Huvudvärk

I´m not feeling so good tonight. Har haft jätteont i huvudet och legat o sovit från jag kom hem till typ 10 eller nått.. Har lättat lite nu men fortfarande ont! :S ursch. Ska strax hoppa i säng o se om jag kan somna om, ska bara ge Zelda medicin först.

Dusty´s sår såg bättre ut idag, svullnaden hade gått ner lite. Hoppas det är ännu bättre imorrn. Ska rida honom då så han får röra lite på sig, för han är inte halt. Hade egentligen tänkt att rida idag men jag mådde ju så dåligt. Hade i princip migrän-eller nått liknande.

Nej, nu är det dags att nanna!

Titt-ut!!

68884-75

Datakatten

Datakatten

Min söta lilla kisse vill gärna vara med när matte ska surfa!! <3

Vårruset

Så var det dags för årets Vårruset! :) Roligt var det, som vanligt. Lite kyligare än förra året dock. Hade väldigt ont i mina knän, det var mindre bra!
Men annars gick det bara fint, och jag tycker att påsen man fick vid målgång innehöll mer saker än förra året. Dock så fick inte jag nån Kexchoklad i min!! :S Konstigt, det fick ju alla andra?!

Är sugen på Tjejmilen till hösten, men då måste man ju komma igång ordentligt med träningen så jag inte får ont i knäna. Det gick ju så himla bra ett tag, men när mitt kort slutade fungera och tydligen inte har blivit förnyat så vart det som inge mer. Speciellt när jag bara kan träna varannan vecka..
Men nu är det ju iaf snart sommar, och ljust ute. Så då kanske man vågar vara ute och gå?

Nu har..

..Zelda vart hos veterinären! Hon var jätteduktig, min älskade misse. Fast hon tyckte att det var äckligt när han skulle klämma fram urin, då skrek hon som en fågel och fäktade vilt, jag trodde hon skulle klösa han i örat, haha.
Hon hade blod i urinen, UVI så hon fick medicin. Ljudet på hjärtat var fortfarande kvar, men han trodde inte att det var någon fara..chipmärkt är hon också!
Nu är det en trött misse jag har, hon har sovit i mitt knä jättelänge! Söt katt.
Hon fick lite leksaker av mig för att hon var så duktig, och hon älskar sin nya råtta! :D

Mors dag

Idag har vi åkt till Husum för att fira våra mammor. Det var trevligt.
Hade hoppats att missarna skulle leka lite också, men det ville inte Zelda vara med på. Nästa gång kanske..
Åkte hem också men missade pappa precis. Typiskt! Tog iaf med spån så det räcker ett litet tag till.
Sen åkte vi till stallet och tog in hästarna. Hade städningen i sadelkammaren så då gjorde vi det också. Och mockade ur hagen.
Dutt var glad som vanligt, jag tror att han trivs. Annars borde han ju inte vara så glad och pigg? Han är iaf världens sötaste.
Min älskling är också världens sötaste, tack för hjälpen idag!
Min katt är också världens sötaste! Duktiga kisse, har hållt sig hela dagen idag! Inget kiss i bilen här inte! Sötnos. Men nog var hon glad att komma hem alltid, och träffa Vickan. Nu rejsar de som galningar, fast först tog Zelda sig en liten siesta som mormor skulle ha sagt!

Jobbat klart..

Så har man jobbat klart för den här helgen då! Skönt..trist bara att man endast får 1 ledig dag och då ska vi åka till Husum. Känns som att man inte har vart ledigt nått då. Men men..
Det var drygt att jobba idag, det var så himla mycket strul, som inte ens jag rådde för, men som tur var lyckades jag iaf ordna upp det mesta. tur man har lite rutin iaf. blev 44 kr i dricks, så det var ju lite tråkigt när det strulat så mycket.

Innan jag for och jobbade hade jag ju vart i stallet. Släppte ihop Dutt med en ponny han ska gå med. Det verkar fungera bra, han käkade mest :P fast visst skrek de lite..
Sen for jag och S ut och red, och jämarns vilken miljöträning för Dutt. Först så red vi över en bro som gick över E4. Det var ganska läskigt tyckte Dutt, och matte med. Men han skötte sig fint ändå, det är ju första gången! Sen red vi längs en väg som gick bredvid E4an, det gick galant! Och på hemvägen red vi under en viadukt, som gick under E4an. Det gick faktiskt bättre än bron, för det kom inga bilar precis då. Min Dutt var megapigg, men samtidigt jättefin att rida. Förutom när vi hamnade för långt bak, då galopperade vi på stället när matte ville skritta. Annars var han super!! Min älskade älskade vita springare, tack för att du finns!!

Kisse på upptäcksfärd

68884-73

Söta lilla Zelda! <3

Galen mysig kissekatt!

Sitter här med en liten galen, mysig kissekatt i knät. <3

Hittade Vicky på taket igen, så nu har jag köpt en häftpistol och häftat fast myggnät i 2 fönster. Ska nog göra det på vårt rum också, men det får bli senare.
Kissarna tycker det är lite konstigt att det tar stopp fast de både kan se och höra ut!
Zelda tyckte det var jätteroligt att "hjälpa till" när jag satt upp nätet, hon lekte som en galning och bet mig i tårna lite nu och då. Söt kisse!

Strax bär det av till stallet, har middagsfodringen och sen ska jag och S rida tillsammans är det tänkt. Och det är ju väldigt fint väder så jag tror och hoppas att det blir så!

Det är ju marknad här nere på stan också, köpte mjukt tunnbröd, alldeles nybakat o varmt! ooh, så gott. Har längtat efter det. Köpte även en börs eftersom min är sönder. I skinn, för 69 kr. Inte så stor men jag vill heller inte ha en stor! Har kommit fram till att det är för klumpigt..bara korten ryms så!

Nu sitter båda missarna på fönsterbrädan och kikar ut genom fönstret, de är så grymt söta mina missar! <3

Fredag

Har vart ledig idag, ända tills ikväll. Börjar jobba 22. Men det känns faktiskt rätt lugnt..tror dock att det blir mycket folk!! Jobbar imorrn från 22 också.
Idag har en tjej som söker medryttarhäst varit och hälsat på mig och Dutt, och ridit en liten sväng. Får se vad hon tycker och vill men det lät som att hon var intresserad iallafall.
Har köpt ännu en kattlåda åt kisse, så nu finns det 3 st! Hoppas att det ger resultat. Åker ju till vet på måndag med henne, och nu vet jag ju vars vet är nånstans också, tack vare C. Perfekt!

Har kommit på att jag nog verkligen är allergisk mot pollen. Har haft väldigt besvär med ögonen, trodde det var linserna men det fortsatte ändå trots glasögon. Berättade för en kompis och när han hörde att jag även har fönstret öppet på natten och att det blitt värre när björkarna slog ut så trodde han det. Har tagit allergitabletter i 2 dagar nu, och jag vaknar på morgonen utan klegg i ögonen! Har iofs också haft fönstret stängt, men det har inte heller varit lika jobbigt att vara ute..så kanske det är pollen då!

Nej, snart är det dags att jobba. Har nyss kommit hem, skjutsat älskling på fest. Passar på att njuta av tystnaden med missarna :)

En liten fräckis

Fick en historia av min faster, haha den är riktigt bra!! :)

"Det var två bröst som klagade att dom tyckte att det var så jobbigt att vara instängda i en bh på dagarna, varmt och svettigt blev det också.Då sa en kuk som var bredvid- klaga ni , tänk på mig då, här ska man tränges med två kulor, varmt och svettigt är det  och enda gången man får komma ut så sätt dom på mig en regnkappa och sen får jag åka tunnelbana tills jag spyr!!!!"

Hahahahaha!!

Ännu en härlig dag!

Hade morgon i stallet idag, fick åka dit med min kära pojkvän när han skulle på jobbet, TACK ÄLSKLING!
Gjorde undan stallet och for ut och red en sväng! Det var mycket mysigt! Provade lite nya vägar i skogen, hittade en härlig galopp-backe! :) Dutt var lika pigg och glad idag! Roligt! Han verkar ju trivas, annars skulle han inte vara så pigg och glad. Verkar ha blivit kompis med en av hästarna också, de pratar med varandra när man tar in o ut dem! :) Gulligt!

Tycker att jag hunnit med så mycket idag, var hemma vid 11, då hängde jag tvätt - satt igång en ny tvättmaskin, rengjorde åt missarna och gav dem mat! Utan stress, så härligt!!

Fast lite trött är man ju, jag kommer ju hem vid 00.30 och klev upp 06.45! Men det funkar och är ju bara en dag kvar, sen är man ju ledig - eller ledig och ledig, jobbar ju natt både fre & lör, men det är ju självvalt!

Härlig dag..

Vilket underbart väder det har vart idag! Har nyss suttit UTE på fikat, det har vi inte gjort nån gång sen jag började! Grymt härligt tycker jag!
Men nu, dags att återgå till jobbet!!

Gud vilken underbar dag!

Jag älskar solen! och sommar-värme!
Idag har jag och Dutt utforskat lite..vi hittade till skogen, och där fanns det massor att utforska. Vi hann inte ens en bråkdel idag!! Så det känns roligt, det var helt underbart väder, en väldigt pigg och glad Dutt, och härlig sand-skogsväg! Plaska lite vatten fick han också göra, det tyckte han var kul faktiskt..lite läskigt först men sen kul!!
Mkt miljöträning kan man säga, både lastbilar-traktorer med släp, och bilidioter har vi träffat på idag! han är så duktig min älskling!

nu har jag slängt i mig lite lunch och ska bara hoppa i jobbar byxorna o fara typ. synd på en så underbar dag, att man jobbar! men har ju hunnit njuta lite iaf..

Min älskling!

image72
Dutt är min älskling! Han är världens bästa! Fast han tycker inte om att vara fotomodell. På de flesta bilderna ser han ut som en giraff! Haha! :P De va ju så mycket att titta på, inte har man tid med matte då!!
Världens bästa häst! <3

Måndag

Ursch, jag gillar verkligen inte måndagar..och denna började inte bra heller!! Skulle ringa o väcka lillebror halv 7, vaknar kvart över 7!! :S sen drömmer jag mardrömmar och vaknar alldeles svettig 20 i 11. När jag skulle tagit bussen 10.10!!! Fick stressa i stallet, stressa när jag kom hem och hann i princip ingenting idag känns det som..
Synd på en så fin dag, jag och Dutt kunde ha tagit värste mysiga ridturen...får hoppas på fint väder imorrn också så får vi ta det då istället!! :)


My heart is yours

You're my song and dance almost every night
Your heart is mine

I wanna be with you
In every room
I wanna walk with you
As
bride and groom
Though we crash and bang
We're still in bloom
It's a give and take
And you're my
 fate

My heart is yours

Rabarberpaj

Jag är så grymt sugen på rabarberpaj. Speciellt den farmor brukade göra åt mig! saknar henne..


Äntligen ridit :)

Idag har jag ridit min älskade Dutt, det var riktigt härligt. Jag menar nya ridvägar, strålande solsken och söta A som prommenerar bredvid! Hur nice som hellst.
Sen att ens häst är piggare o gladare att rida än någonsin, det gör ju inte saken värre direkt!

Min häst vet inte om att han är 24 år. INGEN i stallet tror det! :P hihi.
SÖTDUTT!

Knäppte lite kort också, ska updat. med dom senare..

Kanske blir att grilla på balkongen ikväll, det är 25 grader i solen vid köket! Tror dock att det är typ varmare innomhus! Bläää!

En rolig diet :P

Hittade ett tips på en rolig diet hos Catya :) :D



*Om du äter något, och ingen ser dig så innehåller det inga kalorier.

*Då du äter en godisbit samtidigt som du dricker en sockerfri läsk, så slår den sockerfria läsken ut godisets kalorier.


*Då du äter tillsammans med en vän räknas inte din mats kalorier, så länge du inte äter mer än din kompis.


*Mat som används för medicinska ändamål räknas aldrig, t.ex. varm choklad, konjak, rostat bröd, ostkaka.


*Om du skaffar dig feta vänner så ser du smalare ut.


*Mat och godis som intages på bio innehåller inga kalorier eftersom de är en del utav underhållningspaketet.


*Delar av kakor innehåller inga kalorier, ty då man delar kakan rinner kalorierna ut.


*Nattamat innehåller inga kalorier. Kylskåpets lampa är inte stark nog att visa kalorierna vägen till vad man plockat ut ut kylen.


*Matrester som finns på skedar och knivar vid förberedandet av matlagning och bakning innehåller inga kalorier.


*Mat med samma färg har samma antal kalorier i sig. Exempel på detta är spenat och päronglass samt champinjoner och vit choklad. Choklad är en universell färg och går att byta mot vilken som helst.


Dust´s nya hem..

68884-71

Hit har han då flyttat min snygging!! :)
Blev tyvärr ingen ridning, jag möttes av 2 skakande hästar, varav den ena utan täcke! Stackarn! Hittade 2 täcken till den pållen iaf, och sen fick Dutt på sig ett täcke till, och hö såklart.
De frös ju lite mindre, men det märktes att de ville in, så vid 3 tiden tog vi in dom och pysslade lite och gav mer hö. Dutt frös så hemskt när han kom in! Fick byta täcken så han fick ett som täckte halsen också!
Inser att jag måste ta upp fler täcken när vi åker hem nästa helg. Fast var tusan ska de få plats? Förvaringen kunde ju ha vart större..jaja, jag får väl ha det i förrådet i värsta fall, för fler behövs ju! Framförallt ett tjockare, han fryser så mycket och man kan ju knappast be dom lägga på 2 täcken..har ju ett tjockare täcke hemma han brukar ha vår-höst. Får se om det kan funka!!

Tillslut blev det tyst..

Tillslut så vart det tyst igår så jag kunde somna, det märks dock idag, jag är trött!! Har druckit en smarrig latte iaf efter vi varit i stallet.
Gick bara fint att släppa ut pållarna! Dust verkar nöjd, han var precis som vanligt. GE MIG MAT MATTE! och sen SLÄPP UT MIG MATTE! Mockade så att det är klart, men ska ju dit och ge lunch-mat + rida vid 12 tiden så vi orkade inte göra i ordning maten nu.
Hoppas att det inte börjar regna tills vi ska rida. Det ligger regn i luften, hade regnat imorse och var mycket mörka moln vid stallet så han fick ha täcke. Är det varmt och uppehåll när jag har ridit så kan han ju få vara utan då!
Undrar om jag kommer få träningsvärk? Var ju längesen jag red nu!!

Just nu..

..tycker jag inte att Kulturnatta är så jättekul! För de spelar fortfarande, vilket innebär att det skallrar i hela lägenheten, rutorna skallrar och tavlorna och jaa..ni fattar. Inte så lätt att sova då! Halvjobbigt då vi ska upp tidigt imorrn för jag har utsläpp i stallet. Men får väl sova efter det då om man inte lyckas somna tidigt ikväll.
Det är ju roligt att det händer nått istan, men jag tyckte de sa att de skulle sluta spela vid den här scenen kl 22. De vart tyst ett tag men nu är de igång igen iaf. SUCK, DUBBELSUCK! jag vill ju sova!

Imorrn ska jag rida min söta häst! :) ska bli roligt! Han är så grymt söt! Hoppas han förstår då att det inte är någon tävling han ska på utan att han faktiskt ska bo här med matte. Helst av allt skulle jag vilja ta med honom hem och ha honom i sängen. Men det får jag inte för älskling! :( morr...!

Nej, nu ska jag försöka att sova. OM det går! Godnatt!!

Kulturnatta

Förresten så är det ju Kulturnatta i centrum idag. De spelar så fönstrerna skallrar!! haha. Var och såg The Mojos för ett tag sen, 2 gamla arbetskompisar spelar i det bandet! De var grymt bra!
Ska nog gå och se Nordman sen..haha, han var ju min favorit när jag var liten!! :P hade massa kasett band med honom! De var tider det...

Nervös häst

Min stackars häst var jättenervös idag! Först när vi hälsade på honom i hagen gick det  bra, och när jag gav honom vatten. Men sen när grimman kom fram då ville han inte vara med! Men vi fick tag i honom och började göra i ordning honom inne i stallet.. han var så nervös att han skakade!! Stackars gubben. Men allting är ju nytt, och samtidigt höll en tjej på att packa för hon skulle på tävling och var säkert lite nervös också, han kan ju ha känt av det!
Iaf så for vi ut och red en sväng, eller A red och jag gick. Han var väldigt "på tårna" och skulle kolla på allt, skrittade inte en sekund om man säger så. Men det är ju förståeligt. Sista biten hem gick han på långa tyglar bredvid mig så..och efteråt stod han och gäspade i stallgången!
Får se vad han säger imorgon, då ska han ju få en kompis med sig på ridturen! Det ser iaf jag fram emot!

Har fått veta att man kan duscha hästarna inne i stallet också, super! Han är redan lerig... :P

ledig idag!!

Kisse gillar datorn, framförallt att sova på den. Lite jobbigt dock innan hon lagt sig, blir så mkt konstiga bokstäver!! men söt är hon!
Nu ska jag gå och möta A vid bussen..sen ska vi gå en sväng på stan och sen till stallet!! :)           

Utan dig vore jag inte hel

Jag finns här för dig.
Jag stöttar dig och jag ställer upp för dig.
Jag står vid din sida när du har det svårt.
Jag lånar ut mina axlar när du vill fälla en tår.
Jag delar din glädje, jag delar din sorg.
Vi är två, oavsett om bekymmren är stora eller små.
Jag finns här för dig.

Du får mig att skratta, du får mig att le.
Utan dig vore jag inte hel.

I mitt hjärta du finns och jag hoppas du vill stanna där så länge jag finns.


Nu är han här!

Finally!
My beloved Dutt is here..
Tack snälla mamma och mormor, pappa och älskling för all hjälp! Guld värt!

Imorrn ska jag rida. Hoppas på fint väder! Men jag har ju regnstället med iaf! Hoppas jag inte glömde allt för mkt viktiga saker. Typ som sadelgjorden eller nått ;) haha. fast den vet jag ju att den är med!!

Ska slappa nu, läsa min braiga bok tror jag. Datanördarna jag bor med ska spela så ;)

9 år!

Idag har min älskade Dutt varit min i hela 9 år! Det är inte lite det..
Igår badade jag honom och gjorde han fin, + att jag packade en hel massa. Tror att nästan allt e packat nu, det är bara stora grejor som ska in i bilen kvar..
Det känns verkligen jättekonstigt att han ska flytta upp till mig, det har ju alltid funnits en häst här på gården..

Har sovit jättebra inatt, som jag alltid gör när jag är hemma, men jag är trött ändå. Kan kanske bero på all sömn jag förlorat under veckan!?

Nu ska jag gå och se om Paps vill äta frukost, snart kommer mamma och älskling o då är det bara att börja packa!

Stressad

Insåg just att eftersom jag inte ätit nått idag så skulle jag kanske springa in på ica o köpa en macka innan bussen går! har snabbt bytt om och gett älskling en massa instruktioner, hoppas han kommer ihåg allt nu. Får väl ringa o påminna honom!
Ska pussa min söta katt hejdå nu, okej älskling också och sen sticka iväg.
Längtar till middagen ska få äta paps goda fisk! :)

Bye bye for now..

Trött men glad

Är så himla trött idag..bläää!! Fick dessutom för mig att jag skulle äta frukost hemma så först och främst så blev jag sen, och sen så glömde jag allt.. har varken lunch eller pengar!! men det löser sig nog!
Ikäll åker jag till min paps, ska bada Dutt och göra honom fin..sen imorrn så flyttar han! Min söta Dutt!! Längtar..

Handlat..

Nu har vi varit och handlat. Köpte havre på Granngården, gud vad glad jag blev när jag betalade mindre än vad som stod på prislappen!! haha. Inte så mycket iofs, stod 124, och jag betalade 108, men ändå! Köpte en saltsten också så nu är det klart.
For sedan på Rusta, de hade massa hästgrejjor ju! Väldigt förvånad faktiskt..undrar hur kvalitén är? Såg att de hade insektstäcken, billigare än Hööks! Om det är bra kvalité på deras grejjor så är det ju ett klipp! Köpte iaf 2 fodertunnor där för 99.- styck istället för de på Granngården som kostade 229.- styck!!
Och jag blev så glad, för förra veckan hade jag hittat en dörr-hängare med krokar i deras reklamblad, och när jag frågade efter den så trodde de att den var slut, men det fanns EN kvar! Perfekt, nu slipper vi ha kläderna på golvet eller på datastolen, det ser så stökigt ut! Och eftersom de hänger på dörren så syns de ju inte när den är öppen! Super!!
Inhandlade en födelsedagspresent till Älsklingens mamma också, så nu är det klart med. Och lite tvättmedel..det som fanns här var kvar sen de som bodde här tidigare, och det går inte att använda, är massa klumpar och väldigt kasst, såntdär billighets märke! Ursch! Rusta är bra på sånt sätt, de har tex. sköljmedel mkt billigare än på Ica, fast det är samma märke..ofta stora förpackningar också och det vill jag ha så man inte behöver köpa så ofta!

Har väldigt ont i huvudet, haft det hela dagen. Det gör tom. ont att ha glasögonen på näsan! :( ska väl softa lite nu tror jag..mysa med kisse kanske! Hon och jag somnade i soffan när jag kom hem, mkt mysigt! Nu hoppade hon upp på min mage och ligger o pratar! <3 sötast!

Mätt och belåten..

Ja, tillochmed proppmätt!! fast speciellt gott var det inte, jag tog bara nått ur frysen o jag tror makaronerna hade fått frysskador eller nått :P såg ut som om dom hade förfrusit sig!! haha..jaja det gick att äta iaf och det är ju huvudsaken!

Min lilla kisse var så himla go imorse..jag ville bara lägga mig o gosa med henne! tror att det är precis vad jag ska göra när jag kommer hem, läsa en bok och gosa med kisse!! :)

Ska åka på Rusta också och handla fodertunnor + Granngården och köpa havre.. hoppas vi inte hamnar i värsta rusningen bara, det är så lång kö då så det tar verkligen tid. Tror vi kör på Rusta först, då är det i princip bara E4 och där är det inte lika mycket kö iaf!!

God morgon!

Idag är det tisdag, men det känns ju som en torsdag eftersom man är ledig imorgon! På torsdag flyttar min kära Dutt! Och imorrn åker jag hem till min far!

Är sjukt pigg idag fast det trodde jag inte!! :P haha. Men nu ska jag jobba!

Ha en bra dag!!

Vaknade faktiskt i rätt tid..

Jag tog mig upp imorse, trots att jag inte kunde sova inatt! har nog sovit ca 2½ timme tot, sista gången jag kollade på klockan var vid halv 3..och jag klev upp 10 i 5!! Men jag är inte speciellt trött än, det kommer väl ett bakslag imorrn.. ska försöka gå och lägga mig lite tidigare än vanligt ikväll.. tur att veckan bara är 3 dagar!! :)

Har fått hem min mammas födelsedagspresent idag..fast jag skriver inte vad ;) och sen måste jag klura ut vad älsklings mamma ska få också, det är ju bara 6 dagar emellan! och sen är det typ en vecka så är det morsdag!! det är ju så svårt att hitta presenter, man vill ju ge den perfekta presenten! som verkligen "är" den personen man ska ge den till! fast jag älskar att ge bort saker, det är så roligt att göra folk glada!

snart ska jag ge mig ut i regnet igen, har lovat att följa med en kompis som inte har någon bil, hon skulle säga hejdå till sin katt eftersom hon ska flytta så har den fått nytt hem..verkligen tur att vi har bil när det regnar så här! då vill man inte cykla!! :S

Nej, dags att gå. Ska nog ringa paps en sväng först om han är hemma nu!

Spiderman 3

Har nyss varit och sett Spiderman 3! jag gillade den mycket, tycker att det var den bästa av filmerna och den sorgligaste!
Har ju varit i stallet idag också, jag lyckades vara där 3 timmar utan att ha hästen där så hur ska det bli när han kommer upp?! :) hihi, älskling det är bara att vänja sig ;) :P
Jobbar förmiddag imorgon, så det är hög tid att hoppa i säng. Måste dock ta fram rena sängkläder först då kisse kissat i sängen inatt igen.
Fast vad gör det att man är trött, det är bara 3 dagar kvar den här veckan att jobba ju, och livet är till för att levas!!

Paps, du måste verkligen se Spiderman 3!! Du kommer gilla den!!

Sov gott!!


Söndag idag..

Idag ska jag åka till stallet, och få veta vars Dutt ska bo och vilken hage han ska gå i och liknande. Blir nog bra det.
Jobbade igår, är sjukt trött idag, känns nästan som att man är bakis i skallen. Ursch! Hungrig är jag också, måste nog orka laga i ordning lite lunch. Men det ser så hemskt ut här för Elsk + hans vänner festade ju igår! Gaaah, det stinker gammfylla och dessutom är det så varmt så man går under.
Måste nog stänga in katterna i köket och öppna fönstrena här! Vädra ut lite dålig lukt..

Eller ska jag se Madagaskar med dom? Den är ju sjukt rolig!!

Mat först!!

Ojdå! :P

Din vuxenpoäng är: 17


Din ålder borde vara 31.1 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse

Tips på saker att göra för att få mindre poäng
# Börja drick öl
# Åk till Hultsfred, dvs. festivalen, inte staden
# Flytta ihop med några kompisar
# Ge dina krukväxter till grannen
# Sälj din bil, det är omiljövänligt

Gör testet här!

Ojsan! Haha, jag är visst äldre än jag tror...det kan ju inte stämma?! :P


Söta katt.. <3

68884-69

 Söt-kisse tycker om att sitta i husses hand. Hon brukar sova där också! <3

Phu..

Ursch vad jag har städat. Blää! Inte direkt det man vill börja morgonen med.. får hoppas att Elsk & D tar tag i resten, annars ska jag bli arg..*morr* för det är faktiskt inte vi som haft fest, och jag tycker faktiskt det är äckligt att låta tomma ölburkar/vinflaskor stå framme i en vecka..man kan ju städa undan efter sig liksom!!!

Jaja, jag har hittat min agenda iaf. Den låg under en massa tvätt på golvet..haha! Då kanske man kan komma ihåg saker och ting igen!! :P

Städa bör man annars dör man..

Jahapp, så var det torsdag då! :) Känns ju mäkta bra, imorrn är man ledig!!
Nu borrar dom som galningar här igen, jag förstår inte att de aldrig blir klara nån gång. Det är inte lite det lever om heller, utan det låter ungefär som om dom vore inne i vår lägenhet!! suck!! :S

Hade tänkt ta tag i städningen, måste få undan lite iaf för vi får ju besök imorrn!!

Dock så tycker jag, att den som haft fest ska städa undan efter festen. IRRI!!

Lyx

Jag har kommit på vilken lyx jag har egentligen. När jag jobbar eftermiddag, så lagar Elsk mat OCH gör min matdosa färdig! Så när jag far till jobbet är den bara att plocka ur kylskåpet! Så himla underbart! Tack söta älskling! <3

Känns så skönt att det är torsdag imorrn och sista arbetsdagen denna vecka. Dock har vi ju x antal timmar kvar idag innan dess men ändå. Ska bli härligt att vara ledig i 3 dagar, sen jobbar vi 3 och är därefter ledig i 4! SKÖNT!!

Nej, nu ska jag återgå till arbetet..

Vattenskålen är en fin sovplats

68884-66

När vattenskålen är tom passar den bra som sovplats :) Sötis! <3

Onsdag är också en dag..

Hejochhå, en ny dag. Skönt att det är onsdag iallafall, det betyder att man bara jobbar idag och imorrn, sen är det helg! :) Det gillas.
Har vart och köpt kattmat idag, shit vad dyrt det är. hoppas verkligen att hennes mage kan lära sig annan mat..snart! Det går iallafall bara bättre och bättre med Zelda & Vicky. Stundtals verkar de ha riktigt kul tillsammans, men ibland blir Vicky lite för hårdhänt. Då skriker Zelda!
Fick sova med en mysig kattunge hos mig inatt, det är så härligt! Älskade misse!

Om en vecka flyttar Dutt..

Jobbig huvudvärk

Ursch vilken huvudvärk jag har haft idag. Men jag har nog kommit på varför, det har tydligen åskat. Så det lär ju vara därför jag kännt mig så knepig i skallen idag.
Har nyss käkat middag, ska strax fortsätta jobba!!

Vilken frukost!!

Sitter här och avnjuter en helt underbar frukost, vaniljyoghurt med färska jordgubbar och en macka med salami&ost. MUMS!! Gud vad jag har längtat efter jordgubbar! Det är ju så grymt gott!!

Ska väl käka upp frukosten och sen slänga mig i duschen. Snart dags att åka till jobbet ju!!

Hemma!

Äntligen är dagen slut. Denna dag har inte gått nå vidare.. jag har förstört en dörr! :S och gjort en massa knepiga saker idag..tror inte att jag vart riktigt närvarande!!
Ont i huvudet har jag haft hela dagen också.. hoppas det blir bättre imorrn!
Måste komma ihåg att köpa frukt till fikat imorrn!! *påminna*

Ska nog hoppa i säng nu, min söta elsk är ju vaken än så!!

Liten olycka inatt..

Lillkisse har liksom fått för sig att hon ska ligga i blomkrukan, något som är väldigt irriterande för jag får en massa jord och skit i sängen då. men då kom mamma på att jag har ju en sån här "Låt bli"-spray, så jag sprayade den på blomman, och..det funkade!! Kisse var nyss där uppe, luktade på blomman och hoppade ner igen!

En liten olycka hände inatt, jag vet inte hur bara. Hon låg hos mig, på täcket i gropen mellan benen. Och sen gick hon ner på sin toa, kom tillbaka och la sig på min hals.. sen kände jag att det var blött på täcket där vid "gropen" så hon måste ju ha kissat på sig. Stackars liten, toan står ju här inne hela tiden så hon har ju inte behövt hålla sig!

Vet inte om man vågar spraya "Låt bli"-spray i sängen, då kanske hon inte vill sova hos oss. Och det vill vi ju!!

Nu har jag en gosig kisse i mitt knä.. :)

Dags att sova?

Det blev aldrig någon bio, det fanns bara platser kvar på raden längst fram. Då får man ju nackspärr ju!! Ursch.
Vi gick och hyrde film istället, Hollowman 2! Minns när jag var och såg ettan med Paps i Gideå för x antal år sedan.. Jag tyckte att 2an var bra också! Och jag antar att det kommer en 3a..

Nu ska jag leta åt kissemissen och gå och lägga mig, hoppas hon vill mysa lite!

Goodnight, sleep tight.

Möte

Just hemkommen från stormöte på jobbet. Det var faktiskt riktigt trevligt, det bjöds på god mat och samtidigt så var det betalt.
Ikväll funderar vi på att gå och se Spiderman 3. Om det nu finns biljetter kvar vid den tiden för det går inte att reservera längre, suck!

Jag hittar inte min agenda..jag blir så förtvivlad! Jag måste ha en agenda för att skriva upp när jag ska jobba osv. viktiga saker man måste komma ihåg. Jag glömmer ju annars!! Jag har letat igenom hela lägenheten och jag hittar den inte..har inte lust att köpa en ny för då försvinner ju allt jag redan skrivit ju..då glömmer jag säkert massa!! Vars är min fina rosa agenda?!?!

Söndag

Ursch, idag har jag riktig bihåle-värk i skallen. Det är INTE kul! Sov iaf länge idag, det var riktigt skönt..
Paps och jag har gått runt hagen och fixat stängslet så inte Dutt kan springa ut. Han var nyfiken som vanligt och kom o kikade vad vi gjorde för nått!! Sen gjorde vi stallet och nu sitter jag o väntar på att Elsk ska komma och hämta mig. Det är ju möte kl 16.00 så vi måste vara i Umeå innan dess och jag vill inte stressa en massa!! Jobbar kvällsskiftet till veckan, skööönt. Då ska jag mysa med min kisseunge på morgnarna!! :)

Lördag

Idag har det varit husumdagen! Fast jag tycker att det var väldigt lite i år..men munkar fanns det ju som tur var, jag köpte 24 st!! :) haha.
Sen for jag och A(äntligen fick jag träffa henne, som jag längtat!!) hem till paps och fixade lite med Dusty. Så nu är han fin(are) igen! Fast han måste badas innan flytten dock..Vi tog bort brodden också, så nu slipper han boots och benskydd, skönt! Han är världens gulligaste min lilla häst.

Efter det for vi på revyn, Skvitter & fnitter. Den var hur rolig som helst, och inte för att skryta men, min kära faster var roligast!! Herregud vad vi skrattade! :D hihi. Det var skoj att äntligen få se en revy, jag har missat de tidigare som vart.

Vi for och fiskade också, dock ingen fiskelycka denna gång..

..och nu sitter vi hemma hos P och pojkarna spelar Gears of war..jag passar på att låna datorn en stund jag för jag antar att de kan spela heeela natten lång!!

Längesen det blev en lista :)

10 favoriter:
Färg:
Rosa - knallig
Mat: Pappas fisk
Band: Metallica
Film: Pirates of the Carrabean
Bok: Mannen som kunde tala med hästar
Sport: Att utöva - Dressyr, att kolla på - ishockey
Årstid: Sommar
Veckodag: Fredag
Glassmak: melon
Tid på dygnet: kväll

9 för tillfället:
Humör: Glad men trött
Smak: Munkar ;)
Kläder: Baggy jeans och rosa tröja
Nagellack: inget alls
Tid: 23.28
Omgivning: Gears of war -xbox 360
Irritationsobjekt: Faktiskt ingenting 

8 första:
Bästa vän: Min kära kusin
Husdjur: Själv - 2 katter, hemma hos paps - 2 katter, 2 hundar, 1 häst
Piercing: näsan + 7 hål i öronen
Förälskelse: Det kommer jag inte ihåg
Musik: Spice girls
Bil: Har aldrig haft en helt egen
Kyss:  Minns inte

7 senaste:
Cigarett
: Det var länge sen jag var så dum att jag testade det
Mat: Bullens pilsnerkorv och makaroner, mums
Dryck: Portello
Biltur:  Från fisketuren och till P
Kyss: Nyligt
Spelad låt: Ronny&Ragge - Wunderbaum
TV-program: ??

6 har du någonsin:

Dejtat någon av dina bästa vänner: Haha, jaa..det är ju han jag är tillsammans med
Brutit mot lagen: Jo
Blivit arresterad: Nej!
Badat naken: Självklart
Varit med på TV: Inte vad jag vet
Kysst någon du inte känner: Ja

5 nej tack:
Kläder: Långklänningar
Mat: Sushi verkar nåkt
Musik: Dansband
Dryck: Whiskey
Personlighetsdrag: Såna som tror att dom är bäst på allt

4 saker:

Du gjorde igår kväll: Körde bil, åt middag, kramades, sov
Du kan höra just nu: P&J som spelar Gears of war, sen hörs inte så mycket mer
Du inte kan leva utan: Älskling, djuren, familjen, vännerna
Du gör när du har tråkigt: Bloggar, äter, tittar på tv, och leker med Zelda

3 personer:
Du kan berätta allt för: Älskling, S&S
Du tycker om: Älskling, familjen, vännerna
Du inte gillar: Jo det finns några..

2 val:
Kaffe eller te: Både och
Vår eller höst: Vår

1 önskan: vill träffa farmor igen..

Trött och seg..

..ursch vad trött jag är, önskar att jag kunde göra som Zelda, rulla ihop mig till en boll och ligga o sova i mitt knä..vad enkelt livet skulle vara om man var en kisse..
nu måste jag börja med maten, suck. jag som helst bara vill sova!! men det får jag göra ikväll istället..
Det blir tacos till middag, mums! Blev så himla sugen på det :D

Bildbombning :)

68884-64

Är hon inte världens sötaste? Just nu ligger hon och sover på min axel. Hon gillar att sitta och ligga på ens axel, även när man går runt!! :)








I städtagen..

..har just börjat städa och tvätta, det behövs kännde jag.. ursch vad det ser ut! Har gjort fint åt kissarna, tömde hela  lådan, tvättade ur den, bytte kolfilter och hällde i sprillans ny kattsand! nu doftar det fräschare..dock önskar jag att lill-kisse kunde ha "dörren" till lådan på, för då luktar det aldrig..men hon kommer inte in då, luckan tar emot..hon är så liten! så nu stinker det ju när dom nyss vart där ändå. suck!

kisse hade kräkts 2 gånger i vår säng! tur att jag upptäckte det..ursch vad äckligt annars..så nu är det bara att byta sängkläder..
ska nog ta fram mitt gamla överkast, och be J bädda med det när han går på morgonen..tycker att det nya är så skaligt så jag vill inte att hon ska kräkas på det.. vill inte stänga dörren heller för hon gömmer sig ju under sängen och sänggaveln när Vicky är för jobbig..hon måste ju få ha sitt gömställe kvar!!

undrar vars man ska he all tvätt nånstans? när jag väl tvättar då vill jag tvätta bort allt på en gång! men vi har ju bara en torkställning så det blir svårt att få allt att torka..

nu har jag en kisse som klättrar längs benen på mig..hon vill sitta i knät, fast när hon är i knät vill hon bara gå på datorn!! :p knasig kisse!! men pratglad! :)

Trötter

Är nog om möjligt ännu tröttare idag än i går.. suck! men man får se det från den ljusa sidan, imorrn är det fredag!! :)
Igår for vi till A&A, älskling blev klippt, sen såg vi Asterix&Vikingarna och fikade massa gott!! :D
Var möte igår också..jag tog på mig 3st pass! Hoppas det inte blir för mycket bara...aja, löser sig nog!!
NU ska jag börja jobba! :)

Måste dricka lite kaffe först bara...

Tur..

..att det är kort vecka! Jag har sovit megadåligt inatt, vaknat flera gånger..det känns som att jag varit vaken hela natten ungefär. Ganska tungt att kliva upp och jobba förmiddag då! Så det känns verkligen bra att det bara är 3 dagar man jobbar den här veckan..och snart är veckan slut ju! Då får jag åka hem, längtar.. Husumdagen, ska bli jätteskoj!!

På sista april var jag och min söta kusin in till stan, shoppade lite och fikade..mysigt att få träffa henne! sen på kvällen så var vi såklart på Cuba..mysigt! fast jag var väldigt trött så jag gick hem rätt tidigt..
På söndan så blev vi ju bjudna på Iksu spa av O´learys. Fick min första massage någonsin! Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka, det var både skönt och gjorde ont..har haft ont i ryggen nu efteråt också..efter spa´t kom det taxi och hämtade oss och det var iväg mot okänd destionation.. :) Vi hamnade i en kåta med öppen eld i mitten, fick äta smörgåsbord med ÄKTA norrländsk mat, och fri bar. Hur mysigt som helst!!

Min kisse är världens mysigaste! Hon bara spinner så fort man tar på henne..somnade med henne vid min sida, hur mysigt är inte det?!
Imorse lekte de litegranna, fast jag tror att Vicky skrämmer Zelda litegrann...men de blir nog kompisar!!

RSS 2.0