weeee

nu är min kära lillebror här, och han har hjälpt oss att få igång internet. så nu kan vi surfa på alla datorerna samtidigt. Hur nice är inte det?! :) såå glad.

Knasig kisse

Knasig kisse

Här står hon på stolen och kikar ut genom fönstret där det snöar..se vad stor hon har blivit!!

Det bästa som finns..

Är att dela en påse the med min kära mor!
..fast idag lyxade vi till det och tog en var! :)

The-påse

Staden idag..

Idag for jag, mor & far till staden för att inhandla en telefon och en vattenkokare till mig&pojkvännen. Sen skjutsade vi far på hockey och åkte hem och åt smaskig middag :) sen hämtade jag far och hans arbetskollegor och skjutsade hem dem. Snart ska mor och jag fara in till staden igen, hon för dans och jag för att hälsa på min kära vän! Sen inatt ska jag hämta mor och min kära pojkvän och så ska jag åka hem till honom..

Jag är så besviken att jag inte får rida. DUMMA SNÖ!!! men det skulle vara alldeles för farligt att ens försöka..min söta häst!!

Home sweet home

Skönt att vara hemma igen och få hälsa på familjen och alla djuren. Har lilla kissen med oss och hon ligger just nu vid mina ben och sover, mycket ovanligt. Men hon har ju hängt i mammas gardiner idag så lite energi kanske hon har gjort av med?!
Imorrn ska far och jag fara in till staden. Roligt. Sen ska jag hälsa på en mycket kär vän på kvällen, och förmodligen sova hos pojkvännens mor och far på natten för att få träffa dom lite nästa dag! Får väl se hur allting blir..
Ska ta å nanna nu, börjar bli lite trött!

Första snön

Så har då årets första snö kommit. Hemma hos mor och far måste man ha stövlar på sig..Hemma hos oss var det bara snö på taken!! Vilken skillnad, trots att detta är söderut!!

Snart snart snart!!!

Imorrn får jag träffa min familj o mina kära djur!!! <3 jag längtar sååå!

Idag tror jag vår telefon blev ikopplad. papps å jag ska åka och kolla på en i helgen :)

ska gå och fixa med bredbandet nu...se om det går...sen jobba...trött!!

Så har snart..

..ännu en vecka gått!
I helgen blir det firmafest (pojkvännens jobb) också ska vi hjälpa till på en garageloppis! :) kan bli skoj..

I övrigt rullar det på..ska jobba ikväll, känns lite jobbigt för jag är så trött..men annars okej. Praktiken går bara fint, jag trivs jättebra och det är så härlig stämmning! Riktigt roligt! :)

Hoppas alla har det bra där hemma..jag har sån hemlängtan nu..mamma-längtan!! Ska försöka åka hem snart snart snart..MÅSTE!

älskar, längtar, saknar..

Oj, min login dör om 4 minuter..måste rusa!

Ville bara säga att jag älskar er, längtar efter er, och SAKNAR ER!!

puss på er!! <3

RSS 2.0