Äntligen helg!

Äntligen helg! Skönt att jobbdagen gick fort, det gör den ju oftast på fredagar eftersom den är lite kortare då men oftast längtar man ju så mycket att den ska vara över så det går långsamt haha:P
Men iaf vi jobbade till typ 6 å sen har vi bara degat på rummet å väntat på att vårat middagssällskap skulle höra av sig! Men han satt fast i trafiken så..men nu så ska vi snart iväg och käka :)

Jag längtar tills imorgon för då ska vi in till Stockholm och hälsa på fina Fia!♥ Det ska bli superkul, jag vill fika mums å shoppa lite! Eller iaf gå i affärer haha. :P Sen ska vi på bio på kvällen, mys. Åsså ska vi nog sova över så vi slipper hotellet en natt också! Kung!

Nämen nu ska jag ta och logga ur här.. See yaa!!

Ahmen eller hur..

Jomenvisst serru, ställt väckarklockan å allt men ändå vaknar man 10.30 typ. Jippieee!
Imorrn MÅSTE vi stiga upp för då börjar vi tidigare...
Men det bästa av allt är att det är fredag imorgon och sen är det äntligen heeeelg. Och att jag jobbar natt nästa vecka så egentligen gör det inte så mycket att jag redan vänt på dygnet haha!

Men måtte nu denna kväll gå fort så det blir helg. Jag längtar efter Fia! Å bio! Å kanske shoppa lite=) hihi.

Aja, that´s all for now.

Typiskt

Sååå typiskt, sov som en gnu i dag, typ alldeles mega för länge, så jag är skitpigg nu! Dumt..borde sova.
Känns grymt skönt att det är torsdag imorgon jag vill att det ska bli helg!!
För då ska vi in till Stockholm och hälsa på Fia! Ska bli nice.. :) Vi ska nog gå på bio=) Åsså vi jag nog gå och shoppa lite kanske..vill gå på Gina iaf :) Såg massa fint där.. :)

Men idag gick iallafall tiden ganska fort på jobbet som tur är..hoppas den gör det tors+fre också! Sen ska jag jobba natt nästa vecka, känns megaskönt att slippa dagveckan faktiskt.

Happ, men får hoppas man inte sover bort hela dagen imorgon iaf. Måste få söt att gå och klippa sig typ NYSS.

Iaf så är han megasöt och har lovat mig att följa med på Globen Horse Show som jag ALLTID velat gå på. MEN, upptäckte att Kvelertak spelar 2 helger innan och det vill vi ju båda gå på. Så nu fick jag beslutsångest, jag vill liksom inte stanna här nere 3 helger i rad, då är vi typ borta HELA november..känns inte så skoj :P Så, trots att han är megasnäll å vill glo på hästar med mig så får det nog kanske bli Kvelertak istället! Som är roligt för oss båda.. Jag älskar verkligen konserter och Globen återkommer ju varje år så nån gång lär jag väl fara dit kanske..med nån som är mer intresserad av hästar än söt :P fast det var väldigt gulligt av honom att lova att följa med!

Nog babblat, ska spela lite patiens nu så kanske jag blir trött!!

Vårt fina släp:)

2011-09-23_18_10 (MMS)

Vårt fina släp:)


I'm forever keeping my angel close

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
I'm forever keeping my angel close


Stora städdagen..

Vaknade tidigt imorse och när jag öppnade ögonen satt Margit och stirrade på mig. Så hon ville nog att jag skulle vakna :P Sötkatt!!
Hade som tur var tvättid idag och inte igår som vi trodde, så har kunnat tvätta bort all tvätt, känns skönt när vi ska vara borta i två veckor igen. Borde egentligen packa väskan nu men jag behövde en liten paus kan man säga :P

Har nämligen förutom att tvätta, rensat min garderob på sommarkläder, sommarskor å lite sånt man inte kan ha/inte använder längre. Plockat fram höst/vinterkläderna som nu ryms i garderoben ;P Sen plockade jag undan/städade och kom fram till att en dammsugning vore på sin plats..sen stod skurhinken och blängde på mig så jag har knäskurat golvet också! Men AJ min rygg! Måste få Söt att fatta att en golvmopp är en bra idé att skaffa :P Får locka med att jag ska städa oftare då ;) höhö!

Synd bara på den fina höstdagen, jag hade gärna sprungit men jag sprang ju hos Pappa igår och jag är inte hundra i förkylningen, det är nog lite för tidigt att börja springa då jag hade skyhög puls och mådde illa efter bara en liten bit..nu är det iofs väldigt tungt att springa på lägdan, men ändå! Är nog inte smart att springa två dagar på rad iaf!

Jaja, ska fördriva tiden tills Söt kommer hem nu, jag hoppas att han fixar middag ;P vore väl rättvist? Jag har tom. diskat! ;)

Margit har det bra<3

2011-09-25_10_35 (MMS)

Margit har det bra<3


HELG

Nu är Margit här! ♥ Fast hon ligger och sover.
Idag har vi hunnit med mycket, vi har hjälpt pappa att ta upp båten, ordnat så bilen fått gå i ide över vintern, jag och Krajna har sprungit också hann vi äta lunch med :)
Sen var vi in till optikern så nu har vi fått våra gamla recept också, man skulle ha med dom till synundersökningen.
Hämtade Maggan å sen heeem.

Men nu är det väl snart dags att försöka fixa någon middag, hur det nu ska gå med tomt kylskåp. Sen ska vi åka till T&D, på födelsedagsfest =D

Måndag

..och jag börjar längta hem nu! Jag längtar efter min Pappa och min Mamma och alla djuren! ♥ Får ju faktiskt träffa alla utom mamma i helgen, hon jobbar. Men till Paps åker vi på fredag, och sen ska vi ha Margit resten av helgen tror jag. Härligt!
Jag hoppas att jag kan springa med Krajna i helgen. Jag är fortfarande förkyld men har inte ont i halsen och känner mig "som vanligt". Så om det är likadant i helgen borde jag kunna springa då tycker jag. :) Typiskt att jag skulle bli sjuk, jag vill ju komma igång och vänja in fötter och ben med tåskorna ju! Fast jag har ju hunnit med en sväng av hälsene-ont igen, hoppas att det håller sig borta den här veckan..

Rätt trist dag på jobbet, tycker den gick långsamt. Trött som tusan för jag kunde inte somna inatt utan snurrade bara runt runt och drömde skumma drömmar!

Nu ska vi dega ett dag och sen ska vi för ovanlighetens skull käka middag med en arbetskompis! :)

Och förresten, vi kanske får släpet till helgen! Vore ju perfekt om vi fick hämta det på fredag när vi ändå ska till Pappa!

Inte riktigt helg än..

Fredag, men inte helg riktigt än. Det ska jobbas övertid imorgon och jag borde verkligen sova nu. Men hur lätt är det när man jobbat kväll hela veckan?
Dagen startade med telefonprat med min Fia! Och när jag sen kom hem så ser jag på Facebook att hon fick jobbet!!! Grattis min vän!! ♥ Vad glad jag blir för din skull!!

Imorrn efter jobbet ska söt och jag ta oss in till Hovet och se Dif-MoDo. Jag längtar! Ska bli kul att se en bortamatch.

Nu har jag gått och blivit förkyld på riktigt. Suck. Fast min hälsena är också pajj så jag hade nog ändå inte kunnat springa. Det är så tråkigt för jag har riktig träningslust nu..fast bara efter spring. Ingen annan träning :P

Hoppas morgondagen går fort!! Och att hotellet kommer ihåg att göra frukost åt oss..för jag kommer vara hungrig! Vi har nämligen inte ätit någon middag idag..det blev så sen lunch så ingen av oss var hungrig och när jag väl blev hungrig var ju klockan lite mkt. Restaurangen var stängd ju. Trist!

Jaja, försöka sova sig lite kanske...vore en bra ide!

Halsont

Jag som hade planerat springdag idag, också vaknar jag med huvudvärk och halsont! Helt död, sov hela dagen tills det var dax att gå till jobbet..
..gissa vem som är aspigg nu?! Jag såklart!! Fast jag har ont i halsen fortfarande..druckit massor av the!

Menmen, enda dagen på länge jag frysit på jobbet istället för svettats som en galning, så nån förkylning lär ju vara på g iaf. Trist.

Söt har lovat mig att vi ska gå på Dif-Modo på Hovet på lördag. Jag blev typ megaglad. Så jag ska boka biljetter imorrn YES! hihi.

Men nu ska jag nog spela lite Harpan så kanske jag blir trött :P

3,9km med Krajna i Gimonäs elljusspår idag...

2011-09-11_11_50 (MMS)

3,9km med Krajna i Gimonäs elljusspår idag:) mycket backar men roligt spår! Älskade vovve<3


Härlig helg

Vilken härlig helg :) och den är inte slut än!!
Igår, shoppingdag med Paps som avrundades med gott fika och en sväng till Jula där vi mötte upp söt och Krajna! Världens ösregn kom precis just då :P

Sen till Lillebror&Madde som bjöd på god middag, mumsig efterrätt och ostbricka ännu lite senare. Tror vi åt tills vi sprack nästan, haha. Jättemysig kväll!!

Idag har jag sprungit med älskade Krajna, sen skjutsade pappa hem mig när han for hem.

När mamma slutar jobbet ska jag möta upp henne på stan, äta middag tillsammans och sen gå på bio och se "Jag saknar dig". Myskväll!! Längesen jag fick rå om min mamma ensam! Längtar..

Nu ska jag gå till kylskåpet och se om jag hittar nått som kan göras till en lunch. Tror det blir svårt, för vi har som inte handlat nått den här helgen typ. Får väl se vad jag hittar, haha :P

Tur att det är torsdag ;)

För det innebär fredag imorrn, hihi!!
Ska bli skönt att komma hem, blir en kung fredag för vi ska på bio med Helene&Jonathan och se Jägarna 2!!
Å sen på lördag kommer Paps&Krajna för då ska vi shoppa! Ja eller inte Krajna då, hon ska få vara med Lillebror, Madde&Cubben :D

Å dessutom åker vi inte ner igen förrän på måndag så det blir en "långhelg" å så himla skönt!!

Jag ska försöka springa i helgen, jag har velat springa hela veckan men varit sjukt trött å ont i ben å fötter. Ska försöka få nya skor å sulor på jobbet å se om det blir nå bättre, jag hade ju inte lika ont hemma.

Annars så har vi inte gjort mycket idag. Tråkigt väder är det också, regn. Eller uppehåll just nu men blött å trist liksom.


Tur att det är onsdag

För jag längtar hem!! Bara 2 dagar kvar nu..får hoppas på en bättre dag imorgon!
Men nu har jag iaf fått sluta för dagen och landat i hotellsängen. Skönt!

Är så otroligt less just nu..å bitter!! haha. Räknar ner dagarna...

Saknar bästa Maggan! <3


Väskan packad

Återigen så är väskorna packade och vi sitter och väntar på taxin. Den sista timmen är alltid den drygaste, man kan som inte göra nått för snart ska man ju åka, men det är då jag kommer på massor av saker jag vill/borde göra. Suck! Haha.

Lillebror är iaf firad och vi fick gott fika! :)

Sen hann vi med att träffa Jonathan och Helene också, så det blev lunch med dom på Kajutan. Trevligt.

Nu är jag megatrött, det är ju iaf bra eftersom vi jobbar förmiddag till veckan. Nu börjar det nya schemat vilket är riktigt riktigt tråkigt för vi får inte jobba med P längre som vi gillar att jobba med. Typiskt! Men eftersom vi bara går 2skift så kommer vi jobba nån vecka tillsammans iallfall det är ju tur.

I veckan ska vi nog ta oss en tripp till Kungens kurva och gå på bio tror jag. Om vi orkar..man blir ju så jäkla trött där nere på förmiddagsveckorna, blää.

Annars så längtar jag redan tills vi får åka hem igen. Hah. Inte så bra kanske :P

Också längtar jag redan liiiite efter att springa i mina knasigt roliga tåskor igen! Får se om det blir en tur imorgon om jag inte dött av träningsvärk eller för mycket spring på jobbet.. :P

För jag har sprungit och vickat på tårna i...

2011-09-03_12_50 (MMS)

För jag har sprungit och vickat på tårna idag. Utan att ha ont!! Helt fantastiskt!


Blääk

Bläääk vilken trött lördagmorgon. Men söt har väckt mig och gjort kaffe, han är så snäll!

Vi ska pallra oss in till stan om ett litet tag, måste på Rusta en sväng och köpa såntdära tråkigt som man önskar att man slapp shoppa, typ tvättmedel haha.

Sen vill jag in en sväng på stan också men det får vi se om jag kan gulla mig till..

Trött är jag iaf. Jävulskt trött, jippie för att jobba förmiddag nästa vecka! Eller inte..

Om man ändå kunde spola tillbaka tiden..

Så vet jag exakt vars jag vill vara..


Tänker på


Fina Pampas och hans bästa AK just nu.

HEMMA!

Äntligen, äntligen hemma! Så otroligt skönt att komma hem. Mindre skönt att kliva ur planet och mötas av typ regn? När det var varmt och soligt i Södertälje. Haha. Här är det ju..höst?!. Suck.
Hann iaf gå igenom posten och ta en svängom på Konsum innan mamma och @ kom förbi. Har saknat min mamma, jättelängesen jag träffade henne!!

Min stackars akvariefisk pappa tagg han mådde lite dåligt så vi gjorde ett akut återupplivningsförsök. Får se om han repar sig men han verkade då mycket gladare iaf :D

Nu blir det här nog en kort kväll för jag är ganska trött, och i helgen vill jag helst göra INGENTING. Ja eller jag skulle vilja gå på bio också ska jag fira min älskade lillebror som fyllt år men förutom det vill jag göra ingenting!! Haha.

3½ månad kvar. Sen är det slut på flängandet fram och tillbaka!

ILY

Jag saknar dig


Meeen, inte igen

Man ska inte ropa hej för tidigt! Igår när jag vaknade så kändes hälsenan bra. Så jag "glömde" voltarena den och tog inte på stödmuppen heller. Gick bra hela dagen på jobbet MEN. Idag är den ond igen. Dumma dumma hälsena.
Jag har ingen lust att gå till någon doktor det är bara blääää. För jag tror stenhårt att den kommer laga sig själv..suck, under tiden man väntar på det är det så tråkigt, jag har ju inte sprungit ordentligt på en månad snart, och ingen annan träning blir det heller. Känner mig bara lat?! Typ. Blää. Jaja.

Har varit ner på stan en sväng idag, Bodyshop hade kundklubbsdagar. Blev visst lite mer handlat än jag tänkt, oops! Men det kan vara trevligt ibland. Sen tog vi en fika jag och söt. Fast han är nog inte 100% frisk ännu, för vi fick snabba oss hem..tråkigt!

Men nu är det bara idag och imorrn kvar och imorrn är ju faktiskt en lite kortare dag, 10-15.50 blir det för sen kommer taxin och vi får åka heeeem! Jag längtar eftersom jag var borta förra helgen. Så det ska bli skönt att komma hem även om det ibland känns skönare att stanna här nere för då får man mer helg. Menmen.

Ska fira min fina lillebror i helgen som fyllde år i tisdags!

RSS 2.0