att jag blev glad, så jag köpte en åt mamma också. Annars brukar man ju alltid missa ju!
Det var skönt när jag äntligen fick parkera bilen, bära upp allt och slänga mig i soffan.
Nu kan jag ta det lugnt tills Elsk har kommit hem. Skönt.

Den förbannade katten har bajjat igen. Och det stinker. BLÄ.

Sådär

Nu har jag varit hos Dust. Jag fick lägga ridningen på hyllan idag, för jag tror inte att jag kommer att hinna allt annars.
Ska alldeles strax hoppa i duschen, sen måste jag bädda i ordning för våra sovgäster, hihi.
Och sen blir det optikern, och efter det Rusta/Jula/bolaget.
Elsk ville ha en tårta också. Får se om jag hinner fixa det.
So long!!

Heeeelg

Äntligen helg! Så skönt det känns. Även om jag bara jobbat 2 dagar denna vecka eftersom jag varit sjuk så har veckan kännts superlång. Kanske för att jag längtat så mycket tills imorgon för att då fyller Elsk år! Min vackraste finaste underbaraste sambo!

Ska ta och hoppa i säng nu för jag hade tänkt kliva upp samtidigt som Elsk för att ge honom present innan han far på jobbet. Och sen tänkte jag åka till stallet tidigt så jag hinner med det innan jag ska till optikern.
Sen måste jag nog på bolaget plus att jag ska fixa farsdagspresenter. Om jag nu hinner, annars måste vi göra det på söndag. Men vill gärna hinna det imorgon. Gruvar mig för optikern faktiskt, vet inte hur mkt det kostar eller vad dom kommer att säga.
Känns ju surt om man måste kasta 5 par oanvända linser pga fel styrka. Suck!

Nej, om man kunde bli trött så man kan hoppa i säng och sova kanske.. vore som väldigt nice.
Elsk min underbare har dammsugat, dessutom har han hunnit träna och laga mat. Han är guld! Den bästa som finns.

Jädra katten har bajsat och det stinker i hela lägenheten. Måste nog byta kolfilter. Och mat, det SKA INTE lukta så här hemskt när det är en sluten låda ju. Suck. Kul att ligga och lukta på det när man ska sova..

Undrar vad man ska ha på sig imorrn? Klänning kanske? hmmm.. Vore nice iofs. Men har nog ingen fin. Jag vill ha jeans tights! Men hinner nog inte köpa..de är säkert för dyra just nu också, snart jul ju.. suck! Fast jag längtar till jul..men man blir så fattig då!!

Nej SÄNGEN var det ju!!

Knaspålle och knäppa kissar

Min pålle var visst lite pigg å busig idag, för han gjorde lite små krumsprång när jag satt upp! Knashäst! <3
Det blev en mysig tur, så härligt med minusgrader och frostvitt gräs. Nu väntar jag bara på snön! Komsi komsi!
Pålle blev dock svettig efter en 30 minuters skrittrunda, så nu får vi se vad kliniken säger men om han inte blir satt på vila så måste jag nog klippa honom sen. Går ju inte att ha en häst som blir svettig efter 30 minuters skritt!
Sen så tappade vi ett boots idag också, haha första ridturen med boots och då tappar vi ett?! :P Men pålle söt, han upptäckte det så han stannade, och matte fattade först nada men sen såg jag det så då var det bara att hoppa av och sätta på det igen!

Nu måste jag snart bege mig till jobbet, det känns lite drygt för egentligen skulle jag vilja hinna dammsuga, för annars måste nog Elsk göra det och han hade massor att göra ikväll. Men jag hinner inte nu och jag vill verkligen inte stressa, tänk om migränen kommer tillbaka då!

Kissarna är knäppa, men de klöser just nu på sitt träd iallafall. Fick skälla lite på Vicky som försökte klösa på soffan. MORR!

Tjillevipp, hörs inatt!

Dags att..

Nej nu är det dags att dra sig mot stallet, rida pålle! :) Han är sötast!

Sen blir det hem och om jag hinner ska jag dammsuga, men ingen stress, Elsk får göra det annars, eller så får jag göra det imorgon!

Ser ut att vara ganska nice väder ute!

Dags att dra på sig ridbyxorna kanske...

Jag har..

..nominerat min pappa, till tävlingen Sveriges bästa pappa!

Hoppas han vinner!

Överlevde

Jag överlevde jobbar kvällen och pålle har fått nya vinterskor!
Så nu slipper jag oroa mig för halka iallafall.
Dessutom har jag pratat med min söta vän om lån av hästtransport och det verkar lösa sig! Tack söta du! <3

Så imorgon ska jag rida och sen städa lite här hemma för på fredag fyller Elsk år! Så då måste det vara fint!

Fick förresten ganska ont i skallen efter middagen, men då fick jag "migränmassage" av en arbetskompis, och efter typ en timme eller så lättade det! Så nu känns det mycket bättre, även om jag känner att det ligger och lurar fortfarande. Så har jag tur har det gått över till på fredag! Hope so..

Nä, nu kanske man ska ta och söka åt sängen? Elsk har iaf plockat undan massa här hemma så det är jättefint, så jag behöver typ bara dammsuga imorrn, det är nice!

Fick dessutom ledigheten beviljad när Dust ska på Atg!!

Just come on and do it

bloggkoll Ni har blivit fler ;) Kom igen, ni kan bli ännu fler!

Desperata hemmafruar

Jag har just insett att eftersom jag är sjuk idag så kan jag se Desperata hemmafruar!! YEY!
Det är ju typ, veckans höjdpunkt!

Så stör mig inte ;)

Bildbomb på min vackring

Liten bildbomb på min vackring <3







Ignorera vår fula reflex ;)

Jag har fått middag :)

Nu har Elsk kommit hem och jag har fått middag. Tog mig visst en liten tupplur här på soffan, och vaknade när han satte nyckeln i dörren.
Känner mig lite piggare nu, speciellt efter att jag fått mat. Var himla yr tidigare. Urscha.

Har ringt till ATG så onsdag nästa vecka ska vi på återbesök! Håll alla tummar!

Imorgon ska Dust få vinterpjucks. Men vars tog vintern vägen? Idag var det ju typ som vår ute! Suck.. Jag vill ha snö. Speciellt nu när han får brodd och allt, och man har vinterdäck på bägge bilarna. Det får gärna snöa typ en meter nu. NYSS!

Nu försöker jag övertala Elsk att han är sugen på nått gott, så han ska ta en promenad med mig. Känner att jag behöver komma ut och få lite luft, även om det kanske inte går så fort.

Imorrn ska jag vara fit for fight och på jobbet igen. Jag SKA.

Utmanad

Jag blev utmanad av vansinnet.


De regler som gäller är
:
 - Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget.
 - Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade.
 - Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor.
 - Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.

7 saker om mig då:


1. Jag har en 25årig häst som tror att han typ är 3.

2. Jag har 2 kombibilar fast vi skulle ha iallafall en sedan.

3. Mina katter har redan klöst sönder den nya soffan. Det gör mig aaaarg.

4. Jag har väldigt ickegröna fingrar, kan tom döda en plastblomma och en kaktus, garderobsblomma, inga problem. Anledningen till att våra nuvarande blommor lever, är Elsk.

5. Min Elsk är den bästa som gått i ett par skor, vi har känt varandra i 7 år och varit tillsammans i 3 år och 7 månader.

6. Jag går runt i en blå "pyjamas" varje dag, med hårnät, på jobbet.

7. Jag gillar att gå omkring utan kläder hemma, och hoppas att grannarna blundar ifall de råkar få syn på mig.


Jag utmanar:
Curant, Zaq, Bokmalen, Mittsnurrigaliv, TeamHannaForsberg, Entersofiesworld och irrre.

Lite bättre nu..

Mår lite bättre nu, Elsk försökte bota mig med glass och jag tror på tusan att han lyckades. Känner mig iallafall mycket bättre än tidigare idag, dock har jag inte klivit upp ur soffan sen Elsk kom hem så det återstår ju att se hur det känns då. Känns bättre när jag ligger ner iallafall och det är ju ett plus.
Är dock väldigt trött och det är väl kanske inte så konstigt heller.

På fredag fyller Elsk år, jag längtar. Och då ska jag till optikern också, 12:15. Det vore skönt om jag inte behöver byta styrka för då har jag typ inte köpt 5 par linser i onödan. Jag menar annars måste jag ju köpa nya det känns surt. Speciellt eftersom jag inte vet om de går med på att ge mig styrkorna så jag kan forstätta köpa via internet...annars måste jag tänka noga på vad de har för erbjudande, jag tycker nämligen det är bra att kunna köpa linserna billigt, när jag har råd, och annars använda glasögon tills man har råd.
Dessutom har jag nu betalat mindre än 1200 kr om året för mina linser, och tidigare betalade vi 3600kr för dom! Exakt samma märke alltså!

Migrän

..tror jag att jag har. Mår så fruktansvärt dåligt, och har i princip sovit hela tiden sen jag kom hem från stallet.
Har tagit de migrän tabletter som jag har, receptfria.
Men jag blir tokig snart, det går ju inte över. Dessutom mår jag illa. Och blir nästan lite yr.

Jag hade glömt ta fram korven som Elsk skulle göra mat på. Så nu är han iväg och köper nått att äta.
Jag ligger i soffan men ursch, jag tror nästan jag måste gå tillbaka till sängen igen.

Urk....

Svammel..

Nej nu ska jag ta och se Bond-Die another day med Elsk.
Fast just nu är det paus så då kan man passa på att blogga.

Kissarna är lite crazy just nu, iaf Zelda. Precis när Vicky hoppat upp och lagt sig i soffan(händer sällan) så laddar Zelda från tvn och tar ett jätteskutt till soffan och landar PÅ Vickan. Stackars katt, hon får bara vara ifred i sitt skåp och knappt det. Ibland är det nog inte lätt att vara kisse!

Men nu är dom sig själva igen efter att den i deras tycke elaka katten åkt hem. Men jag saknar henne! Söta Margit, kom tillbaka snart!

Jag har vädrat i vårt sovrum, det blev så kvalmig luft där när elementet fungerar. Var tvungen att ställa ner det också, det blev FÖR varmt. Jag vill ha ganska svalt. Fast Elsk klagar på att han fryser, men jag gillar inte när det är för varmt när man ska sova. Fast på morgonen får det gärna vara lagom. Inte som det var ett tag när man frös så man skakade fast man tog på sig kofta och yllefilt. Haha, då var det lite väl kallt.

Jag har varit jättesnäll mot Elsk också och stoppat i motorvärmarkabeln i hans bil, jag tror inte ens att han har tänkt på det. Men det måste man ju göra nu, huvva för att sätta sig i iskall bil på morgonen!

Känns skönt att inte behöva kliva upp tidigt imorgon även om jag hellre vill komma hem när Elsk kommer hem. Men veckan är ju bara 4 dagar och brukar gå ganska snabbt.
Dock känns det väldigt konstigt att N slutat, han livar som upp stämmningen i laget och var väldigt rolig att jobba med. Jag tror det kommer bli ett ganska stort tomrum efter vår pajas. Dessutom blir vi ju en man kort och har ganska hög belastning på våra linjer, vilket betyder att det kan bli en del övertid.

Nu tillbaka till filmen, fick skriva ner lite tankar iallafall :)

Rastlös

Blev så rastlös av att ligga i soffan efter att jag hade lagat middag, så jag tog med mig soporna ut och gick sedan en promenad (nej jag hade inte sällskap av soporna, dom slängde jag först). Var iallafall riktigt riktigt skönt att komma ut en stund, även om jag tycker att det är lite läskigt att gå ensam i mörkret. Måste skaffa reflexer.

Kom hem och plockade undan lite, hoppade sedan i badet. Låg där ganska länge, pratade lite med A om helgens planer, samt läste Ridsport specialen. Mys!

Lite grattis

Satt och kollade lite resulat för en stund sen, och M&W´s lag tog SM-Silver i PonnySM! GRATTIS! Så otroligt roligt för deras skull!

Sen gick ju även "riktiga" SM av stapeln i helgen, och Jan Brink&Briar tog hem segern igen! Kul kul!

Kunde väl önska att de hade visat det på tv, och inte bara på web-tv som inte fungerade för mig...

Bilderna på Margit i ett inlägg..

Jag bloggade ju just länkarna till bilderna på Margit, men eftersom hon är så söt så måste hon få ett eget inlägg med bilderna i!
Mamma, jag skickar över dem till dig sen om du vill ha dem!



Samt den här:

Här kommer en bild på soffan



Ja det blev en väldigt stökig bild, med en Margit och S pojkvän N, men jag bara kom på att jag skulle be henne ta en bild så jag kunde blogga soffan. ;)
Otroligt skönt att den är på plats iallafall!

Margit

Söta Margit och en till.

Visst e hon söt?

Min söta vän S har fotat!

Hahahaha

Hittade denna hos Monixx.

Kalle var dödstrött på att gå till jobbet varje dag medan hans fru bara var hemma.
Han ville att hon skulle förstå vad han tvingades genomlida, så han bad till gud:

 ''Kära gud, jag går till jobbet varje dag och sliter i 8 timmar när min fru bara går hemma.
Jag vill att hon ska förstå vad jag genomlider så snälla låt hennes kropp byta plats med min för en dag... Amen.'


Gud i sin gränslösa visdom lät det så ske.
Nästa morgon vaknade Kalle som kvinna, han gick upp och gjorde i ordning frukost, gick ut med hunden, väckte barnen, tog fram deras kläder, packade deras lunch och körde dem till skolan.
Han körde sedan tillbaka hem, hämtade kemtvätten och stannade till vid banken för att ta ut pengar och körde vidare till stormarknaden för att handla mat.
Väl hemma satte han in all mat, gjorde rent kattens låda och gick ut med hunden.
Klockan var nu redan 13,00 så han skyndade sig att bädda sängarna, slänga in en maskin tvätt, damma lite och tvätta av köksgolvet.
 Han körde sedan till skolan och hämtade barnen, hamnade i en diskussion med dem om läxböckerna som de glömt kvar i skolan.
När de slutligen kom hem efter några rundor tillbaka till skolan, satte han fram mjölk och smörgåsar samt såg till att barnen satte sig med läxorna.
Under tiden tog han fram strykbrädan och tittade på TV samtidigt.
Klockan hade nu blivit 16,30 och det var dags att göra i ordning middagen.
Efter att de hade ätit plockade han av bordet, gjorde rent i köket och startade diskmaskinen.
Medan hans partner gick ut med hunden hällde han upp ett bad till barnen vek ihop och lade in tvätten och såg sedan till att barnen kom i säng.
 Klockan 21.00 var han helt slut och fast hans dagliga sysslor inte var helt klara, gick han till sängs där hans partner förväntade sig en kärleksstund.
Nästa morgon vaknade han, knäböjde omedelbart vid sängen och bad till gud:

 'Snälla, snälla gud, låt oss byta tillbaka, det var fel av mig att vara avundsjuk för att min fru har möjlighet att vara hemma på dagarna'.
Gud i sin gränslösa visdom svarade: 'Jag känner att du har lärt dig en läxa och byter gärna tillbaka, men du får vänta i 9 månader eftersom du blev gravid i går kväll.'

En slappardag..

Uppe med tuppen för att åka och släppa ut hästarna, som tur är så var mamma vaken så jag fick henne till hjälp. Var hemma strax innan 10 och gick då och la mig för att försöka sova lite.. Men det gick jag bet på, slumrade till lite bara men någon sömn blev det inte.
Mamma åkte hem och här blev tomt utan både henne och Margit!

Sen har jag bara legat i soffan..slösurfat..slö kollat på tv.. slappat helt enkelt..

Tänkte få med mig Elsk på en promenad till Coop men vet inte om jag kommer lyckas.. Kom på att de nog stänger tidigare idag också så jag får nog packa på mig lite kläder och ta den promenixen nu!

Kvällen kommer nog spenderas i soffan..Elsk ville det, så så får det nog bli..

RSS 2.0