Idag händer det!!

Sitter och väntar på A, hon ska plocka upp mig idag. Vi ska ju jobba.. ända till 15.00. Blir nog bra det..
Idag ska ju Dust också flytta. Till bete hos A&R :)
Packade lite snabbt åt honom igår, tänkte att det inte gör så mycket ifall jag glömmer nått för jag kan ändå åka o hämta det isåfall. Ska ju lix tillbaka och städa ur boxen och hagen med senare.

Tror det mesta här hemma är packat nu. Är väl mest bara maten kvar..

Nu ska jag gå ner och möta A.

Ha en underbar helg!!

Nära nära

Elsk har skruvat ner sänggaveln och alla hyllor i vårt rum utom en, den som ska till mamma. Tänkte ta den allra sist för den är det ju "minst" bråttom med sas.
Har tömt garderoberna på kläder, packat ner alla torra matvaror och alla köksgrejjor utom kaffebryggaren och micron.
Elsk ska packa sina kläder snart, sen ska vi hämta släpvagnen.
Kommer ha lite kläder som måste packas imorgon för de hänger på tork och var inte torra ännu.
Känns som att man glömt massor, men det kommer säkert kännas bättre när man ser att det börjar tömmas här för då är det ju lättare att kolla också.


Förresten så hade jag ju köpt en grimma till Dusty hösten 2006, som han skulle få när han flyttade upp hit. Maj 2007 flyttade han hit och då hittade jag ej grimman. Men nu ett år senare har jag äntligen hittat den.

Vi köpte ett duschdraperi och en duschdraperi-stång idag, det fanns en sån jag ville ha! Borde bli klockrent. Känns som att toan och köket är viktigast så man kan duscha och äta.

Men nu ska jag åka till Dust och packa honom.. om jag orkar för jag ska upp vid 0500 imorrn...

Måste bara

Måste slänga in ett inlägg såhär mitt i allt stök.
Har packat massa och tvättat lika mycket. Elsk har skruvat ner sitt databord (kors i taket, tillslut så!) Nu håller han på att ta lös nätverkskabeln som sitter fast spikad längs golvet. Ska försöka få honom att packa ner Wii´t och sina kläder, sen är det väl lite småkraffs kvar inne på vårt rum, också de toalettartiklar man använder dagligen, men sen tror jag det bara är tomma möbler kvar.
Just det måste panta burkarna också innan vi flyttar.

Nu - Dust sen tvätta bilen.

Snart snart snart

Idag är det torsdag, det innebär typ 2 dagar kvar innan flytt.. och det känns som att jag har hur mycket som helst kvar att packa.
Mamma kom igår och hjälpte mig flytta ett lass, vi for till Dust också och tog in honom, samt promenerade lite. Också glömde jag hemnycklarna i stallet så J fick komma med dom! :P
Har jätteont i rygg, smalben och rumpa/höfter idag. Ajaj!! Så går det när man är otränad..

Idag ska jag besikta min bil. NERVÖS! är så rädd att de ska säga typ "du får gå hem", men R säger att de inte borde göra det så jag hoppas.. kommer vara sjukt nervös!!

Efter det ska jag packa packa packa, också ska jag till stallet och där är det också packa packa packa som gäller.

Jobbar hela helgen dessutom.. tur att man växlar till kväll på söndag, bara TVÅ morgnar kvar...

Nej, nu in med linser och sen jobb!

Måndag.

Och sista veckan som Manpower anställd. Känns lite knepigt, det gör det. Men ändå så otroligt skönt! Att veta att man varje dag ska gå på samma ställe, det är ingen som ringer och väcker en och talar om var man ska vara och vilka tider man ska jobba, det blir otroligt skönt.

Veckan bjuder på svetsning av min bil, besiktning av min bil, flytt av Dust till bete, flytta våra saker till lägenheten. Också massa jobb förstås, för jag är galen, jag ska jobba hela helgen. Så jag har inte helg förrän fredag nästa vecka. Ojoj!
Men nu ska jag slänga i mig det sista kaffet och dra till jobbet!!

Yippie!

Idag har vi kört första lasset med möbler till lägenheten! Så himla glad! Vi åkte till husum och hämtade de möbler vi hade hos våra föräldrar.
Sen fick vi äta superdupergod middag hos min älskade pappa och det bästa av allt är att jag fick till min matdosa imorrn!

Sen har jag pratat med A om att flytta Dust dit och det verkar bli av i veckan, kan va skönt att slippa tänka på mockning och insläpp mitt i flytten. Kommer dock att ta hem honom till Paps under semestern så vi kan vara hemma mycket, dessutom längtar jag efter att få rida Skanska och Ödetorpet igen. *hemlängtan*

Ska snart sova men var tvungen att uppdatera lite först.
Saknar fortfarande min häst däruppe. Får inte dit den?!

Förresten så har min älskade pälsklings Dust och jag nu hållit ihop i 10 år. Tänk vad tiden går, jag vet inte vars den tagit vägen..Jag som tycker att vi just gjorde vår första tävling...

Äntligen!

Yippie! Nu kan jag blogga igen! :P
Lyckades ju trycka på nån knapp där det stod att man kunde flytta bloggen och sen gick det ju inte att logga in. Men nu ska allt fungera igen.
Jag fick gå hem tidigare idag, för jag ska jobba dag imorgon, kurs. Så då måste man ju ha 11timmars vila. Sen måste jag tyvärr också på kurs på fredag och det är egentligen min lediga dag så jag känner inte peppen. Men skulle få övertid iaf!
Har fått sålt sadeln, väntar bara på pengar nu :D Yippie!!

Peppa firmafest på Olles på fredag, yey!!

Försvunnen häst

Min häst där uppe är ju försvunnen. Är det någon som vet hur man får tillbaka den? Jag har ingen aning. Och såhär var det ju inte så fint.

Utmanad

3 namn jag går under; Boll, Gums, Emma

3 saker som skrämmer mig;  döden, spöken, element

3 saker jag har på mig; stegräknare, mobil, tröja

3 sanningar; Jag längtar till flytten, jag kan ha mina byxor igen, jag älskar min Dust!

3 saker jag verkligen vill ha; en gård med stall, en hund, en ny hästtransport

Jag blev utmanad av Emily( http://duagava.blogg.se): Så därför utmanar jag någon som läser detta; Snurran, Zaq och Curant.

Övertid!

Jobbade övertid igår, 14-23. Känns konstigt idag, för jag tror att det är tisdag, men det är ju måndag. Jaja man blir väl glad när man ser lönen i slutet på juni iaf! :)
Har varit uppe med tuppen idag, 0700. Dust skulle skos 8.30. Gick fin fint! Men nu fick han bara sulor fram, hans hovar var inte så fina bak och vi kom fram till att han ska ju snart ut på bete och dessutom få lite vila tills jag vet vad det är med hans svullna ben. Han har ju gått att rida utan sulor bak förut, man får se upp för stora stenar och sånt bara.
Elsk låg hemma och sov när jag kom hem, han är inge kry idag. Lånade ut min bil till D så jag ska köra Polo till jobbet, pinsamt, den tutar ju när man svänger!! :S Haha!

Nu har jag precis käkat lunch, ska se om jag orkar göra ett ryck och börja packa ute i förrådet eller om jag ska se på film med Elsk...det sista är ju ganska lockande....

Firat mamma

Har firat min mamma idag, både på morsdag och födelsedag! Åt jättegod middag plus jättemumsig tårta! Spillde kaffe på byxorna gjorde jag också, men "svärmor" sku tvätta dem åt mig!
Nu sitter vi hemma hos "Mr P" a.k.a Bror och ska se hockey, men just nu är det bara grabbarna som ser inte jag. Jag är så trött att jag nog somnar snart, så jag tänkte att om jag gick till datorn en stund så skulle jag inte somna..
Pyttssan...

Ska riktigt njuta av dagen imorgon, sen är ju helgen över... :(

Är lite orolig för Dust..

In my heart

image120

Dig glömmer jag aldrig..saknaden går inte att beskriva...

the soul of a horse

Understanding the soul of a horse
is the closest we humans can come
to knowing perfection

Yippie!

Dust är mindre svullen idag!! Åååh, käraste mysigaste älskade häst! Hinner jag skritta honom imorgon? Jag och A ska ju "springa" en 5 km imorrn så man har det i benen innan Vårruset. Det är någon slags "tävling" som annordnas varje onsdag med start under Tegsbron. Kostar 20 kr! Lät skoj! Så vi bestämde oss för att göra det imorrn om det inte är skitväder! Ska bli skoj..

Har idag hunnit packa klart en låda till.. Röjt ur det "blå skåpet" (som INTE Reinfeldt skitit i, det är någon annans det ;) haha) med datagrejjor så nu ligger de fint i en kartong.. Måste göra ett rikigt stort ryck på vårt rum också.. Filmer och böcker ska ner, sen en massa "rat" (haha sånt som man använder men som man inte har tillräckligt mkt av för att de ska vara i en kartong!)

Måste komma ihåg att se till så att det blir en elr kanske två kartonger över till det porslin som är kvar i köket också.

Nej nu ska jag fortsätta att jämföra elpriser, skitskoj! :P haha. Ringer Paps emellan varven och funderar och frågar :)

Kaffe kanske också skulle vara gott.. :)

Elsk spelar ändå så... :(


PSST! Jag har fått SÅLT SADELN!! fast vet inte hur mkt än, den ligger ju på tradera :D

Dan´ har gått ganska fort ändå

Knepig dag, den har ändå gått ganska fort än fast vi satt på omarbetning hela dagen vilket är ganska konstigt.
Kom hem, la mig och vilade, helt död när Elsk kom hem. Gick och handlade present åt A som fyller år imorgon :)
Sen dog jag av ett tag till när vi kom hem somnade nästan framför datorn, sen ut till Dust, la jodopax omslag på honom, tyckte svullnaden var lite bättre idag, får se!
Hem igen, började röja lite såg så jävligt ut här hemma...
tog en kaffe-paus med Elsk <3 mys! Men sen har jag packat två banankartonger.. Har packat ner mina CD-skivor, Gamecube-spel plus Gamecube och delar till den, Elsk PSP spel och mina DS spel, min DS. Måste hitta laddaren till den, har lite smått panik över det. Hittar inte Elsk´s PSP heller?

Men mamma, jag slänger :) Visst är jag duktig? ;) Försöker att inte hamstra sånt som inte är viktigt. Försöker tänka att har jag inte kikat på det sen vi flyttade hit så varför ska jag då dra med mig det till nästa lägenhet?

Packade ner alla toalettartiklar som inte används heller, behöver ju inte använda 3-4 scampon och duschcremer och sånt innan vi flyttar och så.. Så det är lite tomt inne på toan nu :P

Satt igång en tvättmaskin också..
Men nu är jag ganska slut på.. ska nog borsta tänderna och hoppa i säng alldeles strax!

I`m not feeling so good

Gick bra att släppa ut hästarna idag, fick ta hand om Bell åt J också för hon mådde inge bra. Men påväg hem ursch vad jag mådde dåligt då. Jag hade världens konstigaste huvudvärk och var som yr och fick typ tunnelseende eller nått. Är glad att jag tog mig hem. Stoppade i mig en Treo och la mig och sov..
Vaknade vid 14.. Mådde mycket bättre men nu är man ju seg som en gris istället och hur ska man somna ikväll??

Dust´s svullnad har "hårdnat" nu.. vad göra?

En underbar dag

Har inte sovit många timmar inatt, av någon konstig anledning. Låg vaken lääänge och läste och sen ännu lääängre och försökte somna. Vaknade iaf när väckaren ringde 6.30 och pallrade mig ut till stallet.
Ut med hästarna, mocka åt Dust, fixa foder åt Dust. Städa de områden som ska städas och sen iväg mot Husum.
Väckte där upp Elsk vid 10 tiden, men han var ganska trött och seg så vi tog det lugnt. Duschade och åt lunch och försökte få tag på Paps men hans mobil gick inte att nå. Så vi chansade och åkte hem till honom ändå och då hade han ju precis kommit hem!
Åkte iväg på friluftsmässan men det var inget speciellt. Kikade in i souvenir shopen och där handlade jag en kylbag(vilket vi behövde) och flip flops med MoDo motiv för 40 kr. Samt att jag hittade en tröja på rea som Elsk lovade mig att handla :)
Sen åkte vi hem till far och grillade, mycket mumsigt! Åt jordgubbar och grädde till efterrätt! Ännu mera mums!
For till Husum och hämtade den andra bilen och fick då med oss L upp, och han var så snäll och körde så jag slapp köra! :)
Men nu ska jag se om jag kan somna, annars får jag läsa lite till :P Har ju stallet imorgon bitti med. Tänkte skritta Dust en sväng också och se hur benet mår!

Helt klart en härlig dag!
(hann med att handla betfor och en leksaks råtta på Granngården också, kissarna är tokiga i råttan bägge två!)

Nu ska

jag bara slänga i mig min frukost, sen ska jag åka och släppa ut pållarna.
Efter det åker jag till Elsk´s föräldrar, Elsk ligger väl och sover. Tänkte jag skulle låna duschen där och sen väcka upp Elsk och åka till far!
Fint väder idag! :)

Besök

Idag har vi haft besök av Mamma & L. Det var trevligt! :)
Och jag har varit duktig och pantat alla burkar! Det var också trevligt, för nu luktar det bättre i köket också :)
Sen gick jag och hämtade ut min bokbeställning på Ica, så nu har jag 3 nya böcker att läsa. Har snart läst hälften ur en den verkar riktigt bra.
Elsk har åkt till Husum, Grabb-kväll tror jag ;) Jag har stallet imorgon så jag kunde inte åka med. Fast mamma är ju på dans och pappa har pokerkväll och lillebror vet jag inte vad han gör så jag hade väl inte kunnat träffa någon ändå.
Har varit till Dust också. Sen en sväng förbi R´s jobb och där var både han och A. Trevligt!

Längtar till betessäsongen börjar. Så mycket enklare allt är då!

Nu ska jag nog lägga mig och läsa min bok och sen ska jag väl försöka sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon!

Kört själv

Ikväll har jag fått köra en linje själv :) Det var roligt. Avkopplande också på nått sätt, man behövde ju inte bry sig om någon annan utan kunde helt stå i sina egna tankar! :) Nice!

Hemma nu..är sugen på nått! Men har ingen frukt hemma och inget annat som går snabbt och som jag är sugen på. Skulle vara kaffe då men då kan man ju inte sova så det fick bli Ramlösa med dålig kolsyra istället!

Tror jag ska läsa min ridsport en stund och sedan försöka sova. Tänkte sova ut imorgon för i helgen har jag ju utsläppet så då får jag inte sova nått.

Skönt med helg iaf :)

Hälsoundersökning

Förresten så har jag gjort en hälsoundersökning idag, man måste tydligen det för att få bli anställd. Allt var då normalt, men det sjukaste är att det skiljde 6 KG mellan deras våg och min!! :O jag tänker då tro på min.. ;)
Också stack dom mig i fingret, det värsta jag vet..

Förresten klev jag in en glasflisa i foten idag. AJ. Förstår inte hur den hamnade där, måste ha legat i crocsen på nått sätt för jag kände det påväg hem från stallet och sen blev det bara värre och värre och tillslut kunde jag inte gå! AJ!

Nej, nu sova. Ska försöka ta mig upp lite tidigare imorgon. Sista kvällen, yey!

Nåkt

Idag har Elsk upptäckt något äckligt. Väldigt äckligt. Så äckligt att han sa att jag skulle vara glad att jag slapp se/lukta på det.
Vi har inte använt ugnen sen sista april. Och på sista april var det fest här(OBS,vi var ej hemma).
Elsk kom hem och satt igång ugnen. Efter ett tag tycker han att det bubblar konstigt i ugnen...

Det var MÖGLIGT kött som låg och bubblade på en plåt. SÅ JÄVLA NÅKT!

Den blev ett kap tillslut

När G&C var här i höstas och tävlade på SURF, passade jag på att köpa en i mitt tycke skitsnygg väst, för ynka 100kr. Dock så var den alldeles för liten då, jag kunde inte stänga den. Men jag gillade den ändå, och tänkte ärsch jag tar chansen.
Plockade fram den idag, och guess what?! Den passar... :D Yippie!!!

Har nu hela 4 par jeans jag kan ha, motför tidigare 1 par... :) GLAD!


Skrittade ut en kortis på Dust, vi tog fel väg, det var typ superblött så vi fick plöja ner några träd för att ta oss tillbaka, sen for vi upp i skogen en annan väg, och sen hem igen. Var mysigt ändå, också fick han beta lite grönt innan :) Mums sa han!

Men nu, jobb! Ses/hörs ikväll/natt :D

(1 kväll kvar efter denna, sen helg :D yes! )

Tråkigt väder

Vilket tråkigt väder det är idag. Var optimistisk när jag gick och la mig och tänkte att imorrn ska jag kliva upp kl 8 och fara och rida. Pyttsan! Jag klev upp 9.30 efter att ha snoozat sen kl 8. Hur trött som helst. Och igår gick jag ändå o la mig på en gång när jag kom hem!

Tycker inte om tråkigt väder, vill ha fint väder.

Men nu ska jag äta frukost sen ska jag åka ut och mocka till Dust.. längtar till sommaren, då slipper man det..längtar till fredag, sova sova sova.. lördag och söndag ska jag släppa ut hästar..

Broddfri!

No more boots och benskydd i hagen, äntligen är pålle broddfri! DET ÄR ETT VÅRTECKEN! tack söta älskling för hjälpen, som vi slet för att få bort dem. Hade aldrig fått bort dem själv. Måste skaffa ett spärrskaft som passar broddhylsan, då går det nog lättare. För man svär ju vartenda år, att de kan sitta så jävla hårt!
Men nu är de borta och bootsen är undanstoppade. Tror söta Dust var nöjd över det också!

Ny mobil

Har föresten införskaffat en ny mobil idag (Tack L). Min pajjade ju i måndags, och mammas är inte direkt pålitlig så det kändes inte så skoj.
Det blev en lila sony ericsson med lucka. Kommer inte ihåg vad den heter, men jag är kär i den iaf! :)

Hemma igen

Hemma i Umeå igen, känns tråkigt. Hade mycket hellre varit kvar i Husum.
Men det är bara att gilla läget, har man häst så har man ju. Klippte Paps, hämtade Zelda och åkte sedan direkt till stallet, hade Bell idag också, gick bara fint jag och älskling hjälptes åt!
Sen hem och startade i ordning grillen, blev en sen middag kan man säga, vi åt klart för en stund sedan.. men gott blev det!
Nu sitter resten av gänget på balkongen så jag ska joina dom men jag tycker det börjar vara lite kyligt nu jag..
Är så nöjd över min fiiina MoDo tröja :)

Tillbaka i husum

Tillbaka i husum igen!
Härligt!

Har varit med A och sett Takida spela akustiskt på Örnexpo idag. Fy fan vad bra det var!! Man fick ju rysningar nanting!! :) Skulle lugnt kunna se det igen och igen och igen... Vilken jävla skön röst han har, även live! Den var ännu mer magisk live tror jag!

Nu ska Elsk gå ut till bilen och hämta mitt vin ;) och sen kommer bror (mr P) och hämtar oss :) wee! Blir nog nice!
Kom dock på att jag inte hade några bra skor för fotbolls spelande, men jag brukar ju bara vara ivägen då ändå så :P

imorrn, blir det grilla med A :D och så kommer nog bror (mr P) med oss upp då!

Hemma

Så var vi hemma igen efter en härlig sista april i Husum. Vi kom oss väl hem vid 04.30 eller så igår så idag har vi mest spenderat dagen till att sova. Jag hade krångel med linserna men fick tillslut in dom så jag kunde köra hem, kändes säkrast så eftersom jag var nykter igår.
Dust såg pigg o glad ut i hagen iallafall och han galopperade i vänster galopp när han for omkring. Måste ju vara ett gott tecken.
D har haft fest här hemma så det ser ut som fan. Hoppas han städar senare..

Imorrn åker vi tillbaka till husum igen ska bli skönt vill inte vara här hemma.

Trött

Så himla trött alltså! Var chaufför till typ halv 5 igår, somna väl vid 5 halv 6 nån gång. Vaknade innan 12... Trött! Har sovit lite till men inte så mkt. Mina linser jävlas så jag kan bara ha en lins inne, skojj. Speciellt när jag inte har mina glasögon med och egentligen borde köra hem. Får väl se hur de andra mår har jag tur kanske nån av dem är tillräckligt bra för att köra.

Snart ska vi äta middag, jag är jättehungrig. Men har typ ont i huvudet också! Hatar när man har sovit för lite då känns det som att man är bakis eller nått!!! Suck!

RSS 2.0