Den eviga väntan..

Sitter och väntar på taxin igen.
Tråkigaste timmen på hela dagen. Den är för kort för att man ska kunna göra något..och för lång på nått sätt. Man vill komma iväg men man vill vara hemma också.
Tur att det är en kort vecka, jobbar bara 3 kvällar sen på torsdag morgon kl 8 kommer taxin, är typ hemma kl 11!

Ska åka till min älskade Paps nästa helg. Springa med Krajna. Klippa papsen. Gå på Örnexpo?! :) Blir nog bra det. Ska ta med mig lite kartonger och saker hem.

Hoppas att tvn på hotellrummet klarar att spela upp film från usb-minne..då kan man ju glo på tv iaf.

Men väderprognosen säger bra väder i veckan. Iaf må-tis! Bra det, då kan jag springa =)

Nä, om man skulle ta och fördriva tiden med nått kanske...

Inga nycklar längre

Nu är nycklarna lämnade och det sista i lägenheten städat!
Lillebror&hans M har varit jätteduktiga och hjälpt mig att städa, tack!♥
Och snälla mamma som hjälpt mig spackla igen ett och annat hål i väggen! Tack! ♥

Det känns otroligt skönt att inte behöva tänka mer på den lägenheten och bara kunna göra vad man vill när man kommer hem på helgerna fram över.
Men det känns väldigt konstigt också. Min första alldeles egna lägenhet. Inte min längre..konstigt!

Menmen, det blir säkert bra ändå=)

Lugg


Ja, såhär såg jag ut i fredags. Plus kilklackskor :) Vilken tur att A hade tid att fixa mitt hår, känner mig som en ny människa! :)

Mors dag

Idag är det mors dag och vi ska senare åka in till stan och fira vår fina mamma när lillebror vaknat. Vi tänkte gå och fika någonstans, Café Göteborg tror jag att det blir.
Min älskade mamma!♥

Vi ska också ta och städa ur det sista i lägenheten och lämna igen nycklarna. Men jag vågar inte väcka lillebror om det nu, han har ju mina städgrejjor där..men jag tror att han var uppe seeent inatt! Så får vänta ett litet tag till!

Inte ett steg..

Denna vecka måste gå som den sämsta i världshistorien!!
Jag har inte sprungit ett steg! Helt sjukt. Försov mig tillochmed från frukosten på hotellet en morgon! Helt galet. Har varit så sjukt trött men inte kunnat sova ordentligt på nätterna, motivationen har helt lyst med sin frånvaro och kroppen har bara kännts hemsk. Seg. Blää!
Nya tag nästa vecka såklart. Men jag ville ju hålla i det här nu, det gick ju så bra. Tydligen inte nu.
Har en kvällsvecka framför mig igen. Verkar gå sämre på dem. Men denna är ju bara 3 dagar så jag borde ju lyckas springa lite hemma i stället. Med Krajna<3

Nä, vänder blad och tar nya tag imorgon.

Saknad

Igår hade jag Pampas och insläppet i stallet. Det var skönt på ett sätt att vara i stallet, men det var också otroligt jobbigt när alla minnen väller fram från den hemska dagen.
Jag och Pampas tog en promenad till Dustys grav. Älskade gubbe. Älskade underbara Pälskling. Som jag saknar honom. Hela tiden. Ett sår som aldrig läker...
Ursch. Jag saknar min vita springare...

Idag är det två år sen han lämnade mig

Jag älskar dig så

Flyg eller buss?

Blir spännande att se om vi kommer hem med flyget idag eller om askan ställer till det.. Imorrn är det iaf dax för sista firmafesten med az. :) Och denna vecka har varit helt sick, jag har inte sprungit ett endaste litet steg:( suck. Nya tag! Är bara sjukt trött, sovit som en kratta!

Tomt

Har tömt lägenheten på möbler å stuffs idag. Känns konstigt faktiskt. Den är liksom tom? Än fast jag inte "bott" i den på ett par månader så var ju alla mina saker fortfarande där. Min första alldeles egna lägenhet. Väldigt knepig känsla faktiskt.
Dock skönt att det är bortgjort. Nu ska bara lillebror&M hjälpa mig att städa ur, sen är det bara att lämna igen nycklarna och lägga den bakom sig. Skönt!
Längtar faktiskt efter en tom helg. Är lite jobbigt att göra massa saker när man bara är hemma på helgen. Speciellt såna här saker ju!

Aja, väntar på att chefen ska komma förbi. Var visst några papper vi behövde skriva på. Sen kommer taxin och hämtar oss som vanligt. Men denna gång flyger vi hem redan torsdag kväll för det är sista firmafesten på fredag!

Saknar min pälskling<3


När jag är borta så finns minnena kvar

Lämnar
Jag lämnar plats för någonting nytt
När jag är borta så finns minnena kvar
Det är inget mästerverk men det är allt jag lämnar
Ett leende kan ta dig så långt
Framför spegeln går vi bakåt igen
Ett undantag, en regel, så börjar leken

Jag vill stå ut
Nej, stopp det räcker
Jag vill stå ut
Nej, stopp det räcker nu

Lämnar
Jag lämnar plats för någonting nytt
Och seklets sista sommar är äntligen här
Vintern kommer närmre och vad var det jag sa
Jag lämnar
Ett leende som tog mig så långt
Framför spegeln går vi bakåt igen
Ett undantag, en regel, så börjar leken

Jag vill stå ut
Nej, stopp det räcker
Stå still, stå ut
Nej, stopp det räcker nu


Sometimes


It´s friday

Trött. Ska alldeles strax dra på mig kläderna och ta mina väskor och checka ut.
Sen ska jag vänta på taxin till Bromma.
Jag längtar tills jag är hemma. Men mest längtar jag efter att sova. Känner mig inte som en människa idag..

Ska åka ut till Pampas när jag kommer hem. Pussa lite på honom och mocka.

Sen får vi se om jag orkar cykla in till min Fia eller om jag är trött och lat och tar bilen. What to do, what to do?!

Trött är ordet. Trött.

Seg natt

Segt inatt. Tråkigt. Fick då vara där jag ville men då fungerar det ju inte i stället. Natten känns lååång, för jag råkade hoppa över första fikat. Trodde att detta skulle gå någorlunda smidigt men istället strular typ allt. Drygt, gillar inte att bara vänta på att någon ska lyckas fixa det. Suck!

Idag blir det inget spring efter jobb, jag ska bara hem och sooooova! Skönt. Inget spring på kvällen heller har jag tänkt. Mina ben var så taskiga mot mig så det är lika bra att de får vila också springer jag fredag morgon istället.

Ska bli skönt att komma hem. Även om det känns stressigt att flytta möblerna och tömma lägenheten. Men jag har ju förberett väldigt mycket, så det ska ju inte vara så mycket som är kvar som jag borde behöva packa ner tycker man. Och det är ju inte förrän söndag.

Ska ta hand om Pampas i helgen. Fre+lör. Mys!

Jobbigt spring.

Vi skulle leta reda på Scania-sjön idag, och vi hittade den tillslut fast jag hade råkat ta en krångligare väg dit än vad som egentligen hade varit smartast att ta. Haha :P
Gick sjukt dåligt idag, jättetungt och jag var tvungen att gå jättemycket. Drygt!
Skönt med sällskap iallafall, och tillslut fick vi ihop 5km.

Nu ska jag hoppa i duschen och sen ska vi gå och äta middag! :)

Lite less.

Blev lite less. Fick lönebeskedet idag ju, och det var ju meningen att vi skulle få våra pengar för de första 3 veckor vi gjort här nere. Tydligen inte. Tråkigt!!
Det är ju iofs trevligt att eventuellt få dem på nästa lön när man sedan går på semester, nice klirr i kassan liksom, men hade sett fram emot att få dem nu faktiskt. Jaja. De finns ju kvar längre ;)

Hmm. Nä, sova sig lite kanske.

Morgonkut

Så var första natten bortgjord. Gick ganska bra trots att jag var sjukt trött och knappt visste vad jag gjorde ibland. Men nån timme innan vi skulle sluta blev jag jättepigg. Vilket iofs var bra för då fick jag för mig att jag skulle ut och springa. Så bara upp på rummet byta om och sticka ut. Hade glömt pulsbandet hemma. Typiskt!
Det blev iallafall en skön runda i morgonsolen. Borde sova gott nu. Har ju snart varit vaken i cirkus 24 timmar så. Sömn kan ju inte vara fel. Men jag är pigg nu. Riktigt pigg. Suck :p

5km, 33.51min, 6.46min/km

Kort snabb helg

Vad fort helgen gått, och ändå känns det nästan som att man inte hunnit något. Ska strax åka iväg och hämta min dator hos lillebror och installera Margit hos mamma. Sen är det bara att försöka få i sig någon middag och vänta på taxin.
Det blev ingen löpning idag, mina benhinnor kändes så ömma när jag gick till tvättstugan imorse så jag tog en vilodag i stället.
Har faktiskt grejjat och donat här hemma så det ser då lite bättre ut än när vi kom hem. Har plockat undan vinterträningskläder och vardagskläder och stoppat i vacuumpåsar, skitbra! För då ryms de under sängen. Blir ju så trångt när vi bara har två garderober och inget förråd. Men man får försöka hålla undan i stället och bara ha "säsongens" grejjor framme helt enkelt.
Söt har fixat sina högtalare också, jag hade ju faktiskt högtalarkabel över som jag fann när jag packade lite i min lägenhet.
Och min dator fungerar nu perfekt, och snart har lillebror fixat laptopen också, super!

Fisken lever och har fått en rot. :) Och tvätten är tvättad.. :) Synd bara att det finns mer man skulle vilja hinna med..

Phu!

Nu är akvariumet äntligen tomt. Skottat grus i en evighet kändes det som. Jagat fisken, som följde med en rot ut på gräsmattan men som tillslut hamnade i akvariet igen och gömde sig. Men tillslut så fick jag fatt i han. Nu är han här. Måste fatta hur man anväder stuffsen som mamma sa att jag skulle ha så han inte dör, måste ju fylla akvariet och släppa ut han där sen.
Margit var lite putt, hon tyckte inte att vi skulle springa in och ut en massa. Men nu har hon lugnat ner sig lite.
Shit vad mycket grejjor det är. En del ska nog till Paps men jag orkade inte sortera nu utan jag tömde bara. Har skruvat ner typ allt nu, bara en spegel och lampor kvar.
Gud så skönt det ska bli när lägenheten är tom och nyckeln inlämnad.

Förresten så kom det en tjej&hennes pappa och kollade på lägenheten. Det roliga är att när vi hälsar på varandra säger bägge "men det är ju du!!" haha, minns inte sist vi träffades men kom ihåg namnet och ansiktet, lite häftigt tycker jag. Världen är liten.

Nu ska jag hitta nått att äta till middag tror jag, är alldeles skakig. Hungrig som fan! Sen måste jag fixa med fisken och typ alla stuffs, och underhålla Margit lite.

För sen ska vi åka in och fira mammas födelsedag när hon slutar eftersom hon jobbar sent imorgon och vi åker till Södertälje igen.

Premiärtur i elljusspåret för i år!

Äntligen har elljusspåret tinat fram. Det hatade, hemska, jobbiga, underbart roliga elljusspåret! Det är med lite fasa i magen man springer där, för det är ganska kuperat och jag vet att det kommer vara jobbigt. Men det är ju så förbaskat roligt också!!

4,39 km 30:38min 6:59 min/km 168 bpm 186 bpm
(Dit&hem kom också med, själva elljusspåret är ca 3,3km och tog nog runt 23 minuter denna gång.)

Uppe med tuppen (eller rättare sagt, Margit!)

Höhö. Morgonpigg?
Vaknar av att söt är uppe och ger Margit frukost. Tänkte att nu måste väl snart min väckare ringa, så jag ligger och drar mig en liten stund innan jag bestämmer mig för att titta på klockan.
6.48!!!! Ooops! Haha. Ja det innebar ju sovmorgon med typ 2 timmar iofs. Rätt bra för söt som ska jobba dag nästa vecka, om inte..höhö nu ligger han nämligen och snarkar, förstod nästan det. Jag klev upp jag, ingen idé att sova flera timmar till och vakna stendöd senare.

Kaffe och Margit-mys!

Hemma!

Så otroligt skönt att vara hemma igen, jag har längtat typ..sen innan jag for? Haha.
Margit-katten tog emot oss med sömnig blick. Mamma påstod att hon var pratig, men hitintills har hon bara sovit i soffan eller i våra knän och typ sagt hej ungefär. Sötkatt! ♥ Har längtat så mycket efter henne!
Har gjort i princip ingenting, så himla skönt. Ätit hemlagad mat(iofs ur frysen men den var ju hemlagad iaf;) höhö) och det var nice. Annars bara legat i soffan. SÅ SKÖNT!

Resten av helgen då..jo, jag ska försöka träna litegranna, hade egentligen tänkt springa ikväll men det kunde jag inte motivera mig till. Imorgon ska jag tömma och rengöra akvariet och packa ner de sista sakerna ur min lägenhet och flytta hit det som går. Sen ska älskade mamma firas imorgon kväll eftersom hon jobbar hela långa söndagen och då åker ju jag till Södertälje på kvällen.

Söndag är ganska oplanerad, kanske ska träffa J, och kanske ska lyckas fixa i ordning lite här hemma också. Känner att vi ligger lite efter när man bara är hem och vänder typ!

Känns skönt med en rätt oplanerad helg, för nästa helg ska mina möbler flyttas. Helgen efter det är det ju sista firmafesten, så då blir det ju två uppbokade helger.

Men nu blir det snart godnatt!

Anmäld!

Ja nu är jag och Sarah anmäld till Midnattsloppet i Göteborg (27 augusti)! Spännande!

Känns som en liten extra pepp att ha ett lopp att se fram emot faktiskt. Dessutom verkar Midnattsloppet vara ett himla roligt lopp!

Så, 10 km i Göteborg väntar i slutet på augusti. Bara att träna på då!

 


Backintervall

Blev rastlös och bestämde mig för att köra en runda i det fina vädret. Visste inte riktigt vad jag ville göra men beslutade mig tillslut för att hålla till i parken en liten bit från hotellet. Värmde upp, hittade en backe och körde sen backintervaller i denna, med gång ned som vila. Sen liten nedjogg på det. Svetten formligen forsade!! Sprang i linne och ändå så sjukt varmt!!

25 min 28 sec, 3.05 km, 8 min 21 sec/km, Snittpuls 152, Högsta puls 175

Sjukt jobbigt!

Sprungit ikväll, skönt att börja veckan med ett träningspass. Hade dock ingen aning om vars det var lämpligt att springa när man bor på Skogshöjd så vi chansade bara.
Råkade visst springa uppför ett jävla berg! Sjukt jobbigt, fick gå i flera jävla branta backar, galet! Annars var benen pigga, ökade ordentligt en raksträcka efter flera backar, sprang snabbare än S?! Ökade rejält på slutet också, men allt promenerande uppför backar gör ju att passet tog lång tid. Jaja, det var härligt ändå och jag vet ju att jag behöver träna backar, det går sjukt långsamt för mig uppför, förmodligen snabbare att gå!

4km, 33.05min, 8.16min/km, medelpuls 155, maxpuls 183

Tror vi hoppar över..

..veckans träning vecka 18, för det blev bara Vårruset.
Och en jävla massa fikande! ;) Höhö. Lika glad är jag för det..tror jag.
Näe, semester var det och semester blev det. Men nu är det ju back to work som gäller, så det blir till att ta tag i träningen också.
Min nya kompis har ju anlänt!

Så nu är det bara att ta nya tag..nästa mål blir?! Midnattsloppet Göteborg kanske! Wihoo!!


Hemma igen..

Äntligen tog den 15 timmar långa tågresan slut och jag var hemma vid 4-tiden inatt/morse. TRÖTT! Sov till typ 10 men mådde inte direkt prima så jag råkade somna om till 12.30. Oops, där försvann den dagen!
Bara att packa om väskan då, för 18.20 kommer taxin som tar oss till flyget vidare ner till Södertälje.
Nästa helg, då vill jag vara hemma! Hemma, hemma, hemma!

Fast jag hade gärna stannat kvar hos min Sarah!

Tips!

Här, på Smartson, kan man bli testpilot och få testa Arla kökets nya smaksatta kesella!


A6 + Ikea

Idag blev det en liten tripp till A6 (ett shoppingcenter) och Ikea. Blev bara en snabbis in på Ikea, skulle köpa insynsskydd till fönstrena..hoppas att de räcker nudå, jag köpte 3 stycken. Kom just på ett fönster till som jag vill ha insynsskydd på. Jaja.
Nästa mission var en resväska till mig. Min gick ju som sagt var sönder på vägen ner..eller rättare sagt innan jag ens åkte. Tjohoo! Så vi gick på Coop, där jag först hittade en som passar super som handbagage som var på medlemspris, men jag insåg att jag inte får med mig speciellt mycket i den väskan, definitivt inte med mig alla kläder hem..men så stod den där, den perfekta, rosa, fina lilla väskan. Som jag hoppas går som handbagage också..Det var inte samma superpris men fortfarande inte dyr direkt. Så jag slog till på den, det fanns bara en!
Så nästa mission blir att få ner allt i den..höhö :P Men Sarah är ju expert på att packa höhö.

Jaha..det var dagen i stort det. Nu är det bara en dag kvar. På lördag åker jag...vill inte!

Vårruset Jönköping

Det blev ett blött Vårrus i år. Det spöregnade på vägen dit, var uppehåll under tiden vi sprang men man var ju blötare innan loppet än efteråt. Kallt!
Blev som vanligt mest bara sur över alla som stannar och går MITT i vägen så man själv måste kuta om där det är knöligt och hemskt. Blää!
Hade en liten förhoppning om att kanske, kanske kunna springa snabbare än förra året. Men icket!! Det gick alldeles för långsamt, framförallt den första kilometern när man i princip gick..Nya tag!

5km, 32.02min, 6.24min/km

Shoppat + dagens vill ha


Köpte dessa igår. Har spanat in dem tidigare och även provat men tyckte inte de satt bra. Provade annan storlek och nu satt de helt okej. Sköna iaf!

Dagens vill ha från Gina:


Veckans träning v.17

Löpning 15km á 2 tillfällen
Cykel 8 km
Ridning 50 minuter

Helt okej vecka som gärna kunde ha fått bjuda på mer löpning dock..men efter milpasset i måndags blev jag förkyld och vågade inte springa förrän torsdagen. Så det blev inte bättre än såhär..

Here it is..

Min nya kärlek ;)

RSS 2.0