Mera käk åt Dust

Gick vara att vara chaufför igår, var dock väldigt trött och frös som tusan när vi kom hem. Inte så konstigt upptäckte jag då jag kollade på termometern, det var endast 3 grader ute!!! Kom iofs hem kl 05 men ändå..


Idag har jag och Paps stängt ut hagen åt Dusty så han har lite mer käk. Han verkade mycket nöjd när han kom strosande och upptäckte att det blivit större. Ska ta in honom om en stund och linda om bakbenen.
Sen ska vi äta middag hos paps och efter det kommer S&R med oss upp till Umeå. :) Blir nog nice!

Lillebror blir stor!

Lillebror blir stor idag! Han fyller hela 18 år min stora lillebror!!
Kan inte förstå det, tycker det känns som nyss jag fyllde 18. Men det är ju hela 3 år sedan..

Ikväll ska jag vara chaufför åt lillebror! Han ska på puben :) Hoppas han får roligt.

Det ömsom regnar ömsom är sol. Dust har fått täcke på sig för det var så kallt när det öste ner. Nu öser det ner igen.
Måste ge honom hans käk sen innan vi far iväg..

Ja, ett läkarbesök till

Ja idag var det då dags för läkarbesök nr 3 för denna vecka. Snabbaste läkarbesöket under hela veckan. Det konstaterades att jag troligast hade undertryck i bihålorna eftersom kortisonnäsprayen hjälpte och jag har idag nästan ingen huvudvärk alls. Men om det skulle komma tillbaka så skulle jag höra av mig på en gång.
Känns ju skönt att det inte var nått allvarligare. Men varför har då inte nässprayen hjälpt tidigare? Det är lite konstigt.

Har nu packat klart och slagit in K´s presenter. Sitter och väntar på att S ska komma förbi. Sen ska jag susa ut på Strömpilen för på apoteket där hade de zinkbandage. Ska handla såna åt Dust och sen ska jag in på Systemet en sväng om jag hinner annars måste vi ta det i Nordmaling på väg hem.

Hämtade upp Dustens grejjor ur förrådet också, kom fram till att jag lika gärna kan ta hem dem. Är nog inte så många av de jag kommer att få användning för under hösten. Och då kan jag ta upp det då istället..

Förbannad

Varför finns det såna här filmer på internet??
Varför är människor grymma mot djur???

Alltså jag mår illa jag klarar inte av att se sånt här.. Fy fan..

http://www.youtube.com/watch?v=XZxL7umkbRo

http://www.youtube.com/watch?v=WOGexjVlhik

http://www.youtube.com/watch?v=vWWlXHs_VRY

Hur kan man med kniv skära ett djur till döds? Varför kan man inte avliva på ett humant sätt istället??? FY FAN!!

Röntgen

Den här gången kändes det som att läkaren verkligen lyssnade. Jag fick remiss till röntgen av bihålorna och fick åka upp till sjukhuset på en gång för att röntga. Tyvärr hittade de inget i bihålorna.
Har tid hos doktorn imorgon igen så vi får väl se vad som händer.

Fick en bild av Paps på min fina Dust alldeles nyss! Vilket påminner mig om att jag måste gå ner i förrådet och kika om jag har några lindor där eller om alla är ute i stallet. För jag skulle behöva linda Dust. Har ju läst på lite om gaffelbandsskador och flera gånger påpekas det att det är bra med stöd från en linda. Även zinkbandage kunde vara bra. Men det hade de inte på apoteket på sjukhuset men de trodde att dom hade det på Strömpilen. Får se om jag kan åka dit imorgon jag vet inte.. känns dumt att åka runt en massa när man ska vara hemma och vila.. fast till apoteket borde man ju kunna åka iofs.

Nu ska jag vänta på att Elsk ska se klart på tv så att vi kan hänga upp dushdraperistången sen. Hoppas att det blir av ikväll iaf..

Läkarbesök igen

Ska snart åka till läkaren, för andra gången den här veckan. Jag hoppas dock att det ger något den här gången, och inte som förra. Jag menar jag har ingen lust att ha ont i huvudet och vara hemma från jobbet, det är inte roligt direkt.
Jag avskyr ju egentligen att ta prover och liknande men nu hoppas jag verkligen att de gör det, för jag vill inte ha ont i huvudet en endaste liten dag till. 2 veckor på raken är alldeles för mycket, jag känner mig helt slut.
Får väl se vad han säger, de verkar tro att det är något med bihålerna men jag är inte så säker på det. Iofs så hjälper ju inte alvedon och liknande mot värken då heller så det kan ju ligga nått i det, men jag är ju inte snuvig.

Jaja, ska leta reda på börsen och sen ska jag väl cykla dit.

Läkarbesök

Fick komma på en gång imorse då de hade öppen mottagning. Fick väl vänta en 20 minuter eller så. Men sen så gav det inte nått speciellt, läkaren tog blodtrycket, tror jag hade 135/95 eller 130/95 nått sånt, och det var tydligen lite högt. Sen kollade han i öronen och knackade mig på pannan.
Han sa bara att jag skulle avvakta en vecka till men inte träna nått.. kul att gå med huvudvärk ännu en vecka..
Jag hoppas verkligen att den ger med sig!

Tvättstuga och doktorn

Har tvättstuga idag på morgonen, 7-12. Måste försöka boka in en till tid den här veckan om det går. Har inte tvättat här hemma sen innan semestern!! Vi har ju haft så snälla föräldrar som tvättat kläderna vi haft med oss men det som varit här hemma det låg ju i en överfull tvättkorg. Och torkskåpet tar så lång tid på sig, typ 95min och då är det inte ens säkert att kläderna är torra så det är jättejobbigt när man har mycket som inte kan torktumlas. Får försöka köra mycket 60 tvätt idag.

Fick ringa sjukvårdsrådgivningen igår, chefen var orolig för jag har ju haft ont i huvudet så länge. Sköterskan där tyckte att jag skulle åka till jourhavande på akuten om jag kände att jag inte klarade av att jobba hela kvällen men annars avvakta och ringa Tegs vårdcentral nu på morgonen. Så det har jag gjort och de ska ringa upp mig klockan 09.10 enligt telefonsvararen.

Hoppas jag får en tid typ idag eller imorrn.. men bara för att jag nu ringt läkare kommer säkert huvudvärken att försvinna av sig själv, skulle inte bli förvånad. Men det är väl lika bra att kolla upp den ändå, har ju haft den väldigt länge nu..

Måndag hela veckan

Känns det som just nu, men har man tur så susar denna vecka fram likt de andra har gjort. Tiden verkar gå så himla fort nu, jag förstår inte det.
Jag var duktig och ställde klockan på 9, trots att jag låg och läste till halv 2 inatt. Men jag fastnade ju i boken, trots att jag läst den tidigare. Det var Magdalena Graaf´s "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" som jag läste. Den är bra, men man blir arg på samhället. Fast efter att ha läst ´Gömda` så blir jag ju inte förvånad längre.

Har suttit och betalat räkningarna nu, det är ju aldrig kul men måste ju göras. Ska göra en liten kom i håg lista till mig och Elsk på vad som borde göras här hemma under veckan också, det märks att vi inte varit hemma så mycket och att jag inte mådde speciellt bra förra veckan. Får hoppas denna blir bättre!

Ska surfa runt en liten stund nu, sen ska jag nog försöka ta mig ut på en promenad, ser ut att vara fint väder!

Gapa stort!



Haha, denna var så klockren så den måste få ett eget inlägg. Visst blev det ett knasigt kort? Dust tuggade i sig något som inte var så gott, och då var Elsk framme med kameran! Hihi!

Bildbomb

Min vackraste! (Ignorera mig)

Sötaste nöten!

               Pälskling                           


Söndag igen

Ursch, så var det söndag igen. Mycket tråkigt säger jag.. har ingen lust alls att åka hem!!
Men ska alldeles strax ta Krajna och åka till Paps och återlämna henne samt plocka upp Zelda. Pussa på Dust också helst! <3
Kommer ju tillbaka på fredag, som tur är ;) Ska fira lillebror som blir 18 i helgen! Min lilla lilla stora lillebror. Haha, hur har tiden gått så fort? I mina ögon är han ju fortfarande den där lilla tv-spelsnörden som cyklade runt och fiskade om sommrarna och sen spelade tv-spel hela dagarna. Och grät när han förlorade! Hur kan han ha blivit så stor? Nu kan vi tillochmed gå på krogen tillsammans! (heh, det blir kul) Min stora stora lillebror, jag älskar dig!

Helgen so far..

Åkte hem till Paps igår, mysigt. Han hade lagat en jättegod kycklingpaj som vi fick njuta av! Sedan åkte vi på Ö-kiosken och handlade snacks och sen såg vi på Hancock. Den var ganska bra, lite konstig bara tyckte jag.. Men okej. Sen började dom att se på Hellboy 2 men då var jag så trött så jag satt mig vid datorn en stund och sen gick vi och la oss. Bad Elsk att han skulle väcka mig när han vaknade, för han brukar ju inte sova till 12 direkt. Det gjorde han inte heller, han väckte mig typ halv 8, och blev förvånad när han sen såg vad klockan var. Men det var mysigt, jag fick ligga och läsa en stund och sen klev vi upp och åt frukost.
Elsk och Paps pysslade med hästtransporten och jag tog Dusty på en promenad kring gården, och sen kratsade jag hans hovar och spanade in såret han skaffat sig.
Min häst är så klantig. På framsidan av vänster framhov, i kronraden, har han lyckats göra sig ett jack, som är så pass djupt att man kan lyfta upp skinfliken och kolla på såret. Äckligt!!! Kände sedan igenom hans bakben och tyvärr är han svullen, det var ingen tillfällighet förra gången. Så det blir klinik-besök. Han ska få gå hos pappa och skos först, sen när jag ska ta upp honom till Umeå så ska jag boka tid i närheten av det för att slippa köra honom imellan.

Rensade sedan lite i sadelkammaren, eller snarare städade. Allt har ju bara blivit inslängt där, också har ju jag varit och rört till det när jag har hämtat grejor som jag skulle ha i Umeå och så. Så nu har jag sorterat ut det smutsiga som ska tvättas, och sen sorterat in det rena jag haft med mig tillbaka från Umeå in på hyllorna. Även vikt undan vintertäcken och sådant. Så nu är det ordning där igen! Känns bra!
Paps skulle tvätta lite lindor och så, och mamma lovade att ta några sommartäcken och även thermotäcket om det gick, annars får jag ta det till stallet och tvätta det där senare.

Jag blir så ledsen att han inte är fräsch, kollade i dagboken och sista gången jag red honom var den 15 maj tror jag. Det är längesedan! Är också så himla rädd för vilket besked man ska få från kliniken och även hur mycket det kommer att kosta. Han är ju försäkrad men ändå. Hoppas verkligen att det är något som går att behandla.

Nu är vi hos P, han har fyllt år så vi åkte in till stan en snabbis och köpte present åt honom och nu är vi här och ska fira han! :) De sitter och ska spela spelet han fick, vi köpte ett vodka spel åt honom ;)


Rastlös

Fick åka hem från jobbet igår, nästan direkt jag kom dit. Mådde så himla illa trodde jag skulle spy, och svettades som en gris. Hade ändå bara 36,3 när jag kom hem. Fast jag brukar ligga högre. Knepigt. Huvudvärken kom tillbaka under dagen också, men idag mår jag bättre, är dock väldigt uttråkad.
Trodde jag skulle kunna se på Längdhoppsfinalen med Klüft men hon har ju hoppat bort sig redan, tråkigt. Som tur är fick jag Ridsport igår och Hästmagazinet idag så man har ju haft lite att läsa iallafall.

Igår tog vi silver i hoppning! Det var mäktigt!!

Nej, nu ska jag se om jag kan hitta nått att titta på tills Elsk kommer hem och vi kan åka till Paps. Längtar!!

2 år!



Idag är det 2 år sedan jag och Elsk blev sambos och flyttade till Umeå. 2 år!! Mycket har hänt sedan dess, nu har vi äntligen en alldeles egen lägenhet som bara är vår! (Ja vi äger den ju inte förstås men). Vi och våra kissemissar.
Snart är det också 2 år sedan lilla Vickan hamnade hos oss. Den söta lilla pälsbollen som nu är en vuxen vacker kisse som lever livet ute i skogen hos Paps!

Tänk att tiden går så snabbt..Lika lycklig nu som då! Om inte mer!

Min Pälskling

Min älskling!

Jag saknar dig. Livet är inte detsamma utan våra ridturer, så är det. Nog för att man gnäller ibland när man varje dag måste åka till stallet och måste planera hela livet efter dig. Men det är tomt utan ridning, och det är tomt utan dig. Tur jag vet att du har det bra hos Paps och att du mår bra. Men önskar så att jag fick rida dig igen, helst nyss. Hoppas och håller tummarna att du är bra när jag ska börja sätta igång dig.. annars blir det Atg på en gång. För dig kämpar jag in i det sista, för dig gör jag allt. Du är verkligen mitt liv, och jag älskar dig. Kan inte föreställa mig ett liv utan dig!!

Migrän

Har haft nån slags huvudvärk sen i fredags som ingen ipren eller alvedon bitit på, och nu i eftermiddags sista timmen på jobbet eskalerade den i någon slags migrän. Hade så ont i huvudet och mådde så illa så jag trodde att jag skulle kräkas. Blev snabbt hem, in med Eeze och lägga sig i sängen. Har inte sovit något som tur är, för då hade jag nog inte kunnat somna ikväll. Men nu känns det bättre, även om det inte känns helt bra, känner mig helt slut på.
Har iallafall orkat åka och handla med Elsk, fick en Min Häst av honom <3 tänkte läsa den nu..

Min börs är upphittad iaf, den var hemma hos Paps. Skönt! Får hoppas att farbror blå inte tänker stoppa mig nu när jag inte har något körkort på mig. Men ska ju bara köra till och från jobbet, resten får Elsk köra.

Hade mina nya jobbarskor idag, har redan fått skavsår, fast ingen förstod hur, haha. Ja det är mina fötter det. Men jag tror det kommer att bli bra, jag menar skor för 3000 spänn måste ju hjälpa mina knän? Tur de var gratis för mig iaf, hutlösa priser alltså!!

Nej, ska nog läsa min häst nu och sen kanske he på en film att somna till....

Tillbaka i Umeå igen

Idag har vi målat andra varvet på hästtransporten, så fin den blev, den ser ju typ ut som ny ;) eller nått!
Hunnit se en del OS med pappa också, mysigt.
For sen till svärföräldrarna och var där en stund, rensade ut garderoberna eftersom Elsk´s lillebror ska ta över "vårt" gamla rum. Kommer kännas konstigt men det är ju förståerligt, varför ska han ha minsta rummet när vi inte bor där längre?!

Zelda var megaglad att se oss, hon har sprungit runt en massa och talat om det för oss väldigt ljudligt! Nu sitter hon utanför fönstret och spanar. Liten kisse, hon är så mysig!

Längtar redan tills nästa helg då vi åker hem igen, det ska bli härligt.

I veckan blir det väl jobb och träning som gäller, det är inte långt till Bellmanstafetten nu så man får ju inte ge upp. Kanske man borde försöka springa lite också, annars kommer det väl ta flera år för mig att ta sig runt! :P

Elsk ska spela nu, sen ska vi se en film som svärföräldrarna hade hyrt tillsammans med A när de var i stugan. Den verkar bra så det blir nog mys!

Imorgon ska jag få ta min bil till jobbet ;) Blir nice de!

Hunnit med en hel del trots sovmorgon

Idag har vi varit duktiga!! Trots att det blev en sen kväll igår för Elsk var ut med sina kompisar och jag var med som chaufför så har vi hunnit med det vi skulle idag. Transporten är målad ett varv och Elsk har satt dit vajern och stödhjulet eller vad det heter.
Nu är det bara en sak kvar innan besiktning förutom att måla färdigt, och skaffa en ny dörr. Pappa måste låna en svets och byta en gängstav eller vad det heter!
Sen är den tiptop igen!

Skulle se film ikväll men pappas mottagare till tvn från datorn fungerade inte och lillebror är inte här, men nu skickade L sms att han skulle hyra film och komma förbi så det blir nog trevligt.

Jag har varit hemskt trött och somnat flera gånger i soffan! :(

Var och pratade med min älskade häst och jag blev lite ledsen när jag insåg att han kändes svullen i benet igen. Men det är ju trots allt ca 1 månad till hovis kommer och innan dess kan jag ändå inte rida när han inte har några sulor så jag får hoppas att detta bara är tillfälligt men det känns ju inte som så. Snart 4 månaders vila jag vill ha min friska häst tillbaka och jag gruvar mig för att åka till atg, är så rädd för vilket beskedd jag kommer att få..

Röjjt lite och funderingar

Ja nu har jag röjjt lite här hemma, packat upp lite efter semestern. Stoppat in lite skor i garderoben, jag köpte ju värste grejjen på IKEA, som jag tänkte man kunde ha skor i. Synd bara att garderoben var för smal så det rymdes inte 2 st bredvid varandra. Fanns smalare också, får köpa en sån nästa gång vi far ner, man kan ju ha typ ballerinas och sånt i den och större skor i den andra. Mamma ska få ta den som jag inte fick plats med.
Har tagit mig en svängom med motionscykeln också, huvva, det var fasiken jobbigare än spinningen igår. Trots att jag lyckats ordna korsdrag så blev det så jäkla varmt!! Men nu känner man sig ju hurtig iallafall.
Imorrn får det antingen bli en tur till med cykeln eller en promenad, beroende på väder och när jag vaknar. Måste på Gå&Löp kliniken kl 12 och hämta ut mina arbetsskor, sen göra lite ärenden på stan. Hoppas på att hitta ett likadant duschdraperi som vi har, då ska vi sätta fast själva "stången" i taket också, och då behöver vi 2. Den har ju ramlat ner så nu blir det blött överallt när man duschar, kan inte sätta upp den för vi har ingen plugg eller vad det nu heter.

Borde åka ut till R&A imorrn också och hämta korn-fodertunnan där så att det finns hos Paps när Dust kommer behöva det.

Hoppas på fint väder i helgen så jag kan måla hästtransporten, känns mycket roligare om den är färdigmålad när jag ska använda den, istället för att behöva vänta ända till nästa sommar med att göra det. Måste få tag på en dörr också, får väl ringa och kolla om nått företag kan tänka sig att såga ut den så jag får in den i bilen.. Om man måste köpa en hel skiva måste man ju fasiken hyra släp för att få hem den.. Verkar onödigt!!

Nej nu är det bara en dryg timme kvar till jobb, sen är det helg. Känns riktigt jävla underbart! Tror nästa vecka kommer att gå lättare, och sen då är man nog inne i det så pass bra så att nästa kvällsvecka inte blir lika tung. För den här har varit jobbig med allt som har strulat på jobbet så tiden har gått så otroligt sackta. Dessutom måste jag jobba in flex, vilket gör att jag inte direkt kan sticka hem när det inte finns nått att göra. Måste snällt hålla mig kvar till 23.30.

Later.

Solen skiner

Solen skiner ordentligt ute idag. Vad mysigt!
Somnade nog lite tidigare inatt som tur är, men det var lika tungt som igår att ta sig upp vid 09.
Känns jätteskönt att detta är sista kvällen denna vecka, sen får man jobba dag nästa vecka vilket brukar gå mycket lättare!
Idag ska jag nog inte göra nått speciellt, ta mig en tur på motionscykeln och rengöra åt kisse kanske. Röja undan lite här hemma vore bra, samt boka tvättid!!

Det lever om här utanför

Ursch vad dom håller på och sågar eller vad det är här nedanför. Inget roligt ljud att vakna av direkt, det gör ju ont som fan i öronen! :( fattar inte att man får hålla på med sånt före kl 9 på morgonen, blää!
Uppe tidigt idag, ska strax bege mig mot Iksu för att köra ett spinningpass med A. Blir nog bra det, man måste ju komma igång med rutinerna igen.
Det är sugit väder ute, regn och ser kallt ut. Igår var det varmt!!

Igår en inte så bra sak hände. Jag har ju en väldigt trång parkering och tyckte det var så svårt att parkera i måndags, så igår kom jag på iden att parkera från andra hållet. Det var en mycket dålig ide, för jag lyckades köra in i väggen. :(
Ska kolla om det blev några bucklor eller om jag har tur så det bara är färgskrap, det var lite gula märken man såg igår iallafall. Blev så ledsen.. Elsk fick komma ut och parkera åt mig för jag kunde inte :( Tur att han var vaken... och jag hoppas verkligen inte att jag förstört bilen nu..

Gick väl bra..

Det gick väl bra att jobba igår, även om det nog var den längsta dagen någonsin sen jag börjat där. Eftersom maskinen inte ville fungera så vi hade väldigt lite att göra, så tog ju dagen ännu längre tid! Men jag var duktig och lyckades jobba in lite flex tom. så det känns bra.
Elsk hade gjort lite kvällsfika åt mig när jag kom hem han är så söt! Han har min bil idag också för han ska lägga om däcken, fast han måste hitta såna där klistervikter först. Får hoppas att det löser sig!

Försov mig imorse, fattar inte varför.. eller jag försov mig väl egentligen inte för jag hade inget inplanerat men jag vaknade för sent. Suck.

Äter sen frukost/lunch nu iaf.
Sen får vi se om jag hinner göra någon nytta här hemma, ska hoppa i duschen också. Varmt verkar det vara ute =)

Dags för jobb

Ska strax åka till jobb, ska bara åka ut till Elsk först tänkte jag, han hade nått papper i Polon som han behövde. Så jag sa att jag kanske skulle komma med det.. och det tror jag att jag ska göra..Eller.. haha, kan inte bestämma mig, vill inte åka till jobb för tidigt, men har en massa flex att arbeta in så det är ju lika bra att börja på en gång.. så man kanske hamnar på plus nån gång! For ju lite väl mycket där innan semestern.

Fick höra av lillebror att In Flames spelar i Sthlm i slutet av oktober. Nu blev jag jättesugen på att se dom, funderar på om man kan fixa ihop nått där.. Är ju rätt länge kvar så om man söker ledigt nu så kanske.. Måste kollas upp! Och höra med Elsk om han vill också förstås! Går ju faktiskt att ta bilen och sen bo där jag och mamma bodde, det var rätt billigt. Sen tar man bara tunnelbanan in till centrum ju.. Smidigt!

Aaah, gruvar mig.. Vill inte jobba kväll.. Enda som är bra är att jag inte behöver kliva upp så tidigt denna vecka.. Men jag vill ju inte vara ensam det är så tråkigt, speciellt när man har haft folk runt sig hela semestern...tråkigt!!

Nej, får se om jag ska åka ut till Elsk eller inte.. känns som jobbigt ändå.. han kunde vänta tills imorrn med pappret sa han så.. hmm.. får se!

Takida

Takida var hur mäktigt som helst, vilken konsert. Var skitskoj att se! Elsk och jag hade det mysigt!
Fick sova hos morbror, jättesnällt!
Innan konserten var vi på Biltema och handlade till bilen och hästtransporten, och sen for vi på Ikea och hittade lite trevligt där med =)
Idag har vi varit på Dollarstore och sen åkte vi hem och hämtade alla saker plus katt hos föräldrarna. De va inte lite saker vi dragit med oss direkt!
Kom hem, tömde kylskåp och sopor, och åkte sedan och handlade.
Har sorterat posten och sitter nu här. Känns gruvsamt att jobba imorrn. Blää! Skönt att komma hem i någorlunda tid iaf så vi hinner slappa lite och Elsk får spela lite också!

Din dröm är min dröm

Så länge hjärtat mitt slår
så minns Jag dig när
Du stack ett hål i min Kevlarsjäl
Och så blev Du mitt sår
och Jag blöder ihjäl

Din dröm är min dröm

Kom gör ett hål i min kevlarsjäl




Trodde aldrig att jag skulle finna någon som du...

Ikea-planering

Har suttit och spanat lite på Ikeas hemsida på saker jag är sugen på att köpa imorgon. Satt igår med Paps och Biltema katalogen och kollade ut grejor därifrån också. Måste ju köpa en del till hästtransporten så vi kan besikta den.
Letade ju idag efter ett dubbeltäcke och såna där stora avlånga kuddar. Var på Jysk och kollade och de hade dubbeltäcken men inte kuddarna.
Men nu när jag kikade på Ikeas hemsida så är dubbeltäckena mycket billigare där, det finns för 79kr! Så ett sånt ska jag nog köpa, det känns som en lagom peng ifall man inte gillar att ha ett sånt. De hade ganska billiga påslakan också, man måste ju iaf ha 2 så man kan tvätta det ena.

Hittade dock kuddarna på Ellos, jag tror att de är ungefär samma iallafall. Men ska kolla på Ikea först innan jag beställer, de kan ju finnas bara det att jag inte hittar dem på hemsidan.

Nu tycker jag att Elsk ska komma hem, jag vill planera med honom, jag vill visa vad jag har shoppat, jag vill kramas, jag vill bli kramad. Han är söt. Och imorrn ska vi på Takida, vi ska shoppa, ikväll ska vi festa. Min Söt!

Staden

Har varit på stan med mamma idag, hon ringde och väckte mig 08.30 och jag hade typ gått och lagt mig vid 05. Trööött! For iallafall på Elgiganten det första vi gjorde och hittade en GPS samt en FM-sändare, nice! Gick på systemet åt grabbarna, gick på H&M och shoppade lite kläder, sen fikade vi och åkte ut till Jysk. Tyvärr hade de inte de kuddarna jag ville ha men får leta de på Ikea! Lillebror har suttit och jävlats med GPSen åt mig så nu ska den nog äntligen vara igång!

Ny design

Tack vare Johanna WP (http://ilky.blogg.se/) så är min blogg såhär supersnygg igen! Vilken överraskning, vad glad jag blev att det blev så bra! Den känns verkligen JAG! Tack tack så mycket!

Inget internet

Har varit hos min Paps idag, men han har ju inget internet... så när han gick och la sig for jag till P, såg Eurotrip och lånar nu internet..
Imorrn ska jag till Mamma.. och då kommer Elsk hem också. Min söt är och fiskar med sin pappa och bröder!!

I love him!!

Bilägare!!

Japp, så var man stolt bilägare till en Audi då =)
gött med fyrhjulsdrift =)

Home sweet home

Kom väl fram vid halv 7 eller så imorse, trots 10 mil längre väg än när vi åkte dit så kom vi hem snabbare. Hade försökt ligga och sova de sista timmarna men det gick inte.
For till svärföräldrarna där även Krajna var och hon var inte bara lite glad att se oss. Var tvungen att gosa en stund med henne innan vi gick och la oss.
Kunde såklart inte somna, låg vaken läääänge. Sen strax efter 12 ringde A och väckte oss. Gaah, då blev vi less. La bort mobilerna och försökte somna om, tillslut så lyckades vi. Blev väckta vid 17 då var det middag, och lägligt nog kom Paps då för att hämta Krajna så vi fick äta middag tillsammans, mysigt!!

Vi har pratat med svärfar och får låna pengar till bil, så himla snällt! Har ringt på några nu, så imorgon åker vi ner till Härnösand och kikar på en Audi, förhoppningsvis är den så bra som den verkar, då följer den med hem. Ringde på några innan också, men en fanns inte kvar och resten var oseriösa. Kändes det som iaf!

Har varit och hämtat Polon och lämnat tillbaka Volvon i Salusand också. For in en sväng på OK och hyrde film samt for till mamma och tog in posten och vattnade blommorna.

Nu håller Elsk på att hjälpa till att få in den nya diskmaskinen! Sen ska vi nog se film!

Norsk fødelsedagsfest

Igår var vi då på en fest hos S storasyster M som fyllde år. Det var trevligt, lite segt i børjan men sen gick det bra att prata och man førstod ju mycket mer æn nær man kom hit. Jag var chauffør som vanligt, men det gick væl bra. Somnade dock inte førræn efter halv 7, så idag ær vi rætt sega.
Har nyss ætit middag och ska børja packa i bilarna nu, sen ska vi bege oss hemmåt. Och hoppas att det inte tar lika lång tid som nær vi åkte hit, men då hade vi ju lingonet føre som gick saaaakta!!

Var in en svæng till Lillestrøm igår också, grabbarna skulle på Vinmonopolet, men de hade bara dålig starkøl dær så de gick på Kiwi(typ Ica) istællet och handlade dær.

Nu ska vi børja packa. Ses senare!

Oslo

Igår var vi i Oslo hela dagen, kom væl hem vid 23 tiden. Åkte tåg dit, det gick ganska bra men lite dåligt mådde jag ændå. Hade ju inga åksjuketabletter med mig før jag visste ju inte att jag skulle åka tåg!
Shoppade litegranna men gick mest och kollade i olika butiker, grabbarna shoppade lite också men de ær ju inte de bæsta shoppingkompisarna man kan ha direkt :P
Sen hittade de en bar så de satte sig dær, och sen letade vi reda på ett steakhouse och kækade dær. Dyrt, men vældigt vældigt gott. Efter det så tog vi en taxi (Elsk hade skavsår) till centralstationen, dær grabbarna hittade ytterligare en bar, s vi hængde dær tills tåget gick 1,5 timmar senare.
Jag hade sån otur før det fanns en smoothiebar dær de gjorde smoothie av færska frukter medans du tittade på liksom, jag blev så himla sugen men dom hade stængt nær jag traskade dit. :( Blev lite ledsen.

Att vara i Oslo kændes ungefær som att vara i Stockholm, det var samma typ av "hets". Vi gick førresten en bit så att vi såg slottet också men orkade inte gå hela vægen dit och se det på næra håll.
Det var så hæftiga gubbar som var målade i silver och en var i guld, som stod på en låda och var "statyer". Nær man slængde i en peng rørde de på sig och tog i hand, haha det tyckte grabbarna var skitroligt! :P

Sen fick jag køra hem från Sørumsand, och grabbarna fortsatte med sitt groggande nær vi kom hem. Jag blev trøtt och gick och la mig :)

Ikvæll ska vi på fødelsedagsfest, och i morgon bær det av hemmåt, någon gång på kvællen tror jag. Grabbarna ska væl nyktra på sig først så de kan køra, før jag kan ju inte køra 2 bilar samtidigt. Vet inte om vi ska in till Lillestrøm en svæng idag också, L ville på Vinmonopolet (Norska systembolaget). Isåfall måste vi nog fara snart før det verkar stænga kl 18.


RSS 2.0