Tisdag

Åker till min Paps i eftermiddag<3 saknar honom och djuren :) Kunde ju inte komma i helgen när jag var så sjuk =(
Ska hinna till mamma före också tänkte jag.

Blev väckt av arbetsförmedlaren som vi har som kontakt för Astra-folk. Han ville bara veta vad det var jag skulle plugga för om det hade varit något yrkesinriktat så fanns det pengar att få. Synd för mig..Men, OM jag vetat om det kunde jag ju faktiskt valt att läsa något yrkesinriktad parallelt med det jag läser nu. Jag hade gärna gått tex svetsare eller CNC-operatör i Holmsund. Men den informationen hade inte vi fått..så det är som det är.

Nu ska jag hälla i mig mitt kaffe och ringa söt som är och hjälper Jonathan och Helene, jag var lite långsam imorse (somnade ju om tillslut..) men nu är jag redo :)

Alcatraz

Har blivit helt hooked på en serie som heter Alcatraz. Plöjt alla avsnitt fom finns att se och vill bara se mer, mer, mer. Det var riktigt längesen jag blev sådär supertvär hooked på en serie och inte ville att avsnitten skulle ta slut, men igår blev jag det. Som tur är kunde vi ju marathonse 7 avsnitt men nu är det bara att vänta..fan!

Här är en länk till IMDB om serien.

Här är en länk till trailern för första avsnittet.

Tacogratäng m. ostchips

400gram köttfärs
1 pkt tacokrydda, eller tacokrydda på burk efter smak
1 burk tacosalsa medium
1 burk creme fraiche (fast vi tog Smetana den här gången, gott!)
Cocktailtomater
Riven ost

Stek köttfärsen och krydda med tacokryddan, lägg över i en ugnsform och gegga ut salsan ovanpå, dela cocktailtomater i halvor och lägg ut, sen på med creme fraiche(jag typ dutar/smetar ut den) och maaassor av riven ost!!

Sen hade vi ostchips till ist. för nachochips, och vi brukar ha guacamole men råkade visst glömma köpa avocado idag :P

Här är receptet på ostchipsen!

Skolstart å försovning

Jag har typ skrivit samma inlägg tre gånger. Men det går inte att publicera. Nu gör jag ett sista försök sen ger jag fan upp så roligt är det inte..

Iaf så hade jag kursinfo/skolstart idag. Började 11 och vaknade 10.55. Tjo! Superrallykalle-söt skjutsade in mig så jag var inte så sen. Och det var fler som kom efter mig haha! :P
Det var iaf totalt ointressant jag hade läst allting innan. Borde ha varit frivilligt tycker jag..men nu är det ju gjort så.
Fick matte C boken idag, perfekt timing för det är den kursen jag börjar med.

Åkte sen och skulle hämta ut mina gogglar men alltså jag är ju blind. De skulle ju gå att hämta imorrn! Haha. Så jag får hämta dem på onsdag för jag åker till Paps imorrn. <3 Ska klippa honom också är det ju alltid roligt att umgås :)

Väntar på att middagen ska bli klar men det tar ju typ hundra år för osten att smälta den har varit fryst.
Det blir tacogratäng med ostchips till hihi. De blev lite salta men ändå goooda. Mums! Borde gjort en dip till egentligen...en annan gång :P

Lite roar små


Elvis


Otålig

Alltså, nog för att jag alltid vill att saker ska hända NYSS. Men om man skriver i ett mail att man ska maila till bla bla bla om man vill ändra studietakt. Borde man då inte åteminstone få ett svar på att mailet kommit fram? Jag har mailat 2 gånger tom, för jag skrev nog fel första gången. Plus att jag råkade skicka in via själva läroplattformen först också eftersom jag inte såg att man skulle maila.
Man tycker ju att takten borde ändras innan man skall börja kursen? Eller att man iallafall får svar att det är påväg att ändras?

Jag vet att jag är otålig men jag fullkomligt HATAR när man varken får en bekräftelse på att mailet är mottaget eller så. Alltså såna viktiga saker SKA det svaras på annars har man en värdelös support tycker jag. Och jag vet att det är helg nu, men de kunde ju ha svarat i veckan...

Superpolo

Min snälla pappa har hjälpt mig med bilen nu! <3 tyvärr passade ju inte grejorna vi har köpt så jag får lämna tillbaka dem och sen köpa rätt saker. Ska se om jag kan få hjälp å handla dem så jag får lite rabatt kanske, för det är så hutlöst jävla dyrt! Kostar typ 700 spänn på Biltema och 2000 på Mekonomen. Inte så lite skillnad va?! Gah!

Menmen, nu är det bara att hålla tummarna att lilla superpolon går igenom besiktningen på onsdag. Huh vad jag kommer vara nervös. Sist gick det ju jättebra så..får hoppas det. Jag tycker om min lilla bil. Den är för det mesta jättesnäll!

Har knåpat på en önskelista också. Jag fyller visst år snart..tycker det är jättesvårt, jag önskar mig som ingenting nu. När vi flyttat kommer jag säkert önska mig en miljon saker men nu gör jag inte det..men jag kom på att man kan ju alltid önska sig biljetter till konserter! Jag vill alltid gå på konsert, det finns inget bättre!!! :D

Å nu ska jag sluta babbla. Men jag har ju såå tråkigt. Haha. Är ganska less på att vara sjuk...speciellt när det är fint väder!

Books

Sådärja då har man beställt böcker också. Jippie..or not.  Haha. Världens tråkigaste böcker som jag helst inte ens vill ha! Menmen, så äre ju. Bara å bita ihop!
Hoppas att inte Adlibris tänker vara sjukt sega som de är ibland. Vore ju trist om jag hamnar efter pga jag inte har böckerna ju. Jaja, bara att vänta och se.

Har iaf känt oss lite bättre idag. Jag har ingen feber men döont i halsen. Vi gjorde oss en liten utflykt iallafall, fick lite frisk luft. Men det räckte för idag, nu är jag trött!

Jag vill ha glass! Min hals skriker efter glass...hmmm.

Om man har tråkigt när man är sjuk kan man...

2012-02-25_02_24 (MMS)

Om man har tråkigt när man är sjuk kan man alltid måla naglarna!! Men nu ska jag sova. :)


Sjukstuga

Jaha, sen jag skrev sist så har både jag och söt blivit sjuka.
Först jag, ursch vad jag var dålig i onsdags och igår. Idag är det lite bättre, jag har inte haft feber idag men huvudet är sprängfyllt med snor och gör såå ont. Så jag är ju hängig ändå plus jävla slemhostan. Men skönt att slippa febern har haft över 39 grader! Sjukt. Längesen jag var så sjuk.
Men nu blev söt dålig igår så idag har han legat hela dagen. Får hoppas han är lite piggare imorrn.

Min hjälm kom i onsdags iaf när jag var så dålig. Lyckades stappla mig upp och ta emot den iaf. Annars sov jag mest.
Igår var jag in till Biltema och mötte upp oOa som hjälpte mig handla grejorna till bilen. Jag var inte pigg men det var roligt att träffa honom så jag fick så lov att orka. Hoppas bara att allting passar nu. Paps ska skruva åt mig i helgen och lillebror å Madde har kört ner bilen. Tack snälla ni! ♥

Vet inte om jag skrev att jag klippte mig i måndags? Och färgade håret :) Är nöjd. Kommer bild så småningom! Vill hinna träffa familjen först haha. :)

Ja så nu är det bara att ligga i sängen och hoppas på att bli frisk. Jag roar mig med att se BigBrother något som inte söt uppskattar alls haha.

Krasslig

Är väl inte direkt piggaste människan idag. Huvva, har nog åkt på feber, har ont i halsen å slemhosta bläää.
Har hängt hos mamma medans söt varit och skruvat i min skoter. Fick kramas med Margit mys kisse<3 Tur det!

FedEx har visst varit hem hit och försökt lämna min hjälm. Jaha?! Men det stod ju att dom skulle komma kl 18 på fre. Inte idag! Sjukt. Så nu måste jag ringa imorgon och se vad de säger. Om de kanske kan tänka sig att komma snart! Och framförallt vilken dag o tid de tänker dyka upp.

På måndag börjar jag skolan. Blir ju spännande! :P Skall på Kursstart möte då. Och på tisdag ska söt på möte med låssmeden också. Bra där, håll tummarna!! :) Vore roligt om han fick börja.

Till helgen blir det att åka till Paps så han kan hjälpa mig med bilen. Tack snälla underbara Pappa du är min räddare i nöden!!! ♥♥♥

Suck

Ägnat några timmar åt att rensa garderoben. Blev förbannad över att det var så jävla trångt (har bara en minigarderob) å dessutom kan jag fan inte ha så mycket. Dax att komma igång med träningen igen vill jag lova. Jaja, bara att kämpa på. Men blev så jävla sur när allt bara rasade ur garderoben så nu har jag plockat undan en ikea-kasse iallafall. Orkade dock inte vika och lägga in rentvätten just ikväll...haha typiskt mig.

Jaja, söt har sökt ett jobb ikväll iaf. Wohoo, framsteg. Han kan behöva en spark i baken, det är inte så att han ens kollat på typ Platsbanken direkt. Jaja, ordnar sig nog det också..

Åker till Stockholm imorrn, ska se Rammstein. Blir roligt! Mysig helg. Men sen längtar jag efter att få vara hemma ett tag och bara vara liksom. Känns som att man gör någonting hela tiden. Jag trodde jag skulle vara less vid det här laget men vi har fan inte varit hemma en hel dag ännu. Ska göra det när vi kommer hem igen. Bara låsa in mig och ligga i soffan. Skönt! Haha. Passar ju bra med det där att börja träna liksom :P

Skoterrygga

Har shoppat mig en skoterrygga. Hittade en rosa såklart :P Har dock spanat på den i kanske 2 år?! Eller nått. Men nu när jag har egen skoter måste jag ju ha egen rygga också. Den sitter skönt och är rosa, kan väl inte bli bättre?


Antagningsbesked

Okej, idag fick jag äntligen antagningsbesked till Komvux kurserna. Jag har liksom ändå varit nervös att nått ska skita sig, och på ett sätt gjorde det ju det.
Kurserna avslutas den 30/6 och sista kompletteringsdag till Uni är den 21/6!! Men suck! Har mailat dom och får väl ringa om jag inte får svar, jag måste ju få tenta av dem tidigare.
Det gjorde mig ganska upprörd för jag mailade redan i höstas och frågade NÄR jag skulle söka för att hinna INNAN sista kompletteringsdag. Och jag fick då som svar sök i januari för kurser som börjar i februari. Det verkar inte ens ha startats kurser innan liksom. För de hade inte upphandlat färdigt med vilken skola som skulle få hålla i dem, det blev inte NTI gymnasiet som det var sist utan nu är det Hermods.

Jaja, bara att vänta på svar då.

Fint väder och massa ordbajs :P

Tokfint väder ute och vi är fortfarande inne i garaget!! =/ Väntar på att söt ska bli färdig med sin skoter så vi kanske hinner åka en sväng men nu börjar man ju bli hungrig också. Suck. Han får rappa på lite! Det har kommit tokmycket snö inatt ju, typ 2 decimeter eller nått! Så man ser ju iofs inte ens skoterlederna men det är så himla fint väder så det går ju inte att låta bli att åka en sväng direkt!!

Igår var det alla hjärtans dag och meningen var att vi skulle åka och skruva då, men efter att söt hade varit på sitt möte tog vi med oss Mamsen och skulle äta buffe, men det hade stängt så det blev sallad på Pion istället, och när vi sen skjutsat hem Mamsen var ingen av oss sugen på att åka ut till garaget och ta in isiga skotrar och vänta på att dom skulle tina. Så vi ringde R och bad han köra in dom åt oss till idag istället.

Nu är äntligen min hjälm skickad, tycker det tog lite länge, 6 dagar från det att jag beställde tills den blev skickad. Nu lär jag väl få vänta typ en vecka innan den kommer också kanske. Ska bli SÅÅ skönt med en ny lättare hjälm!

Aja, jag bara ordbajsar medans jag väntar på söt, han håller på att sätta fast sina handtagsskydd mot vind å sånt liksom. Så han skruvar å doolar med det..

Jag har tråkigt! :P

Vad fort det går

Helt plötsligt har det gått en vecka sen vi kom hem. Vad fort tiden går. Jag tycker inte att jag hinner någonting.
Men lite har vi väl hunnit, vi har ju faktiskt varit ute med skotrarna 2 gånger, vi har varit till Paps, vi har bjudit lillebror&Madde på middag, vi har varit en massa hos mamma och igår var på på AW med härliga fd. kollegor!
Tiden går fort när man har roligt, eller hur?!

Invigde kameran också. Jag älskar den! Nu ska jag bara lära mig att fota också...och kanske lite redigering med?!






Hemma

Borta bra men hemma bäst som det heter.

Skönt att äntligen vara tillbaka, men nu måste man väl ta tag i livet antar jag...

...har ingen lust!

Fiiiiin


Flygplatsen

Sitter och väntar på flygplatsen. Har shoppat lite souvenirer och ätit lunch, handlat lite godis och sen var vi och ordnade så vi fick tillbaka "momsen" på kameran vi köpte. Man får tillbaka 10% Om man handlar för mer än 300$ på ett ställe och reser ut ur Australien innom 30 dagar från inköpstillfället. Så det var ju kung! Då blev kameran ännu billigare. Eller mindre dyr eller vad man skall säga.

Klockan är bara 16.15 så det är väl ett bra tag kvar till vi får boarda, planet går 17.30. Men det är rätt skönt att sitta och hänga lite, kolla runt lite, äta lite godis. Haha, lite sista slappning helt enkelt!!

Landar i Sverige imorrn kl 14 :) Och i Umeå på söndag kl 13. Snart snart snart!

RSS 2.0