1 år..

Igår var det ett år sedan, ett helt år, min älskade farfar somnade in och lämnade oss i sorg och saknad..
Det känns som igår.

Så länge vi minns
lever du

Rena rama lyxen

Gud så skönt det var att få sluta kl 22 igår! Rena rama lyxen. Passade på och for och handlade lite, fanns ju ingen frukost hemma ens! Men nu finns det!
Är trött idag, trots att jag gick och la mig tidigt igår. Blir tungt att kliva upp och fara till Dust imorrn! Måste påminna älskling så han fixar så att jag kan ta bilen imorgon!

Jaja, tisdag idag en av veckans värsta dagar. Delas med måndag fast nu var ju måndag en bra dag denna vecka!

Nej, ska gå och lämna in min telefon nu, och köpa mig en latte tror jag. Sen vika tvätt :( haha!

Helgen som gått..

Nu i veckan ska E provrida Dust. Får hoppas att de trivs med varandra. Kom på i sista sekund att jag kanske skulle ringa AL och tala om det, hade totalt glömt bort det igår och det var ju tur att jag ringde när jag gjorde för hon var precis på väg till stallet! Dumma dumma dåliga minne vilken tur att jag hann iaf.
Nu har kissarna race här hemma så de har rivit ut en jävla massa saker. Och tuggat sönder kattsandspåsen som vanligt. Jag förstår inte varför den sär så rolig att tugga på?

Btw, red Dust på ridbanan i lördags och han var så himla fin! :) Superpigg och glad bockade i galoppen tom. Knashäst!

I lördags var Paps här och de skruvade i hans bil men de hann inte bli klara så han kommer på fredag också. Också var vi ett gäng på Club Rewind och Marmeladorkestern i lördags också. Marmelad var lika bra som vanligt :) Nu hade de nya låtar också! :D

Börjar tidigare idag, har någon utbildning jag måste gå så klockan 13 börjar jag. Innebär iaf att jag får sluta kl 22 och det är ju bra :D Så då ska älskling hämta mig!

Nej, ska nog gå och städa upp lite efter kissarna och sätta igång en tvätt!

Ridsport!

Fick ju en helårsprenumation på Ridsport i julklapp av älsklingen. Han var lite seg med att lägga på lappen på lådan men gjorde det i tisdags. Igår fick jag räkningen, och idag kom första tidningen! Snacka om att de var snabba! Annars är man ju van vid att få vänta en evighet när man skickar in en sån där lapp till nån tidning. Gosh vad jag blev förvånad att det gick så fort!

Sista kvällen idag då, känns riktigt skönt. Var en trög kväll igår då maskinen bara jävlades. Dessutom är det inspektion och jag är väldigt nervös, men har vi tur så är de redan klara när vi börjar. Annars skulle jag få gå och gömma mig på toan ;)
Imorrn är det äntligen fredag, då ska vi åka hem till Paps. Men först ska jag nog mysa lite hos S och sen ska jag ju till Dust också. Funderar på att försöka kliva upp och skjutsa älskling till jobbet så att jag kan ha bilen hela dagen! :)

Klev upp hyffsat tidigt idag, trots att jag var vaken till typ 3 inatt. Haha. Kunde inte sova. Hade tänkt å städa lite idag, men egentligen har jag ingen lust. Jag har ju redan städat lite den här veckan nu är det älsklings tur tycker jag. Fast rättvisast vore väl om jag städade ett rum till så blir det 2 rum kvar.. Vill INTE städa toan så jag borde nog vara snabb på att städa vårat rum så slipper jag det äckligaste ;)

Måste plocka bort julen också, men jag vill INTE. Säkert att man inte kan ha adventsljusstakar i mars?

Nya fötter..(läs: hovar)

Idag har Dust äntligen fått nya fötter :) Det var då på tiden, 10 veckor sedan sist. Men nu är han fin om fossingarna igen och har fått på sig snösulor så att de får luftas lite. Tror ni inte att det regnar då? Att det är bara is kvar? Och att det är grusat med stora stenar? AJAJAJ säger ju hans fötter då! Får hoppas att det är okej i skogen så kan man iaf rida där tills det kommer mer snö. Om det nu kommer mer snö..

Så var det onsdag idag då. Jag har inte hunnit göra nått alls idag förutom att vara i stallet för jag lyckades försova mig. Skulle upp 8 men vaknade 10.15. Panik då hovis skulle komma 11! Men jag hann som tur var...
Känns lika jobbigt att gå och jobba som vanligt. Jag hatar verkligen kvällsveckorna. Jag ser inte alls nått roligt i att jobba kväll faktiskt. Konstigt? Förut kändes det ju rätt okej.. Men det är sån konstig tid vi jobbar så det kanske är därför.. Hade hellre jobbat 14-22 istället för 14.30-23.30. Suck. Men bara ikväll och imorgon kvar nu! :) Det får man glädja sig åt iallafall!
Hade ju tänkt hinna städa lite idag, så jag bara kunde slappa imorrn.. Men jag får ta det imorgon istället. För nu måste jag snart springa iväg till bussen.. SUCK!

Min medryttare ska sluta förresten. Typiskt! Och hon hade nog missuppfattat lite. Dust lunchpåse stod nere vid höt i stallet, den ska ju stå vid hagen?! Tur jag var där iaf.. Men stallägaren hade slängt åt honom en tuss också så han fick ju lite innan han skulle skos med.. Lilla gubben, tänk om han blir utan lunch? Måste nog skicka ett sms imorrn och påminna om det.. men jag känner mig så tjatig då! Fast Dutt är viktigast, han SKA ha sin mat..

Kvällsvecka igen..

Ja, då var det dags för kvällsvecka igen. En kväll avklarad, 3 more to go. Suck. Det är rätt drygt faktiskt. Speciellt när man börjar tänka att när jag börjar jobbet, då har de flesta 1-1½ timme kvar tills de SLUTAR jobbet. Suck!

Lyckades kliva upp i någorlunda tid idag, det var ju bra iaf. Hade tänkt städa idag, ska ta tag i det snart.
Imorrn kommer hovis. Men varför måste snön regna bort nu när jag skulle ta på snösulorna? Får hoppas att det kommer mer snö för han måste ju få lufta sina små fötter..
Tur att det verkar vara mest mjuka sandvägar i skogen iaf, då kan det ju gå bra att rida ändå, även om jag inte hinner få på vanliga sulor innan snön försvunnit.
En tjej i stallet ska mocka åt Dust på lördag så vi kan åka hem redan på fredag, how lovely! :)

Nej, nu ska jag ta tag i städningen..

1 år av sorg och saknad..

Idag har det gått ett helt år..ett helt år sen jag miste min älskade farmor..ett helt år sen världen ramlade isär för att aldrig mer bli sig lik.


Jag älskar dig, jag saknar dig.. det finns inget som kan fylla tomrummet i mitt hjärta efter dig!

Ja, jag är hög nu

Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om.
Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång


Med dig, med dig, med dig

Min Dust är bäst!

Idag har jag ridit med en tjej i stallet. Hon visade mig en runda man kunde rida i skogen! Mkt mysigt.
Men det bästa av allt är:
Idag har jag och Dust joggat på ridbana(äng) för första gången sen typ 2005!!
Och jag satt med ett stort smile hela tiden. Dust var megafin, pigg, glad, framåt! Så himla roligt!

Min Dust är helt enkelt bäst!

(ps! vi hoppade ett skutt också, över en liten vatten"ränna" ;)..söt!)

Äntligen helg!

Men jag får inte sova ut ändå, för jag har utsläppshelgen i stallet. Är väl iofs lika bra, då jag jobbar förmiddag nästa vecka och vänt på dygnet under julledigheten.
Idag åkte S hem och det blev väldigt tomt. Men vi har planer på att åka ner till henne under påsken. Skulle vara så mysigt!
Har varit tungt att jobba denna vecka, trots att den bara varit 2 dagar lång. Ikväll fick jag gå hem 1 timme tidigare eftersom jag har en utbildning på måndag som gör att jag jobbar 1 timme längre. Skönt att komma hem tidigare!
Ska gå och röja lite snabbt på vårt rum nu så att pappa kan komma in dit och hjälpa oss sätta upp hyllorna, sen ska jag sova så jag är pigg imorrn när pappa kommer!
Sen fyller ju andra S år imorrn också, så på kvällen ska vi på fest hos henne för att fira det. Men som sagt har jag ju utsläppshelg så jag lär nog försöka åka hem tidigt. Vill ju inte försova mig första gången direkt!

Trevlig helg!

RSS 2.0