Spring

Vaaarmt spring! Promenerar till Scania-sjön och springer 2 varv runt den med vattenpaus mellan. Sen promenix hem igen. Galet varmt.
Men det gick ganska bra att springa trots värmen. Dock kändes det som att man kutat minst dubbelt så långt!

Helgen

Ett jättemysigt midsommarfirande i Nyåker fick vi, tack kära vänner för det!♥
God mat, trevligt sällskap, bastu och dopp i ån. Kanonkväll!! :)
Lördagen blev en slapp dag, skönt det. Elli kom förbi och fikade och sen hyrde vi film. Death race 2 och Triangle, se inte den sistnämnda för den var störd, haha!!

Idag fick vi besök av Mamma, A och Margit! Det blev en Margit prommenad, kaffe och surr..har saknat min mamma!
Och Margit förstås..myskatt!

En toppenhelg. Men som vanligt för kort!

Det går inte bra..

Det går inget bra att springa längre..jag vet inte riktigt vad som hänt, men jag kommer mig liksom inte för. Har typ tappat den där peppen som gjorde det så roligt hela tiden förut. Tycker det är sjukt tråkigt att springa i Södertälje, och det är ju trist eftersom man spenderar mer tid där nere än hemma. Suck.
Jaja, det är iallafall bara 3 veckor kvar, sen kanske det går lättare att springa när man får vara hemma igen..

Idag blev det iallafall tillslut ett kortispass. Glädjande nog så gjorde inte foten ont. Fast den kändes liksom. Men inte ont..humm.. Jaja. Ett pass till samlingen..

Markoolio

Har visst fått nya grannar.. de poppar musik väldans högt. bla. Markoolio- Vi drar till fjällen..mitt i sommaren?!

Har visst råkat sova 12 timmar inatt..oops! Klev typ upp 12..shit! Jag som skulle ut och springa. Jaja, får bli en annan dag...som vanligt :P

Ska dricka lite kaffe, hoppa i duschen och sen fundera ut vad som är tillräckligt varmt för att ha på sig. Overall kanske? Jag fryser..tråkiga väder! Nämen regnställ kanske vore en idé! :P

Annars längtar jag tills nästa helg då jag och Paps ska till Göteborg=D

Spring i kvällssol

Förra veckan var återigen en skitvecka..mina kvällsveckor verkar bli så. Suck. :( Måste rycka upp mig, för snart väntar ju 2 kvällveckor på varandra. Blää!

Jaja, idag var jag sjukt trött för jag hade knapp sovit nått inatt, så jag låg och halvsov och drömde mardrömmar till kl19 typ. Sen slängde jag på mig kläderna och tog två varv runt Scania-sjön.

Foten gjorde inte lika ont som förra gången men under första varvet kändes den av ibland. Inte under det andra. Det är konstigt iallafall..

4,5km, 31:58min, 7:06 min/km, puls 162

Metaltown

Vi möttes av ett regnigt och kallt Göteborg. Jag fick smita in på HM och köpa en munkjacka, hade ju bara en kofta med mig, vet inte riktigt hur jag packade egentligen.
Efter att ha försökt följa gpsen till hotellet så råkade vi istället gå förbi Shock, så vi gick in och bytte biljetten mot armbandet.
Sen fick Sarah ta över och hon hittade hotellet med lite hjälp av en karta. Tur det!
Helt okej hotell, vi bodde på Scandic Crown, vi hade dubbelsäng+bäddsoffa.
Åt middag på hotellet, sen vilade vi ett tag innan vi tog en taxi till festivalområdet.
Möttes av lera och regn, haha :P
Först såg vi Avenged Sevenfold, jag gillar dem även om jag inte lyssnat tokmycket på dom så var det en bra spelning.
Sen var det Korns tur, vi fick eg. jättebra platser men jag pallar inte att hoppa och tryckas och kastas hit och dit, så vi backade efter ett tag. Naturligtvis hamnade jag bakom en lång, långhårig kille med stripigt äckligt blött hår som han skulle headbanga i mitt ansikte. Ursch! Haha. Men konserten var bra, de var roliga att se!

Sist ut blev mina favoriter, Volbeat. Inte lika bra spelning som sist jag såg dem måste jag säga, men värt pengarna ändå. Fick höra många bra låtar. Och de hade med sig Antrax´s gitarrist under en låt och sen såklart Entombeds sångare under Evelyn. :) Me like!!

Sen frös vi så mycket så vi hoppade över sista bandet(Bullet) och traskade i väg till taxi kön istället. Åkte med den sämsta taxichauffören ever tror jag, men hem kom vi iallafall.

Tack Sarah(& Johan!) för en mysig helg!!! ♥

Spring+Simning

Sprang en kortis idag runt slottet..skrämde upp en orm men jag vet inte vem som blev räddast, han eller jag?! Jag skrek iallafall :P
Det var jättetungt idag trots att jag bara lufsade, mitt knä är konstigt och foten på samma ben gör ont i fotleden ibland när jag springer. Väldigt skumt.
Blev iaf 3 km. Typ 23 minuter.

Sen hoppade jag i innomhuspoolen! =) Simmade i ca 30 minuter.. eller ja, jag kan ju inte bara simma fram och tillbaka jag måste ju göra kullerbyttor och stå på händer och..och..och!

Skön start på dagen iallafall!

Södertuna slott

Efter två nätter på Scandic Skogshöjd så packade vi ihop våra stuffs och tog hyrbilen till vårt nya ställe.
Nämligen Södertuna slott.
Det är fullt på alla hotell i Södertälje, så då hamnade vi här! Inte mig emot, det är jättefint, supergod frukost, fina omgivningar och vilket pampigt ställe!
Rummet är litet men det fräschaste rummet vi bott på. Det tar ca 40 minuter att köra till jobbet men det är det faktiskt värt.. :)
Det finns en innomhuspool, och vi har sjöutsikt från rummet..kanske går att bada i sjön också!
Längtar redan till morgondagens frukost..

Också längtar jag efter helgen, då ska vi på Metaltown i Göteborg med min fina S!!♥ Fast först på fredag åker vi till Jönköping och får se deras nya lägenhet och umgås litegranna där också. Sen på lördag-söndag blir det Göteborg. Då ska vi bo på Scandic Crown. Haha, känns som man inte gör något annat än bor på hotell just nu...

Söndag

Vaknade och var inte alls pigg, kände mig typ bakis. Tog resorb och tankade massor av vatten, måste vara vätskebrist från springet i hettan. Blev bättre efter ett tag.
For in till min Fia, surrade och käkade glass. Insåg att det är jättelänge tills vi ses igen:( tråkigt. Men tur att vi hann ses en stund iallafall!!

Sen var det bara hem och packa väskan, fixa lite hemma och bege sig till Södertälje, denna gång kommer vi inte hem förrän till midsommar...

Grillkväll

For bara hem och duschade, sen styrdes bilen hem till Paps!♥ Där var också lillebror och hans M, och efter ett tag kom Australienvännerna G&A. Så jäkla roligt att träffa dom, det var längesen sist!
Pappa bjöd på grillat och kvällen bestod av en massa surr! Jättekul.
Men det var sjukt varmt hemma hos pappa också!! Både inne och ute...så vi for faktiskt hem på kvällen istället för att sova i mitt kokheta lilla rum :P

Tack Paps för att vi fick komma, även om det bara blev några timmar.. snart Göteborg!

Spring en mil vinn en bil

Spring en mil vinn en bil i stekande sol. Inte att leka med. Enligt VK var det 35 grader i skuggan på Röbäcksslätten, dock såg jag aldrig till någon skugga. Jag sprang fram till första vätskekontrollen, 3km var den vid. Sen fick jag springa&gå, men mest gå fram till den vid 6 km. Den låg inte riktigt där dock, för S stod placerad vid ungefär 7km med mer vatten till mig. Det blev långa vattenstopp och det behövdes.
Sista kilometern och ambulansen åkte precis iväg med någon som inte mådde bra. Läskigt!
Sprang iallafall sista biten till mål. Men tiden är ju sjukt mycket långsammare än förra året och det kändes tråkigt. Dock så är det ju iallafall förklarligt.
Jag brännde axlarna rätt rejält. Tog ju linne och fick dessutom ta av mig det.. haha. Första gången ever jag springer i sportbh haha. Och sista...

Jaja, det var plågsamt och det var hemskt, men det kändes iallafall bra efteråt.

Fartlek

Såå springsugen och tidigare under veckan lyckades jag ju inte..så på kvällen när temperaturen var human så stack jag ut och sprang. Vågade inte springa så långt eftersom det är spring en mil, vinn en bil imorgon.
Det blev fartlek, 1 km uppvärmning, 2 km fartlek, 1 km nedjogg.
Var riktigt roligt faktiskt. :) Lite variation behövs!

Galet varmt!

Varmt. Galet varmt!
Sjukt jobbigt på jobbet när det är så varmt. Man svettas ju så fort man sticker in näsan. Haha. Men man ska inte klaga, det enda man kan klaga över är väl att man inte är ledig.
Jag lovar att det kommer regna hela jäkla semestern bara för att man inte har möjlighet att toknjuta nu!!

Jag vill äta glass med Fia i Övik å jag vill ligga på stranden i Storstensvika å sola och jag vill åka till Nydala och ta ett dopp. AAAh, sommar!!

Men nu, ut i solen och käka middag..sen sova tidigt för imorrn är det upp 5 igen för jobb. Sjukt trött!

Varmt spring

Startade veckan i S-tälje med att direkt efter jobbet sticka iväg och springa. Fick sällskap av S och en jobbarkompis.
Sprang till Scania-sjön, runt den och hem igen.
Fast, det gick väldans dåligt och på andra sidan sjön fick jag stanna och gå, sen fick jag gå-springa hem. Foten gjorde ont och värmen dödade mig. Suck.
Garmin tappade sateliterna också så jag vet inte riktigt hur långt det är runt ännu, men lite längre är det nog för nu drog den sträckan rakt genom sjön:P

4,00 km - 0:31:16 - 7:49 min/km - 150 bpm

Cykeltur

Rastlös, men ville inte springa så då fick jag för mig att jag skulle ut och rasta cykeln.
Det blåste kraftigt och var inte skönt när det var motvind, men annars blev det ett härligt pass i solen.
For först på Konsum och handlade, hem och lämna varorna, och sen iväg.

Blev totalt ca 15km på ca 53 minuter!

Örnexpo

Paps och jag for på Örnexpo idag.
Strosade runt och smaskade i oss en friterad camenbert med hjortronsylt. Den var dock en besvikelse, inte alls så god som de brukar vara.
Dock så hittade både pappa och jag varsin skinnjacka! Jag ville egentligen ha en brun men den var en storlek för liten så jag köpte en svart. Den svarta jag har är lite stor så när det var så bra pris så gör det ju inget. Kommer nog trivas i den. :)
Sen käkade vi langos till lunch, mmm mums! Så längesen jag åt det!
Men jag tycker nog det fanns mindre att titta på i år än sist vi var dit?!
Träffade på fastrarna och kusin iallafall, roligt. Hade precis sagt till pappa att dom borde väl fara hit?! Då kom de precis gåendes! :)

En mysig dag! ♥

Spring med Krajna<3

Idag har jag och Krajna varit ute och sprungit! ♥
Det var skitjobbigt, fick gå jättemycket, men ändå så härligt att ha Krajna med sig och vara ute i skogen typ.
Sprang Skanska, dock så hade de lagt på typ "rullstensgrus" på vägen liksom löst ovanpå, så fötterna bara for iväg när stenarna rullade, det var jättejobbigt och gick inte att springa på ett bra sätt på många ställen.
Det blev iallafall 6km, och nu har jag träningsvärk haha!

Bilen packad

Nä nu är bilen fullpackad så nu ska jag bara stoppa ner springkläderna och lite annat smått och gott, sen beger jag mig hem till min paps&djuren♥

Så skönt med långledigt!! :)

Springdax

Förra veckan gick ju inget vidare för jag sprang ju som sagt inte ett steg. Sov mest varje dag i stället.
Denna vecka började likadant. Seg och trött. Men jag bestämde mig för att jag skulle springa när jag är ledig istället.
Så idag lyckades jag tillslut ta mig ut, efter lite spark i baken från Maria(tack!).

Från början kändes det helt okej och benen pinnade på som bara den..ett litet tag. Sen blev det sjukt tungt så det slutade med att jag gick i de 3 backarna jag stötte på. Likabra det, tempot blev inte mycket lägre än det jag har sprungit i den senaste tiden trots promenaderna så jag måste ju ha sprungit fort för att vara jag resten av tiden! ;)

Skönt att första rundan är bortgjord iallafall, nu kan det ju bara gå åt ett håll ;)

5,35km, 38.47min, 7.15min/km, puls 160bpm

RSS 2.0