Dryg

Bloggen är riktig dryg nu när dom håller på att göra om, ibland kan man inte logga in och när man väl kan det så får man inte inläggen publicerade :(
Har dammsugat och burit ut grejjorna till förrådet nu, Elsk rengjorde åt kissarna.
Drack en kopp kaffe tillsammans, andra gången idag. Kors i taket :D
Har tänt ljus här på rummet, mysigt. Synd bara att jag är så förkyld så jag inte känner doften av vaniljljuset.
Ska gå och ta mig nått till kvälls"fika", är lite hungrig faktiskt.

Saknar farmors köttbullar.. och farmor såklart..

Dagen

Imorse var jag uppe med tuppen, jag hade ju utsläppet i stallet.
Märks dock att det saknas 2 hästar, det gick mkt fortare än sist.
När jag hade donat klart och Dust ätit upp sin frukost så red vi ett pass på banan. Han tycker nog att jag var jobbig, för han ville bocka lite med mig. Men, han kom på andra tankar. Red mkt övergångar o så, han var riktigt fin efter ett tag, men tror att underlaget är lite väl halkigt för honom, vet ju att han inte gillar sånt.
Imorrn ska vi ut i skogen o busa! :)
Har blivit dunderförkyld, men har köpt nässpray och sinova, här blir det ingen bihåleinflammation inte! :p
Ska snabba mig att dammsuga nu, ska se dressyren på svt 24 kl 20!!

Ha en trevlig lördags kväll!

Snart dags att sova

Grabbarna följde med mig till Hemköp så jag kunde köpa frukt och toapapper, så nu har jag gjort fruktsallad, mkt mumsigt! :D
Sen var dom hungriga så dom slank in på Frasses så då fick jag en Latte. Men den var inte så super god faktiskt.
Men nu blir det väl lite slösurfande, och sen är det nog dags att sova. Ska ju upp tidigt imorgon så jag kan inte hänga med dem ut, men det är ju skoj för dem att få en grabb kväll :D
Ont i skallen också, hoppas det är bättre imorgon iaf, hade ju tänkt rida också. Måste ta med mig frukost till stallet så jag kan käka när jag släppt ut hästarna! Blir nog mysigt!

Sötis Dutt

Har varit hos min Söta Dutt nu. Ganska skönt att inte vara stressad och bara kunna pyssla på i sin egen takt, känner dessutom att jag är segare än vanligt men förkylningen har ju brutit ut rätt ordentligt nu så :(
Min sötis blev väldigt upprörd när jag tog in Bell före honom. Han va ganska arg på mig då! Men han är så söt..

Sen har jag pratat med paps och nu är jag hemma igen.. (doh, annars kan ja ju inte sitta här) Elsk har 2 kompisar här, tror dom ska ut ikv, så nu är det liv o rörelse igen :]

Skulle behöva vika kläder o packa upp väskan..men först måste jag nog vila lite :P

Äntligen fredag!

Och jag har ont i huvudet igen. Drogs med huvudvärk större delen av kvällen igår, inte roligt. Ont i halsen och kände mig allmänt hängig, idag har förkylningen kommit som ett brev på posten och nu börjar huvudvärken också komma.
Men jag har iallafall tagit mig en promenad till Elsk´s jobb idag, det är väl typ 5 km eller nått. Var ju så himla vackert väder ute. Sen tog jag bilen och åkte och handlade kattmat och Dusty mat så slapp Elsk göra det när han slutade. Också for jag på ÖOB och köpte sköljmedel och skurmedel!
Men nu ska jag gå till köket och fortsätta med middagen för nu är nog ugnen varm :)

Ha en underbar fredags-kväll! Mig hittar ni senare i stallet.. ;)

Drygt :(

Känns drygt att börja kl 14 idag. Ska gå nån elsäkerhetsutbildning som jag missade förra gången det var, så då ska jag börja en halvtimme tidigare nu istället. Är väl iofs bra, om man orkar stanna till halv 12 så får man ju en halvtimme extra. Det kan ju behövas när man varit ledig!
Har varit ute hos Dust idag. Pysslat på massa, tvättat lite, plockat ihop grejjor som ska i förrådet o grejjat. Va upp o pussade på honom samt gav honom ett äpple, då blev han glad. Ska rida imorgon! Mys grabben! Han såg då ut att ha det bra så!

Har ätit både frukost o lunch idag också, det är ovanligt. Brukar nästan aldrig orka det när jag jobbar kväll. Men passade ju på att handla lite när jag kom från stallet så!

Bara ikväll kvar, sen ledig! :)

..och jag har ont i halsen :/

Ny design :)

Ja, som ni ser så har bloggen bytt utseende! Och det är tack vare kusins söta vän k :)
Visst blev den fin?
I just love it!

Nu ska jag sova, ska skjutsa Elsk till jobbet imorrn så jag kan åka till min Pälsklings Dutt. :)
Elsk blev jättefin i sin tatto, den är skitsnygg! :D

Back to normal again

Ja, så ska allt återgå till det normala igen då. Vilket känns tungt.
Jag hade hellre haft påsklov nu, och fått stanna kvar.. varit längre hos S och stannat längre hos Paps och hunnit träffa mamma lite också!
Visst känns det som att det är skönt ändå att det är torsdag imorgon, att det bara är 2 jobbardagar denna vecka..
Men ändå tungt..

Fick veta att min medryttare fått hjärnskakning för hon ramlat av..så hon kunde inte ta Dust idag.. typiskt att man ska få reda på sånt så sent hade jag fått veta det igår så hade det varit lungt då kunde jag åkt dit själv idag.. Men nu visste jag ju inte det såå..

Imorrn får jag träffa min käraste Dust.. har saknat honom.

Ikväll ska Elsk tattuera sig! Och jag kan inte vara med :( så tråkigt!

Elsk <3 - 3 år!

Idag har jag och min käraste Elsk hållit ihop i hela 3 år!
Tänk vad tiden går fort!
Jag minns det som igår..

Jag älskar dig, alltid. <3

Grattis min älskade pappa!

Idag fyller du 50 år! GRATTIS!

Älskar dig! <3

Hemma hos Paps nu!

Ja nu har våran långa färd tagit slut för idag, nu är vi hemma hos Paps. En galen Krajna och en lika galen Zelda mötte oss!
Skönt att vara framme men hade hellre stannat kvar!
Dock mys att va hos Paps! :)
Nu sitter Zelda här och river ner saker hon blev knasig när vi kom!
Nej, dags att gå och sova kanske..

Påskafton

Idag har vi hunnit med en hel del saker känns det som!
Först gick vi en sväng på stan, kollade runt lite, mycket mysigt. Sen fikade vi på ett mysigt fik..och efter det så åkte vi på Charlies häst och hund.. Där spenderade jag mina födelsedagspengar :) hihi.
Åkte vidare till Biltema där Elsk köpte nya vindrutetorkare så vi ska se något på vägen hem, och en klädsel han har drömt om länge..och ett clips till parkeringsibiljetten så vi slipper få mer böter! :)
Efter det så åkte vi till Media Markt, en jättestor elektronik affär! :)
Och sen for vi på Zoocenter eller vad den hette, häst&djuraffär :D där hittade jag inget alls...åkte på Ica Maxi och handlade samt åt lite lunch..
Och sen for vi på Eko, typ som ÖOB ungefär, fast deras hästavdelning är inte som ÖOBs, utan det är riktiga grejjor fast ändå lite billigare :)
Och sen åkte vi hem.. :) Då var vi ganska trötta.. Har käkat påskmiddag (mums) och druckit vin samt spelat När och Fjärran. Jag och S vann :D
Nu sitter dom och spelar tv-spel! Jag börjar bli lite trött.. snöstorm ute typ :S Vi ska åka buss hem, ingen ville gå i denna snöstorm :(

Ikea :)

Idag har vi ju då varit på Ikea :D Det blev nog billigaste gången på Ikea skulle jag tro, eller ja kanske när man varit på tävling o bara åkt iväg en snabbis så har det blivit billigare!
Shoppade lite småsaker, inget sådär suuuper måste ha men ändå en del som behövdes, plus ljus såklart.
Men har ju inte köpt möblerna som vi hittade, för vi upptäckte att den ena nog inte skulle gå in i bilen och vi vill ju ha båda!
Men ska iaf köpa vardagsrumsbordet som vi hittat, men gör det senare så det inte behöver ligga i bilen och skylta...kan ju va dumt. Åsså ska vi se om det går att få hemkörning utan att det blir svindyrt på den andra möbeln. Sen har vi nog tittat ut ett databord som vi ska köpa senare också, likadant som S har, det är jättebehändligt! :)

Sen for vi till J och åt middag, tacos (jo jag har typ ätit det varje dag den här veckan,mums) och sen såg vi film, kommer som vanligt inte ihåg vad den hette, men den slutade konstigt.

Zelda verkar då må gott hos Paps, får hoppas att Vicky gör det också!

Nej, nu är det nog dags att sova, börjar bli sjukt trött, det blev ju inte mycket sömn inatt direkt!

Vaken!!

Eller, det har vi väl varit i ca en timme nu, stoppar i oss lite frukost och sen ska vi väl dra oss mot Ikea!
Känns som att mina knän är vattenfyllda eller nått, dom känns värste svullna och stora iaf! :( Urscha. Har typ fortfarande ont i foten och vaden också, och det knät gör extra ont! Men det går väl över! :P
Verkar vara sol idag så mys!

Men det är SNÖ här :( Damn!!

Saknar Dust, redan! Hur ska detta gå? Minns inte när jag var utan honom såhär länge sist.. Ja det var väl innan han flyttade hit då!

Framme!

Äntligen är vi framme! Så gudomligt härligt! Hade något ont i min högerfot och tillslut i vaden också, så jag fick väcka Elsk i Nyköping så bytte vi där. (G, jag tänkte på Stigtomtas kebabpizzor då!)
Sen körde han hela vägen fram :) Så jag fick sova en stund. För innan jag skulle köra första gången hade jag typ bara kunnat sova i en timme för klockan va ju typ bara halv 10 då.. haha..
Körde "ensam" genom Stockholm, LÄSKIGT! Elsk sov och missade allt :P haha.

Menmen, nu ska vi nog ta å sova så vi orkar med dagen :D

Snart bär det iväg..

Bilen gick igenom besiktningen imorse! :D *glad* äntligen, nu kan vi köra ett helt år.. fast de va inte bara ett "litet" hål som Elsk trodde, den hade rostat av.. men dom kunde laga, det var tur.. en ny var dyr!

Snar bär det iväg, Jönköping here we come! Åker direkt när Elsk slutar jobbet, stannar hos pappa, lämnar Zelda + äter middag, sen är det bara å köra på.. Elsk ska köra först :)
Längtar så tills vi är framme ska bli så himla kul! Och så härligt med lite påsklov dessutom! :D

Nej nu ska jag hoppa i duschen, sen packa ner det sista och rengöra åt missarna å ta ut soporna!

Jag avgudar min tatto, tänk nu är han alltid med mig!

My birthday! :D

Nu finns han på min arm, för alltid. Forever and ever. Min älskade pälsklings DUST!

Jaa, jag har tattuerat mig idag! Tack pappa :D Världens bästa present! (tack till älskling som tänkte ge mig det också)
Min födelsedag idag alltså. Har varit o tränat med A, tränade spinning! Skoj! Spelade typ bara Rammstein nästan, mamma hade nog älskat det passet!

Men nu har vi lagat bilen och packat det mesta imorgon bär det av mot Jönköping! :D

Trött

Snart dags för sängen! Är så himla trött idag. Men det blev ju tidiga morgnar med lite sömn på natten i helgen och dessutom kunde jag inte somna igår.
Har varit o handlat frukt så jag har nån frukost i veckan, fick lite panik när jag insåg imorse att jag inte hade någon! Men då hittade jag några korvar så det fick bli det till frukost =P
Sitter med en kopp the och en apelsin nu, sen ska jag nog hoppa i säng.
Har iaf tömt bilen nu, bara några häst-täcken som ska lämnas hos pappa (varmaste vintertäckena, behövs förhoppningsvis ej mer i år)
Red Dusten barbacka i skogen, kände mig som en kamikaze pilot då han var ganska taggad, och när vi då mötte Bell från andra hållet så var det tur att matte var med. Lite balans har jag iaf :P Tur det är rätt mjukt i snön iaf! Så vi tog oss en liten skrittrunda, ville inte att han skulle få stå ifall han hade träningsvärk sen helgen, och det kan han ha haft för först var han inte alls nå sugen när matte kom med tränset!
Nu ringer det så det är bäst att jag går och svarar!

En helg med mycket sällskap!

Tomt, så tomt.
Vi har ju haft fullt med folk hela helgen, inte varit ensamma nått. Så snacka om att det blev tomt nu när alla farit!
Paps kom hit vid 11 tiden, strax efter att jag släppt av I på Hippo så hon skulle kunna ta sig hem! Vi har mest pratat o umgåtts, åkt lite bil, haha, för att vi skulle få tag på en kolsyregrej till Soda Streamern, och käkat både middag och tårta.
Tack för uppvaktningen och sällskapet!
Tack mamma för tårtan! :) Mums.. åt nyss en bit till.. Får se om jag kan övertala Elsk med lite kaffe senare..

Har varit en helt underbar helg, dock med mkt tidiga mornar, somnade nästan framför datorn för ett tag sen.. och nu tickar klockan för fort snart dags att gå och lägga sig ju!
I fredags red I Dust på banan, han var jättefin och det gick superbra. I lördags klev vi upp tidigt, också red vi ut tillsammans för jag hade fått låna Bell av J. Och idag red I Dust på banan igen och jag filmade lite, men idag var det nog jobbigt för honom för han var inte alls lika fin som i fredags och blev väldigt springig. Stackars gubben. Ska ta en skrittur med honom imorrn så han inte får träningsvärk!

Tyvärr så trodde visst J att jag och I inte mockat åt Bell igår, men så var ju inte fallet, vi mockade ju två gånger tom eftersom Dust fick stå på gången när vi gjorde i ordning dom. De hade tydligen fått komma in vid 18 så det var ju konstigt också att det ska vara så mycket liksom. För tydligen hade hon och hennes pojkvän stått i ca 1 timme och mockat? Alltså så länge står ju inte ens jag när Dusty´s box är som värst men.. Låter ganska knepigt om man säger så..

Aja, nu ligger man bara och degar. Älskling spelar och är inte speciellt social, och jag längtar hem till pappa. Vill inte alls jobba imorrn!

Äntligen!!!!

http://www.nshorse.se/cm/nyheter/antligenresultatriksdagensajatillridsporten

SVEDiMF

Fick ett intressant mail idag.

Hej du!
Vi vill bara tipsa om vår webbplats www.svedimf.3w.se.
Vi är förbundet för den, som känner sig som en delfin i en människokropp.
Känner du någon som känner så, så meddela gärna att vi finns.
Ha det så bra!
 Vänlig hälsning, Svenska delfin-i-människokropp-förbundet
www.svedimf.3w.se

Verkar jag som någon som känner sig som en delfin i människokropp? :p ;) Nog för att jag älskar delfiner men.. ;)

Städa städa varje fredag också varje jul, det tycker jag är kul...

Har snabbstädat lite nu. Eller rättare sagt plockat undan lite..
Det luktar illa i köket, men jag kan inte komma på varfrån det kommer. Älskling tömde ju soporna igår, det borde ju inte kunna lukta tills idag då för han har väl inte slängt nått speciellt liksom... och det är jättelite disk också.. men det kanske är den som luktar.. ska nog tömma diskmaskinen och plocka i den..
Tänkte be Elsk om hjälp att vika kläder.. Har inte gjort det än.. orkar inte.. haha. Eller saken är den att jag hatar det. Och eftersom jag tvättar så tycker jag att vi kan hjälpas åt att vika ihop dom! :) Har gömt korgen inne på vårt rum iaf.. så man tänker ju inte på det..
Borde dammsuga vårt rum också och hallen.. Kissarna drar fram så förbaskat mycke dynga alltså! Får se om jag orkar göra det ikväll, jag tror inte I dör av att det är lite skräpigt iofs men jag fyller ju ändå år snart och paps kommer på söndag så! :)

Ska läsa ridsport just nu.. :) längtar dock efter en latte..

Näst sista dagen..

Näst sista jobbar dagen den här veckan, och jag sov alldeles för länge idag. Kommer vara helt död imorgon när jag måste ta mig upp tidigt för att åka till Dust! :S Men längtar efter honom nu. Min lilla söta pälskling!
Känns konstigt, har insett att jag inte har jobbat en kvällsvecka utan att fara till Dust varje dag sen i december! Så det kändes som att jag glömt något hela dagen igår! :P

Har plockat i diskmaskinen och kört igång den också har jag satt igång en tvätt som jag tror ska hinna bli klar innan jag åker. Känns som att jag varit lite duktig iallafall trots att jag sov alldeles för länge som sagt.
Hoppas att den här kvällen går fort också så det bara är imorgon kvar sen skulle vara så skönt.
Nu har Elsk fått sig en tattueringstid, äntligen :) Och imorrn ska han klippa sig! :)

Mindre än en vecka tills jag fyller år också!

Pssst!

På Jysk har de REA på bäddmaddrasser just nu. På baksidan av reklambladet finns det en som är 5 cm tjock som kostar 450 i vår storlek, 120x200cm. :) Ett litet tips bara!

Åååh, jag vill på Ikea. Jag vill ha lägenheten NU!
Och framförallt vill jag att det ska vara fredag så jag får vara ledig. Och då kommer Kusin! :)

Klockan tickar för fort..

Tycker alltid att klockan tickar alldeles för fort när man ska jobba eftermiddag. Det säger bara wips så måste jag fara, och jag klev ändå upp kl 9 imorse. Men imorgon och på onsdag ska Å ha Dust så då får man ju lite mer tid här hemma iallfall vilket känns skönt.
Jag tycker om att sitta på Ikeas sida och drömma. Det finns så mycket fint där! Och äntligen har man ju en riktig anledning till att sitta där och drömma också! :)

Vill ha en bil till är så less på allt krånglande med bil när jag ska till Dust på kvällsveckorna och inte är det roligt att åka buss heller till jobbet det tar typ 25 min med buss och 8 min med bil. Snacka skillnad?

Lägenheten

Förresten, lägenheten är tydligen VÅR :D
Ska bara prata med hyresvärden förhoppningsvis till veckan. Men enligt A är det klart! :D
Inflyttning 1 juni.




YIPPIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!

Clinic

Lite besviken över clinicen måste jag säga, den var inte alls så bra som jag trodde. Har sett bättre. Men det var jätteskoj att S fick vara med och rida iaf, dom var skitsnygga :) som alltid! Och kul att få vara där ändå, så sällan jag gör nått o så nuförtiden så, tycker jag bara ser min egen häst jämt o rider ute i skogen bara så.. kan ju ha varit nyttigt ändå!

 Lillebror stannar tills imorgon, det gick en buss som han kunde ta direkt till skolan! Och Elsk hjälpte mig i stallet så det gick fort. Igår stod Dusty, Bell och Embla ute till kl, 23-24 ca för att ingen kommit och skötit om Embla, det visade sig att han hade glömt bort henne. Trevligt :S Så J for dit och tog in dom, förstår inte eg. varför just hon skulle bli tvungen att göra det som dessutom hade morgonen idag. Men det är som det är.

Nu ska vi snart se en film som vi hyrt, också ska jag försöka knåpa ihop en önskelista! :) För det är bara 1 vecka tills jag fyller år!

96,29 mil

Enligt Eniro så är det 96,29 mil från vår dörr till S`s dörr. En liten nätt resa det där :P Haha. Enligt Eniro ska det ta strax över 9 timmar, så åker vi 16.30 är vi då alltså framme kring 01.30 om vi inte stannar någonstans ;)
Men det går ju inte, vi har ju inte så stor tank direkt så vi måste ju stanna och tanka och jag lär ju vilja ha kaffe!
Aaah, jag längtar. :D


Underbar ridtur(bus)

Fick sms av J igår som undrade om jag ville rida med henne idag. Men jag såg det så sent så jag trodde aldrig att jag skulle hinna vakna i tid, men jag vaknade kvart i 8!
Så jag snabbade mig att äta frukost och sen smsade jag henne och kollade om jag skulle hinna, och det gjorde jag!
Så jag for till stallet o var där innan kl 9 imorse! :)
Vi tog oss en lååååång ridtur, vi var ute i säkert 1½ timme minst. Vi red vägar vi inte ridit förut och hamnade tillslut i en helt annan by! Vi kom fram bakom ett hus, där det gick 4 hästar! Haha.
Och vilken bustur det blev, på hemvägen busred vi ganska rejält :) Men fy fanken vad kul det var! Så längesen jag fick rida så alltså! Dusty var skitglad och hur pigg som helst, han bockade inte eller nått och lyssnade totalt på mig trots att vi busade liksom! :)
Innan var vi lite mer seriösa, och vi kunde fortfarande göra byten :) Sötgubben min!
Nytt täcke har han fått också :) halva priset på GG. Yey!
Idag var det utförstäljning på travet, HG´s hästsport tror jag att dom hette. Trodde jag skulle hittta nått bra stalltäcke, men det fanns typ inget i Dustys storlek. O inget bra pris som jag tyckte om heller!
Men det blev en stor burk Skillingarydssalva, till 30% och det var ju trevligt. Använder ju den hela sommaren ändå så. Också hittade jag ett ländtäcke, i ull, tjock ull, mörkgrönt (hihih vad säger du om det G? Din färg ju!) Dessutom Equiline! För 100kr, endast! Får se om han kan ha det dock. Stod ingen storlek, men tog ett annat märke, fleece som var i full o mätte med det och det skiljde typ 1 cm så då borde det ju gå tycker man! För 1 cm kan knappast göra något det jag har nu hamnar ju typ under sadeln!

Nu har vi städat, eller grabbarna har städat mest, jag har typ plockat lite och hjälpt till med soporna. Skulle ju slippa jag för att jag städat så mkt på sista tiden! Ganska skönt. Och så fint det blir!

Nästa helg kommer nog kusin :) Ska få låna Bell av J så vi kan rida tillsammans på lördagen ska bli så himla skoj! :)

Imorrn blir det Clinic med Kristian von Krusenstierna på Hippo, ska bli jätteinspirerande att få se det! S ska rida också :)

Ikväll blir det en film med lillebror också hoppas jag få höra lite Kent genom telefonen, mamma är där och ser dem i Timrå. :D

Kent i Övik 6 mars 2008

Vy från ett luftslott
Max 500
Socker
Revolt III
Palace & Main
Innan allting tar slut
Columbus
LSD, någon?
Romeo återvänder ensam
Generation ex
Den döda vinkeln
Musik non stop
Kärleken väntar
Ingenting
Om du var här/Dom andra

Kevlarsjäl
Vinternoll2
747

Mannen i den vita hatten


Det var grymt!
image117

image118

image119

Det var jättetungt..

..att åka till stallet..trots att jag inte hann känna denna häst så länge så var det riktigt tungt. Sen fick jag höra hur det hade gått till också och då kändes det ännu jobbigare.. Det var inget beslut som ägaren tagit i förväg utan det blev taget på morgonen.
Ursch. Tänk om jag måste förlora min älskade vän sådär?
Vill inte tänka på det.
Vad vore världen/livet utan han?

Och när min levnads slut är nära
tag mitt liv med varlig hand.
Led mig sista biten, kära,
till hästens evigt gröna land.

Det var så fint skrivet på tavlan, en bit ur hästens bön och några fina ord. Då kom tårarna...

Kollat lägenhet

Kollade lägenhet igår, den va mys. Där vill jag bo med Elsk. <3 Håller tummarna!

Hade tänkt städa idag, men då D säger "vad har ni för planer för ikväll? Vi måste ta en städdag. Det är så grisigt här" Så tappar jag lusten. Jag HATAR hans städdagar, det är det värsta jag vet. Och för det andra så såg det värre ut i helgen, men då brydde han sig inte, men nu när jag har typ diskat o tvättat o det enda som bör göras är typ att dammsuga och om man är riktigt ambitiös, torka golv, så undrar jag hur det kan se grisigt ut? Han sitter ju ändå bara vid sin dataskärm så, och DÄR är det grisigt. Men där städar INTE jag.
Och, blir det städdag idag, då hittar ni mig i stallet. För jag tänker INTE städa, bara för att han säger det..

*beffa-tvärtemot* det är jag det... grrrrrrr.

Jag längtar så!

Kände hur effektiv jag var igår då jag hann rida Dust, laga middag, duscha, o va hemma en sväng innan kl 20 då vi kollade på lägenheten! :)
Fått veta att en häst i stallet inte finns mer, den dog imorse...men om det hänt något eller om det var ägarens beslut, det vet jag ej. Men den var gammal, så det kan ju vara ägarens beslut. Och jag känner mig så dum, för jag frågade om hon kunde ta Dusty imorrn så skulle jag ta hennes häst åt henne när hon var ledig så hon slapp åka så långt. Fast jag visste ju inte..men ändå, det gör j så ont!

Roadtrip + hurtig..

Blev ju en liten roadtrip idag. Till Lycksele för att besikta bilen då det inte fanns några besiktningstider i Umeå. Det gick nästan bra, en 2a. Men det ska fixas så snart som möjligt så kanske jag kan fara till veckan på drop in besiktningen och få det bortgjort.
När vi väl var i Lycksele kändes det drygt att åka hem, och Dollarstore låg ju lägligt påväg från Bilprovningen ;) Så där slank vi in! Blev lite smått och gott, strumpor som alltid, kattmat(kisse glad!) antiglid till mattor(fast de fungerar sådär, kissarna far fortfarande runt med dem!) och jättesöta salt och pepparkar men dom ska vi inte använda förrän vi flyttar. Det är två "spöken" som kramas! :D Jättesött!

Menmen, nu har vi varit hemma ett tag och jag fick ett ryck och städade efter helgens bravader. Tvättat en maskin har jag också hunnit med.. men snart väntar sängen! Får ta tag i resten imorgon, det måste dammsugas, det orkade jag inte idag, jag sopade bara bort det värsta. Kisse har nämligen tuggat sönder en kartong, och allt "boss" ligger ju runt hela golvet förstås!

Lär väl somna som stockar nu, har ju blivit några mil ikväll som sagt.
Sov gott!
(pssst, kanske ska kolla på en lägenhet imorgon! ;) ... )

RSS 2.0