Inget internet

Från och med flytten idag blir vi utan internet. Det skulle egentligen vara inkopplat 31/8 (idag alltså) men när jag pratade med Telia senast sa de att det blir klart TIDIGAST 3/9. Vi lär ju ha det vi gör i helgen ändå.

Grattis på födelsedagen, världens bästa litenbror!!

Grattis på födelsedagen min älskade, bästa lillebror! Du är bäst i hela världen! ♥
Hoppas du får en finfin dag och vi är ledsna att vi inte kan fira dig idag. Ringer när vi landat!!
KRAMAR från Systeryster, Stefan&Ulay

Äntligen!!

Nu lyfter planet, och vi är framme här om några timmar..see you in a week!!
 

Bajs!

Kul skit. Beställde för hundra år sen reservdelar till akvariet + ett nytt litet akvarium. Man fick inte veta frakten i förväg utan lite senare och då dog jag för det skulle bli skitdyrt. Men vi tänkte att vi får ta det för det behövdes ju. Ännu har inget paket dykt upp och jag har inte fått någon leveransbekräftelse.
Idag såg jag att Djurmagazinet har erbjudande på ett litet akvarium som är mycket bättre deal än det jag beställt så jag tänkte att men va fan jag mailar och kollar om jag kan avbeställa det, för jag har ju inte fått att de skickat det.
Nu, typ 15 min senare får jag en leveransbekräftelse. Suck.
Det tog alltså ca hundra år, men när jag säger att jag inte vill ha det DÅ går det fort?! Bajs.
 
Nåja, bara att gilla läget. Antar att det blir dyrare att skicka tillbaka det än att behålla det...

Tråkigt

Happ, nu har nissepellen varit här och kollat på lägenheten. Han var förvånad över att vi hade en uråldrig toastål, den första han sett i området samt att vi hade de gamla blandarna, rören är gamla och äckliga i duschen, gammal golvbrunn i duschen och att det lutade åt fel håll..Så den som flyttar in kommer nog få det fräscht kan man säga!
Ska strax åka över till Rozita på en kopp kaffe :)
Sen åka in till stan och hämta upp Stefan, och fara på Biltema. Kanske Djurmagazinet med, de hade reflextecken billigt. Bäst att köpa ett..lämna Margit hos mamma.
Har packat Ulays saker inför imorrn.
Så nu har jag bara tråkigt helt enkelt.. :P

Ett ryck och lite kärlek

Nu ska jag alldeles strax göra ett ryck medans jag väntar på att bilderna ska laddas upp på Ulays egen blogg :P
Har precis ringt och fixat med hemförsäkringen, man måste ju teckna ett bostadsrättstillägg när man flyttar från hyresrätt. Så det har jag ordnat. Men tydligen kan det ingå i föreningen men vi har inte fått någon uppgift om detta så jag vågar inte chansa, bättre att ändra det i efterhand isåfall. De var mycket trevliga att prata med, jag gillar Länsförsäkringar Västerbotten :) Plus att de har ungdoms/studentpris så försäkringen är mycket billigare när den står på mig än på Stefan. Hah. I win!! Än en gång ;)
 
Nissepellarna som ska kika på lägenheten har ju icket dykt upp ännu, med min otur så dyker de väl upp lagom till kl 17 då jag ska åka in till stan. Vi ska på Biltema och köpa simglasögon ;) Minns att vi saknat det på alla resorna. Hahah, badmonstren nummer 1!! Sen ville Stefan ha en pirra att köra kartongerna på också, han tänkte att det skulle gå fortare då.
 
Undrar lite hur lillebror&Madde har det, men jag antar att de har det helt fantastiskt!!
 
Nu är det bara en dag kvar! TJOHOO!
 
Jag vet inte vad jag längtar mest efter, flytten, resan, eller att börja skolan. Svårt val. Tror skolan kommer på sista plats ändå, jag kommer sakna att vara med Ulay hela dagarna faktiskt. Han är sååå bäst.
 
Nyss haft en mysig Margit i mitt knä tills benen somnade. Hon blev lite putt när jag behövde flytta på mig haha.
 
Jaja, bäst att gå och göra det där rycket nu som jag pratade om.
 
Har jag sagt att mina föräldrar är bäst? Och min lillebror&Madde med? Och mina vänner? Det är dom! Mamma ska ta hand om Ulay när vi är borta, Anna-Karin ska ta hand om honom när mamma måste på möte, Ellinor ska vara stand-by ifall mamma behöver hjälp, Pappa ska ta hand om honom när vi flyttar, och sen ska lillebror&Madde ta hand om honom under helgen, samt när jag går i skolan. Bara så ni vet, jag älskar er och uppskattar er otroligt mycket!!♥

Egen blogg

Håller på att göra en egen blogg åt Ulay. Tyckte att han förtjänar det ;)
Nämen det lär bli mest bilder i den, visar ju bilder här också men Wordpress har mycket bättre verktyg för bilder, man kan göra bildspel och det är ju smidigt när man vill ha mycket bilder, det går ju fortare att ladda upp också tycker jag.
Men visst kommer det att fortsätta uppdateras här också, han är ju mitt lilla hjärta så han försvinner inte ur bloggen för det.
Hojtar till när jag är klar så får ni adressen :)

Närmsta dagarna

Jaha, nu är högtalare å allt sånt nerpackat också, sambon fick ett ryck.
Slängt allt porslin som skulle slängas så nu är det tomt i skåpet kan man säga. Lättdiskat :P (bara engångs..haha)

Jag ska tag i badrummet imorrn och packa det som är kvar där. Sen, sen är det nästan inget kvar. Lite småplock så som att packa ihop datorerna osv. Men det vägrar jag göra just nu, för jag får så tråkigt då :P

Imorrn äre nå nissepellar från Bostaden som ska kika på lägenheten. De ska visst kolla status på alla lägenheter här i området. Joo lätt gjort hos oss. Haha alla väggar är ju typ täckta av flyttlådor. jaja, deras problem!!

Slutbesiktning på nya lägenheten på tors morron. Nära nu!

Sista gången

Snart klar med tvätten och jag är så jäkla glad att jag kan säga att det var SISTA gången jag tvättade här. Helt underbart!
Hoppas verkligen det blir bättre i nästa tvättstuga men det är jag rätt säker på. Annars får vi köpa en egen tvättmaskin, det finns indraget så man kan det iallafall.
Här är det typ omöjligt att få tvättid om man inte bokar typ en månad i förväg för det är alldeles för få tvättider på så många lägenheter. Samt att folk envisas så med att stänga av huvudströmbrytarna och det irriterar mig nått så fruktansvärt för jag når typ inte upp att slå på en av dem. Sjukt irriterande, jag förstår inte varför man gör så?
Jaja, SISTA gången. Hur skönt?

Nedräkning

Ja idag kan jag berätta att det är två dagar kvar!! Om jag längtar? JAAAAAAA.
Det ska bli helt grymt att åka till värmen, sola, bada, slappa och umgås med fina vänner!♥
Tror att Stefan behöver denna semester också som inte haft någon semester i sommar. Så får han vila upp sig till flytten haha. Han och Jonthe kommer få slita!! Jag och Helene vi ska glassa runt i nya lägenheten ;)
 
Från förra gången vi var i Turkiet, 2010. Samma ställe denna gång!!

När det uppstår ett dilemma löses dem på detta sätt

Tänk om vi männskor kunde nöja oss me de lilla,
dom små detaljerna som leder till behag.
O varför ska man jaga status o må illa,
när man kan sitta ner o ta de lugnt ett tag.
Om man bara tänker efter så e livet ganska lätt,
När de uppstår ett dilemma löses dem på detta sätt.

3 dagar kvar

3 dagar kvar tills vi drar till Turkiet!! Och då ska i princip allt vara färdigpackat. Helst ska det typ bara vara datorerna kvar..tror ni det kommer att gå? Skulle inte tro det..haha.
Vet egentligen inte varför jag stressar upp mig, eftersom vi egentligen har en hel månad på oss att flytta(vad vi vet iallafall) men det är ju bäst att passa på när man har hjälp och dessutom så börjar ju skolan direkt efter helgen.
Så då kan vi ju inte ha saker som behövs kvar här iallafall. Det tror jag dock inte vi kommer att ha.
 
Men jag har snart packat 30 kartonger och det är alla kartonger vi har. Jag tror inte att det kommer att räcka! Helt sjukt så satans mycket grejjor man har och jag har ändå försökt å rensa så hårt jag bara kan..dock har inte Stefan gjort det och han har sjukt mycket bra att ha grejjor också. Suck!!
 
Men det får bli i med det viktigaste i kartongerna som är kvar. Sen får väl det som går att flytta i en Ikeapåse åka i en sån.
 
Och resten får vi ta eftersom..om det blir något kvar förstås..men jag tycker att det ser ut som att det är så himla mycket opackat dock..kanske bara är jag som inbillar mig!
 
Nä, nu ska jag snart ta och börja med maten..ska ta en dusch först bara.

Det gick bra idag! Fina vovven min!

  

Snart dax..

Jaha, då var det strax dax att åka mot stan för att plocka upp Jossan och hennes Vovve och bege sig mot Gumboda hed!
Ulay ska vara med på sin(och min) första utställning.
Ursch vad nervöst..kommer nog bli jättenervös när vi kommer fram!!

Tur att Jossan är med, hon har ju varit på ganska många.

Är så himla trött också, vaknade alldeles för tidigt av en fluga som kittlades och ögonen gjorde ont. Suck.

Vaaaaarmt..

Varmt och soligt ute, innebär sjukligt varmt på balkongen! Och det tänkte jag inte ens på när jag ställde mig och planterade om Stefans kaktusar. (Eller kuktusar som han så fint kallar dem). Nåja, det gick ganska bra fast jag har rivmärken och taggar över ena armen! Råkade tappa kaktusen över mig. Ooops! Nu är de iaf omplanterade och mina garderobsblommor samt svärmorstungan också! Den sistnämda kanske inte hade behövts eftersom Mami gjorde det för ett litet tag sedan men vi ville ha krukor som är så lika som möjligt i svart eller vitt och den var grön så den passade inte riktigt. Kom sedan på att jag har 3 blommor i svarta krukor hos paps, så det blev fler svarta än vita ändå. Vi köpte ju svarta krukor nu för att alla var vita haha. Jaja. Vi får ju ganska många fler fönster att ha blommor i, nu har vi bara ett fönster, vi kommer ha 5 fönster när vi flyttar! Tjohoo! Jag gillar blommor i fönsterna, iaf när de inte dör :P Jag har inte så gröna fingrar så vi får se om hans kuktusar överlever min behandling. Fint blev det iaf!
 
Annars då? Ja jag och Ulay har nyligen kommit in från en promenad. Vi tog en annan runda idag och jag släppte lös honom en stund för det är staket mot vägen där. Han blev helt galen och rejsade så mycket att han sladdade omkull när han svängde! Haha. Så himla söt. Sen var han ganska törstig och varm när vi kom in så nu ligger han framför fläkten :P
 
Har packat en kartong med ytterkläder också. Nu vet jag inte riktigt mer vad jag ska packa. Jag vill packa aaaallt som sagt. Men har ju snart inget kvar att packa? Förutom det jag ska packa sista dagen! På torsdag nästa vecka kan jag packa ner allt som är kvar ju. För då har vi packat våra väskor till Turkiet, och det som är kvar här hemma kommer inte användas förrän vi flyttat. :) Eller jo man ska väl äta frukost när vi kommit hem men den kan man ju äta på papperstallrikar isåfall..
 
Åååh vad jag längtar. 8 dagar kvar. Plus 7 i turkiet. Sen en natt hemma och sen flytt!!

9 dagar

9 dagar kvar till Turkiet!! Och efter en vecka där så får vi äntligen flytta!! Wohooo! Det är liksom bara 9 dagar kvar i denna lägenhet. Hur fantastiskt är inte det? Jag längtar som en tok. Verkligen.
Det ska bli så otroligt skönt att flytta härifrån och dessutom ska det bli helt fantastiskt skönt att få bo i stan igen!! Och slippa grannarna vi har här.. Underbart!!

Ett gott skratt

Ni måste bara se denna: http://www.youtube.com/watch?v=Oio7iguPQH8&feature=youtu.be&noredirect=1
Så jäkla rolig! Haha..och den blir bara bättre, så se hela ;)

Kent

Låtlistan:
 
Norrporten arena, Sundsvall, 3 augusti

Ögon/Klåparen
Ensam lång väg hem
400 slag
Petroleum
Skisser för sommaren
Sjukhus
Färger på natten
Jag ser dig
Låt dom komma
Isis & Bast
Kärleken väntar
Ingenting
Musik non stop
747
---
999
Mannen i den vita hatten
 
För det första så måste jag ge en känga åt arrangörerna! Endast ett insläpp och kön var hur lång som helst. Många många konserter har man varit på, dessutom sådana som är större än denna men aldrig, aldrig har man behövt stå i sån lång kö när man inte "vill längst fram" sas. Mycket dåligt!
Väl vid ingången så kollade de aldrig biljetten. De verkade inte ens kolla att alla lämnade paraplyerna fick vi erfara längre fram under konserten, när några nissepellar stod med uppfällda paraplyer. Fattar inte folk att de både skymmer sikten och kan peta ut ögonen på de som står nära?
 
Konserten i sig var mycket bra. Tyvärr för kort, jag tycker att Kent kunnat få mer speltid än Magnus Uggla. Joo det fick dom väl men de kunde ha tagit lite till. Så hade vi fått höra de ca 4 låtar till de spelat på tidigare konserter i sommar.
 
Såå, besviken på arrangemanget och på för lite speltid, men inte på Kent. De var gåshudsbra som vanligt!

Tro det eller ej..

..men jag har putsat mitt första fönster sen jag flyttade hemifrån!
Få inte en hjärtattack nu! ;P

Har bara 2 kvar då, eller 3 om man räknar balkongdörren!

TGIF

Fredag, fredag äntligen fredag!!
 
Tar gårdagen först ;)
Igår var en ganska bra dag, fast jag vaknade tröttare än tröttast och kanske råkade snooza en del. Men i vilket fall så åkte jag och Ulay till bästa A-K och drack kaffe och surrade tills Stefan slutade jobbet. Då brummade vi hem och mötte upp honom, Helene&Jonthe och for hem och gjorde tacos. Lämnade vovve hos mamma(TACK SNÄLLA!) och sedan drog vi en bio! Efterlängtat och trevligt minsann. Kanske inte bästa filmvalet dock :P Total recall såg vi! Man kunde nog ha sett den hemma istället...men det är alltid mysigt att gå på bio med människor man tycker om!♥
 
Om några timmar ska jag&Ulay brumma in till stan för att plocka upp Stefan när han slutar jobbet. Då ska vi shoppa några stuffs som pappa behöver och sen brumma hem till han! <3 Lördag morgon åker jag, lillebror&Madde till Ikea, fast först ett stopp på Dollarstore! Tjohoo!
 
Har suttit och skrivit ut en inköpslista så jag inte ska glömma nått. Vore ju trist om jag kom hem utan matbord typ. Hade ju varit typiskt mig dessutom :P
 
Så ja. Det är väl min dag på ett ungefär..!

Och sen..

Och sen kommer dessa två fina och käkar middag, och efter det blir det bio!! ♥

Idag ska vi hälsa på denna underbara människa!


Onsdag idag..

Onsdag! Och jag är jättetrött. Sovit dåligt inatt och vaknade med ont i nacken för kuddarna hade ramlat ner på golvet. Mysigt?! Inte. Jag längtar så efter vår nya säng! Jag drömde inatt att jag kom hem efter en promenad med Ulay och då stod den här! Helt plötsligt sådär bara.
Vaknade iallafall när gubben skulle åka till jobbet. Så jag kravlade mig upp fast jag var dödstrött..men kunde verkligen inte hålla mig vaken, så jag la mig igen :P Sov typ en timme och det känns ju lite bättre nu men inte är man pigg inte!
 
Jag ska ta och gå ut med Ulle-bullen, sen måste jag åka och köpa fika för det har jag lovat att jag ska ta med mig till stallet. Sen åker jag dit och hälsar på bästaste K&E! :D

Tårta

Nu så har pappa åkt hem för ett tag sedan och det blev tomt! =/ alltid lika trevligt att ha honom och Krajna på besök! Tyvärr var vi så mätta så det blev ingen grillning idag, vi får göra det imorgon eller senare ikväll om vi blir hungriga istället.
Dock skönt att få hem vovve! Har saknat honom så mycket. Han blev lite orolig när Paps och Krajna for men nu ligger han och sover och Söt tar sig också en eftermiddagslur.
Skickade med tårta till lillebror&Madde också, så nu är det inte så mycket kvar, vilket iofs är bra för vi skulle nog inte äta upp en hel tårta själva! Man vet ju aldrig.. hihi.
Nej, nu ska jag nog ta och göra något annat än sitta vid datorn kanske. Börjar också vara lite trött!
 
Stefans tårta!

Ingen vanlig dag idag :)

Idag är det min älskade sambos födelsedag! Uppe med tuppen eftersom jag ställt väckarklockan för att hinna upp före honom och komma med frukost på sängen!
Tyvärr har något hänt med hans rygg, så han har jätteont:( ursch. Han hade ont redan i lördags men det var lite bättre igår så vi trodde nästan det gått över. Typiskt! Kul att ha ont på sin födelsedag!
 
Får se om det blir bättre när han kommer igång lite, det brukar ju vara värst på morgonen!
 
Idag kommer Paps, Krajna och ULAY!! Saknar!! Hoppas vädret är fint idag så vi kan gå och bada voffsarna! Mys!
 
Skall se om min älskling vill bli uppvaktad nu eller om han vill stå ett tag i duschen kanske. Typiskt att jag packat ner värmekudden!

En lång dag

Blir en lång dag idag. Vaknade redan 06.10! Shit pommes frites! Halvsov dock till 07 typ. Men jag är trött som tusan nu!
Dax att hoppa i kläderna och packa vovve, sen åka in till mamma och hoppa över till hennes bil.
Lämna älskade voffs hos Paps och sen åka vidare till moster.
 
Ikväll är det konsert-dax! Känner dock inte peppen ännu..känns mest bara jobbigt just nu. Blir nog bättre närmare kvällen!
 
Trött...trött....trött!

Valp-kurs

Å han var så duktig idag på valp-kursen. Det gick ju jättebra i måndags också men då var det bara vi där.
Idag var Yum-Yum med matte&husse också med(hoppas jag stavar rätt nu!) men han skötte sig jättebra ändå!
Han var mycket lugnare än vad han varit tidigare och lyssnade så himla bra på oss :) Fina, duktiga underbara vovve!
Vi tränade på kom, stanna och gå fint. :) Så nu ska vi komma ihåg att köra de här på olika platser till nästa kurstillfälle. Dock åker ju vovve bort imorgon och kommer hem på måndag! Men hinner ju öva lite iallafall!
 
Tidigare idag mådde vovve inget bra, han kräktes två gånger och har inte ätit förrän nu när vi kom hem. Nu verkar han dock må bra, fast han är trött.
 
Imorron åker han till Paps för att busa med Krajna hela helgen! Kommer sakna honom, men bättre för voffs att stanna där än komma hem på lördag och sen ev. åka iväg igen lördag kväll. Hos paps har han det ju jätteroligt!

Ahmen asså hallå?

Jamen jag packar ju!
Asså herregud vad saker man har. Jag tycker att jag rensar, rensar och rensar. Jag tycker dessutom att jag blivit bättre på att rensa den senaste tiden, men jag kanske inte alls har blivit det. Tycker att jag skänt/kastat bort sååå mycket kläder sen jag flyttade hit och bara har en garderob, men i mina gömmor finns det såå mycket. Nu har jag rensat och packat ner alla kläder utom några få som ska med till Turkiet och lite vardagskläder att ha fram tills flytt.
Jag har en känsla av att det kommer bli en storrensning igen, när jag ska packa upp kläderna. Då har jag ju faktiskt hunnit känna efter om jag saknar dem eller inte ;) Smart!
 
Ja så det är väl ungefär det jag pysslat på med idag. Tvättat all vår tvätt, packat och rensat mina kläder. Nu tog det slut på vacuum-påsar så jag vet inte riktigt hur jag skall packa resten. Det återstår att se ;) Ordnar sig nog. Har ju ett par väskor man kan packa i också.
 
Nu ska jag sätta fart, skall gå ut med vovve så han är glad. Och sen hoppa in i bilen, hämta söt och åka på valpkurs. Igen! Det blev 2 gånger denna vecka nämligen. Gör inte så mycket, fast jag hade helst velat vara hemma ikväll. Menmen.
 
Off we go!

Imorrn!

Skall jag, mamma & moster se:

Inköpslista

Sitter och gör en inköpslista till Ikea. Hihi. Har inte så mycket annat att roa mig med, eller jo, jag har tvättid och det är alldeles strax dax att gå ner i tvättstugan igen. Vovve duktig som får vara själv under tiden. Han är bäst!
Har iaf gjort inköpslistan så jag inte ska glömma något plus att jag ju då ser direkt vars grejjorna ligger när man ska hämta dem. Sen lär det väl såklart slinka ner mer saker, men jag ska försöka hålla mig till den.
Har nämligen övertygat Stefan om att vi ska åka i typ oktober också. Då har vi ju hunnit bo ett tag och känt efter vad som saknas. Lättare att köpa "småpiff" osv. då! Samt att vi kan mäta saker som jag glömt att mäta.
Men jag skall iaf köpa matbord+stolar, möbler till badrummet, och en hallbyrå.
Sen får vi köpa typ skohylla+hatthylla osv senare när vi kan mäta. Jag är lite osäker på om de ryms! Och vi kanske hittar några finare i stan också, det vet man ju aldrig. Har dock inte sett några ännu, alla är i ek ju. När jag ville ha ek hittade jag typ ingen, nu när jag inte vill ha ek, hittar jag hur många som helst.
 
Nä, nu skall jag knalla ner i tvätten iallafall. Det är tråkigt!

Redan augusti

Onsdag. 1 augusti. Tiden går fort! Är iofs väldigt perfekt eftersom allt jag längtar till händer i slutet av månaden.
Och nu är det ju inte länge kvar! Fyller dagarna fram till dess med roligheter också så lär tiden gå fort.
Idag ska jag och världens bästa Elli åka till Övik och shoppa lite. Mest som en rolig grej, ingen av oss tänker väl egentligen megashoppa men det är alltid kul att åka iväg och göra något. Världens bästa Paps ska ta hand om Ulay under tiden.
Så jag ska ta och göra i ordning mig nu, dricka upp kaffet och rasta Ullebullen innan vi hoppar in i bilen och hämtar Elli. Ska nämligen lämna in min mobil innan vi far, den har blivit knäpp och garantin går snart ut. Bäst att passa på!

RSS 2.0