Önskelista 2009

  • Steelseries Iron Lady rosa mus, finns på MediaMarkt
  • Teflon stekpanna med höga kanter
  • Presentkort på Stadium
  • Ljusrosa soffkuddar, 4 st. Eller knallrosa, men de ska vara rosa iaf!
Och för tillfället kommer jag inte på något mer. Mamma har jag sagt nått mer till dig? Får uppdatera listan eftersom men just nu står det faktiskt helt stilla i skallen.

Veckans träning v.48

1 joggingrunda
1 spinningpass


Det blev inte mer än så förra veckan, det kom andra roligare saker i vägen och så måste det ju också få vara ibland. Tiden räcker inte alltid till, och huvudsaken är ju att man rört på sig lite iallafall. Är ju inte lätt att ta sig ut på en joggingrunda heller när regnet bara öser ner hela tiden. Man blir inte direkt peppad då.
Nya tag denna vecka! Men nu ska jag hinna med både träning och häst, så det kommer ju definitivt inte bli lika mycket träning som förut!

Julklappar :)

Jag hann ta en sväng på stan idag och shoppa julklappar också. Så himla skönt, nu har jag nästan inga kvar. Perfekt! Då slipper man den värsta trängseln sen när allt kommer igång. Jag hatar verkligen att vara på stan med 10.000 andra människor jag blir bara arg då! Så det känns perfekt att vara ute i tid för en gångs skull.
Fast en del saker har inte hunnit komma ännu, men jag tror och hoppas att de gör det! Annars blir det ju tråkigt om man inte får ge dom på julafton!

Ingen träning idag, och väldigt lite träning förra veckan. Men imorgon är det nya tag, kanske hinner jag träna fast jag ska hjälpa mamma då!

Vaccination

Förmiddagen gick åt till att vänta på att veterinären skulle ringa så jag kunde åka till stallet.
Ravve skulle nämligen vaccineras idag. Tillslut, vid 10-tiden ringde han och sa att han skulle komma vid 11.
Så jag slängde mig i bilen och åkte ut och plockade in Ravve som stod ute i regnet så han fick torka lite.
Passade på att mocka och göra i ordning mat också medans jag väntade.
Sen kom vet. och det gick bara fint. Han är så duktig Ravve! Trots att traktorn höll på att skotta in spån precis när han skulle få vaccinet så stod han bara lungt och stilla. Duktig grabb!!

Mitt hjärta.


Trött och seg dag..

Jag är trött, väldigt trött.
Har inte gjort så mycket mer än att sova idag. Och äta pepparkakor, och lussebullar och dricka julmust med lillebror!
Tack Bokmalen för pepparkakorna de är grymt goda!!!

Blev pizza idag också, det självklara valet.

Måste snart åka ut till Ravve, har dragit på det länge nog nu.

Sen blir det nog slappa i soffan igen, och sova lite till. Förstår inte att jag kan sova så mycket idag? Helt sanslöst! Men ganska skönt är det..!

6 månader.



Idag kl 11:15 är det på pricken 6 månader, ½ år sen du lämnade mig.

JAG SAKNAR DIG SÅ HELVETISKT MYCKET!

Cardio: Löpning 2 km

Det blev en kort runda idag, 2 km och ca 15 minuter. Men det var halt och jag spände mig och nu har jag lite ont i mina knän så det kändes som att det var fullt tillräckligt!
Hade tänkt att jag eventuellt skulle hinna träna ett pass till idag också men jag tror att det får räcka med ett så det inte blir så stressigt!

Måste på affärn och köpa mig lite lunch också kommer vara svinhungrig innan kl blir 19 annars.

Yey!

If I could wish one thing..

Så vill jag uppleva detta igen...

Saknar dig, min vackraste finaste Underbaraste!! Imorgon är det 6 månader sen du lämnade mig...

En ledig fredag blev det

Dagen började inte bra, men har avslutats desto bättre.
Har nämligen varit på bio och sett "Luftslottet som sprängdes". Det var trevligt! Dock tycker jag att den var sämst av de 3 filmerna och att det faktiskt var viktiga saker ur boken som inte var med. Enligt mig då. Jag saknade en hel del faktiskt, den kändes "tom" jämfört med de tidigare filmerna..

Vaknade med huvudvärk och bestämde mig för att jag inte skulle orka träna. Något jag ångrar nu, men det var nog ett bra beslut!!

Har varit en sväng på stan och på bolaget. Var på Granngården och köpte en borste åt Ravve.

For till stallet och fick träffa de andra inhyrda. Trevligt. Mockade och fixade käk åt Ravve och borstade av honom leran och svetten från igår. Han är så mysig! Precis som Dust så var han väldigt förtjust i mitt hår och ville tugga på det. Sen fick jag kramas lite med honom också. Väldigt lugn och snäll är han, blev lite orolig när de andra hästarna kom in, och när en av tjejerna flyttade sin häst till gången för att hon skulle ut och rida. Men inga problem alls!

Nu funderar jag om jag ska ta tag i tvätten som ligger och vill bli instoppad i skåpen, eller om jag ska spela lite Wii istället. Har ju ett nytt spel att testa...

Hmm..det blir nog Wii! ;)

Första mötet

Nyss hemkommen från stallet, vilken konstig känsla att vara tillbaka. Att köra den välkända vägen och veta att det inte var Dusty jag var påväg till, utan någon helt annan.
Går in i stallet och söta stallägaren hade ju paxat en box åt mig sen Dusty somnade in. På den hängde ett av hans täcken.
Men nu stod det ju en ny pålle däri!
En stooor, lite spinkig, svart pålle. Väldigt trött var han efter den långa åkturen men han verkade ta allt med ro iallafall.
Tror det blir bra det här, han verkar så snäll.

Har bara stuvat in mina saker lite snabbt, känner att jag vill göra i ordning men behöver ju också veta vad det är för saker som Pålle har med sig så de också ryms. Får ta det senare. Är så trött ikväll också.

Det stod en ny pålle i Dustys gamla box, det kändes väldigt konstigt att det inte var min vackra som stod där. Många olika känslor som rusade runt, det var faktiskt ganska jobbigt.

Ravve får Dustys gamla hage så vägen dit upp var ju också väldigt välbekant. Och lika mörk som förra året ;) Känns skönt att vara "hemma" igen, även om jag saknar Dusty så det värker i hjärtat så tror jag att detta kommer bli väldigt bra till slut!

HAN har kommit!

Nu har HAN visst anlänt, så jag har precis stoppat i mig middag och ska styra kosan mot stallet.
Lite eller rättare sagt väldigt mycket tidigare än beräknat, jag hann inte med någon tupplur.
Får se hur mycket tid som kommer tillbringas i stallet, men känner jag mig själv rätt så blir det ett tag.

Ska leta fram nå kläder jag kan ha på mig, allt ligger ju i bilen för jag kommer att måsta byta om i stallet, iallafall tills jag kommit på en bättre lösning. Kan inte ha hästkläder i lägenheten då stinker ju hela den.

Nä, nu ska jag dra, återkommer!!

*tammtammtaaaa*

Gardinstången sitter nu på plats och jag har bytt till julgardiner!! Är det inte fantastiskt så säg? ;) Det tog ju inte lite tid för mig att först bara få in den dära stången från bilen, och sen att ta steget att sätta upp den också!
Tack A för stången, himla supersnällt! :)

Städat är det också, och diskat. Nu orkar jag inte mer ikväll, men jag tror att jag ska slå in en julklapp innan jag hoppar i säng! Den som är till Paps ;)

Godnatt på er!

Stjärn-fight

Jag är helt slut i huvudet och humöret är inte på topp.
Har jävlats med mina adventsstjärnor som trots mina ansträngningar inte vill hänga rakt. Jag trodde jag skulle börja gråta till sist så less var jag.
Har iaf försökt röjja ordning i oredan så jag kan dammsuga och torka golven.
Men det är inte lätt när det känns som att det ser ut som ett bombnedslag ändå.
Jag ska inte klaga på lillebror, men jag hade faktiskt lite mindre oreda innan han kom in i bilden. Det blir så trångt när man är två och ser så stökigt ut när soffan är bäddad hela tiden.
Men det rår ju inte han för, det stör bara mig just nu när jag är så trött och vill få ordning och fint inför lördag.

Adventsstjärnorna är mysiga iallafall, synd bara att jag ska måsta irritera mig på att de hänger snett. Och på kablarna. Men de orkar jag inte göra något åt för man har dem ju inte uppe så länge direkt.

Nån som vill ha påsar förresten? Jag har en miljon. De anfaller mig när jag öppnar städskåpet.

Har startat krig mot pantflaskorna också. De anföll mig hela tiden med. Nu ska dom pantas! Inte ikväll förvisso men ut till bilen ska dom..

Ska byta gardinstång + gardiner också. Det är väl på tiden? Den tog sig ju faktiskt in från bilen efter hmm..nån månad i bilen..nu har den väl snart stått en månad i hallen också.

Suck. Jag är sååå seg alltså.

Trött, trött, trött

Trött, väldigt väldigt trött. Idag är sängen så lockande att jag vill gå tillbaka och lägga mig i den igen. Jag riktigt känner hur jag dras till den. Skulle vara så skönt att bara få vika igen ögonen.

Matchen igår var spännande. Tycker att MoDo skulle gjort fler mål i första perioden, och i början på andra var dom usla. 3-3 ef förlängning blev spännande underhållning iallafall.

Idag ska vi bowla och äta middag med arbetslaget och motgående lag. Det blir nog trevligt. Redan halv 2 skulle det dra igång. Det är bra, då kommer denna dag kännas lite kortare fast den är fruktansvärt lång.

Som sagt, 2 nätter med lite sömn nu och jag känner mig helt förstörd. Hur jag ska orka städa ikväll har jag ingen aning om, men jag måste. Det ser ut som FAN. Hur mycket disk som helst. Suck.

Dessutom vill jag träna idag också, men det blir nog inget dubbelpass som jag tänkte..

Ha en bra dag!

Soffhämtning - lång dag. Tack bästaste J!

Direkt efter träningen for jag till jobbet och mötte upp J där, lämnade min bil och kopplade på släpet och for till pappa.
Fick middag (tack paps!) och kaffe, sen lastade vi soffan och jag letade rätt på lite ridgrejjor jag behöver när Ravve kommer. Blev två ikeapåsar! Men jag vet inte om allt kommer att användas så får väl plocka hem lite eftersom isåfall, eller tvärt om.
Lillebror och J bar in min soffa, bar ut mammas soffa, ställde min soffa på plats, och sen for vi till mamma och de bar in och ställde hennes soffa på plats.
Nu har vi ganska precis kommit hem efter att ha lämnat tillbaka släpet på jobbet.
Lillebror sitter och spelar för han är ledig imorrn den lyckans osten.
Jag har ställt tillbaka databordet och malmbyrån där de hör hemma och även stoppat in alla saker som var i mammas puff som fick ligga på soffbordet.
Nu orkar jag helt enkelt inte göra något mer utan jag ska försöka ta mig i säng. Får duscha imorgon bitti för jag är totalt slut nu och somnar snart här där jag sitter. Men samtidigt blir man ju ivrig och vill städa och få lite ordning och fundera hur man ska ha alla saker. Får väl prova mig fram tills jag är nöjd.

Soffan var då större än vad jag hade trott. Jag förstår inte hur varken jag, pappa eller säljaren mätt. För den är inte alls det mått jag trodde den skulle vara. Den känns nästan bredare än mammas. Som tur är så är den ju inte lika djup, så jag kan ju skjuta den längre fram iallafall. Men istället är det ju en divan så den tar ju plats på den ledden också. Får väl se om jag blir nöjd med den eller om jag måste sälja den och ge mig ut på soffjakt igen.

Godnatt!

Spinning 55min

Jobbade in lite flex idag och for sedan direkt till Iksu och körde ett spinning 55min pass.
Det var jättejobbigt, jätteskönt och jättekul!!
Svetten bara rann, och det är inte roligt att träna spinning med glasögon kom jag snabbt fram till.

Men nu känns det att jag de senaste dagarna misshandlat mina ben rätt rejält, de börjar göra ganska ont nu så jag antar att det blir ordentlig träningsvärk. Tur att det är vilodag imorgon!

Veckans träning v.47

2 joggingrundor
3 gympass
1 bodypumppass
1 spinning 40 pass

Antal pass:
7st
Antal vilodagar: 2st


Blev en bra vecka, lite segt i början, samt missad innebandy men ändå helt okej i mängd och vad det ändå blev.
Känner mig nöjd. :)
Det är kul nu!

Gym: Ben

Det blev ett styrkepass för benen ändå. Jag kunde inte riktigt låta bli. Det är alldeles för roligt för det. Just nu går det så bra och känns mest roligt varje gång. Men jag antar att min träningsvärk i benen blir värre efter det här..

Det blev iallafall 6 övningar totalt, 3 set.

Övningarna blev:
Benspark 10 x 15kg
Benpress 10 x 40 kg
Liggande lårcurl 10 x 14kg
Insida lårpress 10 x 30kg
Utsida lårpress 10 x 25kg
Sittande vadpress i maskin 10 x 20kg

Cardio: Löpning i regnet

Gav mig ut på min joggingrunda i regnet i stället för att fara upp på Iksu och springa på löpbandet. Det kändes inte så lockande med löpband, tycker att det är ganska tråkigt faktiskt.
Men det var inte så optimalt att ha glasögon, och springa i regn. Det både regnade på dom så man inget såg, och immade igen.
Tog mig runt iallafall. Började med att gå 5 min som uppvärmning, avslutade med att gå från Preem och hem som nedvarvning.
Sprang den vanliga "korta" rundan och det tog 23,50 min totalt. Jag tror minsann att jag kortat ner tiden avsevärt, men är inte säker. Känns roligt iallafall!

Nu får vi se om jag orkar återhämta mig och ta en sväng upp på Iksu för att köra veckans sista styrkepass, eller om jag hoppar över det. Har ju redan träningsvärk i benen så.

Tid: 23 min 50 sec
Total sträcka: 3.15 km

Hastighet: 7.93 km/h

Tempo: 7 min 34 sec/km

Inget vidare

Min plan att kliva upp tidigt för att inte vara dödstrött imorgon gick inget vidare. Klockan ställdes tappert på 9.30, men jag vaknade när mamma kom hem från Ikea.
Är fortfarande hos mamma, ska få middag och försöker hjälpa henne så gott det går.

Funderar på om det verkligen ska bli någon träning idag. Min hälsena börjar göra sig påminnd igen. Hade dock tänkt köra både styrka och kondition, så får se om jag skippar konditionspasset och bara kör styrka.
Skulle vara ganska skönt att träna lite faktiskt. Har ju varit ganska flitig den här veckan, men flitigare kan man ju bli!

Får se hur det känns efter middag. Kanske blir mer peppad då. Just nu känner jag mig bara trött :S Förstår inte det, när man sovit såå länge. Jaja, så kan det gå.

Vill bara informera om att det nu är 4 dagar tills HAN kommer!!!!

Margit-vakt

Är hos Mamma nu och är Margit-vakt.
Tröttaste kissen möttes jag av. Hon sa knappt hej. Tittade bara upp på mig och fortsatte sen att sova. Väldigt osocialt vill jag lova. Men hon kanske inte tycker att jag är så rolig heller, vad vet jag.

Har iallafall varit på ÖOB och handlat lampor så jag kan sätta upp mina adventsstjärnor. Hade tänkt pyssla med det idag, men Margit behövde ju sällskap så det får kanske bli imorgon istället.

Nu kommer hon här och vill prata med mig så jag ska ta och vara social med katten ett tag...!

Spinning + styrka

Blev dubbelpass idag, såå skönt.
Först 40 min spinning, benen kändes lite sega sen bodypumpen igår och jag fick inte något riktigt tryck, men det var skönt ändå och på slutet kändes det som att jag kom igång. Hade nog behövt ett längre pass idag men det var härligt iallafall.

Sen blev det rygg & axlar i ca 20 min. Börjar få hemsk träningsvärk i axlarna så det blev lätta vikter och fler reps där istället för det jag brukar köra.
2 övningar på axlar, och 3 övningar på rygg. Körde bara maskiner på rygg idag, var lat och orkade inte gå uppför trappen. (Mina ben is killing me).


Inte försovit mig..

Idag har jag inte försovit mig! Fast jag är ganska trött och seg i stället. Ska alldeles strax bege mig iväg mot Iksu för ett spinning-pass samt lite styrketräning. Blir nog härligt - när det är över ;)

Idag ska jag förövrigt vara Margit-vakt. Sötaste kissen. Mamma ska på Ikea :) Hon kommer förhoppningsvis hem med min byrå som jag längtar så efter..

Men nu ska jag dra på mig träningskläderna.

So long!

Idag var det äntligen dags

För premiären av:


Och såååå bra den var. Jag är nog frälst än en gång. Tycker att de gjort filmen jättebra och jag längtar redan till nästa. Måste läsa böckerna igen, blev så himla sugen!!

Bodypump

Har kört ett bodypump pass idag med J. Eller nu när jag titar på klockan så blir det ju rättare sagt igår.
Var ett par veckor sen jag körde sist nu, och det känns just nu vill jag lova.
Kommer nog få en redig träningsvärk, iallafall i axlarna. Hoppas benen klarar sig någorlunda, hade ju så fruktansvärt ont i dem sist.
Det var iallafall kanonkul och riktigt skön avslutning på veckan.

Så dagens träning blev: Bodypump 60min.


Julpynt

Har shoppat lite julpynt idag :) Rosa adventsljusstakar, rosa adventsstjärna samt några julklappar.
Så nu är Papsens julklappar färdiga ;) Hehe.
Alltid skönt när man satt igång, jag vet ungefär vad jag ska köpa till resten också så det känns bra.
Hatar att springa runt på stan när det är julhandel. Alldeles för mycket folk, jag blir helt galet upprörd och förbannad på varenda människa då. Inte roligt.

Har just käkat lite, ska iväg och träna med J om en timme typ. Blev ju ingen träning imorse för jag sov alldeles för länge IGEN. Hoppas jag kan ta mig upp i någorlunda tid imorgon..men det måste jag, för jag har bokat ett pass imorrn!!

Nu lite chill, innan det är dags att dra på sig träningskläderna.

Foppas nya supershow

Modo vann med 4-0, och Foppa gjorde 2 mål och 1 assist.

Yippie!! :)



Saxat från aftonbladet.se:

Peter Forsbergs succécomeback vet inga gränser.

Med två mål och en assist blev han matchvinnare på nytt när han sänkte Luleå på egen hand.

– Det är alltid kul att göra poäng, men det känns fortfarande inte helt bra, säger Foppa till PPV.

Foppa har nu gjort sex poäng på två matcher sedan den senaste comebacken i elitserien.

Efter att ha serverat nye radarpartnern Magnus Häggström till 1–0 i slutet av första slog han själv till med två klassmål i den tredje perioden.

Först i power play, då Foppa kom helt fri med Anders Nilsson efter en svepande passning från Per Hållberg.

Några minuter senare i box play, då han snodde åt sig pucken och grundlurade en bortspelad Luleåmålvakt med några snabba dragningar.

– Det är inte ofta jag får två frilägen i en match. Det är självklart kul att få göra poäng, säger Foppa, som nu har nu gjort tio poäng på fem matcher, om man räknar med hans tre framträdanden i höstas.

Det snittet är inte ens poängligaledaren Johan Davidsson i närheten av.

Modo vann matchen med 4–0 efter att Per-Åge Skröder prickat in slutresultatet.

– Vi har inte vunnit speciellt många hemmamatcher så det var kul att få göra det igen. Det finns inget roligare, säger Forsberg till PPV.

Och hur gick det för Brynäs då? Jo, dom förlorade med 3-2. ;)


Vila

Blev vilodag idag. Jag orkar helt enkelt inte ta mig iväg till gymmet. Skallen är bättre men nu är det orken som tryter istället.
Har iaf planerat kommande dagarnas träning, så får vi se hur det går. Det kan ju alltid dyka upp något som gör att det inte blir av, men jag tycker att det är roligt att planera. Det är så himla skoj på nått sätt.

:)

Nu blir det slapp i soffan och kaffe i stället.

Trött..

Lyckades försova mig idag. Jag som skulle träna med Fia och sen spela innebandy. Men jag var så trött så jag bestämde med Fia att vi skulle hoppa över träningen, också tänkte jag sova en stund till.
Istället vaknade jag kl 14. Fick slänga i mig någon form av frukost, hoppa i kläderna och racea till jobbet.
Hann precis i tid, 14.30 stämplade jag in. Tur det iallafall, jag som försöker jobba in min flex.

Har ont i huvudet och är inte vidare pigg. Ska ta en ½ semesterdag istället för att få karensdag och gå hem.
Hoppas att jag får bukt med huvudvärken, isåfall kanske jag orkar åka och träna senare ikväll. Får se hur det blir.
Ska iallafall se film med lillebror och ta det lugnt.
Han flyttar tydligen imorgon. Ursch vad tomt det kommer att bli, jag vill nästan att han ska bo kvar. Eller iallafall ett tag till. Men det blir skönt att vara själv också.
Få ha en soffa som inte är kuddar och täcken hela tiden. Få hit MIN soffa tom. Jag längtar.
Har bokat släpet till måndag så då åker jag till Paps och hämtar den. Weee! Jag längtar...

JAAAAAAAAA!

torsdag nästa vecka kommer HAN!

Fan vad jag längtar!! :)

Gym: Bröst, biceps & triceps

Det blev ett ganska lååångt pass idag, först 7min Crosstrainer som uppvärmning och sedan runt 45 min styrketräning.
Vi körde bröst, biceps och triceps. Det blev 2 övningar/muskel, 3 set och 8-10 reps.
Väldigt härligt tycker jag! Var så lugnt på gymmet också, jag gillar bäst att träna där när jag jobbar kväll.

Vi bestämde att Fia ska följa mig och träna imorgon också, så det blir ett pass styrka innan innebandyn imorrn :)
Perfekt!

Tack för idag vännen! ♥

Nu e dax

Nu ska jag slänga på mig träningskläderna och sen ska jag sticka iväg och plocka upp Fia innan vi drar vidare till gymmet för lite träning.
Nice!!

Har just ätit frukost och är fortfarande fruktansvärt trött, men vad gör det, det är onsdag idag och jag får träffa min söta vän!

Forsberg lyfte MoDo



Peter Forsbergs återkomst betydde precis så mycket som Modo hade hoppats. Den förre NHL-stjärnan låg bakom tre av målen när Modo vann borta mot Brynäs med 5–1.
– Jag är mest nöjd med att vi vann, sade han efter matchen.
Forsberg fick mycket istid i sin comeback då Modo-tränaren Miloslav Horava valde att spela på tre kedjor.
– Skönt att få komma igång direkt, tyckte han.


Läs mer här

MODO Hockey tog ikväll säsongens första trepoängare på bortaplan när Brynäs besegrades i Läkerol Arena med 5-1.


Uppe med tuppen

Uppe med tuppen idag. Vet egentligen inte riktigt vad jag gör uppe. Men ska åka och träna med Fia om någon timme, så det är ju lika bra. Vicky var hungrig och jag vaknade till liv av någon anledning. Ingen idé att lägga sig igen. Då lär jag inte kunna kliva upp kl 9 istället.
Ska bli skönt att träna med Fia, det är inget roligt väder ute så idag känns som en perfekt dag att stänga in sig på gymet.
Jag har tisdag idag eftersom jag var på konferans i måndags. Känns lite lustigt att det bara är imorgon kvar, sen är det helg.
Jag längtar till fredag då J och jag ska se New Moon på premiären. Sen ska vi se nya Wallander också. Blir supernice!!

Cardio: Jogg + prom varvat 4,5km

Idag har jag sprungit/gått med tung ryggsäck till min mamma. Det var skitjobbigt och tog ca 42min. Blev ungefär 4,5km.
Har aldrig sprungit med ryggsäck tidigare, och det var ganska tungt. Så därför blev det lite mer promenad än vad det brukar bli. Kallt som tusan om händerna var det också, motvind och lite regndropp.

Men härligt ändå, jag tog mig ju fram till sist. Var lite vilse ett tag, så nästa gång kommer det nog gå mycket bättre. Och då ska jag inte ha någon ryggsäck med mig heller ;)

Dags att dra på mig kläderna

Nu ska jag dra på mig spring-kläderna och packa väskan och bege mig mot mamma.
Hon ville att jag skulle komma och surra, dricka kaffe och bära kartonger. Så det blir säkert bra!

Men nu rinner tiden iväg och det är bäst att jag beger mig. Ska bara hälla i mig kaffet först!

Julgardiner

Sitter och spanar på julgardiner. Naturligtvis är dom jag ville ha slut. Jag tyckte att det var för tidigt att beställa dem när jag fick julkatalogen för typ en månad sen, men nu är dom slut. Snacka om att ångra sig!
Har hittat ett par fina på Hemtex nu, men ska nog spana runt lite också. Tycker inte att gardiner ska vara så dyra, speciellt inte julgardiner för dom har man ju typ bara uppe nån månad.
Vill börja julpynta nyss helst!!!
Ska spana in de rosa adventljusstakarna på Rusta tror jag de fanns också. De vill jag ha!!

Var på Coop och de hade jättemycket julsaker och det spelades jullåtar också. Blev helt lyrisk!!

Jag älskar jul!! Som om ni inte hade märkt det redan...

1 månad och 8 dagar kvar.

Datorn äro på plats

Nu är datorn på plats där den ska stå, måste bara köpa såna kabelmojjar som man fäster kabeln längs listen med. Den andra kabeln gick bra att dölja under mattan och sen under soffan så den märker man inte av så att man blir irriterad på den iallafall. Kom fram till att det var det enda eluttaget som jag kom åt så då fick det bli så.
Sen ska jag köpa såndär list också så man slipper snubbla över kabeln på golvet, det blir nog kanon!!

Ska bara handla en Malm-byrå nu då, sen är allt perfekt! Och hämta soffan...

Yippie!!

Känns lite konstigt att sitta med ansiktet mot tv´n och soffan, nu har jag ju suttit vid köksbordet så länge. Haha. Men lillbror fick ju lite mer space iallafall, det upptäckte han genast.

Måste införskaffa en skön, liten kontorsstol också.

Ungdomsansvarigkonferens

Har varit på ungdomsansvarigkonferens idag, så jag jobbar inte ikväll. Känns ganska konstigt.
Det var iallafall inte så läskigt som jag trott, jag behövde visserligen presentera mig inför en grupp men annars så behövde jag inte säga så mycket.
Pinsamt var det när jag skulle gå hem och inte fick upp dörren till Nanna-parkeringshuset och en av konferensdeltagarna kommer och ska hjälpa mig. Det visar sig att jag försökt öppna dörren åt fel håll.
Jag kände mig väldigt blond just då! :p

Annars har dagen gått ganska snabbt, men jag är väldigt trött nu. Inte vet jag om jag blev så mycket klokare heller, men det visar sig ju.

Nu börjar jag bli väldigt hungrig, måste ta och fixa mig nått att äta till middag. Sen är jag irriterad över att jag inte kommer in på min skol-mail, jag har glömt att ändra lösenord och har orginal-lösenordet sparat på den andra datorn men kan inte ändra det utan att kunna det gamla. Suck. Måste ju sätta igång och lyssna på föreläsningarna nu när jag har en dator som klarar av det.

Har iallafall ringt om parkeringarna idag, jag blev upprörd en gång för mycket. Sorry mamma, det var inte meningen att du skulle få en känga också, men så blev det. Nu är det iallafall ringt och det ska delas ut personliga parkeringar. Hoppas att jag får en bra då också, så jag slipper ha en krånglig som man knappt kan parkera på.

Nej, nu säger magen åt mig att äta middag så det är väl bäst att jag gör det också.

We

We're broken and damned
But together we'll find a way
And no longer shall hell awaits
We will seek all the light in the day
Cause forever our love will breathe

Close your eyes baby and lend me your finger
Together we walk out as one
No lonely nights, broken promises or fights will
return anymore

Vattenbyte

Fort var det gjort, nu har jag bytt vatten i akvariet.
Insåg att det antagligast var dax för ett tag sen, men har inte riktigt tänkt på det sen.
Men nu tog jag in slangen i fredags så den skulle hinna tina och idag var det dags.
Gick smidigt iallafall. Skönt att slippa bära hinkar som vi var tvungna att göra när vi bodde på Teg.

Hoppas fiskarna är lite gladare nu då ;)

Databord

Efter tips från mamma om en annons på Blocket så tog jag J och hans bil med mig och for till Bjurholm för att handla ett databord.
Det var nämligen precis ett sånt som jag vill ha, men det har utgått på Ikea i den färg jag vill ha. Nu låg det ett sånt ute på Blocket, och vi hade sån tur att det var kvar!

Så nu är det mitt och står här i mitt vardagsrum! :)

Det var väldigt halt, och dessutom upptäckte vi att det var pyspunka på bilen. Men vi tog oss hem och allt gick fint.

Tack mamma för tipset och tack sötaste J för hjälpen!!

Veckans träning v.46

Antal pass: 6 st
Antal vilodagar: 2st

1 joggingrunda
1 powerwalk
2 styrkepass
1 Stepmuskel-pass
1 löpbands-jogg


En bra vecka helt enkelt, förutom att min jädra hälsena börjar krångla igen. Jag hoppas att det går över snart.
Men jag förstår inte hur den kan vara bra hela veckan och sen helt plötsligt börjar det göra ont igen. Det gör mest ont när jag går, när jag sprang gick det bara fint. Fast jag sprang med den lindad.
Får väl se hur det utvecklas.

Cardio: Löpband

Tid: 30,02 min
Sträcka: 3,52 km
Hastighet: 8,0 (på löpbandet), 7,3min/km.

For upp på Iksu och sprang på löpbandet. Vågade inte ge mig ut längs de halkiga och sliskiga vägarna, och det kändes ganska motigt att försöka ta sig ut i regnet dessutom. Var nog ett smart val för det var tillräckligt halt på Iksu-parkeringen för att jag skulle halka och hälsenan säga aj-aj.
Konstigt nog så kände jag inte av hälsenan ett dugg när jag sprang. Inte ens träningsvärken i vaderna protesterade, så det gick kanonbra.
Blev 5min gång som uppvärmning, sen sprang jag i 20 min och sen blev det 5 min gång som nedvarvning.

Skönt!!

You will never walk alone

It's alright now when you're here
A bit of hope when you look into my eyes
Follow me to the other side
You will never walk alone
I'm always by your side

Hold on tight when we fall into the night
I will guard you now and the rest of my life

Tangentbord för blondiner?!

Titta vad jag hittade:


Hehe, gillar att vissa knappar är ändrade, typ Enter - YES I WANT IT osv.
Synd att det inte var med svenskt alfabet bara...

Tradera

Sådärja, så var det lite nya annonser ute på Tradera igen. Hästgrejjor denna gång, jag har ju hur mycket som helst och jag inser att det inte är någon mening med att ha nya oanvända grejjor kvar till nästa häst. Det är ju inte ens säkert att jag vill ha dom då, eller att den hästen kan ha dom. Så nu ska dom försöka säljas bort iallafall.
Även om det är svårt att sålla ut, vad vill jag behålla, vad vill jag ha kvar, så måste jag. Svårast är ändå de begagnade grejjorna som Dust haft. Så mycket minnen i dom.
Endel saker kan jag bara inte göra mig av med. Det går inte! Så är det bara..


Dax att bege sig mot stan och konserten!!

Beffa likes rosa...again!!

I WANT IT!!!!!


Mami påväg

Nu är min Mami påväg hit och jag ska bjuda henne på pizzan som jag gjorde igår. Blir mumsigt!
Sitter och brottas med min huvudvärk och hoppas att iprenen ska ordna upp det tills ikväll. Inte roligt att gå på konsert med huvudvärk direkt. Vilket påminner mig om att jag måste leta reda på hörselpropparna också!

Nu kom min Mami ♥ Så det är dags att vara social! :)

Pass: Stepmuskel

Stepmuskel med hårdrocks-tema blev det idag. Sjukt roligt, sjukt jobbigt, och väldigt förvirrande :P Jag hänger inte riktigt med, det var så himla längesen jag gick på ett sånt pass. Men det var så himla roligt ändå!!

Kände av hälsenan innan, men inte under passet. Dock lite ont i bägge knän, men det gick över. Antar att det inte är optimal dämpning i mina skor för att köra såna pass när mina knän är så känsliga. Men det gick ändå!
Väldigt hög musik på slutet, aj aj sa mina öron!

60 min är passet.

Morgonträning

Morgonträning!
Ska strax iväg på stepmuskel med T. :) Det skulle ju vara hårdrock/rock så det blir nog ett skoj pass.
Känner av hälsenan lite nu på morgonen så jag måste nog ta och linda den.

Har laddat med kaffe och omelett. Ska borsta gaddarna och sen ta och fara!

Sugen på träning

Är som sugen på att träna idag men tror inte det hinns med. Hade jag åkt direkt efter jobbet hade jag nog hunnit, men jag ville ju hinna göra pizzan också så jag insåg att det inte var så smart.
Efter bion känns det som att det är lite för sent för att åka och träna, Iksu stänger 21 och bion lär ju sluta därikring. Får se om jag tar mig ut på en joggingrunda eller om det blir vilodag idag.
Imorgon ska jag gå på stepmuskel hårdrock :) Det blir roligt. Brukar inte köra stepmuskel speciellt ofta men när jag såg att det var ett rock-pass var jag ju tvungen att boka det passet :)

Pizza-time

Nu är pizzan i ugnen så jag sitter här hungrig och förväntansfull och väntar på att den ska bli klar.
Hoppas att den går att äta och att jag inte bränner upp den. Lyckades iallafall bränna min hand i ugnen...
Om den smakar okej tänkte jag bjuda min kära mamma på middag imorgon innan vi ska på konsert. Så jag håller tummarna att det ska bli gott!
Alla andra recept den här veckan har ju faktiskt varit goda. Tänk, jag har typ provat ett nytt recept varje dag den här veckan. Ganska så häftigt. Jag brukar aldrig lyckas laga mat varje dag, och definitivt inte nya recept varje dag. Känner mig sååå duktig ;)

Men nu börjar jag vara jättehungrig så jag hoppas verkligen att den snart är färdig!!

Piggare

Jag är piggare idag, tjohoo!! Gick och la mig direkt efter lyxfällan. Var ändå väldigt trött när jag vaknade imorse men nu är jag mycket piggare an vad jag varit tidigare i veckan och det känns riktigt skönt!
Skulle bli lite jobbigt på bion annars! Vore lite onödigt att somna ;)

Är träningssugen, får se om det hinns med någon träning idag/kväll. Ska ju faktiskt göra pizza också innan bion börjar :P Får se hur jag lyckas med det ;)

Cardio: Powerwalk i kylan

Blev en promenad/powerwalk i kylan. Härligt när det är vitt ute.
Blev väl ca 35 minuter och 3km.
Kändes lagom, jag är så himla trött ikväll. Ska se Lyxfällan och sen hoppa i säng tänkte jag.

Kändes som att det inte var så halt nu, så jag ska nog prova att springa senare i veckan om orken finns. Blir nog kanon tror jag!

Så fort gick det..

..hittade en död fisk i akvariet nu när jag fyllde vatten.
Undrar vad som hade hänt den. den flöt omkring och såg äcklig ut iallafall. Färgerna hade bleknat.

Kom på att jag kanske borde göra vattenbyte i helgen. Ska ta in slangen så den tinar. Blir nog jobbigt att ha den i förrådet egentligen, då måste man ju ta in den och låta den tina varje gång. Vet inte om jag orkar det.

Hoppas de andra fiskarna klarar sig!

Skoning

Har precis pratat med hovslagaren och bokat skoning.
Shit, det är verkligen verkligt nu. Jag tror fortfarande att det inte är sant!
Men jag skrev på kontraktet och la det på brevlådan igår, fast trots det så har jag inte riktigt fattat det än.

..att jag ska ha häst. I "mitt" stall. Igen! Helt fantastiskt. Jag är såååååå glad!!

Dricka kaffe med Margit

Nu är lillebror och jag hos mamma och ska dricka kaffe med Margit. Jaa, ni läste rätt, vi ska dricka kaffe med katten ;)
Nej men mamma hade lite ärenden idag så vi ska underhålla Margit så hon inte blir så ledsen, och eftersom både jag och lillebror är kaffejunkies så blev det så att vi skulle hit och dricka kaffe med katten. ;)

Hon låg och sov i sin fotölj när vi kom och verkade då väldigt nöjd. Änsålänge har vi inte fått speciellt mycket uppmärksamhet.

Idag har varit en dryg dag. Jag vet inte varför, jag har bara varit så irriterad och upprörd, och igentligen över småsaker. Tror att jag vaknat på fel sida kanske, också har jag varit lite sur över att måsta sluta 16.30 idag. Men visst, dagen gick fortare än vad en fredag hade gjort. Men det är ändå irriterande. Suck.

Är fortfarande så himla megatrött så ikväll SKA jag försöka komma i säng tidigt. Jag MÅSTE helt enkelt. Annars orkar jag aldrig med de två sista dagarna den här veckan...

Å herrejesus

Å herrejesus vad trött jag är idag. Men så blir det väl när man varje dag tänker att man ska gå och lägga sig tidigare, också blir det inte så av olika anledningar. Det är typiskt mig också.
Så idag får man lida och jag skulle tro att det blir lite kaffepimplande för att överleva.

Låång dag idag dessutom jag slutar inte förrän 16.30, suck!

Blir vilodag idag från träning, kommer vara helt död när jag kommer hem.

Nu ska jag dricka upp sista kaffet, klä på mig och åka till jobbet. Kämpar för att hålla ögonen öppna...

Gym: Bröst, biceps & triceps

Det blev träning ikväll som sagt, tillsammans med Fia och J. Härligt!
Crosstrainer 7min som uppvärming, blev typ 1,2 km. Kände av knät lite, brukar inte göra det. Undrar om det är för att det blitt kallt nu..hmm

Sen blev det iaf bröst, biceps och triceps. Blev 2 övningar på varje muskelgrupp och 3 set samt 8 reps.
Supersetade första biceps/triceps övningarna. Sjukt roligt, sjukt jobbigt, men fan vad nice det tar.

Nu ska jag leta i kylskåpet efter lite kvällsfika, sen dusch och marsch i säng.

Snart träning

Snart dags för kvällens träningspass. Blir nog biceps, bröst & triceps ikväll tror jag.
Ska hämta upp Fia innan också.

Har precis sett klart Johan Falk - Operation Näktergal, den var helt okej. Rätt spännande stundtals faktiskt. I like!

Idag är första dagen jag gått hela dagen utan att linda foten och det gör inte ont i hälsenan! Jag trodde faktiskt att jag skulle få ont efter gårddagens joggingrunda, men faktiskt inte. Så det var inte dumdristigt av mig att vara ute och springa igår morse.

Nu är jag väldigt trött, så det känns ganska skönt att åka och träna, hoppa i duschen, kvällsfika och sen hoppa i säng faktiskt. Blir lagomt. Så kanske, kanske är jag lite piggare imorgon och orkar med den låååånga dagen. Första lång-onsdagen för mig. Blä!

Diverse om och men

Hemma efter diverse om och men, ska åka med lillebror till MediaMarkt och byta J´s födelsedagspresent! Har varit en dryg dag, jag har varit så himla trött och dessutom har vi haft utbildning, jag höll ju på att somna. Blir inget Polo-fix idag, det kändes väldigt, väldigt motigt. Blir träning istället och se klart Johan Falk filmen som påbörjades i söndags. Lät mycket, mycket trevligare tycker jag! Men ska sticka iväg nu och fixa presenten :) Återkommer!!

Duktig Beffa

Var en väldigt duktig Beffa idag och diskade innan jag lagade mat. Sen lagade jag mat som faktiskt blev god och inte bränd, fast det var nära..
Och sen diskade jag undan allt direkt! Så duktig brukar jag inte vara.
Dessutom har jag plockat undan liiite saker här iallafall.

Och för en stund sen kom C´s mamma med kontraktet på pålle, så jag tänkte dra över till mamma en snabbis och be henne läsa igenom det också!

Sen ska jag se film.

Så hörs imorrn!

Gym: Rygg & axlar + lite mage

Slutade lite tidigare idag för jag hade så tråkigt och for direkt till gymmet.
Körde Crosstrainer 7min uppvärmningsprogram först.
Sen blev det rygg 3(4) övningar och axlar 2(3) övningar.
Samt en övning för sidan av magen som jag just lärt mig att tycka om!

Skönt!

Tröttheten kommer

Piggheten höll inte i sig så jättelänge, redan vid fikat blev jag trött och nu börjar jag gå mot megatrötthet.
Men jag ska ta mig iväg och träna direkt efter jobbet, och sen hem och laga middag.
Sen får jag lägga mig i soffan. Ska se Kung Fu Panda och sova i soffan tills det är dags för sängen tänkte jag.
Blir tidig, tidig kväll ikväll helt enkelt. Det behövs.

Imorgon blir det Polo-fix!

Morgonjogg

Klev upp lite tidigare idag för jag hade fått för mig att jag skulle testa att jogga en sväng på morgonen om det inte var för kallt.
Det var 2 plusgrader ute så jag klädde på mig och stack iväg.
Det var väldigt skönt måste jag säga, jag känner mig mycket piggare!
Det blev ca 3km och 26min.

Tidsoptimist som jag är så sitter jag nu och äter frukost jag inser ju att jag måste kliva upp tidigare om detta ska göras fler gånger! Nåja, det var väldigt välbehövligt iallafall!!

Margit hemma, Vicky hemma

Lämnade Margit till mamma igår, jag tror de var lika glada att se varandra bägge två. Söta katt!
Vicky mådde inte så bra, hon hade både kissat och bajsat på sig. Så J fick duscha av henne och försöka få henne att tvätta sig men hon blir ju ganska drogad av åksjuketabletterna så hon vinglade mest runt.
Nu på morgonen är hon då gosig och har ätit så jag tror hon har börjat göra sig hemmastadd.

Var megatrött hela dagen igår men när jag skulle gå och sova blev jag pigg och fick ligga vaken en bra stund innan jag kunde somna, är det inte typiskt!

Veckans träning v.45

3 gym-pass


+
att jag kom igång att träna igen, att foten blev bättre.

-
på helgen började hälsenan jävlas lite igen.

Hos Paps

Är hos Pappsen nu. Trött, trött, trött är bara förnamnet. Ändå tycker jag att jag sov bra inatt, men det blev ju inte så många timmar såklart eftersom jag agerade chaffis efter krogen också.

Fick supergod lax till middag av Pappsen, mums! Måste testa att göra det där receptet själv..blir väl inte lika gott då men ändå!!

Ska fika snart, päron och glass blir också mums. :)

Har hämtat Margit åt mamma och om vi får tag på Vicky så ska hon följa med mig hem för att utesluta att det är hon som kissar i sängen. Men tror inte att det är hon, men det måste ju tas reda på iallafall. Hon är nere i källaren så det återstår ju att se om vi får tag på henne. Zelda har gått upp i rök helt plötsligt också. Vet inte vars hon tog vägen.
Krajna var jätteglad att se oss :) Roligt!!

Nää, ska kolla mailen och sen vara social igen :) Blev så trött i soffan så jag tänkte att jag måste sätta mig här en stund annars somnar jag!

Om jag bara fick träffa dig igen.

Hjärtat, kom tillbaka!!

Grattis grattis grattis

Idag har det blivit födelsedagsfirande av J som fyller 24! Grattis grattis och grattis igen! :)

Dagen började med att lillebror och jag skulle åka och handla, vi fick sällskap av J men när vi kom till Coop och såg den överfulla parkeringen där det tom. var kö på parkeringen så insåg vi att det var helt fel dag att handla. Så vi åkte och köpte pappas farsdagspresent, sen fick lillebror åka och klippa sig. Jag hade ett ärende på stan till och J skulle köpa sin pappas farsdagspresent så vi for tillbaka till stan.
Sen hem till J och firandet sattes igång. Jag har varit chaufför (är väl fortfarande) så jag har bara varit social. Vi åkte och bowlade i 2 timmar och jag var fruktansvärt dålig, men fick väl 2 strike´s iallafall. J började med 5 stycken typ, så orättvist!!

Nu har jag skjutsat nästan hela gänget till Corona, Fia skjutsade andra halvan. Så får väl se vad jag hittar på tills de ringer och ber om hämtning! Börjar bli lite trött så jag kanske lägger mig och sover en stund i soffan, får se.

Imorrn bär det iväg till Husum för att fira pappsen! :) Och äta god mat! Längtar...

Get on my horse

http://getonmyhorse.com/

Så jävla rolig!!

Märkligt

Det verkar som att Horze ska öppna i Umeå i december.
Det konstiga är att jag varken hittat annons på platsbanken eller att det stått något i tidningen.
Om man öppnar ny butik borde man ju behöva anställa personal? Och eftersom det är i kring jul borde man även behöva extrapersonal tycker jag.
Jag hittade en annons som kanske skulle kunna stämma, men det var bara 2 platser och det stod inte Horze som arbetsgivare utan namnet på någon gård i Umeå.

Tycker att det verkar så himla knepigt. Ska dom verkligen öppna? Men enligt deras hemsida och katalog så ska dom ju det..Mycket märkligt!

Trevlig kväll

Har haft en riktigt trevlig kväll!
Vi var på Allstar och åt middag (eftersom det var fullt på Bishops) med laget. Glatt gäng, god mat och mycket prat! Sen droppade det av lite folk och efter att ha betalat för oss bestämde vi oss för att forstätta hem till en arbetskompis som bor nära stan. Roligt att se hur han och hans sambo bor, mysig lägenhet hade dom! Trevligt värre.

Nu har jag varit hemma ett tag efter att ha varit till mamma och kört igång en tvätt och stoppat tvätt i och ur torktumlaren. Tack mamma för att jag fick tvätta hos dig! Har även hunnit vara en sväng på stan med min kära mamma och hjälpt henne lite i lägenheten.
Sen när jag skulle hem så fick jag för mig att det borde finnas en annan väg ut. Men det resulterade i att jag virrade bort mig där borta istället och bara åkte runt runt och blev jättetrött. Jag fick iallafall se den märkligaste trädgården jag någonsinn sett i den här stan. Måste visa mamma den om jag hittar tillbaka dit igen..
Hittade iallafall tillbaka till mamma och tog den vanliga vägen hem istället, och nu sitter jag här..
Min parkering var nästan full igen och jag fick ställa mig i grushögen där det är jättetrångt. Det stod dessutom nya bilar IGEN här. Jag blir så irriterad! Vill också ha en egen parkering att stå på som ingen annan får stå på!

Gym: Rygg & triceps

Har tränat idag med Fia.
Det blev rygg och triceps. 2 övningar på triceps och 3 övningar på rygg.
Blev ett ganska skönt pass tycker jag, men träningsvärk i triceps kommer jag nog få. Hihi. Alltid lika skoj!!

Tack för sällskapet söt! :)

dududu

Du fattas mig. :'(

Hjälpt mamma

Har hjälpt min mamma dammsuga ur hennes förråd idag, det var fullt med byggdamm där, ursch. Och spindelnät och äckliga spindlar! :S Huvva! Men nu är det gjort, och jag och lillebror har burit ner kartonger innan jag var tvungen att hoppa i duschen och åka till jobbet.
Fick tvätta hos min snälla mamma också, skönt! Fast, tvättkorgen är fortfarande halvfull...får hjälpa henne mer så kan jag tvätta under tiden hos henne :D

Väldigt trött och ont i huvudet nu. Inte trevligt. Hoppas jag piggar på mig tills imorgon då det ska tränas med söta Fia! :)

New Moon

Den 20 november är det dags för premiär!
Fast SF gör smygpremiär redan 23.59 den 19e. Först visar de Twilight och sedan New Moon. Till den föreställningen är det slutsålt, det gör inte mig så mycket för jag har ju Twilight hemma så den behöver jag inte se på bio igen.

Men jag längtar tills det är dags att se nya filmen, eller hur J? Tror den kommer vara fantastiskt bra!

Gym: axlar & mage

Tidigt imorse var det dags för ett gympass igen. Jag hade lovat J att jag skulle följa med och träna, och det var ett smart val för sen var dagen fullspäckad. Dock vad jag megasupertrött men man kom ju igång lite under träningen iallafall. Riktigt ultimat hade nog varit mer sömn skulle jag tro :)

Blev alltså axlar & mage, 2 övningar/muskel och 3s8r.

Trevligt!

Har träningsvärk sen igår, dock på udda ställe, ryggen! Den har jag ju inte tränat...haha! Men även bröst, biceps verkar ha klarat sig hyffsat..

Gym: Bröst & biceps

ÄNTLIGEN! Idag har jag tränat. Det blev bröst & biceps i ca 25 min. Kort och intensivt kan man kanske säga.
Blev det vanliga, 3 övningar, 3 set och 8 reps.
Gick kanonfint!

Och foten, den är faktiskt snäll idag! Den har inte gjort speciellt ont alls!! Det känns himla bra!

Veckans träning v.43

1 Bodypump-pass


...sen skadad! :(

En otroligt tråkig vecka, det verkar som att min träning verkligen ska gå i stöpet nu. Är jag inte sjuk, så verkar jag göra illa mig.
Och jag vet inte ens hur jag gjorde illa mig. Det kan inte ha varit under passet, för jag kände aldrig något som gjorde ont då och man står dessutom stilla mest hela tiden. Dessutom började det inte göra ont och vara svullet förrän på torsdagen, och jag tränade ju på tisdagen.

Hade tänkt att jag iallafall kunde styrketräna överkropp resten av veckan, men tiden fanns inte eftersom jag tillbringade helgen delvis i Husum för att hjälpa mamma. Så det fick bli ledigt från träningen.

Ska nu försöka ta mig till gymmet imorgon och styrketräna iallafall...det är så trist det här!

Seg kaffebryggare

Sitter och väntar på min kaffebryggare men den är så jävla seg. Jag trodde den var färdig men det var den visst inte alls så det blev lite kaffe här och där. Suck. Min vanliga tur.

Idag har jag iallafall fått umgås med min kära kusin som jag inte ser alltför ofta sen hon flyttade till Kalix. Hämtade upp henne i Röbäck och vi drog på stan och åt frukostbuffé. Inte den bästa man kunde hitta, den var snålt tilltagen, men jag fick då ägg och kaffe iallafall så det dög ju.
Sen for vi och jag skulle leta födelsedagspresent till J. Hittade en perfekt! Så det blev hur bra som helst..
Åkte hem och väntade på att lastbilskillen hon skulle åka med skulle bli färdig, och sen skjutsade jag henne till Bilprovningen där han var.

Svängde förbi skroten och fick spolarvätska påfyllt av J, upptäckte att min var helt slut. Det var typ kruttorrt där. Inte roligt idag när det var så slaskigt ute.

Blev ingen träning idag, jag kände inte för att stressa iväg och göra det utan ska försöka hinna med det imorgon och på torsdag samt fredag istället.

Men jag har iallafall lagat mat så jag har middag. Det blev en "wrap" idag. Hoppas den smakar gott. Hade ju inte så mycket hemma att stoppa i den men...nått matliknande blev det iallafall. Om jag nu inte brände upp den för mycket!!

Dags att sova

Kanske dags att sova snart? Det är det verkligen, men jag fastnade vid bloggar som vanligt. Inget ovanligt det inte.
Idag har jag hjälpt mamma att flyttstäda, det jag hann innan jag var tvungen att fara upp till jobbet.
Blev en väldigt knepig mat-dag minst sagt, då jag glömde matdosan hos pappa och fick köpa en macka att slänga i mig till lunch. Me no like. Jaja, nya tag imorgon.
Sen har det jobbats, men jag har haft ont i foten och det fanns mer folk än vad det fanns göra. Det är tråkigt, men hittade nått göra iaf. Så kvällen har kännts ganska seg.
Hade lönesamtal idag också, trevligt. :) Wiiii säger jag.

Men nu ska jag hoppa i säng, ska ju äta frukost imorgon med kusin så jag kommer vara dyngtrött annars. Hoppas att jag ska hinna träna också men får väl se hur det går!!

Sov gott!!

Lång dag

Hemma hos pappa nu efter en lång dag. Kom hit vid 21 tiden och klev upp 8 imorse. Är ganska trött nu.
Men nu är sakerna flyttade och städningen kvar som ska ordnas imorgon.
Hoppas att jag varit till hjälp trots att jag inte kunnat bära så mycket!

Men nu är det alldeles strax dax för sängen, det känns som att det blir en ganska lång dag imorgon också.

Sov gott!!

RSS 2.0