........






”Ibland liksom hejdar sig tiden ett slag och något alldeles oväntat sker.
Världen förändrar sig varje dag men ibland blir den aldrig densamma mer.”






citat Alf Henriksson.

2 dagar kvar

Bara 2 dagar kvar att jobba denna vecka sen får vi åka hem! Längtar, vi tar "lång helg" iom att jag jobbar natt så vi åker inte ned förrän på måndag eftermiddag. Ska bli så skönt!! Dock kommer vi ju hem sent på fredag och ska direkt iväg till Paps<3.

Iaf så löste det sig med ögonlaserförmånen på jobbet så vi får göra den! Så den 16e november har vi förundersökningstid iallafall. Bara att hålla tummarna nudå att vi verkligen får göra själva operationen också så det inte är nått knas med våra ögon eller så!

Btw så har jag druckit årets första julmust nu! Mums! Längtar..

..också insåg jag precis att vi blir kvar här nere över 1a advent. SJUKT tråkigt!!! Fast värt det om vi får göra operationen!

första natten av fem, snart dags för andra..

Ja nu är det strax dax att bege sig mot jobbet igen för andra natten av fem. Skönt att en är bortgjord iallafall, men så himla drygt att jobba fem nätter nu när man vant sig vid fyra. Det var dessutom en sjukt tråkig natt med väldigt lite folk och en massa jävla maskiner som vägrade fungera. Man blir så trött. Blääk.
Men jag har iallafall sovit som en stock inatt, vaknade en gång runt 14tiden men tyckte att det var för tidigt att stiga upp och somnade minsann om som tur är, så vaknade när söt kom hem strax efter fyra. Så jag är iallafall pigg!

Fick skrapa rutorna på bilen för första gången här nere imorse. Hade inte ens en skrapa. Fick en av en arbetskompis som tur är :P Kallt var det!

Men jag är verkligen inte sugen på att jobba. Haha. Jag går bara och längtar tills det är över. 8 veckor kvar!

Typiskt

På måndag har vi tid för synundersökning inför ögonlaseroperation, har sett fram emot det länge och varit orolig över att vi inte ska hinna få en tid innan vi slutar, eftersom vi fick tiden för förundersökningen så pass sent.
Gick i helgen in på sidan där man ska lägga beställningen, vi har nämligen förmån via jobbet och får betala via bruttolöneavdrag. Döm om min förvåning när det inte längre finns på sidan? Mailar och fick idag svar att det var för att vi slutar i december som det är borttaget från oss. Jaha? Och att jag ska kontakta de som sköter det på företaget. Jippie vad glad jag blir! Eller inte..
Så imorrn måste jag försöka hålla mig vaken så jag kan ringa när de öppnar och hoppas på att få ett bra svar på det här. Vi är ju lovade att ha samma förmåner tills vi slutar, och det verkar ju konstigt att de ska ta bort det för oss i Södertälje? Jävligt skumt. Om vi inte lyckas få det så ska jag ringa och avboka tiden iallafall, jag tänker inte betala 5000 mer än vad jag kan göra i Umeå. Då är det bättre att försöka få en tid där i anslutning till en helg så vi kan göra det hemma istället om vi måste betala "på vanligt sätt" för det blir billigare då.

Men så sjukt irri, här blev man glad för att det skulle bli billigare och dessutom gå att ordna medans vi är här nere, och sen har dom tagit bort det från oss!! Jäkla skit. Och jag som hatar att ringa folk jag inte känner...bläää!

Dags att bege sig..

Dags att bege sig neröver igen. Väntar på taxin nu som kommer alldeles strax. Den sista timmen hemma är så hemskt, man väntar ju bara på att få åka och samtidigt hinner man inte göra något samtidigt som man vill göra massor! Blääk. 8 veckor kvar. Jag längtar efter att få komma hem och vara hemma. Är så less på det här flängandet nu så det finns inte. Hade aldrig pallat utan söt!

I helgen ska vi iallafall åka ner till Jönköping och jag ska få träffa min Sarah. Det längtar jag efter=)

Längtar mindre efter att börja jobba kl 22 ikväll. 5 nätter. Blääk. Suck! 4 är såå mycket lättare!!

Jaja, bäst att stänga ner datorn och sätta sig och vänta nu då...suck.

Nu äre klippt!

Idag haltade jag iväg till Clip och fina Angelica och fick mitt hår klippt och slingat. Så nu är utväxten borta och håret mycket kortare, det känns ovant men väldigt bra=) Nöjd som alltid!!

Sen har jag tillbringat dagen i soffan och glott på film. Min hälsena gjorde så ont så jag höll på att börja gråta när jag skulle gå från Clip till bilen och det var inte många meter kan jag lova. Så efter pappas råd proppade jag i mig ipren/voltaren och har legat på soffan. Nu känns det mycket bättre, den är öm när man klämmer på den men jag kan gå iallafall. Får fortsätta med ipren i morgon också och hoppas det inte blir värre av jobb imorrn natt.

Har iallafall sett Kyss mig, den var helt okej. Sen såg vi Walk the line, den är så bra! Och tillsist, Faces in the crowd, en thriller som var helt okej!

Så, jag har legat på soffan och sett film och söt har sprungit till tvättstugan och handlat och passat upp mig:) vilken tur jag har!!

Några timmar hemma imorgon och sen bär det iväg igen. Och jag börjar jobba redan 22. Suck! Men skönt med nattvecka!

Nästa helg får jag träffa min Sarah!♥

Happy!

12 januari åker vi till Australien!!!! Omg, i´m sooo happy!!
Jäkligt spännande..och roligt!! Jag längtar som en tok och tycker att tiden kan gå fort nu fram till dess..sen kan den gärna få gå sakta!! Haha!!
Aja ville bara säga det!!! :D


Skönt

Nu är dygnet åt rätt håll igen. Gud vad jag har sovit..var väääldigt trött. Men vaknade vid 9 och drog mig lite till 9.30 så nu känns det helt okej.
Fint väder ute men svinkallt! :( Det ser mycket  varmare ut än vad det känns. Men såg att det varit minusgrader hemma!! Så kallt är det nog inte här än..

Ahmen, 9 veckor kvar att jobba nudå. Får gärna gå jättesnabbt! Helst.


Hur gick det här till?!

Jahaaaja, nu gick det visst...får se om de här går också.

Vaknade klockan 15. Man ba JAHA?! och HUR gick det här till? Jo jag tryckte på snooze/avstäng knappen kl 9. Humm..missade tvättiden kan man säga. Ooops!

Söt sover än, fast jag skickade Margit att väcka honom men hon gosade ner sig istället. Dålig väckarklocka! ;P

Jaja, tur det regnar ute och vi inte har något alls planerat idag, då kan man bara slöa på. Skönt det iaf. Men värdelöst att sova sååå länge, kommer inte kunna sova ikväll och imorrn måste vi upp tidigt :(

MORR

Tur att det inte ens går att publicera när man skrivit nått...MORRR

Sådärja..

Sådärja, då har man jobbat sista natten och är till råga på allt skitpigg!! Grymt jättemega pigg! Tjohoo..eller nått. Hade faktiskt varit super om jag flygit hem nu på morgonen när jag ändå är så pigg..menmen, så blir det ju inte.
Natten gick grymt snabb, jag trodde den skulle gå segt. Men det har gått så jävla bra, för en gångs skull så det var ju nästan roligt att jobba. Men bara nästan. Men jag har haft tur den här veckan och fått jobba med nice folk!! Speciellt sista 2 dagarna :D Nu gjorde vi ett grymt snabbt ställ också, för att vara här nere..tjihoo!

Jaja, jag ska se om jag lyckas sova några timmar eller om jag får hålla mig vaken tills ikväll. Vill helst sova men om jag inte somnat före 9-10 så kan jag ju lika gärna vara vaken eftersom jag måste upp 11.30!

I helgen ska älskade Margit vara hos oss! <3 ska få träffa mamma ikväll också när hon slutar, annars jobbar hon ju hela helgen. Å imorrn ska vi till M&T och käka bullar!! Nam nam!

Happ, det var den här veckan det. Bara ca 10 veckor kvar..och 8 veckor tills nästa gång jag jobbar förmiddag!! YES!

Måndag

Inte gjort mycket vettig idag alls, vaknade nämligen kl 13. Ursch så sent..men sen kom jag på att det ju faktiskt är ganska bra eftersom jag jobbar första natten ikväll. Så då kanske jag inte behöver vara så trött.

Tog mig en sväng på stan, åt frukost/lunch kanske man ska säga på Tiedermanns, mums. Sen en sväng in på HM innan jag traskade vidare till hotellet och då kom söt hem.

Har beställt vinterdäck till bilen, äntligen! Också har jag spanat australien-resa..begärt lite offerter typ. Vi vill helst att allt ska vara ordnat innan vi åker liksom, betalt och klart, inte behöva leta upp saker där typ. Utan ett färdigt "program" kan man säga. Typ flyga därifrån till dit den dagen, betalt och klart. Så man inte behöver tänka på sånt när man väl är där utan bara..uppleva!

Jaja, nu hade jag inte mer att säga. Hörs!

Shopping & museum

Igår spenderades dagen med Fia. Det blev lite shopping och fika som senare avslutades med god middag och bio! En mysig dag i härligt väder.. vi hade tur och fick skjuts in till Stockholm så vi slapp åka tåg dessutom! :)

Idag har vi varit på museum. Söt ville på Tekniska museet. Men jag hade inte hunnit kolla upp innan vad de hade för utställningar så han blev lite besviken. Det var ganska dyrt att gå in och det enda som var intressant var NASA utställningen, fast jag tyckte den var bra. Men han hade nog trott att det skulle vara mer tekniska saker helt enkelt. Jaja, det var trevligt iallafall.

Sen gick vi på Polismuseet. Det var billigare inträde där och tur var väl det, då det inte fanns så jättemycket att kolla på men jag tyckte ändå att det var ganska kul!

Sen var vi less så vi åkte hem, vi hade egentligen tänkt ta oss upp i Kaknästornet också då Söt aldrig vart där men det sket vi i. Sen kunde man inte åka pendeln från centralen för de höll på med banarbete så det tog en evig tid innan vi var hemma. Fick åka tunnelbanan en bit och sen ersättningsbuss till Älvsjö, där fick vi vänta ett tag också innan tåget äntligen gick.

Det var skönt att komma "hem" till hotellet tillslut :P Man är ju fan folkskygg tror jag ;) less på att det är så mycket människor överallt..

Saknar mina hårbollar


Its simple


RSS 2.0