Grattis!

Grattis lillebror! Idag blir du hela ett år äldre!
Bara ett år kvar tills du får ta körkort och gå på krogen, herregud vad fort tiden går. Det känns ju som att det var igår jag fyllde 17. Lilla lillebror!!
Ha en underbardag brorsan! Du är världens bästa lillebror!

En liten skyddsängel..

En liten skyddsängel gick genom ett mörkt rum, släckte sitt strålande
ljussken och hängde upp sina vingar.
Gav en öm puss på din kind och satte sig bredvid dig.
Denna skyddsängel sitter bredvid dig dag och natt så ingen skall göra dig illa eller att inget hemskt skall hända dig.

"Dammtussarna under din säng är änglarnas tofflor. Så ha aldrig dåligt samvete för att du inte har städat"

: )

Häst klämdes fast i bilolycka

http://www.folkbladet.nu/2007/08/29/hast-fastklamd-efter-olycka/

Morr...
stackars häst...
vafan kan inte folk hålla avstånd för? har dom glömt allt de lärt sig på körskolan eller?
Den här stan är helt jävla galen..

1 år sedan..

Ja det är mycket årsdagar nu. Idag är det 1 år sedan jag och mamma for till Domsjö och hämtade hem vår lilla nyfikna pälsboll Vicky, som nu är en stor nyfiken lättskrämd pälsboll, men alldeles otroligt gosig när hon vill.
Imorse väckte hon oss genom att börja krafsa på dörren när älsklings väckarklocka ringde, och hon slutade inte förrän älskling klev upp och släppte in henne. Då hoppade hon upp i sängen och var gosig.
När jag vaknade några timmar senare låg hon nedanför mig på mattan och sov. Söta lilla pälsboll!

Här en trött Vicky taget idag..
image98

Närbild:
image99

För ett år sedan då vi hämtade henne:
Sötis

Zelda är knasig del 2!

För några veckor sen fick Zelda och Vicky en ny leksak. Mest var den till Zelda förstås, hon älskar att krypa in i saker. Men till min förvåning så gillade Vicky den med, så bägge kissarna är och busar där i.
Här är lite kort på Zelda från första dagen!
image96

image97

Visst är hon söt?

Zelda är knasig!

image93
Jag hörde en smäll, och tänkte vad tusan nu då? Då hittade jag kisse uppe på fönstret!

image94
Hon ville ha hjälp ner, men det var läskigt att komma ner. Som tur är så var D hemma, för jag hade aldrig fått ner henne, når ju inte så högt!

image95

HJÄLP MIG MATTE! Det är lite läskigt här uppe!

Översvämmning!!

http://www.vk.se/Article.jsp?article=136046

Läskigt. Gud så mycket vatten! Och bron som det rasat en del av. Nej huvva så läskigt! Vägar är avstängda, S fick köra en lååång omväg för att ta sig hem till sig.
Men min älskade häst har fått komma in, och står nu och käkar mumsigt hö med ett torrt täcke på sig. Tur man har underbara vänner som inte bara tänker på sig själv!

Men vi trotsar nog vädret senare, och ger oss ut på en ridtur. Om det inte tänker komma mer regn förstås, då kanske det inte går att ta sig fram någonstans.

En bild jag hittat på vk.se:
image92

Ganska så blött..om man säger så!

Härlig helg! :)

Har varit en väldigt trevlig helg. For till pappa på fredag, firade lillebror, och myste. På eftermiddan nån gång på lördag åkte vi till svärföräldrarna och åt middag där och firade älsklings pappa och lillebror. Sen tog de hand om Krajna och vi åkte till P för att bada vildmarksbad och spela lite GuitarrHero! :) Sen drog grabbarna på krogen men jag och P´s flickvän J stannade kvar tills de kom hem. Då for en mycket trött älskling och jag hem till honom och sov.
På söndag for vi återigen till pappa, denna gång för att lasta på hö och spån på bilen. Ett riktigt tattarlass såg det ut som, haha!
Sen tillbaka till svärföräldrarna, åt middag där, jag sov lite och kollade lite på friidrott, och sen bar det iväg till stallet. In med allt hö och spån, älskling åkte och hämtade mina ridbyxor och nycklar medans jag gjorde i ordning Dust. Tack för all hjälp Sötnos!
Sen for jag och S ut och red. Vi klättrade ett par vändor och sen red vi lite i skogen. Dust var jättepigg men på slutet var han såååå fin! Jätteroligt! Vi var väl ute i en timme ca, var mörkt när vi kom hem! Lite kyligt ikväll faktiskt, vill inte att det ska bli höst redan!!

Kort sagt, en mycket bra helg!

Fundering

Om man tappar en macka landar den alltid med smörsidan neråt,
en katt landar alltidtassarna.
Men om man smörar en katt på ryggen,
vilket håll landar den då åt?

Äntligen helg..

Nu står älskling i duschen, vi ska bara hoppa iväg ner på stan och köpa presenter till hans lillebror och pappa, plus äta middag sen ska vi bege oss hemåt. Ska bli skönt att komma hem en sväng.
Man kanske ska gå och leta reda på lite kläder att ta med sig, det ryktas ju att P ska elda kannibalgrytan så då är det ju bäst att badkläderna åker med :P

Trevlig helg!

....

Varför ska det var så svårt att fråga om lov innan man äter upp något nån annan har köpt? Och varför just MINA tomater? Vad gav det?
Jag blir så less. Det är ganska drygt att försöka komma ihåg att ta med sig tex. sitt godis&dricka in på rummet eller gömma det på natten för annars är det slut. Eller att oroa sig för att det goda man köpt och stoppat i kylskåpet ska vara försvunnet nästa dag när man ska äta det.

Nej, nu har jag iaf börjat skriva mitt namn och "RÖR EJ!" på mat som jag vill ha för mig själv. Är dödligt rädd att mina yoghurtar ska vara borta imorgon. Men ser man inte mitt namn och "RÖR EJ!" så är man fan blind...

Rätt drygt att aldrig få ha sin mat ifred faktiskt. Eller sitt schampo. Eller sin duschcreme.
Och det spelar typ ingen roll att man säger nått. För det verkar glömmas bort. Schampot jag fick av farmor som jag nu bara använder vid speciella tillfällen, och tom. sa till att det var mitt och ej fick röras, det var nästan slut för ett tag sen och det var inte jag som använt det..

Jaja, jag var bara tvungen att skriva av mig. Det är inte såhär jämt...men tillräckligt ofta för att jag ska bli irriterad...

I mina drömmar finns du kvar..

När dina steg har tystnat,
finns ändå ekot kvar.
När dina ögon slocknat,
vi alla minnen har.
Vi spar dem i våra hjärtan,
tar fram dem då och då.
Så kommer du föralltid,
att vara här ändå.


Jag älskar dig, Jag saknar dig. Jag längtar efter dig. Jag tänker på dig. Jag vill vara med dig.

I mina drömmar träffar jag dig varje natt. I mina minnen finns du alltid här.

Jag älskar dig så.

Det gör så förbannat ont...

Yippie!!!

image91

Idag har jag skrivit på det nya kontraktet, nu har jag fast jobb!!!

1 år

Idag så har ett år gått, 1 år sedan vi tog steget och flyttade ihop och blev sambos. Kan inte förstå att 1 år har gått så fort, att jag verkligen har bott hemifrån och tillsammans med dig i 1 år. Jag älskar dig!

image89

Uäääkk

Håller på att plocka undan i köket, där har det inte direkt hänt någonting när vi har varit borta..isåfall tillkommit saker, men inget har plockats bort..
fy fan vad äckligt, jag hittade en kastrull med möglat ris! jag kräktes nästan..

ska väl fortsätta plocka undan nu, och sätta igång diskmaskinen.. sen tvättmaskinen.. är Dutt-ledig idag, så ska försöka tvätta undan lite tänkte jag..

är grymt sugen på en latte..eller överhuvudtaget att få gå och sätta sig på ett mysigt fik med älskling..

Btw, så var Dutt urpigg igår. Söt och knasig! Mötte en traktor så jag fick sitta av och Dutt var nästan i diket.. däremot gick motorcykel och cross bra..

Trasig mobil

Min mobil är trasig! :( Jag är så himla ledsen, jag fick den ju av älskling när jag fyllde år, och efter mycket strul kunde jag börja använda den i april, så den är ju bara ca 4 månader! Då SKA inte en mobil gå sönder.
Men nu är det såhär, först så verkar det som att högtalarna är spräckta eller nått sånt, för det låter väldigt konstigt när man pratar med folk, jag hör knappt vad de säger.. och idag så upptäckte jag att det inte är något ljud i den! ringsignaler o liknande, hörs inte, den bara vibrerar! Så efter att älskling micklat lite med den, så har vi kommit fram till att den är glapp!
Så imorrn ska jag ta mitt garantipapper o klampa in på telia, för nu är jag sur. riktigt sur!!

Annars har helgen varit till belåtenhet, fast jag har varit väldigt väldigt trött. Slapp dock huvudvärken lör+sön, det var ju skönt iaf!
For och kollade på när G&C debuterade MSV också, i Vännäs. Det blev ett kärt återseende! :) Har saknat C´s mysiga pussmule!

Helg!

Nu sticker vi till öredalen! och imorrn kommer pappa också dit! ska bli så mysigt! :)
hoppas på bra väder bara, skulle vara skönt att slippa regnet!

Menmen, dags att hämta pojkvännen och sticka o hämta upp A, sen bär det iväg! :D

Amor vincit omnia - kärleken är oövervinnerlig

68884-88
 

jag kommer aldrig sluta falla för dig

Vaknade..

..med huvudvärk imorse också, skit! men gick på apoteket och köpte treo + allergitabletter, så nu känns det mycket bättre!
Har varit och pantat flaskor också, en hel sopsäck blev det och trots det så finns det massvis kvar!! :o
Har lite tråkigt just nu, ingen hemma och inget att göra känns det som. Funderar på att sätta igång en tvättmaskin o läsa en tidning som jag hittade och ej hade läst!

Kvällen..

Det blev ingen målning av R´s bil idag, men det var ganska skönt för mitt huvud har inte varit kompis med mig idag heller.
Det var roligt att få ha min söta kusin här en stund! Vi hann slappa, äta middag och prata lite, trevligt!
Nu har älskling sin kompis L här, de 2 följde med till stallet som bärhjälp, för nu kan vi ha fodret nere i stallet igen! Mycket praktiskt att slippa bära de stora tunga tunnorna själv nedför en brant trapp!
Dutt kom i full galopp när han såg mig, vet inte om det var jag eller maten som lockade dock?! :P Såg till så att han hade vatten, gav honom mat och kramade lite på honom, han verkade må gott!

Nu försöker grabbarna muta mig med pengar för att jag ska gå till Max och köpa mat åt dom. Tillochmed ett par skor mutade dom med. Men jag är lat idag, jag orkar inte gå och handla mat åt andra, även om jag får ett par skor!
Så sorgligt är det...haha!

Duktig..

Nu har jag varit duktig. Jag har tvättat, packat upp symaskinen, satt upp ett galler för fönstret i köket, och snart gjort färdig middagen!
Nu ska jag få ha min söta kusin hos mig en stund, hon och faster var i stan idag!
Ska åka ut till älsklings-Dutt senare, och måla R´s bil!

Så blev man..

..ledig idag då, fast jag hellre vill jobba. Menmen, bara att hoppas på att få jobba resten av veckan iaf. Rätt skönt att få sova ut imorse, det kan jag inte klaga på. Mysfrukost med misse i sängen, det kan man inte heller klaga på!
Har varit på Claes Ohlson och hittat en låda med lock som jag tror att jag kan förvara Dust´s mineraler i, 23 liter var den på och kostade 32 kr, kändes då bra mycket bättre än granngårdens tunnor från 188 kr. Sheisse vad dyr dom är!
Har suttit och lagt upp en massa Tradera auktioner idag, hoppas på att få iväg det mesta så jag slipper ha det i förrådet, är bara en massa ponnygrejjor som inte används. Men en del grejjor gör ont att se, min älskade Saga hade ju dessa och vissa finns det så många minnen till. Min Saga!

Slängde iväg en beställning till Hööks igår också, behövde nya ridbyxor då de jag har är för små och alldeles strax hål på. Passade på nu när de var 30% rabatt, och tog de billigaste(iofs eftersom jag inte gillar helskoning/knäskoning) så priset blev bara ca 200 kr. Bra mycket billigare än om jag handlat dessa i någon affär här! Min älskade älskling tyckte dessutom att Dust skulle få vara fin, så han handlade 2 st jubileumsschabrak till honom för 98 kr totalt. Tack älskling säger Dutt! :)

Nä, nu funderar jag på att slänga igång en tvättmaskin, installera min symaskin, och käka lite lunch!

Huvudvärk..

Har legat däckad i huvudvärk från jag kom hem tills för ca en timme sen. Hann dock handla mat åt min Dust innan vi for hem iaf!
Klev somsagt upp för ca en timme sen och tänkte att jag skulle försöka städa rummet och bädda rent innan älskling kom hem, för våra nya sängkläder kom idag! Men jag hann inte riktigt klart och tur var väl det för jag är helt slut nu.
Har just duschat, ätit en macka och druckit ett glas juice + huvudvärkstablett. Får hoppas att det är bättre imorgon!

Är dock rätt pigg i ögonen nu, men huvudet gör fortfarande ont..

Trött!

Trött!
Igår när paps hade farit for vi och skjutsade en av älsklings kompisar till Holmsund, och sen for vi ut till R. Målat massa på bilen, är faktiskt inte så jättemycket kvar nu! Skitkul var det! Ska dit idag också och göra resten klart, hoppas att det inte blir lika sent idag.
Ska även åka o rida Dutt idag, hoppas på sällskap av S&S :) Skulle vara roligt.
Inte lika dåligt väder idag som igår, men mulet och trist ändå. Är iallafall uppehåll så det får man väl vara nöjd med!

Måste gå och handla mer frukost och pålägg. Både mackorna och osten tog slut! Också måste jag fundera ut vad vi ska käka till middag ikväll..

Nolia och hylluppsättning..

Har haft en trevlig dag på Nolia med Paps och älskling! Var på nån tjej-info om försvaret och kikade lite på en uppvisning också. Jag handlade dock inget..Eller jo, en Camenbert ost med hjortronsylt o en dricka, men inget annat..var som nära på att handla en tröja med roligt tryck men orkade inte gå och ta ut pengar!
Sen hjälpte paps oss att sätta upp hyllan och tavlan, så nu ska bara rummet städas så ser det riktigt snyggt ut. Och dammtorka tvn :P haha.

Tack för idag paps, jättemysigt!!

Kent - Kevlarsjäl

Sommartid
Jag är tystnaden och vinden
Mitt land är ditt land, allt är fritt
Sommartid
Jag är lyssnaren som, som tårar
mot din kind
Min dröm är din...

Så länge hjärtat mitt slår
så minns Jag dig när
Du stack ett hål i min Kevlarsjäl
Och så blev Du mitt sår
och Jag blöder ihjäl
Kom gör ett hål i min Kevlarsjäl

Sommartid
Var är hjärnan, här är våldet
Mitt land är mitt land bara mitt
Sommartid
I Socialstyrelsens folder
är allt svart & vitt
Din dröm är min...

Fyllerist släppte ut hästar

En man i 41-årsåldern har gripits efter att ha släppt ut hästar från ett stall i Farsta.

Mannen greps klockan 01.20 misstänkt för stöld efter att ha släppt ut ett gäng hästar från Ågesta ridklubb i Farsta. Enligt polisen är det dock oklart vad han egentligen hade tänkt göra med hästarna.

- Jag tror faktiskt inte han visste det själv. Han var rejält full och kunde inte svara på vad han höll på med, säger Mårten Recksén vid Huddingepolisen till Sveriges Nyheter.

Mannen fördes till polisstationen för tillnyktring.

Svenska Nyheter


Jag blir som sagt väldigt arg över sånt här. Spelar väl ingen roll att man är full eller inte tänk på vad som kunde ha hänt med hästarna, de kunde ju ha sprunigt ut på en väg o blivit påkörda eller på annat sätt skadat sig..IDIOT!

Avkapad man och svans

ÖRNSKÖLDSVIK. En ponnyägare utanför Örnsköldsvik har polisanmält ett djurplågeri.

Någon har i början av månaden tagit sig in till ponnyn och klippt av både en stor del av svansen och en stor del av manen.

Ägaren till djuret har anmält händelsen som djurplågeri eftersom ponnyn nu inte kan vifta bort flugor som den besvärades av.

Länk

Hur kan man vara så jävla dum i huvudet? Stackars ponny. Man rör inte andras djur, och definitivt inte på detta sätt!! Jag blir så himla arg... MORR!

Kent - Spökstad

En dröm för dej, en dröm för oss som längtar
efter nån som håller om oss hårt
En lögn för mej, en lögn för oss som väntar
på svaret som ni aldrig kommer få
Tror du att kärlek är som sångerna vi hör?

Jag har sålt min själ till ett bolag
som aldrig kunnat skilja rätt från fel
Jag blev kär i en spökstad
du, du, du gör mej hel



Tack Mamma!

Städat..

Fick ett ryck och började städa trots huvudvärken. Rensade ut kylen(det behövdes, hittade grejjor med bäst-före datum april 2006.) Diskade och plockade undan i köket medans Elsk städade hall och vardagsrum.
Ser lite bättre ut iaf, är lite kvar men orkar inte ta det nu.
Skönt att duscha kaaaallt kan jag lova. Det är så varmt här o ännu varmare blir det när man gör någonting.

Nu har kisse fått ett cp-ryck igen. Hon stjälper mer än hjälper när man städar och nu är det race överallt i lägenheten. Åsså sladdar hon in i dörrkarmar, väggar, fötter, you name it! Knasig!
Men trots allt söt, hälsar på en vid dörren, säger hejdå när man går(för att försöka smita ut förstås, men det låtsas vi inte om) ligger hos mig när jag surfar..är med mig på toan, nästan i badkaret också. Sitter på handfatet när man borstar tänderna. Skulle sova inne hos oss också om hon fick! Men har ju fönstret öppet o inget galler, så det vågar jag inte..

Godnatt!

Umelagun :)

Idag har älsklingen och jag varit till UmeLagun och badat! For iväg direkt efter jobbet, det var så himla mysigt! :) Jättefint väder dessutom! Härlig kväll helt enkelt, så mysigt att åka iväg på tu man hand sådär!
Är sugen på att gå och fika med honom också, vill ha en Latte! Men vet inte om något har öppet nu..suck! Allt stänger ju tidigare på sommaren, konstigt nog..

Tack för en myskväll Elsk! <3

Grattis!

Grattis till G&C som blev placerade igår i deras första(?) LA:6 på regional nivå! :) Jättekul!

Längtar tills det är dags för Surf! Förhoppningsvis kan jag komma och kolla på er i Vännäs också! :D

Rolig utekväll :)

Vi var ut igår! Först förfestade vi hemma hos A, mycket trevligt. Sen drog vi vidare till O´learys som vanligt! Där var det roligt, träffade många man kände, drack goda drinkar och jag och A fick ju äntligen dansa! :D
Sen gick jag och NJ hem och resten av grabbarna gick och handlade mat(åt oss också, tack!) Sen surrade vi ett tag och sen var det dags för sängen!

Nu håller älskling på att städa undan lite, det är någon som spytt bakom soffan (han har torkat upp det efter sig!) men det luktar ändå äckligt här. Får väl försöka ta en riktig storstädning och torka golvet sen, stänga in katterna och vädra ut riktigt. För det luktar ju ganska instängt också, trots att fönstret är öppet 24/7.

Ska åka till Dust senare ikväll och rida en sväng :) får se om det blir Nolia också, jag vet inte om jag orkar gå dit nu för vi ska ju eventuellt på Nolia med pappa på lördag, känns onödigt att betala in sig 2 gånger!

kisse knas..

För det första så attackerar kisse vårt främmande. och inte lite heller! hon hoppade högt upp på låren på henne! knäpp katt!...
och sen så var vi och köpte kattmat igår på Öob. den stod kvar i kassarna på golvet. Upptäckte nu att kisse gnagt sig igenom öob-påsen, och igenom kattmatspåsen för att kunna få sig ett skrovmål. och det trots att det fanns mat i kattskålarna!!
knäppa katt!!

Nej nu ska vi ta och bege oss mot husum, och sen vidare till övik och 70års kalas..

Förresten..

Detta gjorde vi igår:
image87

..och det var skitkul!! :D Nästa gång skulle jag också få köra, jag vågade inte den här gången, utan åkte och fotade istället.. :D Kul som tusan!

Måste bara..

Älskling

Måste bara blogga min älskling som rider på en häst han aldrig träffat förut! Tycker att det var ganska bra gjort av honom, speciellt när hans kompisar var där och allt! :) Hästen heter btw, Carezo, och står hos mormor på bete i sommar.

Vit svans..

Har varit ute hos Dutt tills alldeles nyss, fast egentligen får vi inte vara där så sent. Menmen, det gick bra och ingen blev sur iallafall eftersom jag sa som det var, jag kunde inte ta mig därifrån för att älskling skruvade i bilen under tiden.
Vågade dock inte ge mig ut och rida när det var så sent, ville ju som sagt inte göra någon sur. Och jag trodde aldrig att det skulle bli SÅ sent heller.
Men jag har ju hunnit mycket iallfall, pysslat med Dust, tvättat svansen så den är VIT. Smörjt alla träns och sadeln. Plockat undan lite grejor och fixat lite förvaring på boxen som jag hoppas att jag får ha där. Hon har iallafall sagt tidigare att man får ha så så det hoppas jag, perfekt för vinterns skydd och boots.

Måste ta en dag och rycka manen också, den börjar bli så lång nu. Borde egentligen tvätta hela honom, men vet inte om jag vågar det så länge han går ute och det är så här osäkert väder. Han fryser ju så lätt så det känns onödigt. Får se om jag kanske väntar med det tills det är dags för täcke ute i höst..då håller han sig ju lite renare iallafall! Min lilla smutsgris!

Det enda som är bra med det här vädret, är att det är den MINST såriga sommaren hittills, under alla år jag haft honom. Han brukar ju vara heeelt sårig, överallt av dessa jävulstyg till mygg,knott och brems. Men han är helt HEL fram i bringan nu! :)

RSS 2.0