Kanske en soffa?!

Bad J ringa åt mig på en bäddsoffa jag hittat på blocket. Vi skulle återkomma senare ikväll och om vi har tur så är den kvar. Det var en kille som skulle höra av sig som inte hade gjort det.
Jag hoppas den känns okej att sitta i och ser okej ut. På bilden ser den då okej ut. Får be mamma bygga en sittpuff åt mig bara.
Känns som att jag gärna köper en soffa billigare än de jag annars har hittat, i spannet 5-7000 och det känns ändå lite mycket då jag måste köpa en mycket mindre soffa än jag egentligen vill ha!

Nu ska jag hoppa i duschen, sen äta middag och se film!

Gym: Bröst & biceps

Blev bröst och biceps idag med Fia. Typ 30 minuter, med 5 minuters cykling som uppvärmning.
Vi körde 2 övningar/muskelgrupp.
Jag fick prova en ny bröstövning och den var rolig tycker jag!!
Men i övrigt så gick passet bra, jag var dessutom nyvaken så jag var ganska trött men blev lite piggare efter att jag hade tränat iaf.
Nu ska jag äta middag för det hade jag inte heller gjort eftersom jag somnade och vaknade 17:45, vi skulle träna kl 18! Suck. Inte så bra uppladdning med andra ord!
Skulle ju egentligen ha sprungit innan gymmet men nu blev det inte så.

I did it!

Nu har jag sökt kursen.
Håll tummarna att jag kommer in nu då!
Fast det kändes som ett stort steg bara att söka den.
Gulp, vad har jag gett mig in på?!

Natti natti natt

Nu är det godnatt!
Jag ska bara hoppa in i duschen först. Jag blev jättehungrig efter springturen så jag har precis ätit lite. Mådde nästan illa ett tag och kom på att jag glömde dricka vatten också när jag kom in. Glömska flummiga jag!

Men en snabb dusch och sen ner i sängen med en bok, det borde ju göra susen tycker man. Så kanske, kanske är man lite piggare tills imorgon. Jag hoppas det iallafall!


Så godnatt med er!!

Lätt distanslöpning med gång

Så heter det första träningspasset i Marathon.se´s träningsschema för att klara att springa 1 mil.
Jag gillar att ha scheman att följa, tycker att jag blir mer motiverad och peppad och jag har ett klart upplägg framför mig, så när jag hittade det här var jag tvungen att printa ut det och följa det.
Så idag har jag sprungit det första passet.
Det var uppdelat såhär: 2min prom, följt av 4x5min jogg med 2min prom mellan. Sen skulle man egentligen vara hemma, men jag hade en liten bit kvar så det blev 1,5 min promenad sista biten hem och total 30 minuter(skulle bli 28 egentligen).
Det blev 3,5km totalt. Och det kändes jättebra, det var inga problem alls att hålla 5 minuter åt gången. Tänk när jag började följa det förra schemat, då var det jobbigt att orka springa i 2 minuter! Nu är 5 minuter för lätt i princip! Kul tycker jag!

Dock var det väldigt kallt om händerna och öronen, jag måste leta rätt på mitt pannband jag brukar ha när jag springer och ett par sköna vantar. De måste vara tunna för annars blir det för varmt i stället. Ilandsproblem!

Nu ska jag ta och hoppa i duschen!

I´m a coffee addict

Sitter och dricker kaffe med lillebror vid varsinn dator. Hur tomt kommer det inte att bli när han flyttar? Jag kommer ju få panik! Först var det jobbigt när han kom hit, det var ju ett tag sen vi bodde tillsammans och jag hade börjat vänja in mig vid att bo själv och kunna göra vad jag vill när jag vill.
Men nu så är det mest bara mysigt att kunna surra med nån istället för att prata med sig själv och lillebror är ju dessutom världens bästa! ♥
Så det blir väldigt väldigt tomt när han flyttar. Jag får hoppas att han hälsar på ofta!

Snart ska jag bege mig ut på en joggingrunda. Det ska bli skönt. Har inte så mycket träningsvärk längre, bara lite och det går nog bra.
Sen ska det slappas för hela slanten för jag är ganska trött idag. Som vanligt på dagveckorna.

Men först ska jag dricka kaffe och se lite tv tror jag. Eller läsa bok? Eller surfa? Hmmm..svårt val! ;)

Tänt var det här!

Fick nått ryck och började städa upp efter tv´n och sen blev det ju så tomt på tv-bänken så där var det ju tvungen att stå lite ljus..
Flyttade om en blomma och ett kort och ett annat ljus..
Ställde upp lite ljus i fönstret..

Jaaa, jag gillar ljus kan man säga! Mycket. Jag älskar att se på film med massa tända ljus i lägenheten. Tycker att det är så himla mysigt! Speciellt såhär på hösten.

Såg en massa väggdekorer jag vill ha, till kök och sovrum framförallt. Får se om det blir någon sen. Måste rådfråga mamma om vilken text jag ska ha!

4 månader av saknad



Idag är det 4 månader sen du lämnade mig...

Gym: Rygg & axlar

Direkt efter spinningpasset gick jag upp till gymmet och körde ett kort rygg&axel-pass. Hade tänkt att det skulle bli 3 övningar som vanligt men jag var faktiskt rätt less och det började komma så mycket folk så jag körde bara 2 övningar/muskelgrupp och sen bestämde jag mig för att det fick vara nog!
Ca 20-25 min tog det iallafall.
Blev Latsdrag, lower back-maskinen, rear delt och shoulder press (3x8).

Spinning 40 min

For direkt efter jobbet och körde ett Spinning 40 pass. Gud vad träningsvärken gjorde ont mellanåt, det blev riktigt riktigt tungt och jag har ändå en känsla av att jag inte hade i närheten av det motstånd jag brukar ha.
Efter ett tag kändes det dock riktigt bra och det var skönt att få stretcha ut efteråt också.
Var ett ganska roligt pass med bla. en AC/DC låt. Sådant gillas! Me don´t like dålig musik på spinning. Hårdrock ska det vara! Eller fartfyllda låtar man känner igen med mycket dunk!

Skönt att göra bort träningen direkt efter jobbet!

Som en 80-åring!

Väldigt väldigt trött idag, jag råkade nog ligga och läsa lite väääl länge inatt fast jag tyckte att jag inte gjorde det. Men var bara tvungen att läsa ut Män som hatar kvinnor!

Jag har fortfarande megasuperduper träningsvärk. Jag känner mig som en 80-åring eller nått som stapplar fram. Det intressanta är att det verkar inte ha blivit värre av ridningen, inte än ialllafall. Så det tackar jag för.

Nu ska jag gå och borsta gaddarna sen är det dags att åka till jobbet.

Ha en bra dag!

Veckans träning v.39 uppdat.

3 styrkepass (Rygg,axlar,bröst,biceps & ben)
2 Joggingrundor (Intervall, backintervall)
1 ridtur á 3-3,5 timmar
1 PW med stavar 35min


Blev sammanfattningsvis en ganska så bra vecka. Synd dock att jag inte orkar åka och köra sista styrkepasset idag, men jag har way to much träningsvärk för det och är alldeles för trött, så jag har en känsla av att jag kommer spendera kvällen i soffan istället. Det får gå det också, dagens ridning var ju inte lite motion det heller.
Men sjukt vilken träningsvärk det blev efter benpasset. Helt galet! Får se om det blir något efter ridningen också..

PW med stavar 35min

Jag kunde inte riktigt hålla mig från att göra något mer i motionsväg idag, så jag bad J ta med mina "tönt"-stavar som jag visste var kvar hos honom, och sen tog jag med mig han + stavarna på en PW i 35 min och ca 3 km.
Skönt att komma ut och röra på sig, även om min träningsvärk gjorde ont, framförallt i uppförs och nedförsbackar.
Känns bra ändå att jag tog tag i det och gjorde nått trots att det inte blev någon styrka idag. Hade gärna tränat styrka också, men tar mig nog inte uppför trappen på Iksu så det är dömt att misslyckas.
Hoppas inte att det är värre imorgon!

Bakat

Jag fick på något sätt lite energi för nu har jag diskat, bakat och rengjort spisen. Vet inte riktigt vad det kom ifrån men helt plötsligt så kände jag att jag borde ta tag i det och gjorde det faktiskt också. Men nu är energin slut. Jag borde dammsuga och torka golven också, det är bara gjort i sovrummet. Men det får bli morgondagens bekymmer!

Sitter nu och äter på en Oopsie(som jag nyss bakat) och en kopp kaffe. Dock blev inte mina Oopsies alls som de ser ut på bilden, mina flöt ihop till en enda och jag fick skära ut dem i rutor. Dessutom tror jag de blev tunnare än vad de skulle vara. Får se om jag kan hitta nått tips på hur man ska få dem bättre!

Veckans träning v.39

3 styrkepass (Rygg,axlar,bröst,biceps & ben)
2 Joggingrundor (Intervall, backintervall)
1 ridtur á 3-3,5 timmar


Blev sammanfattningsvis en ganska så bra vecka. Synd dock att jag inte orkar åka och köra sista styrkepasset idag, men jag har way to much träningsvärk för det och är alldeles för trött, så jag har en känsla av att jag kommer spendera kvällen i soffan istället. Det får gå det också, dagens ridning var ju inte lite motion det heller.
Men sjukt vilken träningsvärk det blev efter benpasset. Helt galet! Får se om det blir något efter ridningen också..

Turridning i Tavelsjö

Idag har vi varit ett gäng från jobbet på turridning i Tavelsjö. Vi red islandshästar hos Islandshästcentrum Norr.
Det var jättetrevligt, mysig natur, härliga hästar, många timmar i sadeln med avbrott för grillning vid Stortavelsjön.
Rekommenderas verkligen, det var superbra!
Så himla härligt att sitta i sadeln igen, och roligt att få prova både tölt och pass. Häftigt tycker jag!
Min häst hette Dimma, och naturligtvis var jag ju tvungen att ta lite kort!





Hela gänget samlat när vi skulle grilla.

Så dagens träning blev helt enkelt en ridtur på ca 3-3,5 timmar. :)

Tidig hemgång

Hemma från söta T´s födelsedagsfest nu!
Det var trevligt, och tråkigt att måsta gå hem så tidigt, men jag ska ju iväg tidigt imorgon för att rida så det kändes inte som en hit att följa med ut!
Nu är jag trött och har varit på OK och köpt tidning och mackor. Så ikväll ska det "fuskas" med en macka innan det är dags att hoppa i säng!

Hoppas alla får en trevlig lördagkväll!!

Backlöpning/intervaller

Någon timme senare med massa energi kvar i kroppen fick jag för mig att jag skulle ut och springa.
Det blev intervaller i backe. Ruscha upp, och gå långsamt ner.
Det var helvetiskt jobbigt, och nu är mina ben döda må ni tro.
Jag orkade 6 stycken, hade satt målet på 5 så är glad att det blev en till.
Det blev totalt 26 minuter med promenad före och efter.

En backe, men inte den jag sprang i ;)

Skönt att pressa ur det sista, men nu längtar jag efter en dusch!

Gym: Ben

Har idag kört första ben-passet sen en låååång tid tillbaka. Minns faktiskt inte när jag körde ben sist. Men eftersom jag ska köra triceps och mage med J imorgon och var sugen på att träna idag, så fick det helt enkelt bli ben.
Det blev fram&baksida lår, vader, rumpa, samt lite in och utsida lår också.
Totalt blev det 6 övningar, plus stretch efteråt. Blev väl ca 40 minuter skulle jag tro.
Kunde knappt gå ner för trappen efteråt. Aj aj! Men så himla skönt det var.

Övningar:
Vadpress
Utfall utan vikt
"Sumosquats"
Benspark sittande
Benspark liggande
..samt en maskin för in och utsida lår som jag inte vet namnet på.

Beställt förstoringar på min älskade

Nu har jag beställt förstoringarna på Dust. Det blev dessa bilder som ska sitta i mitt sovrum.


Jag kunde inte beställa dem på första sidan för den tyckte att upplösningen var för låg, men den andra sidan som jag läst om som fått mycket goda recensioner, där gick det. Fast den hade inte högsta "kvalite-poängen" på den storlek jag valde, men jag har bestämt mig för att det är den storleken som gäller så jag hoppas att dessa blir okej ändå. Det är ju inte så jättemycket små detaljer i dem iallafall, så jag tror nog att jag blir nöjd.
Det var synd att jag inte kunde beställa på den första sidan dock, för där var det så mycket billigare.

Men min Dust ska sitta på min vägg och då är det värt det. Jag älskar honom, han kommer alltid vara den bästa som finns, always. ♥ Saknar så himla mycket.

Nu har det snart gått 4 månader sen han försvann ur mitt liv och det är lika tomt fortfarande..

Intervaller

Det blev ett intervall-pass såhär på kvällskvisten.
Blev uppdelat i 8 min uppvärmning (powerwalk) följt av 5min löpning, 3 min prom, 4 min löpning, 2 min prom, 3 min löpning, 1 min prom.
Höll ett högre tempo än vad jag brukar och det höll nästan hela vägen. Sista 3 minuterna så kunde jag inte hålla det fullt ut, är dock nöjd ändå då tiden kapades rejält trots att jag längde rundan lite för att få med fulla 3 minuter på sista intervallen.
Ska prova ett annat upplägg nästa gång, men detta kändes okej för ikväll iallafall.
Det blev totalt 3,3km på 26,58 minuter(7,34km/h och 8min 10sec/km).

Så himla skönt. Längtar redan till morgondagens träning!

Mysig middag och film

Efter en mysig middag med J, Paps och lillebror så såg vi en film när Paps for hem. Johan Falk: GSI.
Tyckte att den var okej men skådespeleriet var fruktansvärt dåligt! Speciellt av vissa. Tur man aldrig gick och såg den på bio faktiskt, då hade jag ju dött.

Fick tvätta mina byxor hos J som jag tänkte ha imorgon, supersnällt söta du! Sen for vi och köpte kaffe på Donkan och fick skjuts hem hit. L följde med för han hade inte sett hur jag bor.

Jag hade tänkt ge mig ut på en joggingtur men jag fastnade ju här såklart. Men jag har bestämt mig för att den ska bli av, och det ska den! Ska strax ge mig ut en sväng. Blir en kort runda, men det är bättre än inget alls. Jag orkar ju ändå inte springa så långt så det gör inget, slipper ju gå så mycket om den är kortare ;) Och än så länge så räcker det för mig.

Så skönt att vara ledig idag, och även imorgon! Soooova! Träääna! Feeesta! Blir nog en kalasdag.
Sen på söndag blir det ju ridning med några arbetskamrater och sen ska J och jag till gymmet! Blir superdupermegabra!

Ha en bra kväll!!

Rosa taklampa

Just det, jag har satt upp min rosa taklampa ovanför bordet också, wee. Fast kabeln är för lång så jag måste korta den. Också fick jag lov att flytta tavlan, så jag hoppas att jag satt den på rätt höjd så akvariet ryms under nu då.
Sen hjälpte pappa mig att sätta på höjderna på sängbenen också så att man kan dra fram sänglådorna, också ska sängen stå mer stilla nu så man inte får sänggaveln i huvudet. Fick sätta på min toppklädsel på sängen också. Så nu är det inte så mycket som fattas i sovrummet iallafall, bara förstoring på Dust och en tv ;)

Har invigt dammsugaren också, helvete vad den lever om alltså!

Tv´n på plats, men det har jävlats

Nu sitter tv´n på väggen!
Men som det har jävlats för oss. Fästet från Ikea var helt fel, det gick inte alls att sätta upp på min vägg utan det skulle vara en speciel sorts vägg med skenor på. Jaha, vad gör vi då?
For på Kjell och köpte ett fäste där, det var kampanj på det som tur var så det blev bara 50kr dyrare än Ikeas.
När vi ska sätta upp det så är det fabrikationsfel på en skruv så spåren där man ska sätta skruvmejseln är helt borta. Tjoho!
Som tur är så kunde man även använda distanser emellan fästet och tv´n och då följde det med längre skruvar till det så då använde vi dom.

Nästa grej, den blev för låg, trots att jag tyckte att jag mätte och mätte och det skulle bli bra. Men det blev det inte och det är nog så att om jag satt den där jag ville ha den allra från början så hade den varit i lagom höjd, men alla har ju sagt att det är för högt så jag tog den lägre och nu blev den i stället för låg. Och lite sned.

Så kan det gå, men pappa ska komma upp och hjälpa mig senare, vi hann inte ändra det idag.

Uppe i varv

Är ganska uppe i varv fortfarande, det blev väldigt intensivt sista timmarna på jobbet men det var trots allt ganska kul när man fick mycket att göra, tiden rann ju i väg så snabbt och det gillar jag. Mycket roligare då.
Nu tänkte jag äta parisare, jag är jättehungrig. Mmm..

Min älskade mamma ska fixa en hylla åt mig som jag kan ha som "nattduksbord", och imorrn kommer Paps och hänger upp tv´n på väggen åt mig. Yippie!

Jag längtar!

Men nu -> MAT!

Vilodag

Det blev varken innebandy eller joggingtur idag. Innebandyn ställde vi in för vi var så få som kunde. Men jag tänkte ju att jag skulle jogga i stället. Men det blev inte heller av. När jag hade skjutsat hem Fia så var jag så himla hungrig, så jag käkade lunch och sen blev klockan snabbt dags att åka till jobbet tid. Suck.
Men så kan det gå ibland. Jag vet ju att jag behöver vilodagar också, men jag gillar mer att få planera in vilodagarna, än att det är planerad träning som inte blir av som blir vila.
På söndag blir det iaf ridning med jobbet, vi är 4 st som ska fara. Det blir roligt och jag kommer att få träningsvärk.
Sen blir det eventuellt styrketräning efter det om jag orkar, har ju ett pass kvar att köra.
Joggingrunda eller BP-cykel imorrn, och joggingrunda eller powerwalk på lördag.
Så ser det ut minsann, och det ska följas! :) *peppar mig själv*

Soffa

Jag tror att jag har hittat en soffa nu. Fia, mamma och jag har ju varit på Jysk och provsuttit soffor idag.
Det första alternativet föll bort, den fungerar inte när soffan ska stå mitt i rummet.
Men det andra alternativet gillade jag, väldigt mycket. Det är en bäddsoffa som blir 140cm när man drar ut den, och den har förvaring under hela divanen vilket är perfekt för mig som har så lite förvaring.
Dessutom tyckte jag att den var skön att ligga i! Och den är bara 4 cm längre än mammas som jag har nu så den går dessutom in här!
Har inte beställt den än, ska fundera lite till, men det blir nog den här!


Bodyshop-shopping

Jag och Fia var en sväng på stan idag och vi gick in på Bodyshop så jag kunde be dom ändra datumet på min "ta 3 betala för 2" lapp jag fick när jag förnyade medlemskapet. Hon i kassan skrev fel, så det stod att den gick ut 2009-01-06 och det är ju lite tråkigt. Så nu är det ändrat iallafall!
De hade 30års firande med 30% på utvalda produkter och givetvis på de jag hade spanat in. Så jag kunde ju inte hålla mig ifrån att köpa två stycken duschkrämer som doftar ljuvligt!



Sen gick jag och Fia och fikade på Costas. Mums! Deras latte är bara sååå god!

Nike löparset

Jag köpte ett löparset igår, äntligen.
Jag är himla nöjd, fast jag tror inte att jag kommer att springa i byxorna direkt. Men jag tror dom kan vara sköna när man är ute och promenerar i stället. Jag gillar inte att springa i fladdriga byxor, jag vill ha löpartights eller shorts isåfall.
Jag köpte min på Löplabbet eftersom de hade erbjudande där om man hade MedMera-kort. Nackdelen är att jag nu hittat det billigare på Stadium, men det skillde bara 100kr så jag orkar faktiskt inte lämna tillbaka det och köpa ett nytt. Det kändes alldeles för jobbigt. Men nu vet man ju iallafall att Löplabbet inte är speciellt billigt!

Såhär ser mitt set ut iaf:

Koka ägg..

Sitter och väntar på att mina ägg ska koka klart så jag får äta frukost innan jag ska åka och hämta upp Fia, för att träffa mamma på Jysk.
Tycker att det tar alldeles för lång tid att koka ägg :P så det så!

Hörde nästan inte mitt mobilalarm i morse för det var en annan ringsignal helt plötsligt? Dessutom är jag trött. Men nu är det äntligen torsdag, och imorrn kommer Paps! <3

Ska hälla i mig mitt kaffe nu och skala äggen. Hörs later!

Mätt

Så himla mätt jag är alltså. Det blev Max idag. Och jag lyxade till det och åt en hel meny i stället för att krångla som jag brukar göra. Blev proppmätt. Ajabaja. Men, ibland vill man lyxa till det och då får man ju faktiskt göra det också. Bara det inte blir för ofta...

Jag längtar tills imorgon då jag, mamma och fia ska åka till Jysk och provsitta en soffa som jag hittat. Jag hoppas att den är skön för då har jag äntligen hittat en som ryms i mitt vardagsrum och som dessutom är en bäddsoffa som jag vill ha. Det vore helt underbart!! Så håll tummarna..


Gym: Bröst & biceps

Idag blev det bröst & biceps. Det gick faktiskt över förväntan, jag trodde att det skulle gå så himla dåligt för jag hade inte ätit ordentlig frukost innan, men istället gick det typ bättre än i söndags. Himla konstigt det där!
Tror det börjar ge lite resultat nu också, kör ju samma vikter fortfarande och det känns inte lika tungt längre. Iallafall inte de senaste 2 passen. Roligt!
Körde bänk i dag också. Kunde nu köra på samma vikt i alla 3 set som jag körde på sista setet i söndags. Wee!

Nu ska jag dricka kaffe och äta äpple med brieost. Sen ska jag hoppa i duschen. Och om jag hinner, en snabb sväng in på stan för att inhandla ett löparset som jag fick erbjudande på. Det var ett så bra pris så jag hoppas att det är skönt också! Behöver verkligen ett nu när det börjar bli kallare..

Räkningar, suck vad tråkigt det är!

Har suttit och betalt bort räkningarna, det kändes som en lagom sysselsättning såhär mitt i natten. Alltid lika tråkigt, men man måste ju. Vad skönt det skulle vara om man kunde få en räkningsfri månad! Tänk vilka pengar man skulle spara alltså.
Men blir så himla irriterad på Telia för de ska ju alltid ha sina räkningar per kvartal, och jag har inte alls lust att betala min mobilräkning per kvartal. Är ju skitsvårt att veta vad den hamnar på varje månad, och då är det ju svårt att lägga undan pengar till den också ju. Kommer ju få en svinstor räkning var tredje månad annars. Har suttit och letat på hemsidan deras men jag hittar då inget alls. Blir så irriterad!

Hittade iallafall vars man la till sitt favoritnummer så nu har jag äntligen lagt till pappas hemnummer som favoritnummer så nu ringer jag gratis till honom. Bra va Paps?! =) Då kan vi prata läääänge! Så nu får jag ringa dig istället för du mig, det blir ju billigast så ;)

Nej nu ska jag nog stoppa nått i magen för jag är hungrig och sen ska jag hoppa i sängen för imorgon vill jag upp i tid för att träna!

Ofrivillig..

..vilodag blev det idag. Jag vaknade på tok för sent. Var ju uppe tidigt för att hämta lillebror på busstationen och var nära att stanna uppe men gick i stället och la mig. Sängen var alldeles för lockande. Sov för länge så jag kände att det bara skulle bli stressigt att hinna träna. Har massa träningsvärk här och där också.

Var duktig och for till Coop för att storhandla i stället så nu är kyl och frys proppfull. Det är ju alltid lika trevligt. Inte att handla dock, men när kylen är full. Haha. Jag hatar att handla. Det är ju så tråkigt och alltid massa idiotiska människor överallt som är i vägen. Gah! Blir galen ibland.

Jag är trött och seg nu, vill helst bara hem och sova. Men imorgon SKA jag träna har jag bestämt. Blir styrketräning.
Och på torsdag kör innebandyn igång igen, det ska bli himla roligt! Ser fram emot det!

Gym: Rygg & axlar

Blev ett gympass idag. For ganska sent så körde bara rygg & axlar. Tänkte att jag nog hinner med 3 gympass den här veckan. Hoppas på det iallafall. Men veckan har ju 7 dagar så ;)
Gick iallafall fin fint. Har inte hunnit få någon träningsvärk ännu från igår så. Men den är nog påväg.
Blev som vanligt 3 övningar/muskel och 3 set med 8 reps på varje. Var faktiskt ganska peppad idag!

Nu ska jag hoppa i duschen, sen slänga i mig lunch och åka till jobbet!
Ha en bra dag!

Flickan som lekte med elden

Gud vad bra filmen var! Den är absolut värd att se på bio och den är riktigt, riktigt bra. Tycker nästan att den här var bättre än Män som hatar kvinnor.
Ska absolut se nästa också när den kommer. Jag längtar redan!


Veckans träning v.38

2 promenader/powerwalks
2 gym-pass
1 joggingrunda

+
Mycket kondition denna vecka, har gått bra att träna, fint flyt i passen.

-
Segt att ta sig iväg, fler vilodagar än tänkt, bara en joggingrunda.

Gym: Bröst, biceps & mage

Har just varit och styrketränat i ca 50 minuter. Det blev bröst, biceps & mage.
Körde bänkpress för första gången på evigheter, hjälp vad vingligt det var!
Provade en ny bröst-övning, en maskin på övervåningen som vi inte alls tyckte om.
Testade även en ny, för mig iallafall, mag-övning: stående crunches. Den var jobbig! Men otroligt skön.

Nu ska jag hoppa i duschen, sen ska vi dra iväg på bio!

Powerwalk 65min

Har just kommit in från en powerwalk på 65min i Gammlia-skogen. Gud vad tunga backar det finns i de där spåren alltså! Det riktigt kändes i vaderna hur dom fick kämpa.
Har fortfarande inte lärt mig hitta i spåret så lite vilse blev man ju efter ett tag, och har ingen aning om hur långt det blev totalt. Men följde iallafall mil SM-spåret ett bra tag och gick sedan in på det som var för 3,2 och 3,7 km.
Himla skönt med en långpromenad iallafall.

Ikväll blir det styrketräning med J, nu ska jag äta lunch och se på SATC.

Wallander : Cellisten

Cyklade till J och såg Wallander : Cellisten. Den var bra, men inte lika bra som de andra. Tycker att den var lite kort och lite tråkigt på nått sätt, än fast den var bra.

Nu ska jag försöka få i mig någonting till middag, sen ska jag gosa ner mig i soffan och se på Sex and the City. Blir en myslördagkväll tänkte jag. Ev. en promenad senare, får se.

Imorrn ska jag och J gå på bio och se Flickan som lekte med elden, och jag längtar!!! Tror den kommer vara superbra!!

Joggingtur ca 5 km

Blev en joggingrunda på runt 5 km och 42 minuter. Tänkte från början bara ta en promenad men benen och kroppen kändes så himla pigga så jag började jogga istället. Tillslut så blev det mer jogg än promenad och en spurt på slutet.
Himla skönt att rensa skallen faktiskt, känner mig mycket piggare och gladare nu än innan.
Och att det kändes så himla bra att springa tycker jag va kul!
Det var riktigt riktigt skönt. Weehoo!
Fast pizzan skvalpade i magen..inte så bra träningsmat kanske ;)

Jobbig dag

Idag har varit en jobbig dag. Främst mentalt, men också för att jag är så himla trött. Jag skulle nog kunna gå och lägga mig nu, och sova tills imorrn igen.
Men jag ska ju se på film ikväll, så det hade jag ju tänkt att få göra i vaket tillstånd.

Det blir nog ingen joggingtur, men ska försöka ta mig en promenad i stället. Imorrn blir det styrka med J iaf, det ser jag fram emot! :)
Så den här veckan blir också lite lugnare, men det är väl kanske bara bra.

Ska bli skönt att jobba kväll till veckan, då kanske jag blir lite piggare. Förhoppningsvis.

Har iaf tryckt i mig pizza till middag. Gott, fast inte så smart. Men orken fanns helt enkelt inte där. Blev bara 2 mackor till lunch också, hade ingen matlust då. Kortaste lunchen jag tagit i mitt liv tror jag. Hmm..

Ändrad träningsplanering

Får helt enkelt bli lite ändringar i träningsplaneringen resten av veckan eftersom det ju blev en ofrivillig vilodag igår.
Såhär tänkte jag att det får bli:

Fredag: Jogg/ ev. Prom
Lördag: Styrka (med dig J?)
Söndag: Jogg

Hmmm...

Jag behövde ju inte vara orolig för att jag inte skulle kunna sova inatt.
Jag gick och la mig vid 17.45 och ställde väckarklockan på 18.30.
Jag vaknade imorse klockan 05.30 av min vanliga väckarklocka.
Med kläder och allt på. Och utan att ha ätit någon middag i går. Eller tränat. Eller varit social med lillebror.
Nehepp, istället somnade jag. Och sov, sov, sov. Så tråkigt?

Tror ni jag är pigg då? Nä. Skulle vilja gå och lägga mig igen!

Så himla trött idag

Jag är sååå trött, sååå trött. Jag missade att jag satt väckarklockan på snooze imorse. Jag kom inte alls ihåg att jag gjort det, tur att jag vaknade på snoozen iaf. Tänk om jag råkat stänga av den, det hade inte varit så bra.
Seeeeg har dagen kännts trots att den egentligen gått fort. Men jag är sååå trött.
Jag känner att jag skulle behöva träna, men jag förstår inte hur jag ska orka. Men jag gillar inte när jag inte tränar när jag har planerat det. Dessutom åt jag hamburgare till lunch och då känns det ännu mer som att jag vill träna. Annars blir det ju dubbelt dåligt!

Funderar på om man ska försöka sova en stund, men frågan är om jag kan sova inatt då? Det vette tusan.

Iaf så längtar jag tills jag och J ska se nya Wallander-filmen, jag hoppas att den är bra! :)

Det blev ingen joggintur,

men väl en snabb promenad på 30 minuter runt Haga. "Min" lilla runda som jag brukar gå när jag vill ut och motionera lite men tiden inte riktigt räcker till.
Den passade bra såhär på kvällen när man var trött och stel i kroppen.
Känndes bra att få röra lite på sig iallafall, jag blir ju så rastlös om jag inte får träna på nått sätt alls.

Ikea-tripp

Det blev en Ikea-tripp idag. Nästan lite impuls faktiskt, tog ledigt och for.
Så nu har jag inhandlat mitt väggfäste till tvn, äntligen!! Höll på att glömma bort det, och det som egentligen var det enda jag skulle ha..nu blev det ju en massa mer också ;)

Köpte bla. en lampskärm jag skulle ha ovanför bordet, men nu ser jag ju att jag isåfall måste flytta tavlan som jag äntligen satt upp, för annars ser man inte den! Men frågan är då vars jag ska sätta den? Jag får be min kära mor komma hit och tipsa. För jag vill gärna ha upp lampan, tyckte den var så fin!

Också en massa annat bra, toppklädseln till sängen tex. så äntligen kanske bäddmaddrassen ligger still. Så irriterande när den åker runt bara man petar på den. En kniv köpte jag också, var så förbannad igår när min kniv inte ens kunde skära kyckling.

Tog en sväng på Birsta också och köpte en rosa fleecejacka på rea samt ett par jeansleggings som jag länge velat ha.
Så jag tycker att det blev en ganska bra tripp!

Ont i skallen

Ont i skallen idag.
Mitt sovrum måste bli typ slut på syre i när man sover med dörren stängd.
Men det blir så satans kallt om man har fönstret öppet också, jag vill inte bli sjuk. Men vill inte vakna med sånhär huvudvärk fler morgnar iallafall, ursch.

Får prova med fönstret öppet i natt.

Rygg, axlar & triceps

Det blev ett lite lugnare pass igår.
Rygg, axlar & triceps och bara 2 övningar på varje muskel.
Körde med 3 set och 8 reps.
Var riktigt tungt ändå faktiskt.

Himla nöjd att vi tog oss i kragen och for dit.

Ombytt och klar

Sådär, nu sitter man här ombytt och klar inför ett gympass. Ska träna med J och det lär bli rygg, axlar och ev. triceps. Får se! Känner inte peppen alls idag faktiskt, är alldeles för trött.

Tog en Voltaren och la mig i en halvtimme typ. Kändes lite bättre sen.

For till skroten och vi har luftat bromsarna på min bil. Nu tar dom bra igen! :) Så himla skönt. Blev mycket roligare att köra bil.

Har käkat middag och slöat lite, velat fram och tillbaka om det skulle bli träning eller inte. Men JA, det ska det bli. Om än bara ett lättare pass, så SKA det bli av.

"Den bästa träningen är den som blir av"

Suck

Ursch, jag har så ont i magen så jag vill bara lägga mig och vila. Samtidigt är jag megahungrig också så jag måste försöka stoppa i mig nått innan jag lägger mig i sängen.
Hade ju egentligen tänkt hälsa på Fia idag men jag får ta det någon annan dag, förlåt vännen! Men jag känner att jag helt enkelt inte orkar.

Ska ju åka ut till J`s jobb när han slutar för att fixa bilen så det är bäst att passa på och vila nu innan det.
Ska egentligen träna ikväll men vet inte om det blir av. Får se hur jag känner mig efter lite mat, en värktablett och vila.

Gud vilken tråkig dag. Jag gillar inte såna här dagar. :(

Vattenkokare

Nu är vattenkokaren beställd och jag vill att den ska komma nyss!
Tycker det var så tråkigt att den inte fanns inne. Jag saknar att ha en vattenkokare, det går ju såå snabbt att koka upp vattnet då. Mina plattor är ganska sega nämligen.

En sån här blev det:
Samma färg som min mixer!

Ny trailer

En ny trailer släpptes i natt på MTV Music Awards. Och den är så jävla grym.
Kan det inte bli 20:e november snart?
My god vad jag vill se den NU!

New Moon

Skohylla



Har monterat ihop skohyllorna idag som J och jag köpte i fredags. Äntligen snubblar man inte över skor när man kommer in i min lägenhet, så himla skönt.
Fast trots att jag köpte två, så ryms inte alla skor. Fick bära ut 2 stora påsar till förrådet. Plus att jag har kvar skor hos J. Men det är mest vinterskor som tur är, då kan man ju plocka bort mer sommarskor.
Tog ut de allra sommrigaste skorna nu som jag insåg att jag inte kommer att strutta runt i nått mer.

Men visst blev det ganska fint? Och jag älskar mina snopptofflor där uppe till höger ;) *rofl*

Hästar av rötter

Kolla vad häftigt, hon gör hästar av rötter/träd, så himla vackra!

Länk

Ni har väl inte glömt?

bloglovin

Mer besökare?

Vill du få mer besökare till din blogg?
Gå med här, det fungerar och är helt gratis!
Simpelt dessutom, du skapar bara ett konto och sen surfar du runt. Sen får du massvis med besökare.
Min besöksstatistik har aldrig varit så hög!

(Fast man kan ju hoppas att vissa stannar kvar och fortsätter läsa också!)

Mer trafik

Kurs?!

Jag har förresten hittat en kurs som jag vill plugga.
Den är på 25%, distans, och flexibel starttid.
Jag funderar på att söka den i veckan faktiskt. Får väl se om jag klarar av den, men det skulle vara så himla roligt att få använda hjärnan igen. Man gör inte det så mycket i jobbet tycker jag, iallafall inte tillräckligt för mig.
Jag vill lära mig nya saker!
Och på det här viset behöver jag ju varken söka studieledigt eller ta studielån, utan jag borde klara av det samtidigt som jag pluggar. För det är inga träffar vid universitetet alls utan den är helt på distans.

Vågar jag?

Färdigjobbat

Sådärja, nu var det färdig jobbat för den här helgen. Synd bara att det är en lång vecka som väntar eftersom jag jobbar dag nu. Men man får väl skylla sig själv. :P

Jag får bara mer och mer träningsvärk i hela kroppen, hade tänkt träna imorgon egentligen, skulle köra spinning, men får se om jag verkligen orkar det eller om jag åker hem och städar i stället. Borde dammsuga, torka golv, och se till så lillebror får plats med sina kläder någonannanstans än på golvet. Nu ska han ju ändå bo hos mig ett tag till så det kan ju vara bäst så. Ser så stökigt ut annars när det är så litet och jag blir galen!
Vad snabbt man vänjer sig vid att bo själv, och att det ser ut precis likadant när man kommer hem igen.
Fast lillebror är duktig, han hade diskat idag. Det är nice!

Veckans träning v.37

2 gympass
1 BP-Cykel
2 Joggingrundor
1 Cykeltur 30 min


+
Tycker att jag kämpat på hyffsat denna vecka. Hann med ungefär det jag ville, och det har kännts helt okej faktiskt.

-
Att cykelturen som skulle bli 60 min bara blev 30 min pga punktering. Haha.
Och träningsvärken, den gör oooont!


Hann i tid

Jag hann precis i tid, snacka om timing. Trots att det var massa massa bilar som skulle åt precis samma håll som jag. Är ju alltid så typiskt när man har bråttom.
Det är väldigt varmt här på jobbet idag, ursch. Och jag börjar av någon anledning bli väldigt väldigt trött. Redan!

Men jag har kommit på att jag inte alls jobbar till 21 ikväll, jag jobbar ju dag imorgon så jag får väl bara jobba till 19.30 idag. Kan ju faktiskt vara ganska skönt att komma hem tidigt och få lägga sig i soffan tills man somnar.

Imorrn är en ny vecka, nya tag.

Träningsvärk och löparrunda

Åh huvva vilken träningsvärk jag har idag. I princip hela kroppen gör ont tror jag. Fast det är ganska skönt också förstås!
Har just kommit in från en joggintur, huvva vad jobbigt det var.
Sprang elljusspåret och det tog 23 minuter men jag fick lov att gena på slutet så det blev inte fulla distansen. Fick sånt mjälltugg så jag fick lov att sätta mig ner.
Sprang iallafall mycket längre än förra gången, längre än någonsin i det där spåret! Ska mäta upp distansen sen.
Totalt tog det iaf 40 min och var 4 km enligt stegräknaren men jag har för mig att det var lite längre totalsträcka.

Nu ska jag slänga i mig äpple och kesella, sen ska jag dra till jobbet.

Update
3,8km blev det totalt, och 1,9 var det jag sprang utan att stanna. Känns bra!! Mer än halva spåret alltså för spåret är 3,2. Yippie!

Gratis Mode

Här kan man samla ihop till gratis presentkort på olika klädbutiker, biobiljetter m.m
Kolla in!!

Lördag

Gick iallafall fint att jobba övertid idag, det kördes inga linjer så bitvis gick dagen långsamt men med trevligt sällskap är det okej ändå!
Känns skönt att få lite extra pengar till nästa måndag också! Det gillas! :)

Blev swosh i väg till träningen direkt efter jobbet. Sen hem, äta och duscha. Glömde bort att äta något vid 13.30-fikat och det hade jag behövt göra när jag skulle träna, så på måndag när jag tänkte träna direkt efter jobbet måste jag komma ihåg att ta med mig något, annars blir jag för hungrig och snurrig i skallen när jag tränar.

Har hämtat tvätten från tvättstugan nu och tänkte bara slappa resten av kvällen. Är mör i både ben och armar. Yey! Det är en sån skön känsla!

Mördarpass

Idag fick jag sällskap av J till Iksu.
Vi körde ett riktigt mördarpass, jag är helt slut fortfarande.
Bröst-Biceps-Triceps, 3 övningar-3 set-8 reps.
Mage, 2 övningar, 3 set, så många reps jag orkade.

Totalt tog det ca 1h25min idag. Började med 7 min crosstrainer på uppvärmningsprogrammet.

Skönt!!

Aldrig somnat..

Det känns ungefär som att jag aldrig somnat i natt, ändå är jag förvånansvärt pigg. Så istället kommer jag väl vara död ikväll och somna kl 20 eller nått.
Jaja, vaken är jag iaf, sitter och äter frukost nu så ska jag alldeles strax bege mig iväg mot jobbet.
Jobbar till 15 och ska sedan iväg och träna.

Ha en bra dag!

Män som hatar kvinnor

Har hämtat lillebror från krogen som han inte kom in på för att det var så mycket folk. Han hade stått i kö i 50 minuter och inte rört sig framåt nått alls. Tråkigt! Ännu tråkigare för honom var att hans kompis T kom in, så han blev helt ensam. Så då for jag och J och hämtade honom efter att vi hade sett filmen.

Såg Män som hatar kvinnor och den var riktigt riktigt bra. Nu måste jag läsa böckerna också, och jag längtar redan till nästa film.

Jag ska hoppa i säng nu, för jag ska jobba imorgon och börjar 6.30. Jag som hade tänkt gå och lägga mig tidigt. Det gick inte så bra som ni märker.


Godnatt!

Ny mixer inhandlad

Och kassörskan verkar ha slagit in fel pris. På lappen stod det nämligen 399 kr, men på kvittot blev det 199,50!
Inte mig emot, jag körde nämligen pricerunner på den innan jag köpte den och så billigt finns den ingenstans faktiskt. Så det blev ju ett klipp!
Blev en likadan som jag redan hade, fast en limegrön i stället för rosa. Ska köpa en vattenkokare i samma färg också :) Men den var slut på OnOff i stan så jag ska nog beställa den från internet i stället.

Dessutom har jag äntligen handlat skohylla också, fick en av J och köpte en själv eftersom de är stapelbara. Så nu ska de bara byggas ihop så kan jag äntligen få bort alla skor som tar upp typ hela hallgolvet!

En dammsugare har jag också köpt. Så nu måste jag väl städa...

BP-Cykel 70 min

Har nyss kommit hem från ett BP-Cykel pass med A. Riktigt roligt var det!
Men man kan ju lugnt säga att det känns att man varken kört Bodypump eller Spinning den senaste tiden. Det blir ju inte samma sak att gymma som att köra bodypump.
Kommer säkert ha sjuk träningsvärk imorgon, men det är det ju värt.

Det roligaste var att sista låten på spinningen var Enter Sandman (Metallica), hade det inte varit den hade jag nog aldrig orkat för jag var tametusan helt slut!!

Nu är jag pepp på att köra mer spinning och mer pump, har glömt hur roligt det är!!

Träningsplanering resten av veckan

För att peppa mig själv så har jag tänkt ut resten av veckans träningsplanering.
Blir ju en extra pepp att skriva ner det dessutom, iallafall för mig.
Så resten av veckan är tänkt att se ut såhär:
Fre: BP-cykel med A
Lör: Styrka (Bröst, Biceps, Triceps) med J
Sön: Jogg/Prom (ev. en kortare runda)

Blir roligt. Ser framförallt fram emot morgondagens BP-Cykel pass det är så otroligt längesedan jag var på ett sådant!

Dagens motion som blev kort...

Dagens motion skulle bli en cykeltur med mamma. Det blev det också, dock väldigt kort eftersom klantiga jag fick punktering.
Så dagens motion blev ca 25-30 min cykel, samt en liten promenad med cykeln upp till A´s jobb så jag kunde lämna den i säkert förvar.
Typiskt! Men mamma, vi får göra om cykelturen när jag lagat punkan! :)

Mixern som sprack

Jag har fortfarande ont i ena sidan av halsen och det känns som att jag är svullen också.
Vet inte riktigt vad jag ska äta för det gör ont. Blää!

Lyckades spräcka min mixer också när jag skulle försöka göra frukost. Rann ut smörja över hela bänken och ner på golvet. Yippie, or not. Min älskade rosa mixer!! Damn it! Varför skulle den pajja för?!

Nu är min mami här iaf, hon ska visa sin lägenhet..hon fick se den igår nämligen.

Jag försöker få i mig kaffe iaf, får se om jag blir lite piggare. Känner mig helt luddig i skallen.

Tur det blir tidig kväll ikväll. :)

Halsmandlar?

När jag berättade för Lillebror och T om min onda hals/mun så trodde T genast att det kanske var halsmandlarna?!
Det är verkligen inte skönt iallafall. Jag har tagit min sista Tradolan nu, och jag kan ändå knappt dricka nått eller svälja. Dock så verkar Tradolanet ta bort värsta smärtan när jag inte sväljer eller äter/dricker iallafall så jag kan kanske få sova åteminstone.
Hoppas det har gått över tills imorgon. Det gör verkligen megaont!!

Aj aj

Har så himla ont på ena sidan av munnen/halsen. Det känns ungefär som att en tand vuxit ut till en huggtand och skaver mot tungan. Sen gör det ont ner mot halsen också. Liksom inte ont i halsen som halstabletter kan bota, utan bara ont. Jätteont.
Förstår inte varför, men jag vill verkligen inte bli sjuk nu. Jag ska ju springa. Och styrketräna. Och jobba övertid.
Hoppas jag håller mig frisk.

Nu - trött Beffa.

Mmmm, Kesella + Fun Light

Finns det nått godare till lunch, mellamål, you name it? Tror inte det, iallafall inte just nu.
Jag är helt galen i Kesella + Fun Light just nu. Kör med smaken "appear" för tillfället men är riktigt sugen på att prova fler. Yummie!
Så det blev helt enkelt dagens lunch..

+ = Mums!

Mör

Känner mig ganska mör som är vaken vid den här tiden och dessutom har hunnit träna när jag jobbar kväll. Tycker att jag är ganska duktig!
Kom i säng vid 01:40 inatt men kunde ändå inte somna. Huvudet snurrade och jag snurrade. Fram och tillbaka, hela tiden. Får hoppas på bättre sömn i natt helt enkelt, men det vore väl konstigt om jag inte skulle kunna sova i natt.
Blir så less på mig själv, varför måste man ligga och grubbla när man borde sova? Det är så onödigt. Man grubblar ju nog mycket ändå så..

Menmen, är trots allt ganska pigg trots lite sömn, lär väl dock vara supertrött ikväll efter fikat eller nått sånt.
Nu ska jag ta det lite lugnt en stund och sen ska jag nog hoppa i duschen. Lillebror fick skjuts med Fia till skolan så han har farit. Blev lite tomt här!

Gym: Rygg & axlar

Fia kom och hämtade mig och vi for till Iksu, jag förnyade mitt kort (Gratis! Tack jobbet:) hihi) och sen körde vi rygg och axlar. Det var så himla roligt att träna med Fia igen för det var så längesen! Vi har inte tränat tillsammans sen i somras då hon flyttade hem för att jobba! Så det var riktigt skoj!

Körde följande övningar:
Körde ungefär 3x6-8 på varje övning. Skönt! Gick ganska bra. Känns att det bara blev ett pass styrka förra veckan.

Tlöööööttt...

Trött är bara förnamnet, så jag ska alldeles strax hoppa i säng.
Har varit en seg och dryg dag, trots att det varit möten och grejjor så man knappt varit på linjen. Men ändå har tiden gått så otroligt sakta efter middagen.
Fia kommer och hämtar mig 8:15 imorgon för vi ska gymma så det är bara att ta sig i kragen och kliva upp, stoppa i sig frukost och fara.
Sen ska jag få tillbaka min bil imorgon kväll/natt också. Jag hade sån tur att det bara var en grej som kostade 100 kr som var trasig. Plus att jag ju har världens bästa mekaniker ;) Eller hur J?! Du är bäst, tack för all hjälp! :)

Nu ska jag och lillebror dricka kaffe, jag ska försöka hjälpa honom plugga tror jag. Han verkar ha det lite kämpigt nu så kan jag hjälpa honom så ska jag göra det. Sen blir det sängen..

Sov gott!

Jag var löpsugen..

Ca 4,5 km på 35,4 minuter blev det idag.
Gick först i 10 minuter och sprang sedan i 25. Nytt rekord tidsmässigt för mig, jag har aldrig sprungit 25 minuter i ett sträck förut! Glad!! Det blev 3,6 km totalt!! Weee, I´m happy, nytt rekord i km också!

En bra dag helt enkelt. Lite revansch ifrån Bellman kan man ju säga.

Nu ska jag pusta ut lite och sen hoppa i duschen.

Uppe med tuppen?

Nja, inte riktigt, men jag tror att det känns så för både mig och lillebror. Jag försökte kliva upp redan kl 9 men det gick inte riktigt vägen.
Sitter och dricker kaffe nu och har just käkat lite frukost. Blev gårddagens rester och jävlar vad het köttfärssåsen var nu då! Mycket starkare än igår tycker jag..

Jag hoppas att jag orkar/lyckas ta mig ut på en jogginrunda idag, det vore skönt. Jag borde också ta mig in till stan och gå på Bodyshop...också vet jag att lillebror vill åka och handla.

Och det är bara tisdag...suck! Önskar det var torsdag...jag vill ha helg. Jag har ingen energi till att peppa mig att jobba. Allt går såååå segt nu.

Shit..

Jag har typ sovit 12 timmar inatt..gick och la mig vid halv 11 och klev upp mellan 10 och halv 11.
Helt galet, jag måste ju verkligen ha behövt det. Kan inte förstå hur jag kunde vara så trött, tycker ändå att jag gått och lagt mig någorlunda tidigt i helgen, och sovit till 9-halv 10 varje dag.

Jaja, idag börjar en ny arbetsvecka och det innebär kväll för min del. Inte så peppad, nu känns det ju som att man varit ledig länge. Mycket vill ha mer..

Ska väl dra in till stan och fördriva lite tid innan det är dags för jobbet. Men först ska kaffet drickas upp!

Veckans träning v.36

1 gympass
2 promenader á 30 min
Jogg/Prom 5 km


+
Vet inte riktigt vad jag ska se som plus denna vecka, det blev en lugnare vecka och jag tror att jag behövde det så det får väl vara pluset då. Samtidigt tycker jag att det är tråkigt när jag inte hann med som planerat.

-
1 gympass föll bort och presterade inte som tänkt på Bellmanstafetten..

Frukostdax!

Jag är hungrig som tusan så nu ska jag gå och käka frukost.
Ganska trött, har inte sovit sådär jättebra inatt direkt.
Försöker få tag på lillebror men får inte webmessenger att fungera så jag vet inte riktigt hur jag ska få tag på honom.
Aja, det löser sig väl på nått sätt.

Kl 16:45 lyfter flyget hem till Umeå igen. Ska bli skönt!

Har sjuk träningsvärk i typ hela kroppen?!

Strosande längs Söders gator

Gårkvällen spenderades vandrande runt längs söders gator. Lite fönstershopping, en kaffe på Waynes, och en massa surrande. Trevligt! Det blev ingen bio, för det fanns bara 5 platser kvar så det var ju inte så roligt.

Ikväll blev det pizza och återigen strosande längs söders gator. Mysigt!

Men nu är jag trött...Fint väder har vi iallafall fått njuta av idag!

Och igår när vi gick en sväng på stan, sa jag att jag ville hitta en tatuerings-studio. Såg en skylt jag tyckte kunna vara en sådan, men var så trött så jag såg inte vad det stod. Vi vek av åt ett annat håll istället.
På kvällen när vi strosade runt så kom vi precis där vid skylten, och vad var det? Jo, Eaststreet Tatto & Piercing. Dumma dumma jag som inte gick fram och kollade...

Bellmanstafetten

Gick jättedåligt för min del, jag var riktigt besviken på mig själv när jag kom i mål.
39,03 är inte den bästa tid jag gjort på 5 km direkt, och jag fick ge mig efter att ha sprungit ca 2,2 km. Då hade jag svinont i ryggen, det riktigt skar i den varje steg jag tog.
Sen fick jag blanda springa/gå resten av banan. Blev så arg på mig själv.
Vet ju att jag sprunigt på 37 minuter tidigare, och att jag borde ha kunnat kapa den tiden nu.
Suck!

Framme

Det blev inget Grönan idag. Det kändes inte som att vi skulle hinna med det.
Men vi har iaf varit ute och käkat, och gått en runda och tagit en öl eller två ;)

Snart ska vi iväg och käka igen men jag är så mätt så det känns helt värdelöst. Har ont i huvudet och ingen ipren, samt är jättetrött.

Flygresan var jobbig, det var så guppigt så jag blev åksjuk. Sen när vi skulle åka taxi så var det nå snubbar som hade poliseskort så alla vägar var typ avstängda och det var poliser överallt. Så vi fick stå i kö och taxisnubben gjorde en galen usväng och lite så, då mådde inte jag så bra.

Tror jag ska lägga mig och vila nu iaf, får se om det blir bio ikväll kanske.

Vandrarhemmet är iallafall jättefint!!

Mot Sthlm!

Nu åker vi, ett gäng från jobbet, ner till Sthlm med flyget.
Vi ska springa Bellmanstafetten imorgon, och sen blir det väl lite festligheter och shopping också.
Var tänkt att vi skulle gå på Grönan idag några stycken, men här i Umeå så öser regnet verkligen ner.
Får hoppas att det inte regnar i Sthlm, känns inte som någon rolig grej att åka karusell i spöregn?

Nu ska jag borsta gaddarna, sen är det dags att bege sig till flyget.

Ha en trevlig helg!!

Ladyshave

Jag vill ha en ladyshave. Typ en sånhär kanske. Eller en sånhär? Denna verkar också bra!
Någon som har tips på en bra?

:)

Promenad

Det blev en promenad idag också, dock lite snabbare tempo än igår. Tog fel skor eftersom jag packat ner mina så jag fick lite problem med ett knä efter ett tag men det gav med sig.
Blev ca 3 km och 25-30 minuter.
Skönt!

Får börja ladda inför lördagen nu :) Ska bli roligt att "springa" Bellmanstafetten!

Helg!

Jag tog en ½ semesterdag och har äntligen helg nu. Det behövdes, jag är så himla trött och slut, speciellt efter gårdagen som var riktigt tung psykiskt för mig så jag hade ingen energi alls till att jobba.
Ska hjälpa lillebror med lite stuffs och sen ska jag packa inför Sthlm. Åker imorrn! :)
Får se om det blir någon träning idag, kanske, kanske inte. Kan ju vara skönt med en lite lugnare vecka också.

Men nu funderar jag på att gå och lägga mig att vila en stund.. :)

Bilskrälle

Efter ett väldans rejsande för att hinna skriva ut ett papper åt lillebror samt skjutsa honom och T till Ålidhems Centrum innan klockan 18 så har min bil blivit elak på mig. Helt plötsligt så började den tjuta, och det är något som låter inte så roligt från typ höger bak.
Kunde iallafall lämna lillebror och köra till J, så nu tänkte jag lämna bilen här så får han ta sig en titt på den när han har tid. Vill inte köra så mycket mer ifall det skulle vara något som blir värre om jag kör. Vore ju dumt.

Lillebror vart iallafall bara lite sen, och han fick sitt papper. Smart att komma hem strax efter 17 och säga att man behöver en skrivare..nu i efterhand så fick jag höra att man kan skriva ut på biblioteket också. Så till nästa gång behöver jag inte rejsa i väg typ 3 mil ToR för att skriva ut ett papper åt honom iaf.

Promenad

En promenad blev det idag, kanske 3 km ungefär.
Det kändes skönt att få röra på sig och rensa skallen lite efter den här påfrestande dagen. Kände att jag varken skulle orka med att gymma eller att springa, så det fick bli en promenad istället.
Bättre än inget, och förhoppningsvis kan man vila sig i form också ;)

Vill du ha en abborre?

Kolla in den här länken.
Jag höll faktiskt på att skratta ihjäl mig, missförstå mig inte, det är synd om den lilla killen. Men det är så himla komiskt att de snodde abborrar!!
Vart är vägen påväg liksom?

Ännu roligare att artikeln är felstavad också, vad jag minns så stavas abborre med 2 b. ;)

Proppad frys

Gud vad proppad min frys är nu. Fick ju nästan stampa ihop innehållet för att det skulle få plats. For på Maxi efter att jag tränat igår och storhandlade lite. I vanliga fall hade det inte varit nått problem att få allt att rymmas, men nu har ju lillebror fryst in en maaaassa matlådor så nu vart det trångt.
Men det får gå det också!
Nu ligger dom och sussar för dom börjar inte förrän vid 13-tiden nån gång. En annan är så trött så ögonen går i kors på en och svider, men det är bara att bita ihop.
Måste verkligen lägga mig tidigare idag, vi ska ha utbildning imorgon och jag kommer att somna annars. Det är så pinsamt!!

Men nu ska jag äta upp frukosten och dricka upp kaffet sen bär det iväg till jobbet.
Btw, jag har ont i mitt högra knä idag? Say what? :S

RSS 2.0