Lååångt..

Har ridit pigg knäpp Dust idag. Allt var farligt. Men vadå, postlådor och soptunnor har han väl aldrig sett förut? Blev lite trav också, pigg var han då med. Skrittade ifrån Nutte.. Fick sitta och hålla in han för att vi inte skulle hamna en mil före, haha.
Har städat också, gjort lite mysigt på vårt rum.. Ska julpynta snart också.. Blir väl på fredag efter julfesten kanske, eller på lördag morgon!
Har tvättat som en gris med, både häst-tvätt och vår tvätt. Snart tvättat bort allt! Ska bara byta sängkläder och tvätta dem med..
Hoppas älskling vill hjälpa till att städa resten av lägenheten.. Köket ser väl hyffsat ut förutom att jag har lite tvätt på tork där, men vardagsrummet borde dammsugas och plockas bort lite grejjor.. Var sak på sin plats, så ska det ju egentligen vara.. Här har alla saker rätt att vara överallt tror jag.. Suck..

Förstår inte hur det kan hamna kattpiss UNDER katt-toan när den inte läker om man häller vatten i den? Är så grymt less på att torka kattpiss nu. Tror inte det fungerar att ha dörrmatta heller, köpte ju en ny, en julig. Men jag tror att det kommit piss på den också.. Om det är nån av katterna som kissat på den avsiktligt eller om det bara runnit dit från kattlådan vet jag inte, men jag tror det är piss på den iaf. För hur jag än torkar, så luktar det... Måste köpa mer skurmedel, har nog aldrig skurat så här mycket tror jag...
Suck! Det var ju så bra nyss. Inget kiss nånstans.. också ska det börja komma UNDER toan liksom.. Hur tusan ska man förebygga det? Har ju provat 3 olika sorters kattsand, men det är likadant med alla. Och vi rengör ju oftast varje dag, så det är ju inte det heller...
Trött, ska snart hoppa i säng och läsa en liten stund.. Älskling är och skruvar.
Ska sitta på möte imorrn, 10-14.30. Känns drygt!! Hoppas jag inte är alltför trött, så jag håller mig vaken.. Vore pinsamt att somna.. Men är grymt trött när jag jobbar förmiddag, tröttare än vanligt.. Undrar om det är alla ljud som gör det? Är ju aldrig någonsin tyst... kanske blir för jobbigt för min hjärna och mitt tinitus eller nått...

Tack!

Tack alla underbara för en fantastisk helg!!!

Kvälls-veckan

Jobbar kväll denna vecka, 14.30-23.30. Igår gick det jättesnabbt, det sa bara swosh! Blev jätte förvånad för när jag jobbade på Dooria så gick det rätt så segt att jobba Kväll.
Igår krånglade maskinen en massa så vi kunde inte köra förrän ganska sent. Sen började den krångla då också. När den väl gick så gick det fort, men vi hann ju inte klart då. Trodde tiden skulle gå jättesakta när maskinen stod, men det gjorde den inte.
Har suttit och filat på lite julklappar nu. Har köpt 2 redan, och tror att jag börjar veta vad jag ska köpa till resten också. Det är bara våra små(stora) bröder som är svårt.. Får se vad vi kan hitta på. Vore ju jätteskönt om man blev klar med julklapparna redan nu så slipper man tänka på det senare...

Nu ska jag hoppa i duschen tror jag, sen ska jag nog läsa lite innan det är dags att fara till jobbet.

Hittade förresten ett par snygga vinterskor igår, eller 2 par tillochmed! Hittat ett par åt älskling också, får se vad han säger, han har ju inga vinterskor så gillar han dem är det ju perfekt!! :)

Have a nice day!

Minibuss utbildning

Har ägnat en hel helg åt Försvarsmakten ;) Har gått minibuss utbildningen. Så nu har jag förarbevis på minibuss!
Igår hade vi mest teori hela dagen, körde en slinga i stan också. Sen skrev vi teoriprovet.
Och idag har vi varit på halkbanan och sladdat runt. Sjukt kul!!!
Så nu har jag gjort halkbanan 2 gånger.. :D Hoppas på många fler!!


Dust i tidningen :D

Hihi, igår var min häst i tidningen! Fast inte med mig då, utan med min förra medryttare. Också bytte han visst namn också :P
Men lite lustigt att träffa på en fotograf påväg till skogen liksom, jag hade blivit helt chockad.
Men visst är han lite söööt?

http://www.folkbladet.nu/2007/11/16/umea-roback-1611-kl-1029/

Jag utmanar er ;)

Skitkul spel! :)

Håll ut...

På vägen tvättas spåren bort
en olycka blir minnen blott
Rusningstid strax innan Jul
så glömmer nån ett varningsljus

När Jag blir grå
När Jag faller
Orkar Du för 2?
När idag blir igår
Kommer Du att älska mig
ändå?

Håll ut Jag behöver dig
Håll ut Jag behöver dig
Håll ut Jag behöver dig
Håll ut Stå ut med mig

Stå ut med mig
Jag behöver dig
Jag behöver dig
Stå ut med mig
Jag behöver dig
Jag ... dig
Stå ut med mig
Jag behöver dig
Stå ut med mig
Jag behöver dig

(Kent  - Berg och dalvana)

Kondomexperten

Hahahahaha!!

Stora städdagen

Idag har jag och älskling storstädat lägenheten!! Så nu luktar det förhoppningsvis inte kattpiss längre. Dumma katt! Fast hon är så söt ändå. Idag har hon varit riktigt mysig och sovit jättelänge på min mage. Har säkert skurat 5 gånger idag på stället där hon kissade... :(

Annars har det väl inte hänt så mycket idag, kunde inte rida för det är typ isgata ute och Dust har sommarskor. Får hoppas att hovis kommer snabbt! Köpte ju vinterskor och snösulor i fredags så man är ju förberedd. Ska kanske kolla in broddlådan också så man inte behöver köpa brodd. Vet ju att jag tagit hit den men vet inte riktigt vars jag stoppat den. Så jobbigt att inte ha stallet hemma och kunna ha allting där. Tycker inte om att behöva ha massa grejjor i förrådet också kommer man på att man ska ha dem när man är i stallet!

Tog S kväll ikväll också för hon var tvungen att åka in till akuten. Som tur är gick det bra, men jag var riktigt orolig ett tag. Ursch!

Menmen, nu ska jag nog duscha sen sova. På onsdag fyller älskling år så imorrn ska jag ordna hans present om jag inte jobbar förstås, man vet ju aldrig!!

Trött, såå trött. TFU- G kurs vecka 44.. :)

Trött, så himla trött är man efter denna vecka.
Men så himla pepp på mer!! :)
Läste just att det finns en GSU man kan gå, på 3 månader, som är exakt som den GSU grabbarna gör i lumpen, det är bara det att det inte är någon befattningsutbildning efter den som grabbarna gör, den är jag GRYMT sugen på!! Men man måste mönstra.. dags att börja träna?! :P
Pepp på minbuss utbildningen 17-18 nov och sen förmodligen lastbilskortet till sommaren.. kanske stridsutbildning också, nästa sensommar-höst. Troligen!! PEPP!!

Men nu är jag död. Så mkt som snurrar i skallen, så mkt nya intryck och så mkt information. Men KUL har vi haft. Iaf jag, jag har trivts som FAN! Jag vill tillbaka.. gruvar mig för att komma tillbaks till "verkligheten" igen!!

Ångrar inte att jag gjorde det här, men jag ångrar att jag inte gjorde lumpen. VILL JU MER! Så jävla kul att få skjuta, och strida.. sova i fält.. Ja allt var kul!! Även om det var jobbigt och tog på kroppen också. Men det är ju för att man är så jävla otränad! Haha, så nu äre väl dags å börja träna då antar jag :P

Har förresten träffat min mamma idag, mysigt! Fast det vart bara en kort stund för det tog så lång tid för oss(jag och S) att ta oss från stallet och hem, eftersom vi for och handlade och sen köpte vi pizza.. men en kort stund är bättre än ingen stund..

Har spelat en massa Xbox med älskling ikväll, han spelar fortfarande. Tack snälla brorsan för att vi fick låna det! Du är ju helt underbar! :)


RSS 2.0