Gamle mannen har haft kul

Idag har min gamle man haft skitskoj.
Tog ut honom på linan och tänkte låta honom springa över lite bommar (läs tjocka grenar ;) ) Fick ett ryck o hämtade två lite större stenar o la upp en gren på så det blev väl kanske, en dm högt.
Jävlar vad glad han blev när han fattade att han FICK hoppa över dem!
Han drog iväg och bockade och brallade och hade skitkul och vilket suuug han fick mot "hindret" sen. Så jädra kul!! Min sötis han är så bäst!

Vicky e knas

Vicky är konstig idag. När jag kom in i badrummet typ satt hon fast i duschdraperiet? Förstod inte riktigt men jag borstade tänderna så jag tänkte att jag skulle hjälpa henne lös när jag borstat klart.
Det hann jag inte för hon tog sig lös själv och i förbifarten så rev hon mig i knävecket så jag började blöda, jag som bara stod där alldeles stilla.

Konstig kisse?
Undrar om vi måste åka med henne till veterinären ändå. Alltså hon äter ju och dricker och går på sin toa, men hon är inte normal. Normal för att vara hon liksom. Jättekonstigt!!

Alltså?

Alltså, frusna män söker kärlek, vad är det för töntigt program egentligen?

Jaja, nu väntar jag på att middagen ska bli klar. Sen ska jag åka till stallet. Och Elsk ska nog fixa med bilen.. Han har fixat så jag inte har något ljud alls nu, haha tack så mycket. :P men han ska fixa tillbaka det ikväll förhoppningsvis.

Måste gå och kolla till ugnen nu...

Nog finns det

Nog finns det mål och mening i vår färd -
men det är vägen, som är mödan värd.

My love

Det är något med utsidan hos en häst som är bra för insidan hos en människa

Mitt guld varken glittrar eller glimmar, det glänser i solen och gnäggar i mörkret

Dust - mitt pälsdjur, pälskling!


Var inte rädd

Var inte rädd för mörkret
ty ljuset vilar där
Man ser ju inga stjärnor
där intet mörker är

Nu är det gjort

Sådär, nu har jag pratat med min PA på Manpower, så nu vet de om att jag har tackat ja. Så jag ska skriva ut ett papper och skriva på det och skicka in till dem så är jag uppsagd!
Känns ändå läskigt fast det känns bra! Hon sa då att jag alltid var välkommen tillbaka om jag skulle ångra mig och det kändes ju väldigt skönt tycker jag!

Så nu tar livet en ny väg.. får väl se vart den bär oss!

Fredag

Igår lämnade jag besked. Vilket innebär att jag am no more en konsult från Manpower. 1 juni blir jag fast anställd hos Astra Zeneca! :) YEY!

Ikväll blir det eventuellt grillning hos 2 vänner. Mys. Längesen vi umgicks med dom nu! Sen har jag ju stallet också så jag får väl åka ifrån en sväng och fara ut o ta in pållsen!

Ska skjutsa upp A till akuten om en liten stund, sen ska jag åka och köpa sulor till Dust på travshopen, han ska skos denna månad och jag vet inte om hovis har såna med sig. Så bäst att passa på medans man är ledig!

Får väl se vad som händer resten av helgen!

Torsdag

Idag är det torsdag, och det betyder sista jobbardagen för denna vecka! Och det är så härligt! :)

Jag har varit hos min Dust. Vi tog en kort men mycket mysig skrittur i skogen. Det var varmt och luktade gott. Sen fick han gå ut naken. Det gillade han :) Har ryckt hans man, så nu ser han ut som ett halvblod igen. Det saknas bara en dusch!
Men stackarna ska få gå in tidigt idag :( Finns bara en som kan ta in och hon börjar jobba 16 så då får de gå in innan hon åker på jobbet. Men det är som det är, de lär ju knappast dö!

Elsk hade städat så fint igår, så jag ska nog ta itu med vårt rum faktiskt. Packa ner lite mer. Sen bär det ju iväg till jobbet...

Sen är det HELG!! WIIIIIIE!

Idag ska jag lämna besked...

Onsdag

Sådärja, då var man duschad och redo för att åka till jobbet, men insåg precis att jag inte behöver stressa då det typ är mer än 30 min tills jag behöver åka! Fy tusan vad skönt det är med egen bil :) Så härligt!

Har varit ute hos Dust idag, han är fortfarande svullen bak men ömmar inte när man klämmer och känner inget i ridningen. Skrittade ut barbacka iallafall, såg jättefin ut sen på byxorna :P tror de på Ica kollade lite på mig, haha!
Sen tog jag itu med hans man, hann dock inte klart för jag kände hur hungrig jag var när K kom och skulle luncha, så då släppte jag ut honom så han fick äta samtidigt som de övriga hästarna. Får ta tag i resten sen imorrn eller på fre när jag är ledig.
Har haft ont i huvudet lite till och från idag så jag tror jag ska preparera mig med en ipren innan jag far faktiskt. Tror det är för att det var så jävulskt tryckande varmt i sovrummet imorse jag brukar få ont i huvudet av det. Också är jag ju inte världsbäst på att dricka vatten heller.

Borde göra ett röj här hemma också ursch vad det ser ut kissarna har levt rövare.. men varken orkar eller hinner idag får se om Elsk orkar göra något ikväll..

Ska gå och ta en ipren nu och ringa till Paps en sväng.
Ha en trevlig kväll!

En hel massa

Joe Labero var skitmäktigt, helt klart värt pengarna och jag skulle lungt kunna se han igen. Så himla grym show alltså!
Sov hos Paps, ville inte åka hem igår ångrade att vi inte tog ledigt.. men efter en mumsig lunch så pallrade vi oss iväg hemmåt i varsinn bil. Kändes lite konstigt!
Jag svängde av vid stallet och Elsk for på jobbet. Fixade åt Dust och pratade med K, hon har lovat att det löser sig med insläppen om jag forstätter jobba kväll och det blir strul med de andra i stallet, skönt.. Ännu en sak på plus sidan.
For sedan hem, bytte om, slog in lite kläder jag sålt på tradera, postade dessa och for på jobbet. Hade skitkul, handpack(vilket brukar vara tråkigt) men man fick ju skratta ihjäl sig åt sexdrömmar å allt möjligt :P haha.
Sen vid 21.20 typ pratade jag med chefen och vi kom fram till att jag skulle ju börja 7 imorrn då behövde jag 11 timmars nattvila. Då skulle jag gå hem kl 20. Jag ba oj klockan är 21.20. Så jag fick gå hem då! Haha. Överraskade Elsk i parkeringshuset han hade varit på Max så jag lurade han att jag var på jobbet :P haha men det var jag inte..
Blev tidig kväll, vaknade kl 05 imorse, katten jamade, sen kunde jag inte somna om.
Jobbade sedan 7-16 (kurs 8-12). Gick fint. Åkte sen ut till stallet, mockade och gjorde i ordning, åkte och handlade tacos, for ut till skroten, käkade, bytte till sommardäck på min bil (Elsk hade redan hunnit göra de på polon). Balanserade däckena också. Och kollade in rosten :(
Sen åkte vi till stallet och tog in pållarna, D var lite galen men det gick bra, jag hade hjälm på mig och tog longerlinan också.
Kom väl hem vid 21. Kissarna glada!

Men nu är jag ganska trött så trots att jag jobbar kväll imorgon ska jag nog hoppa i säng nu. Men ska nog kika på en film en stund innan jag somnar..

Joe Labero

Nu är vi framme hos Paps.. Så nu ska bara lillebror äta frukost sen ska vi åka vidare ner till mormor och morfar. Där ska vi käka middag och sen ska vi åka vidare mot Sundsvall för att se Joe Labero :D

Årets första grillning

Ikväll har vi varit hos söta A och grillat för första gången i år (eller vi hade ju fuskat med innomhus grill med L tidigare;) men ändå!)
Gud så gott det var!

Idag har vi också fixat polon, elsk och hans bror har lackat den så nu har den inga skamfläckar längre :) fin den blev!
Dust har fått byta hage, verkar fungerar bra. Han fick gå naken en stund idag, han verkade njuta av det. Gick genast fram till trädet och började klia hela kroppen mot det :P Söt häst!

Nu klipper A min söta älskling och sen ska vi nog se film, fast jag är svintrött!

Beslutsångest

Jag har beslutsångest. Och den är större än vanligt!
Men samtidigt. Jag vill! :) Det känns så bra nu. Varför? Förra veckan var det ju hemskt.. och den här veckan har jag dansat fram...får se hur nästa vecka går....
men jag vill..
tror jag...

svårt val...

Bilägare

Fan vad arg jag blir, skrev ett långt inlägg igår och publicerade men det finns inte kvar. MORR.

Jag är bilägare :) GLAD!


Det är varmt ute. Solen skiner så underbart!

Nej dags att fixa nån mat..

Och om allt :)

Ja idag blev det ju då ingen träning, för Å kunde inte ha Dusty så jag fick ta honom istället. Har ganska mkt träningsvärk nu så det gör iofs inte så mkt.
Vi for ut en sväng i skogen var nog det sämsta val vi kunde göra så det blev bara en snabb skrittrunda. Får fara läns grusvägen imorrn.
Sen stod jag länge o pratade med K innan jag kom på att jag inte hade mockat och skulle ta in 2 hästar och sopa också innan jag for hem.. ja då la jag på ett kol :P

20.35 började jag mocka.
20.56 satt jag i bilen på väg därifrån.
haha så jävla snabb har jag aldrig varit! :P

Har pratat med paps också, snart är det söndag jag längtar! Haha första gången jag längtar till en söndag!

och imorrn är det torsdag! och jag har tagit hem kartonger idag så jag ska börja packa.

Och det LUKTAR VÅR ute nu. Och jag har vårkänslor.

OCH JAG ÄLSKAR DIG!

Snart dags att gå!

Strax dags att borsta tänderna och springa till bussen...missade ju den igår.. var nere vid busshållplatsen 4 över, bussen ska gå förbi 6 över.. när den var 7 över tänkte jag ääh, jag går till Vasaplan istället.. Jaja, jag sprang sista biten och var ensam så busschauffören måste ha sett mig men han dissade mig. PANIK! men tog en annan buss hittade en som gick upp till jobbet och jag hann i tid, var typ 1 minut sen så det var ju lugnt. Tänk om man kunde ha åkt den bussen jämt gud vad skönt!

Igår var vi på Bodypump. Det var roligt. Men som vanligt när jag inte tränat på länge har jag ju svårt för alla rörelser som innebär att böja på knäna. Jag har ju alltid svårt för utfall och benböj men det blir ännu värre när man är otränad. Så det var inte så skoj. Annars var det roligt, dock hade jag lite för lätta vikter ibland men får kanske träningsvärk ändå :P

Om inte jag får besök av min söta mamma idag så blir det träning igen ikväll, spinning och core. Tihi!
(kortet går ju ut på måndag så man måste väl passa på nu)

Nej, ska dricka upp théet och gå och borsta mina gaddar..

Ha en underbar onsdag!

Depp

Är depp idag, vet inte varför.

Elsk ska nog hjälpa mig i stallet. Ska ta Bell åt J för hon hade nackspärr och jag vill ju träna ändå så då tänkte jag att om Elsk följer med så blir det inte så sent.. Får rida på torsdag istället..

Nä åter till matlagningen...

Dåligt minne

Om jag inte minns helt fel så skulle min älsade boff ha fyllt 12 år idag. Men det kan ha varit den 10e också..
Men i vilket fall..
Saknar dig älskade Fajka..
Vacker vovve

Säg omelett

Jag som älskar omeletter, blev superglad när jag såg det här.
Gud vad roliga recept det fanns. Man kan ju verkligen variera en omelett på en miljon sätt!
Nu ska jag nog testa några nya tror jag, för jag börjar bli less på mina. Äter ju omelett ett par gånger i veckan så!
Speciellt under kvälls-veckan, det tar lagom tid att slänga ihop en till lunch då!

"R2-D2" förd till sjukhus

Länk: http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article2235373.ab

Jag hade helt missat att han var en människa! Alltså jag trodde det var en plåtburk dom styrde omkring typ, eller ja nått sånt... haha. Men att det är en människa innuti den.. haha..

Goa stallkamrater

Jag skrev ju på tavlan igår ett Grattis till min älskade Dust och talade om att han fyllde 25.
Idag när jag kom till stallet var det massa grattis och han hade fått en kram, en morot och boxen mockad av olika personer(och häst ;) ..)
Så underbart söta de är!!
Och så underbart söt min häst är!! Gav han några extra sockerbitar :P

M,K&P har varit hos oss och hälsat på, jag fick en micro och en blomma i födelsedagspresent :) Sen blev vi bjudna på middag på olearys också följde dom med till stallet och hälsade på Dust! :) Jättekul!

Ikväll har grabbarna Dota-kväll och dricker öl för att fira att Brynäs är kvar i Elitserien. Jag har ganska tråkigt jag.

Klantigt!

Jag och Elsk var och handlade litegranna nån kväll förra veckan. Elsk bar hem påsen, och antagligen så var både han och jag ganska glömska, för han lämnade påsen i hallen där den nu stått en vecka. Sa till honom nu när vi städade att ska du inte ta bort din nudelpåse.. Det gjorde han.. men vi hade köpt potatisgratäng och kokt skinka också.. :( Den var ju bara att slänga, en vecka i vår varma lägenhet. BLÄ!

GRATTIS 25åringen!

Till min Pälskling som idag fyller hela 25 år! 25 år! Kan ni fatta det? Det kan verkligen inte jag, min söta härliga underbara busiga pigga knasiga häst!
Har filmat när S rider honom idag, vi fick med ett byte på filmen tom :) Och lite bus :P haha. Han är så toksöt så det finns inte!
Imorrn ska vi ut och skritta/jogga så det inte blir massa träningsvärk för honom.


Jag älskar dig, Dusty. Du är min, bara min! Och kommer så alltid att vara, tills döden skiljer oss åt..

Helt död

Jag är typ helt död idag. Kul på sin lediga dag när man vill hinna göra en massa saker.
Fast det är väl rätt dag att vara död på.
Iaf så har jag i princip sovit tills för en timme sen typ. Fast jag var ju uppe imorse och skjutsade Elsk till jobbet för att jag ska kunna skjutsa A till flyget! Och igår var jag ju också uppe så tidigt och sen kunde jag inte sova nått innan jobbet för det levde om så mkt här hemma...suck!
Kisse ligger på datorn farligt nära stänga-av-knappen. :P Hon är ganska söt. Hon ville dock stjäla min mat och det ville inte jag :P

Måste ta mig i kragen och klä på mig nått annat än pyjamas och gå och handla mat o sånt. Men det kändes så drygt och tråkigt vill inte! Fast annars måste jag ju göra de imorrn för då finns det ingen frukost när jag vaknar och det hatar jag.
Ikv ska S rida Dust på banan blir skoj :)

Lammungar!

Har nyss kommit hem från stallet, eller ja älskling skjutsade hem mig jag fick åka ut med bilen till honom för annars skulle han inte kunna ta sig hem ikväll när han slutar.
Var ute på en mysig tur med Dust i skogen han var pigg och glad. Var helt okej underlag så vi kunde galoppera och byta lite :D skojskoj ^^
Sen fick jag följa med K till lagårn där dom hade lammungar!!! åååh såå söta!! Dom var födda i måndags! Så himla gulligt alltså!
Också fick jag se mjölkroboten det var jätteintressant har aldrig sett en sån förut!
Nu ska jag käka lite lunch och sen blir det nog läsa ridsport/sova/se film? Typ!

Ha en bra kväll!

Snö?!

Förstår mig inte på denna snö, varför ska den komma nu?
Tur hästen har snösulorna kvar iaf, jag som var orolig att jag var dum som lät dem sitta kvar. Det var jag ju uppenbarligen inte.
Enda positiva med snö är väl att ridbanan borde vara ridbar nu. Får väl se. S ska ev. rida Dust på fredag, så det vore ju bra om banan var ridbar då!
Skönt att det är sista jobbar dagen imorgon.
Ska nog rida imorrn faktikst. Om det inte är snöstorm för då orkar jag inte.
Men ska hoppa i säng nu ska ju upp tidigt.

Min Paps underhöll mig på jobbet idag det var snällt. Hade så sjukt tråkigt!

Kisse är tillbaka

Kisse hade bara gömt sig under D´s säng och vägrade komma fram, så Elsk hittade henne där igår och "grävde" fram henne och stängde dörren så hon inte kan gömma sig där under nå mer. Så nu sitter Kisse i fönstret och tittar ut, phu vad skönt att hon är tillbaka. Blev lite orolig där ett tag.

Idag är en slö dag, jag är trött, jag är less. Dessutom måste jag oroa mig för att jag kanske ska måsta skicka Elsk till Dust för jag fick sms av Å imorse att hon ev inte kunde åka dit för hon hade inge batteri i sin bil. Jag sa att jag inte hade möjlighet för jag har ju inte bilen, sånt måste jag veta en dag i förväg. Hon skulle försöka lösa det iaf, annars återstår ju bara att skicka Elsk och han kan ju inte ta in en stegrande unghäst så då får jag hoppas att det är andra i stallet som kan ta in annars måste jag åka från jobbet och det har jag inte lust med.
Saknar faktiskt min gamla medryttare allt var så mycket enklare då man kände varandra och visste att hon alltid gjorde det hon sa jag behövde aldrig oroa mig för Dust då. Nu är det nästan bara stressande för jag tycker att jag får oroa mig och pussla och ha mig mest hela tiden. Och inte kan jag alltid få hjälp när jag behöver den heller, som tex. nästa helg jag skulle vilja åka hem på fredag men hon kunde inte ta Dust på helgen så jag får åka hem på söndagen då. Suck.

Tur att det bara är ikväll och imorgon kvar för jag är så slö idag. Har väldigt tråkig ingen att prata med alls alla är ju på jobbet dessutom. Har plockat undan lite tvätt men mer orkar jag inte göra idag.
Borde egentligen dammsuga men dammsugarpåsen är full och jag har faktiskt ingen lust att gå och köpa dem för han sa att han skulle göra det. Men det tar väl ett halvår. Snart slut på tandkräm med. Skulle han också köpa.
Tur det finns en sop iaf :) Och att jag har lite tandkräm i mina gömmor så vi klarar oss, jag och Elsk.

Nej, kanske man ska slänga på en film?

Vicky vars är du?

Sitter här och ska äta en blodgrape innan det är dags att bege sig mot jobbet.
Har tvättat, torktumlat och hängt tvätt samt plockat i och ur diskmaskinen. Känner mig lite duktig iaf :P
Har fått ett bud på en av mina auktioner :D brabra ^^


Men jag undrar var Kisse Vicky är? Vi såg inte till henne igår och jag har inte sett henne idag och hon kom inte fram trots att jag fyllde mat i deras matskålar heller då brukar hon ju komma smygandes.

Vicky vars är du?

Borde egentligen..

..sova, men jag är naturligtvis inte ett dugg trött. Men ska alldeles strax pallra mig i säng för jag ska åka med Elsk till jobbet imorrn för att kunna ta bilen till stallet, så jag ska upp kl 7! :o

Inser att klockan är 01...dags att sova...


Förbannade snö!

Superhero Movie

Ja jag och Elsk traskade ju iväg och såg den då, eftersom biljetterna gick ut idag.
Men jag kan säga såhär att den var inte så rolig. Jag tycker inte att såndär parodi-humor är så kul längre. Känns som ännu en forstättning på Scary movie bara.
Eller så var jag helt enkelt inte på humör, men jag hade iaf rätt i att den inte var värd att ses på bio jag höll på att somna.
Tur den var gratis iaf!

Duktig

Sådärja, nu har jag varit lite duktig idag också. Har rensat ur min garderob. Men det är ju fasiken att man ska ha så svårt att skiljas från vissa plagg. Jag menar jag har kläder som jag inte använt nån gång här uppe, som jag ändå tog med mig när jag flyttade hemifrån, och som jag inte kan ha nu. Ändå har jag SVÅRT att inte behålla dem.
Men känner mig lite duktig iaf :)
Ska nog börja packa så smått också, behöver ju inte ha alla festkläder osv för så många gånger hinner jag nog inte gå ut innan flytten, bättre å ha fått börja packa liksom..

Ska nog börja med maten snart. Idag blir det Pasta Carbonara åt Elsk och bacon och ägg åt mig!

Nu får vi främmande :D

Blev sent igår

Trött! Det blev sent igår, även fast jag gick och la mig tidigare än de andra, dom gick och käkade på max mitt i natten också.
Men min Elsk han var jättefull igår, så när han la sig (med buller å bång) så typ vaknade jag.
Men vi var iaf på Costas (gamla News) tycker att det var jättemysigt där och ett perfekt ställe att gå på när jag inte drack något också för man kunde liksom sitta och chilla. Dom hade jättestora soffor som man kunde ta av sig skorna och krypa upp och nästan ligga i!

Nu ska jag gå till Elsk och kisse och sen måste jag få i mig nån frukost!

Bowling ikv

Nu har min Paps åkt! Eller det var ett tag sen typ 1½ timme. Jättemysigt att ha honom här, och nu har han hjälpt mig så nu har vi deklarerat och fixat mina pensionsfonder eller vad det heter =)
Sitter hemma hos A nu och väntar på att middagen ska bli klar, vi ska iväg och bowla ikväll!
Men ska hinna ta in hästarna emellan också, tror Elsk får följa mig så det går fort!

Har iaf varit en mysig dag med Paps och Krajna :)


Jag..

Jag älskar min pappa!
Han kommer och hälsar på imorgon! <3

Bort bort bort

Ibland önskar man att man vore någonannanstans. Man vill bara bort bort bort.
Även om jag är lycklig och har tak över huvudet, mat, en häst, kissar, pojkvän, underbar familj, söta vänner.
Så önskar jag mig bort ibland..till nått varmare roligare ställe. Eller om man åteminstone hade ett annat jobb!

Lurad?

Alltså jag gick ju för längesen till Elgiganten och frågade om det fanns nått sätt att föra över filmer från kameran till datorn. Och sen visade jag exakt vilken kamera jag hade för den fanns som visningsex där.
Joda sa han det går också gav han mig en kabel och sa hur jag skulle göra. Den var dyr också den där kabeln.
Jag har som inte filmat nått så jag har inte tänkt på det så mycket.
Men idag ville jag lägga in filmen på kusin på datorn. Men, jag har ju inte ens ett uttag? Det enda uttaget jag hittar hör till laddaren och det är inte samma som på firewire kabeln? Förstår inte?

Tur vi ska till Elgiganten snart jag ska ta med kabeln och kameran och fråga igen. Annars har dom fan lura mig o jag har öppnat förpackningen och slängt kvittot.
Och om det inte går att föra över filmerna från kameran till datorn vad ska jag då ha den till? det var ju det som var själva meningen liksom.
Fast vars är hålen så man kan se genom tvn då? Jag menar det måste ju finnas!


EDIT: efter en stunds sökande till så hittade jag en flik på kameran som faktiskt GICK att öppna och där fanns hålet!!

torsdag idag

Äntligen torsdag vilket betyder bara en dag kvar till fredag!
Igår for ju Elsk och jag och köpte ett matbord som han hittat. Jättefint, nyslipat. Och 6 stolar. Elsk är jättenöjd! Men innan vi fick in det i förrådet! Fan vad vi svor alltså.
Sen blev det inte så mycket mer gjort igår, vi kom hem ganska sent och åt då färdigt middagen eftersom jag misslyckades med fisken så sen var rå(tycker inte om sushi) så hann vi ju inte äta ordentligt.

Hoppas att det blir en fin dag idag, det är iaf typ 2 plusgrader ute. :)

Ha en trevlig torsdag!

Lägenheten är vår! På riktigt!

Yippiie! Har pratat med honom idag, så nu har jag skickat iväg ett mail med våra adressuppgifter(hoppas jag kom ihåg rätt mailadress:( ) så skulle han skicka hem kontraktet i veckan! :)
Jaaaa, så jävla glad!

10 000 B.C

Nu har jag och Elsk varit och sett 10 000 BC. Först tyckte jag att den var ganska dålig och ville typ gå hem, men sen så blev den hur bra som helst! :) Riktigt sorglig på slutet men det blev ett happy ending till sist.
Fick ju biobiljetter av D, han hade fått dem av chefen eftersom "datumet" går ut på dem nu i veckan..
Så vi ska gå och se en bio till också :P Kanske imorrn, då är jag Dust-ledig. Får se!
Är sugna på att se Horton! Den verkar asrolig!

Menmen snart dags att sova!
Godnatt

(pssst redan onsdag imorrn!)

Äntligen!

Fan vad less man blir när bloggen ligger nere, haha. Har varit så himla arg att det inte går att logga in! :(
Men fåse, när skrev jag sist? I söndags? Eller lördags kanske det var?
I söndags hade jag iaf utsläppet i stallet, man ställde ju fram klockan så jag var ju eg där en timme tidigare än vad jag brukar :S Gick fint att släppa ut alla hästar, sen tog jag och Dust oss en skrittur kortis i spöregnet. Inte så skoj tyckte nån av oss.
Sen for jag hem..lagade lunch.. sov typ 1 timme..lagade middag..slappade.
For och skulle ta in hästarna, ja då var A där så jag hade inte bevhövt åka dit.. men det var ju superfint väder då så det gjorde inte så mycket, sen for vi och tvättade bilen och satte i klädseln som jocke köpt!

Igår red jag Dust med J och Bell. Som av en slump så skulle hon ut precis när jag kom så jag snabbade mig och följde med henne. Hon visade mig en superbra travrunda som jag inte sett förut. Dust pigg, superfin! Jädrar vilken trav han kan få till, går knappt att sitta på honom. I love him!

Ikväll blire träning för Elsk, vilodag för Dust, ev bio om vi hinner (har fått gratischeckar 4 st av D!)

RSS 2.0