Vilken kväll!

Oj oj vilken kväll det blev igår. Och vilken huvudvärk jag har idag. Man ska inte dricka vin! Och man ska inte dricka allt som bjuds ute på krogen, man ska dricka vatten.. fan att jag inte kom ihåg det igår.. :P
Aja, man lever som man lär eller nått!
Bara softat idag, käkat lite och mest legat i sängen. Nu är jag dock HUNGRIG så det skriker om det, och huvudvärken verkar ha gett med sig.

Pojkarna har städat, så det är rätt härligt här hemma nu. Vi kom ju på vad det var som luktade så äckligt. Jag hade ju lagat ris tidigare i veckan och sen ställde jag pannan i vatten för att kunna diska den. Det glömde jag visst bort så det var inte så fräscht. Tur att jag slapp se det!

Kisse var galen igår. Hon drack både vin&öl. Jämarns alkis-kisse :P haha! Man måste passa henne noga för hon hoppar upp på bänkar/bord och slickar ur glasen!

Ridtur i skogen..oro..

Har varit hos min mys-Dutt ikväll, hann precis hem innan regnet. :) Red en sväng i skogen, hittade nån stig jag inte ridit tidigare så det blev spännande ett tag men Dutt han kan man lita på, ledde oss hela vägen hem :) Min sötnöt!
Dock blir jag så fundersam, han är som lite konstig. När man rider från stallet, så är det ca 20 minuters grusväg man måste rida på för att komma till skogen. När man rider där så är han jättetrög, vill vända hem ochsådär, men alldeles innan skogen är det en liten bit asfalt, och sen kommer man till skogen, och då är han precis som vanligt, lika pigg och glad.
Sen så tyckte iaf jag att han snubblade väldigt mycket över stenar och rötter, det brukar han inte göra. Iofs kan det ju vara för att det har regnat tidigare så det var lite blött, men näe, det kändes inte så..

Han känns inte halt, varken i skritt eller trav, låter inte halt när man skrittar på asfalt, och ser inte halt ut när man går bredvid. Och jag får ta honom i hagen när jag ska hämta in honom, han springer inte ifrån mig.

Kan det bara vara nått så enkelt, som att han tycker grusvägen är tråkig/vill inte gå ifrån kompisarna och maten? Eller att bak-skorna är lite för stora, typ fötterna blev större än han är van vid eller så?
Eller lurar bara min magkänsla mig, och jag är för nipprig bara för att han är gammal och jag älskar honom så mycket?

Min medryttare har inte sagt något, och hon är ute ca 1 timme åt gången när hon rider honom. Dessutom har hon ridit honom mer än jag nu när jag haft semester..och hon är så noggrann, så hon borde ju ha märkt om det är nått..

Är jag bara övernipprig?
Önskar mamma var här och kunde känna/se på honom..

Annars en väldigt mysig ridtur, pigg var han ju också, i skogen.. Roligt att det finns så mycket vägar där! Man kan skritta huuuur långt som helst. Finns även fina typ sandvägar där man kan trava och galoppera, helt utan sten och rötter!! :)

Picknick och Jobb

Har lunchat med söta A i parken idag, det var jättemysigt! Åt världens godaste Västerbottensostpaj! :) Så härligt att sitta på en filt i solskenet och äta lunch!
Sen gick vi på stan en stund, jag hittade ett par skor på rea som jag köpte, har spanat in dom för flera månader sen men då kostade dom 499 och nu gick dom på 149! Så jag slog till :)
Kom sen hem lagom tills det började regna. Tvättade lite och lagade sedan middag, Senapskryddad fiskgratäng med ris, mums! Sen for älskling och skruvade i vår bil, så nu är den hel igen.
Jag hade precis varit och handlat mig en tidning och lite godis när D ringde, dom hade kaos nere på jobbet och fick inte tag på någon som kunde jobba så han undrade om jag kunde hoppa in. Jag kunde ju inte säga nej, trots att jag inte hunnit fara till Dust och fylla på vatten.. Men som tur är löste det sig så L skulle kika till honom och ge han vatten..
Så det blev 4 timmars jobb i disken ikväll, kom hem strax efter 12. Nu har jag och älskling sett klart filmen vi började se igår och snart ska jag sova.
Imorrn ska jag åka ut till Dutt och rida bär älskling kommit hem med bilen. Vilken tur att han hade vilodag idag när det blev såhär!

Kisse är galen och har gett mig rivmärken på halsen, jag är tydligen perfekt att ta sats på när man ska ta sig nerifrån golvet och över soffan, då mellanlandar man på min hals och sen skjuter man ifrån. Ont som fan gör det. Hon har varit helt galen sen jag kom hem..
Vicky däremot börjar hitta sitt gamla jag igen! Hon är nästan gosig mot mig tom!!
Godnatt!

Mys-Dutt

Har varit och ridit min mysDutt idag! Vi skrittade en mysig sväng i den sköna kvälls-solen.. fast först kändes han ganska trött och seg. Men när vi hittade åt en väg vi inte ridit tidigare blev han pigg och glad igen! :) Det var mysigt iallafall.. Nu är hela stallet högtryckstvättat också, känns rent och fint där.

68884-85
En liten bild från förra veckan. I nya grimman efter en ridtur i regnet. Ville inte vara fotomodell denna kväll..

Ett halvt år har gått..

..sedan du lämnade oss i stor sorg och saknad. 
Vad jag än gör, var jag än befinner mig, så finns det alltid något litet minne som poppar upp och påminner mig om dig. Som idag, när jag såg Kusin på Allsång på Skansen..Då tänkte jag på dig.
Och igår, när jag hade namnsdag..precis som jag har haft idag. Såna här dagar är så jobbiga. Såna dagar som DU alltid kom ihåg, men ingen annan..
Tänker tillbaka på alla minnen vi har tillsammans..dom kommer jag alltid att bära med mig, så länge jag lever. Men det gör ont..så ont att det bara skär i hjärtat..
Varför ska saknaden och sorgen vara så stor och svår att bära?

Jag saknar dig så fruktansvärt. Jag älskar dig så fruktansvärt, och det gör så fruktansvärt ont i hjärtat.

Jag kan inte sova ikväll...

Haha..

Jag som var deppig över att ingen skulle gratta mig på namnsdagen, och nu har flera stycken gjort det!! :) hihi, vad söta ni är! :) Känns mkt bättre nu!

Bara älskling kunde komma ihåg det också...

Namnsdag

Trodde inte att någon skulle komma ihåg att jag har namnsdag idag, när min älskade farmor inte kan gratta mig längre..
..men faktiskt så gjorde någon det! Min svärfar och pojkvännens lillebror! :) Så glad jag blev..

You made my day! :)

Phu!

Så var allt tvättat klart då, för denna gången. Men helvetet ska ju vikas och läggas in i garderoberna också. Får bli en annan dag..
Så nu ska jag bara slänga mig i duschen och bädda i rena sängkläder i sängen, sen ska jag tametusan sova som en gris.
Imorrn åker vi till stugan, ska bli så otroligt superduper härligt. Hoppas bara på bra väder!

Var och red min Dutt ikväll också, men lyckades glömma nyckeln till sadeln hemma så det blev bara en barbacka skrittur i regnet. Mysigt det också!
Han är så snygg i sin nya grimma! :) (Få inte spunk nu mamma, den kostade 44 kr och är dessutom fodrad nack+nos, och ställbar nack+nos, ett klipp alltså!)

Nej nu ska jag hoppa iväg och göra ovan nämda grejor, sen ska jag som sagt sova. Packningen får vi ta imorgon istället. :p



Another day, another life in paradise..

Inte så roligt att komma hem..

Det känns tråkigt att vara hemma igen..jag hade hellre stannat kvar!
Komma hem till en lägenhet som luktar skunk och är 3000grader varm, det är inte så roligt. Dessutom har nån av D´s festgäster druckit upp mina cider som jag skulle ta med mig till stugan, och jag har inte råd att köpa nya. Så kul var det med det.. Suck. Jag blir så irriterad.

Har tvätt-marathon idag iaf, det behövs om vi ska få några rena kläder att ta med till stugan. Insåg att det fanns lite väl mycket tvätt faktiskt. Suck!

Ska åka iväg och hjälpa R sen också, och tömma gamm-bilen på skräp och övriga grejor. Sen ska vi skrubba boxen och jag hoppas att jag orkar med en ridtur efter det.. Dust skulle behöva få sig en skrubbning också, han är inte direkt ren..

Nu är jag hungrig och har snart ont i huvudet, men det finns ingenting att äta för vi har ju inte vart hemma så mycket den senaste veckan.. lite Gorbys finns det men vad är det för frukost/lunch? Älskling käkar nudlar men det tycker ju jag inte om..funderar om jag ska koka ihop lite makaroner så man klarar sig till middagen..

Så less på att det ska vara så varmt här inne, inge roligt att gå runt med huvudvärk jämt!

Vill åka till stugan, nu! Inte på onsdag..NU!

METALLICA KROSSAR!

68884-82

68884-84 68884-83

Det går inte att i ord beskriva hur mäktigt det var, det måste upplevas..
Här kan ni läsa Aftonbladets recension iaf..den säger åteminstone lite om hur mäktigt det var..

Snart bär det iväg..

Snart bär det iväg hemmåt, men först ska jag packa och åka ut till Dutt. Iofs behöver vi ju ingen speciell packning för Metallica, men vi ska ju till S på lördag och kommer inte att åka hem emellan så lite packning behövs ju.
Har stängt in Vickan i köket så hon kan få sin medicin också.
Nej, nu ska här packas!!

Knepig i skallen..

Ursch vad jag har kännt mig knepig i skallen..men det blev lite bättre efter en alvedon iaf.
Nu börjar det vara lite folk här.. blir säkert kul tillslut..
Även om jag inte direkt är sugen på att gå ut så, kan det ju vara roligt att få dansa lite! :)

Har fått veta att C snart flyttar..typiskt! Både C och I kommer alltså att flytta nästan samtidigt..tråkigt :S

Skön att Dutt har fina fötter iaf..det kändes bra med den här hovisen..han var nogrann och väldigt trevlig! :)

Imorrn bär det iväg till Husum, och på Torsdag bär det ner mot Sthlm, och METALLICA!! :D

Blondie och nya glasögon..

Igår fick jag färga mitt hår, så nu är jag blondie igen :D känns riktigt bra faktiskt..
Hämtade ut mina nya glasögon idag också, känns skönt att få vila ögonen från linserna ett tag då de varit lite irriterade på slutet.
Ska strax åka iväg till stallet, Dust ska skos och få fina fötter igen :) funderar på om jag ska skritta ut en sväng i skogen också, trots det dåliga vädret..

Ursch vad läskigt det är att ha nya glasögon. Det är överhuvudtaget läskigt att byta från linser till glasögon man blir lite lätt illamående..men nu har jag ju annan styrka också så det känns lite wierd faktiskt..

Menmen, ska åka nu!

Höstliknande väder..

Ursch så tråkigt det är med detta kalla höstliknande väder.. iofs så klagar jag ju alltid att det är så varmt så man svettas ihjäl här hemma annars, nu ligger jag typ och fryser med täcke på..haha! jag har ju satt upp galler så fönstret går inte att stänga. men det gör inte så mycket, hellre kallt(innomhus) än varmt..
Men jag vill ha tillbaka solen!

Har vart ute hos Dutt idag och ritat av hans hovar på papper..har ju ingen aning om vilken storlek han har på skor. Sen for vi ut till travshopen och handlade skor, bara att hoppas att det är rätt. Men det stämde ju med mallen så!
Imorrn kommer hovslagren! Hoppas han är bra..är lite nervös..första gången jag är själv med en ny hovis ju! Vill ju att min älskade Dutt ska få fina fötter..som han inte får ont av!

Ska till A ikväll, ska bli mysigt! :) Måste komma ihåg att hämta hennes jacka som ligger i bilen också!

På tal om jacka, undrar vars min sommarjacka är? Skulle behöva den nu..den har varit försvunnen länge, har letat flera gånger men jag hittar den inte..

Nu ska jag fortsätta kika på OC..om det inte slutat redan förstås!! :P

Det känns som...

Nu börjar det kännas att det är semester faktiskt. Inte på grund av vädret, utan av att vi igår bestämde oss för att stanna hos paps en natt till..det hade vi ju inte kunnat göra annars!
Så mysigt, och Zelda trivs. Hon är lite galen dock ;P men det är ju inget ovanligt!
Nu ska pappa grilla och sen ska vi ta och packa ihop och fara. Jag måste nämligen åka och handla nya skor åt Dutt för hovslagaren kommer imorgon, och jag hittar inte till travshopen själv. Så S har lovat att följa mig, bara att hoppas att hon har tid nu då..annars får älsklingen och hans kompis följa mig! :)

Mjaja, ska gå ner till paps och vara lite social nu! :D

SEMESTER!!!

Stugan
Nu har jag/vi semester!!! Som jag längtat. Naturligtvis ska vi till stugan..bara den är ledig! Måste ringa mormor och fråga. Resten av grabbarna verkar också vara lediga då, blir nog lika kul som förra året!!
68884-48
Och sen så är det ju sommarens höjdpunkt den 12 juli, METALLICA på Stockholm stadion..I´ll be there..

Som sälar
Förhoppningsvis blir det en massa bad också, jag har fortfarande inte fått bada i år.. men min badkompis kommer att vara saknad..en saknad som gör så ont. Älskade vän! En bild från förra sommaren...hoppas hon får bada mycket, där hon nu är..och äta farmors köttbullar!!

Dumma kisse!!

När jag kom hem från jobbet hittade jag en prydnad jag fått efter min älskade farmor i golvet..i delar..dumma dumma kisse! va ska hon upp på diskbänken att göra? eller rättare sagt på micron och i skåpet för den stod på nån av de ställena.. jag blir så ledsen..
ska ta med den till paps och hoppas att han kan laga..det fattas nån bit tror jag men man kanske kan laga så den sitter ihop iaf..gör inte så mycket om den inte är lika fin bara jag får ha den kvar!!!

Stallet..

Har just kommit hem från min mysiga Dutt! :) Han är så söt min häst. Hade egentligen tänkt trava och galoppera lite idag, men de hade lagt ut grov-sten bitvis där jag red så det blev mycket skritt! Men lite trav blev det iaf..
Min Dutt är så mysig, stod och pratade en liten stund med AK på gräsmattan när jag hämtat honom från hagen och då var han så himla gosig.. :) Inte så ofta han vill gosa direkt!

Hovslagaren på tisdag. Måste fixa skor tills dess då. Och köpa betfor, det är nästan slut...iofs får han inte så ofta nu, bara när vi ridit..men ändå!

Nu ska jag umgås lite med min sweetie! <3

Transformers, värme...

Ikväll ska vi gå på bio! Vi ska se Transformers.. den verkar bra! Så får vi väl se om den är det..

Just nu vill jag bara smälta bort och försvinna.. det är så jävulskt varmt, det går inte att göra nått vettigt här hemma för då svettas man. Tror jag ska ta myggnätet med mig och sova på balkongen eller nått. Grymt drygt iaf, det går inte att somna förrän vid 12 typ för då har det blivit svalt om man har tur..
Ska ta med mig min fläkt som finns hemma hos pappa så kanske det blir lite svalare av den också..

Har nyss duschat, skulle kunna ligga i duschen hela kvällen..eller i badet helst. Det är helt tragiskt, jag har fortfarande inte badat i år!! Men hur kul är det att åka och bada själv? :S

Bara att hoppas att det är svalt inne på bion..annars dör jag nog..

A...jag behöver din pepp...börja gå promenader med mig?

Besiktning igår..Öredalen idag..

Vi fick ombesiktning :( Alla avgasvärden var på tok för fel..också en sidoblinkers, men det visste vi om, så det är ju som det är. Får ju köra en månad iaf, bara att hoppas att grabbarna hittar felet!
For till Öredalen idag direkt efter jobbet. Skulle köra dit svärfars bil. Blev bjuden på middag! Grillade Karrekotletter, mums! :) och glass till efterrätt.. var väl där till halv 9 eller så, sen körde jag hem..älskar vår bil!! fast man får lite ont i smalbenet av att gasa!
Har inte hunnit åka ut till Dutt idag, men vi ska ju hjälpas åt att titta till hästarna så jag antar att det var okej där ute. Imorrn ska I ha honom så på torsdag hade jag tänkt rida :)
Måste ringa och höra med den andra I också, hon hade ju halvlovat att färga mitt hår..hoppas på att det blir gjort innan semestern! Vore skoj!

Är rätt pigg nu, trots att jag var så trött tidigare..är dock dundertörstig!! Men det är ju inte så konstigt, så varmt som det vart idag..man bara dricker och dricker, men antingen svettas man ut det, eller så pissar man ut det :P haha!

Besiktning imorrn...

Imorrn är det besiktning, håll tummarna!
Har just vart och lämnat gammbilen och tagit hit den nya. Återstår en massa städning i bägge men det viktigaste är ju gjort iaf. Tänkte flörta lite med "bror" när vi åker till husum, och se om vi får låna garaget och tvätta bilen.. Om den nu går igenom! Men det borde den göra.
Upptäckte dock nu att en sidoblinkers inte fungerar..men de "riktiga" blinkersen fungerar iaf.
Möttes av mysiga kissar när vi kom hem, en väldans pömsig Zelda och en pigg Vicky!

Grattis till G&C som tävlat idag, och vann! :) Så roligt. Saknar C en massa!

Har byggt hage tillsammans med S idag, så just nu går alla hästarna på bete dygnet runt, så skönt! Och äntligen ska jag (förhoppningsvis) inte behöva oroa mig för att Dutt ska bli utan hage! Ett bekymmer mindre..

Men nu blir det godnatt, ska vara på besiktningen kl 06 imorrn!
Sov gott världen! 

RSS 2.0