Tusenfryd

Idag har vi varit på Tusenfryd. 310 NOK kostade det och sedan fick man åka hur mycket man ville. Startade med att jag blev upplurad att sitta längst fram i värsta bergodalbanan på hela stället, det skulle vara en av skandinaviens häftigaste. Häftig kan jag lugnt lova att den var!! 0-90 km/h på 2 sekunder! 4 G, 700 meter lång med flera vridningar och loop och allt vad fasiken det var!! Uthäftigt men jävligt läskigt också!!
Sen åkte vi Supersplash, man åkte i en båt på en ställning, sen rätt ner igenom en tunnel, upp och rätt ut i vattnet!! Också åkte vi "stocken" liknande den på Liseberg, den åkte vi 2 ggr. Åkte också den där när man ser ut som häxor som ska till blåkulla, jag vet inte vad den heter men man sitter i en stol som hänger i kedjor också snurrar det runt högt uppe. Den finns på Gröna Lund också. Den tyckte jag var lite obehaglig för jag är så höjdrädd!
Spelade såklart på lotterier och automater och sånt också som hör till. Har varit en rolig dag men man känner sig lite sliten nu, vi klev upp kl 8 imorse och gick och la oss efter 2 inatt.

Resten av gänget är nu och badar men jag och L stannade hemma, jag frös så mycket. Så vi har varit och handlat och äter nån slags middag nu, tydligen ska vi grilla senare men jag kan inte vänta, skakar av hunger. Har bara ätit en korv utan bröd och lite ost på hela dagen, inte så lyckat!!

Fick mammas sms updat av lillebror, de hade hunnit åka till storbrittannien men skulle försöka sig på Frankrike om jag förstod rätt!

Livstecken från Lillebror

Har chattat med lillebror på msn ikväll! De satt på ett internetcafè i Dublin, Irland. Skulle försöka få tag på en kompis som bodde i nordirland så att de skulle få bo där ett tag. Det hade tydligen varit rätt dyrt att ta sig från London till Dublin också.
Det var roligt att höra ifrån honom och få veta litegranna iallafall. Hoppas att allt löser sig för dem.

Grabbarna är ute och spelar fotboll, jag och Sebastian(vovve) var ute en stund också men det var så mycket kryp som åt upp mina fötter så jag gick in igen. Har snart läst ut alla böcker jag tagit med mig!! Men det löser sig alltid, hoppas jag..

Prommis med vovven och handling på Joker

Varit på prommis med vovven till Joker( typ ica). Där passade L på att köpa starköl. men billigt var det inte, tror han sa 3 6pack och en dricka för 500 spänn!! Galet.. Men ändå häftigt att det finns på en vanlig Ica.
Nu håller grabbarna på att göra pizza i ugnen..
Jag ska hoppa i duschen. Dom har värsta häftiga duschen! Med sådär ryggstrålar och grejjor! Haha!

Vi fick just veta att P slutar halv 12.. så det dröjer ju ett tag innan dom kommer hem...

Vars vi är på ett ungefär

Just det, närmsta "ställe" som jag sett namn på hetter Sörumsand. (Fast med norskt Ö då) och sen den staden vi åkte till verkar vara närmsta stad, det är Lilleström då (med norskt Ö).

Så nu vet ni det!

Bytt stilmall

Jag bytte stilmall som ni ser, för jag pallar inte att ha bloggen sådär ful och konstig längre. Den ser ju tråkig ut nu men den får vara så tills någon har lust att skapa en design åt mig eller tills jag har tid att sätta mig in i hur man gör så jag kan göra en själv!!

Sovit länge

Ursch vad man sover länge här.. fast vi kom ju hem väldigt sent också och var väl vakna ett tag till när vi kom hem.. så jag vaknade strax efter 14..
Nu har S och P åkt för att jobba. Vi har stannat hemma idag, det kändes inte så lockande att gå omkring på stan tills dom slutat jobba mitt i natten..
Tror det blir en lugn dag idag bara.. Ska ladda inför karusellerna imorrn =) Jag längtar!!

Visste ni att här kan man köpa både starköl och typ cider, smirnoff ice och sånt på en vanlig ica butik? Fast inte efter kl 20. Men ändå, ganska häftigt! Att det är så nära Sverige men kan skilja så mycket ändå. Det är lite coolt!

Idag är det fint väder igen =) Det är nice. Men jag vågar inte lägga mig ute och sola för min rumpa gör lite ont ännu. Och min rygg ser inte så fin ut, jag brände mig bara på sidan om ryggraden, själva ryggraden är kritvit typ!! Haha!!

Lillestrøm

Idag har vi varit i Lillestrøm hela dagen. Jag har shoppat lite, och grabbarna har gått från bar till bar och druckit øl. Så naturligtvis blev det jag som fick køra hem, och vægarna ær inte roliga! Det ær typ bara kurvor och dom ær så skarpa så jag blir typ åksjuk!
Sen har vi varit på førhandsvisning av den nya Arkiv X filmen. Den var hyffsad, trodde den skulle vara læskigare.

Imorgon ska vi nog bara ta det lugnt eftersom både P och S jobbar, men på onsdag ska vi nog till Tusenfyr (tivoli) och på torsdag ska vi till Oslo tror jag =) Det blir nog kanoners!!

Hoppas allt ær bra dær hemma!!

mail från lillebror

Har fått mail av lillebror idag! De var i London på ett internetcafè, och det hade tydligen gått mycket pengar før de var tvugna att betala før vissa tåg ændå æn fast de har interrail kortet. Surt! Men hærligt att få høra att han lever iallafall. De hade då hunnit besøka en hel massa lænder!
Skulle vara grymt skoj att få gøra nått sånt, jag ær så avundsjuk på honom!

Vet inte riktigt vad vi ska gøra idag, mer æn att fara och handla så det finns frukost och middag och sånt. Också ska S jobba. Imorrn jobbar bægge två tror jag.

Igår føljde jag med S och P hem till S førældrar och fick træffa hæstarna och kaninerna, ett marsvin och høns. Det var lite læskigt før jag hajjar ju inte allt vad dom sæger men det gick bra, de pratade inte så mycket med mig som tur ær!

Och jag vet fortfarande inte vad det heter dær vi ær :P Men dær vi ska åka och handla tror jag hette Lillestrøm. Men ær inte sæker kan ha hetat nått liknande också!!

Hoppas allt ær bra dær hemma =)

Livsviktigt

http://www.livsviktigt.se kan man anmæla om man vill donera sina organ efter sin død. (Man kan æven anmæla att man INTE vill det.)
Jag tycker att detta ær viktigt och har anmælt mig. Varfør skulle jag inte donera mina organ nær jag ær død? Jag ska ændå kremeras, och då gør det knappast nått om det ær några organ mer eller mindre. Blir bara mindre att brænna :P haha.

Nej men jag tycker att alla som inte anmælt ska ta och gøra det. Du kan rædda liv!!

I Norge!!

Ja nu  ær vi då i Norge. Vi kom fram vid 8.30 imorse, verkligen superduper trøtta och vældigt less på allt som hade med att køra bil att gøra.
La oss snabbt før att sova och vaknade upp vid 16 tiden. Snacka om att vænda på dygnet!!

Nu ær grabbarna ivæg och køper pizza, P sa att det var ett billigt stælle, 99kr. HAHA! Sen ska vi handla, men vet inte om det blir idag før tydligen ær alla affærer stængda i Norge på søndagar, det fanns nån som var øppen men frågan ær om vi orkar åka dit nu.

Senare i veckan ska vi iallafall fara på ett nøjesfælt och åka karuseller!

Hihi, vad roligt att skriva på ett norskt tangentbord!!

Hoppas allt ær bra dærhemma!

Ps! Det kostar 2,50 før mig nær ni ringer mig, och 4,50 før mig att ringa er!! Så det ær ju bættre att ni ringer mig men ring inte så ofta tack ;)


Hos Paps nu

Precis när jag skulle publicera det förra inlägget hade Elsk dragit ur routern. Haha. Så det gick ju inte så bra.
Nu är vi framme hos pappa, han har startat grillen så vi ska strax äta middag.
Kisse är glad att se oss och jamar en massa.

Jag är megahungrig känner jag, har bara ätit frukost idag ju. Oops!

Jaja, vi ser väl om det kommer nån update från Norge kanske ;)

Packat o klart!

Nu är vi packade och klara! Eller vi ska bara duscha sen åker vi till Paps. Har tiggt middag där :)

Blev lite mer packning än jag tänkt mej men kom på att vi troligast inte hamnar i Umeå något mer innan semestern är slut. Lär väl bli att hälsa på släkt och vänner sista veckan också är det ju Takida. Och kanske Tallin? Hur det nu blir..

Shopping

Mamma och M for ju in till stan och när de ringde för att hitta något bra café så slängde jag mig i bilen och joinade dom. Det var mums, jag drack en islatte =)

Sen gick vi på rean på Gina Tricot, hittade 2 par shorts(jag kunde ha mindre storlek än jag trodde!!) och ett linne på rea. Sen gick jag på H&M och där hittade jag ett par skor, en tjocktröja(urmysig!!) samt en väska! Har letat väska länge, tror denna blir perfekt!

Så nu ska jag börja packa, sen ska jag se om jag får tag på Paps. Ska ta en dusch också och sen bär det väl iväg mot Husum.

Köpte kylbalsam måste smörja gör fortfarande jätteont att sitta ner!!

Gör fortfarande ont!

Det gör fortfarande ont! Ajaj. Som tur är så hade M kylbalsam med sig så jag fick låna lite igår för att kunna sova. Skönt!
Tänkte ta mig en liten tur in mot staden nu för att handla sånt jag också. Verkar ju vara bra att ha typ.
Men funderlerar om man ska duscha före eller efter. DILEMMA! haha. Men det är ju så varmt så man dör väl av svett när man är på stan så kanske lika bra att ta det efteråt!

Ska ringa Paps och höra om vi får äta middag där ikväll.

SEN FAR VI!!

En dag på stranden

Idag har vi legat på beachen på Nydala med A, efter ett tag kom även M&N och D. Mycket trevligt!
Solen strålade och vattnet var faktiskt lagomt varmt, man kunde bada hyffsat länge utan att frysa ihjäl.
Dock så har jag lyckats bränna mig, trots att jag smorde in mig flera gånger och använde spf 20. My ASS is in pain!!!! GAAH! Fy tusan vad det bränner och gör ont. Stackars mina skinkor!! :S Elsk har också lyckats bränna sig..

Nu är det ordnat med bilar till Norge resan iallafall, så nu får vi hoppas att allt går bra. Jag har bunkrat upp med mina mini babybell ostar som tilltugg under natten, och imorgon ska vi väl köpa med oss nått att dricka och nått åt Elsk att snacksa på också, vi orkade inte idag, hjärnorna fick typ kortslutning på Maxi för vi var så slut. Har köpt 2 böcker också så jag har nått att läsa. Blir nog kanoners!
Var in på systemet också och handlade lite vin, samt Mintu åt Elsk då, det skulle tydligen vara dyrt i Norge.

Har inte orkat packa något än, det är faktiskt ganska skönt att vara hemma och ligga på soffan, trötta. Men ska väl ta tag i det sen, hinner ju imorgon också för vi åker ju inte förrän på kvällen/natten.

Har ju ingen kamera eftersom den är utlånad till älskade lillebror, så vi får väl se om det blir några bilder med mobilen kanske. Lillebror var btw, påväg till Berlin sist jag fick rapport från mamma.

Ikväll ska mamma och M sova hos oss, så jag har bäddat i ordning åt dem. Nu har vi ju en gästsäng också, och en luftmadrass!! Bara soffan är inhandlad så finns det ju hela 4 sovplatser hos oss!! Det ni! Då är det bara att komma och hälsa på =)

Fixarkväll

Har haft liten "fixarkväll" ikväll tillsammans med mamma. Färgat ögonbrynen så de ska passa till mitt nyfärgade hår. Vad fräsch man känner sig! Kanske skulle ha tagit sig en dusch också.. men tror det får vänta tills imorrn, för annars lär jag frysa när jag åker till Elsk och hans vänner. De är nämligen på Ölhälla och grillar, jag hade först tänkt följa med men ville vara lite mer med mamsen så jag skjutsade bara dit grabbarna och lite ved samt öl för att återkomma när mamma gått och lagt sig. Imorrn blir det upp till Umeå, räkningar ska betalas (suck) och sen ska det packas lite inför Norge, samt ligga på beachen med A och D. Det senare bara om det blir fint väder men det verkar ju som att vi ska få det :D

Jag har ju..

..namnsdag idag, också!! :)
Och mamma med..

Samt Emily och Nikki

Så GRATTIS TILL OSS!!!

Snyft, min lilla bil

Ja, efter att ha tillbringat gårdagen hos R i verkstaden så var det bara att köra hem bilen, med beskedet att den inte går att fixa. Jag som ville så gärna.. och dessutom behöver en bil.
Jag hoppas att vi hinner lösa detta innan jobbet börjar, får då blir det jobbigt. Men det känns otroligt jobbigt att ha det hängandes över sig också. Man kommer ju liksom tänka på det hela semestern, hur ska jag ta mig till jobbet...
Skönt att Dusty är hos Pappa annars hade jag varit tvungen att komma på hur jag skulle ha tagit mig ut till honom också.. Det slipper jag ju tänka på iallafall..

Får se hur vi ska lösa detta..bilar finns det ju gott om som svärfar säger..
men för mig fanns det ju bara en bil..

Kämpa på lilla bil

Idag ska vi kämpa med min lilla bil. Hoppas innerligt att den tänker vara snäll och bara "swisch" så är allting bra! Elsk håller på att pumpa däcket nu, jag har tydligen smygpunka också. Blä! Att det alltid ska krångla med bilar, det är så tråkigt.
Hittade en bil för några dagar sen som jag jättegärna skulle vilja ha. Men det känns inte rätt, som alla har kämpat och jobbat med min bil nu, så skulle jag iallafall vilja ha den i ett år. Jag har ju bara haft den sen i maj!

Så nu bär det strax iväg upp till Umeå igen för att, som sagt, fixa bilen.. sen åker vi tillbaka till Husum, till mamma :) Längtar!

Sen får vi se vad/vars vi gör/är.

Tillbaka i civilisationen

eller vad man nu ska kalla det, är hemma hos Paps.
Zelda var iallafall glad att se oss, Vicky undrade nog mest vad fasiken vi tänkte göra?!

Har haft dåligt väder men mysigt ändå. Första dagen var det sol iallafall! Det var en mysig stuga och bastu, bara synd att det vart värdlens storm och man inte hade några regnkläder med sig!

Får se vad som händer resten av veckan. Ska försöka fixa min bil iallafall, och sen vill jag hälsa på mamma.
Är sugen på att hälsa på lite släkt och vänner under helgen men får väl se vad den bjuder på.. Inget klart ännu men det skulle vara väldigt roligt för sedan blir det ju Norge, kanske Sthlm(Tallin) och sen är typ semestern slut. Hoppas verkligen att det blir Tallin det skulle vara så himla kul, längesen vi träffade C också!

Dagen...

Har varit in till stan idag, lillebror skulle köpa en ryggsäck till tågluffningen, och hämta ut sitt pass!
Jag köpte hårfärg och nagellack.
Elsk hittade shorts och långkalsonger på rea. Haha, man ska passa på på rea.

Tittade på en soffa, vi är kära i den. Får se hur vi gör, jag vill titta lite i Umeå också, det känns som drygt att måsta ta hemkörning från Övik faktiskt. Men det var ändå ett rimligt pris på en sådan soffa och den känns klassisk och var jätteskön att sitta i.

Väntar nu på att klockan ska bli lite mer, eller rättare sagt jag kan nog alldeles strax fara faktiskt, ska hämta lillebror och svärfar, plus Elsk´s lillebror som har varit på Alice Cooper!

Kanske hinner måla naglarna innan? ;)

Ulvön

Idag har vi tillbringat dagen tillsammans med S&J på Ulvön. Det var mysigt! Men jag har skavsår! Aj aj!
Är så himla trött nu! Elsk ska åka och fiska med L, men jag orkar verkligen inte. Ska göra mig en fruktsallad och kanske ta en dusch och sen läsa lite. Hinner nog fiska under semestern har jag en känsla av!!

Nej, nu till fruktsalladen. =)

Förresten. Jag fick ett ryck...beställde de 3 gamla Star Wars filmerna på dvd, samt min älskade Zuper Zebran som försvunnit..hittade ett billigt ställe.. Får köpa de 3 nyaste senare!!


Nu är jag glad igen!

Nu är jag glad igen!
Har gått och varit lite nervös över lönen, eftersom jag inte visste om det blev rätt med semester och sådant, och sen ville jag ju se hur mycket övertiden gav också.
Jag är jätteglad, jag har betald semester och jag fick min största lön någonsin! Mäktigt!!
Nu behöver jag inte längre vara så nervös.

Kevlarsjäl

Sommartid
Jag är tystnaden och vinden
Mitt land är ditt land, allt är fritt
Sommartid
Jag är lyssnaren som, som tårar
mot din kind
Min dröm är din...

Så länge hjärtat mitt slår
så minns Jag dig när
Du stack ett hål i min Kevlarsjäl
Och så blev Du mitt sår
och Jag blöder ihjäl
Kom gör ett hål i min Kevlarsjäl

Sommartid
Var är hjärnan, här är våldet
Mitt land är mitt land bara mitt
Sommartid
I Socialstyrelsens folder
är allt svart & vitt
Din dröm är min...

Så länge hjärtat mitt slår
så minns Jag dig när
Du stack ett hål i min Kevlarsjäl
Och så blev Du mitt sår
och Jag blöder ihjäl
Kom gör ett hål i min Kevlarsjäl

Så länge hjärtat mitt slår
så minns Jag dig när
Du stack ett hål i min Kevlarsjäl
(Min dröm är din nu...)
Och så blev Du mitt sår
och Jag blöder ihjäl
Kom gör ett hål i min Kevlarsjäl

(Din dröm är min nu...)

Så länge hjärtat mitt slår
så minns Jag dig när
Du stack ett hål i min Kevlarsjäl
(Min dröm är din nu...)
Och så blev Du mitt sår
och Jag blöder ihjäl
Kom gör ett hål i min Kevlarsjäl


En låååång dag..

Idag har Dust blivit skodd, imorrn flyttar han hem till Paps för semester. Min söta underbara häst han är så snäll! Gick bara fin fint att sko honom i ligghallen! Fast flugorna irriterade honom var han snäll, det var några gånger bara som flugorna blev för jobbiga men han gör ju aldrig något för att vara dum! Min Pälskling!

Har besiktat bilen idag, nu blev den ju godkänd på de 2 punkter den var underkänd på innan, men underkänd på en ny punkt. Vet ej vad vi ska göra. Fick bara en vecka på mig nu. Hade jag vetat det hade jag väntat med att besikta, hade egentligen till den 30e på mig men har nu bara till den 21. Nått måste ju göras. Suck.

Ligger i soffan och är halvslö, vaknade ju 7 pga Elsk glömt stänga av väckarklockan. Sen hade vi en skrikande katt och dessutom en hund i sängen så det gick inte att sova.
Ska ha date med söta A och få klippa mig ikväll, så egentligen borde jag hoppa i duschen nu. Men det kändes bara SÅÅÅ jobbigt. Suck...

Måste gå ner i förrådet och leta reda på Dustys transport grejjor också. Grimma(om jag inte skickade hem den), paddar, och svansstrumpan. Han ska ju åka lite längre nu så då vill man vara ordentlig, sist åkte han ju i vanliga grimman och bara med lindade ben men då handlade det ju bara om ca en kvart!

Grattis till min söta vän S som fyller år idag, och till L som också fyller år idag! :)

Helgen

Igår for vi ner till Paps för att gå på Star Wars utställningen. Den var megahäftig! Jag skulle kunna se allt en gång till och en gång till helst!
Tyvärr så håller jag på att bli sjuk, så jag mådde inget vidare igår. Har kurerat mig med Kan Jang och Ipren så nu mår jag lite bättre.
Det blev fiske igår, och jag fick en regnbåge. Elsk fick I N G E N T I N G!! (detta måste påpekas ;) hihi)

Imorse byggde jag och paps Dusty´s hage, och jag har ringt Preem och bokat hästtransporten. Så på tisdag flyttar han hem igen. Blir härligt, han får också komma med på semestern. Vicky är hos pappa och har blivit utekatt, hon trivs som fisken i vattnet, eller, som katten i skogen, höhö.

Nu sitter vi hemma hos Elsk´s föräldrar och ska äta middag, sen ska vi åka upp till paps igen och hjälpa honom, och sen åker vi upp till Umeå. Imorgon ska Dust skos kl 9, jag hoppas på att få besikta min bil, och sen ska han som sagt flytta hit ner! =)

Det är härligt med semester, även om vädret inte visat sig från sin bästa sida, än så länge.

Sex and The City

Igår var jag och A och såg Sex and The City! Den var grymt bra! Man skrattade så tårarna rann o man grät när det var ledsamt å jaa, helt enkelt en underbar film!
Sen var älskling på Olearys så då for jag dit en sväng. Fick träffa C där och det var underbart kul!
Men sen blev mina linser cp så då for jag hem. Jättetrött!

Jag tror att jag håller på att bli sjuk. Vaknar med huvudvärk o "tjockt" i halsen.
Vi ska snart åka till Paps, vi ska på Star Wars idag =)

Nu är det verkligen nära

Om några timmar har vi SEMESTER! Och det ska bli så fantastiskt skönt! =)
Ska flexa lite nu på morgonen, men dum som jag var så glömde jag bort det igår, så jag klev upp i vanlig tid. Haha. Det är tydligen ingen idé att vara där direkt på morgonen för då kan vi inget göra tydligen. Blir intressant att se hur det ska gå till, jag som aldrig varit med.

Imorgon ska vi på Star Wars utställningen med Pappa och lillebror. Sen ska vi grilla och mysa, kanske fiska? På söndag ska vi sätta upp Dustys hage, också ville Paps ha hjälp med nån betongblandning. Åker sedan hem på kvällen för hovis kommer på måndag, sen åker vi + DUST =) ner på tisdag!

Ikväll kommer Mamma och L och hälsar på och kikar på lägenheten! Det blir kul det är så mycket som jag vill visa mamma nu hon har ju bara sett den när den var helt tom och de förra hyresgästerna höll på att städa ur sig!

Vi fick förresten tvättstugenyckeln igår så nu kan vi boka tvättid på vanligt sätt! :) Härligt! Såg att han dessutom hämtat kontrakten och lappen med de som är trasigt här så det kanske går lite fortare nu? Om vi har tur? Jag hoppas det, är lite jobbigt utan köksfläkt och balkongdörren sitter fast med ett spännband typ :P Ser lite ofint ut!!

Pappa, borrmaskinen fungerade utmärkt =) Men den klarar nog inte megastenhårda väggar, men betongen vid fönstret gick bara fint! :)

Ha en underbar dag!!!

Dusty´s sår







Såhär såg alltså Dusty´s ben ut i måndags.

Ridsugen

Jag är så ridsugen. Grymt alltså. Fick Hööks-katalogen idag, blev ännu mer ridsugen. Det är ju nu den bästa tiden att rida är! Det är ju nu man orkar vara uppe till 24 och kliva upp 05.20 för att rida hästen seeent på kvällen. Det är ju nu man kan hitta på busiga saker... Ååååh! Det är ju nu Dust ska flytta hem till far på semester, och vi skulle klättra flinkbacken och galoppera Skanska och mys-skritta ödetorpet..

Det är ju nu han ska vara hel!
Jag VILL rida.

Ge mig en frisk häst tack!

Otroligt tungt idag

Det känns så otroligt tungt idag, jag är så otroligt trött och vill helst joina Elsk i sängen. Har ingen vidare lust till att jobba och ingen arbetsmoral heller. Tur att semestern är NÄRA!
Sitter o dricker den andra koppen kaffe, är så otroligt trött så det kändes som att jag behöver det. Men måste strax gå och borsta tänderna och sedan bege mig mot jobbet. GAAAH! Vill INTE!

Fixade med gardinerna igår, Hemtex har ju rea så köpte ett par till data-rummet och tog sedan de helsvarta som var där till vardagsrummet och hängde de bakom de ljusa. Tycker det blev jättefint.
Kissarna tyckte det var jätteroligt att ligga bakom gardinerna. Och fulla med hår blev dom också på en gång (gardinerna alltså).

I helgen ska vi fara på Star Wars utställningen med Paps och lillebror. Tror det blir skithäftigt. Sen ska vi nog grilla och mysa hos paps. På söndag är det bygga Dustens hage som gäller.

Idag ska jag hinna kolla upp vad det kostar att hyra transport på Statoil resp. Preem, ha tvättid 17-22 och dessutom träna, troligast 17.30-18.30 men om det blir för stressigt så far jag 18.30 istället. Är ju dock skönt att få göra bort det tidigt!

Nej, nu måste jag verkligen fara. Ha en bra dag!!

Ursch

Vilket urtråkigt väder alltså!! Nog för att man säger "det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder". Men jag tycker inte riktigt att spöregn är nått annat än dåligt väder.

Nu har radio&tvtjänst börjat ringa också. Ringde mig igår kväll, typ vid halv 9-9. Bläk!!


Dust ben var mindre svullet, så det går åt rätt håll iaf. Men han är fortfarande mkt svullen. Tvättade och sprayade på sårspray igen iaf. Åker ut ikväll med, efter träning.

Hade inte tvättstuga igår, det är imorrn. Pinsamt! Jag som hade gjort i ordning allt och gått dit, haha. Fick erbjudande om att tvätta när hon var klar som hade igår men det blev aldrig av att jag orkade gå ner.. det är drygt att tvätta!!

Kisse sitter i fönstret och spanar ut. Hon är så söt! Snart flyttar dom till Paps på semester! Längtar!!


Ingen träning igår

Känns tråkigt att det inte blev någon träning igår, jag hade sett fram emot det, men jag vet bättre än att fara ut och springa en halvtimme efter att jag ätit middag.
Elsk fick åka och klippa sig iallafall och jag for till Dust.
Dust har lyckats göra illa sig, hans andra bakben såg ut som en ballong med ett äckligt sår på. Men han hade ingen feber och verkade inte heller ha speciellt ont när jag tvättade och grejjade. Så jag ska åka ut idag också och tvätta o se hur det ser ut.
Ikväll blir det nog bodypump, samt att jag tror att vi har tvättstuga. Det känns ju som en bra sak såhär innför semestern.

Kissarna är alldeles tokiga. Skulle tro att det är för att vi stängde ut dom från datarummet. Zelda satt och åt på kartongen till Elsk´s datastol och det kändes ju lite onödigt.

Nej, borsta tänderna och fara på jobbet låter som en bra idé. Eller det är en dålig idé för jag vill ha semester nu, men det är ju bara 3 dagar kvar att kliva upp nu, nu har man gjort bort 2.

Stackars Elsk är sjuk men han måste åka på jobbet idag för han är den enda som är där så han kan inte sjukanmäla sig. Hoppas han är bättre ikväll annars måste han faktiskt vara hemma tycker jag. Vill inte ha en sjuk sambo på semestern, det låter verkligen inte skoj.

Blir btw ingen stuga :( Mormor och morfar skulle lägga golv och sedan ha semester där exakt den tid vi ville/kunde vara där. Så det känns jättetråkigt, nu måste hela semestern planeras om. :( Menmen, det finns säkert massor att göra ändå.

5 arbetsdagar kvar

Nu har den officiella nedräkningen officiellt startat!! :p
Ska bli så otroligt skönt med semester, det känns inte ens roligt att jobba just nu när man vet om så många som är lediga!
Tycker dock att det är väldigt tråkigt att Paps semester tar slut när vår börjar, det känns inge roligt. Visserligen hinner vi ju träffas ändå men det blir ju inte på samma sätt direkt!

Trött som tusan idag, gick ju naturligtvis inte att somna inatt. Fick helt plötsligt för mig att jag glömt att betala stallhyran och då var jag tvungen att gå upp och kika men det hade jag naturligtvis betalt så jag vet inte vad jag fick det ifrån..

Idag ska nog jag och Elsk åka och kolla på en datastol till honom, den gamla är väldigt pajj efter inflyttningsfesten i helgen. Även soffan mår dåligt, det är lite tråkigt för även om vi planerar en ny soffa så planerade vi ju att ha kvar dessa också. Men visst, de fungerar och man kan ligga i soffan, så det kanske går att laga!

Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe innan det blir kallt!

Utmanad

Jag blev utmanad av Emily.

Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?
1. Sova (klockan är ju mycket)
2. Diska
3. Leta efter mitt stämpelkort till jobbet
4. Städa lite
5. Se film med Elsk

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Jag var 11 år, gick i skolan (hade sommarlov) och gjorde väl inte sy mycket. Red. Vi hade ganska nyligt köpt Dusty, renoverade stallet och jag hade Saga hos grannarna.


Vilka platser har du bott på?
Dombäck, Eldsmark, Renmarkstorget och Teg

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
1. Skänka pengar till olika organisatiner, t.ex Svenska Hästars Värn, Rädda Barnen mf.
2. Göra min familj, släkt och vänner skuldfria och ge dom en stor summa pengar.
3. Köpa en stor gård med ett lika stort stall, och ett stort garage till elsk med en massa lyxvbilar.
4. Köpa en till häst, eller kanske 2, så Dusty har kompisar och jag något att träna och tävla på.
5. Förmodligen slösa bort en massa på lyxprylar.

Jag utmanar:
Curant
Sofie

Tomt

Nu har lillebror och S åkt. Snyft. Det blir så tomt ju! Efter en hel lååång helg (sen i torsdags) med sällskap så blir det väldigt väldigt tomt när det bara är jag och Elsk kvar. Det tycker jag är tråkigt. Men vi har ju bara 5 kämpiga långa, dryga, jobbiga dagar kvar på våra jobb, sen är det semester. Och som vi längtar. Då får vi åka hem och umgås med våra nära och kära samt hitta på roliga saker tillsammans. Det längtar jag efter nu!

Ska försöka ordna så jag kan ta med mig min kära häst också. Det vore så himla praktiskt.

Nu ska jag slappa lite och sen ska jag och Elsk se en film. Vi hyrde 2 igår men orkade bara se 1 innan vi var så trötta.

En vecka kvar

Bara en vecka kvar till semestern! Det känns riktigt skönt!! Längtar som tusan och är så avundsjuk på L och P som redan har semester!

Shoppade träningsskor och träningsbyxor på rea i fredags :) Provade byxorna nu, de satt bra men de var mycket längre på mig än vad de var på A. Får se om jag ger mig på att sy upp dem lite kanske.. Skorna blev super, nu har jag ett par jag kan ha inne och ett par att ha ute! :)

S och lillebror är kvar fortfarande :) Trevligt med sällskap!

Måste få timern till akvariumet att fungera, nu har jag glömt att släcka lamporna igen!!

Nu är begravningen bortgjord

Så var begravningen bortgjord. Den blev jobbigare än jag trodde faktiskt.
Men nu är det ju bortgjort iallafall.
De andra gick till farmor och farfars grav. Jag har inte ens varit dit än. Men ibland känns det som att jag inte riktigt vill faktiskt..

Min bil har blivit knäpp det går inte att vrida om nyckeln när man ska starta den så pappa fick hjälpa mig vid kyrkan och nu får Elsk ta sig en titt på den sen för tänk om det blir så när jag ska till jobbet!

Nu ska vi snart starta grillen, vi hade glömt att köpa tändvätska så vi väntar på Elsk som kommer med det + en vinöppnare för det hade vi inte heller. Sen lär det väl börja dyka upp folk snart, inflyttningsfest ju! =) Också ska vi + S och lillebror grilla kyckling, blir mumma :)

Ha en trevlig helg!

Vad gör det om hundra år?

Har varit ute och gått/sprungit med A och H idag. Orkade faktiskt springa mycket mer än jag trodde, men det märks ju att man inte sprungit på 100 år typ. Också var det så fruktansvärt varmt. Men jag överlevde, och nu känner man sig ju duktig såhär efteråt. Har precis kommit ur duschen och kokat ägg, ska käka lite lunch.
Tänkte plocka lite här hemma sen, S kommer ju ikväll och imorgon är det ju inflyttningsfest. Måste kanske sätta upp en lapp till grannarna också, så de inte tycker att vi stör för mycket.
Kisse har just upptäckt att det är fiskar i akvariumet. Hon ser ganska rolig ut :P haha. Försöker äta upp dom genom glaset. :)
Hämtade min cykel hos A också, jävlar vad jag fick pumpa. Men nu går den att cykla på och det går mycket snabbare att cykla till henne än att köra bil!

Kommer nog vara väldigt trött ikväll för jag var nog vaken till halv 2 inatt och sen klev jag ju upp halv 8. Men vad gör det om hundra år?! :D

1 vecka till semester!!! 6 arbetsdagar!!! WIE!!

Spinning 40

Har iallafall varit och tränat idag, spinning 40 med A. Det var riktigt härligt. Känns bra att ha fått nått gjort iaf.
Elsk ska tanka min bil idag och byta olja. Han lovade även att kolla till Dusty så jag behövde inte åka ut till honom.
Imorgon ska vi ut och springa för det fanns inga pass på Iksu. Blir säkert bra det, fast jag med min dåliga kondis lär väl få promenera snabbt istället..
Fick nya Ellos idag. Man får ett påslakanset gratis. Naturligtvis måste jag och Elsk beställa då, som alltid. Men det blir bra, man får 30% på valfri vara och jag behöver ett par träningsbyxor så jag ska beställa ett par såna.
Nu ska jag se om jag hinner fixa lite med växterna i akvariumet, har ju inte gjort det än. Och sen ska jag duscha och åka på jobbet.

Ha en bra dag! (nu regnar det. suck)

Begravning, igen

Begravning, igen. På fredag. Jag vill inte gå på några fler begravningar. Jag som inte hade varit på nån (okej, 2 tror jag men jag minns dom knappt) Ska nu gå på den 3dje innom loppet av 1½ år. Och det värsta är ju att det bara har varit folk som stått en nära, som man känner väl. Så man måste verkligen gå också...

Så länge vi minns, lever du... får flashbacks till farmors begravning, vill inte alls sitta i den där kyrkan igen...

Tvättstuga

Har tvättstuga idag, så jag har varit vaken sen före 7. Är väldigt trött, men la mig o sov mellan maskinerna, dock är det ju typ bara 1 timme. Så fick ju sova 2 korta timmar extra iaf. Har tvättat allt nu, det hänger i torkskåpet, tänker ta ut det innan jag far och tränar.
Ska åka och träna Bodypump med A 11.15. De hade satt in extrapass, så det finns ett spinningpass imorrn också. Tror det blir kanon!

Elsk hade städat igår, så det var jättehärligt att få komma hem. Men imorse hade katterna öppnat skåpet där sophinken står och vält ut den och Elsk hade ju tömt dammsugaren i den så allt låg på mattan. Men jag hann dammsuga upp det innan dom hann sprida ut det allt för mycket. Har satt dit ett gummiband nu, i värsta fall får vi väl köpa såna där barnsäkra spärrar. Jädra kissar! Att dom ska vara så nyfikna, de hade ju mat och vatten så det var ju inte därför.. Knas!

Såg att idag skulle busschaufförerna i Stockholm börja strejka. Vilken tur att mamma och jag åkt hem då! För vi åkte faktiskt en del buss också, inte bara tunnelbana.

Nej, man kanske skulle ta och "plantera" växterna i akvariumet.

Liten sammanfattning av vår helg

Det hela började ju med att vi fick sitta i trafikköer eftersom det var vägarbeten med vakt. Så där tappade vi väl typ 1 timme eller nått. Men sen flöt allt på bra, tills vi var strax utanför Gävle.
Då kom mamma på att vi hade GLÖMT BILJETTERNA till konserten!! Jag trodde henne inte ens först när hon sa det, men förstod ju att det var sant när jag såg hur upprörd hon blev..men det löste sig, lillebror bokade nya åt oss som vi kunde hämta ut dagen efter.
Så hade vi lite trubbel med att hitta campingen, men mamma frågade en man med en hund, och sen hittade vi på en gång, så det tog inte så lång tid. Stugan var pytteliten men ändå mysig på nått sätt, det luktade inte "sunkigt". Jag la beslag på överslafen också packade vi in våra grejor.
På fredag var man lite seg på morgonen men vi kom ju ändå iväg i helt okej tid. Tog oss till fjärilsmuseumet på Haga, och det var läckert. Vad vackra fjärilar det finns! Men jag tyckte det var lite äckligt när det var lite kryp, "bugs", där.. =/
Sen for vi till Gamla stan och vandrade på i affärerna. Vi var även en sväng till Drottninggatan(om den nu hette så). På kvällen åkte vi en guidad tur med båt runt Djurgården. Det var mysigt.
Sen åkte vi ut och upp i Kaknästornet, vilken mäktig utsikt!! Där tog vi oss en latte och bara njöt. Sen åkte vi hem till stugan och var väl där ganska sent, typ halv 12 eller nått sånt.

Lördagen började med urstädning av stugan, packa in allt i bilen och checka ut. Sen åkte vi tunnelbana in till stan och därefter båt till Junibacken. Där var det megakö, men det gick ändå ganska snabbt att komma in. Det var roligt att gå och se alla miljöer dom hade byggt upp, men vi/jag missade Villa Villerkulla!! Det var precis en föreställning där då så jag gick därifrån och sen gick jag aldrig dit igen!
Sen promenerade vi till Vasamuseumet. Det var mäktigt. Gud så stor båten var, och vad vacker den varit. Det var väldigt intressant.
Vi åt lunch och gick sedan på Aquarium. Det var mindre än jag trodde, men väldigt skoj. Vi fick se hajmatning. :) Det var häftigt.
Sen hann vi springa på stan ett tag innan det var dags att bege sig mot Zinkendamms IP och konserten med Kent och Thåström.

Konserten var helt fantastiskt bra och absolut värd det dubbla priset som det blev. Direkt efter konserten tog vi oss till bilen och sen åkte vi hem.

Det var en underbar helg! Tack mamma!

RSS 2.0