Ulay

Ullebullen har en alldeles egen blogg här:  http://leiionspitzunforgettableulay.wordpress.com
Update: Nu ska länken fungera!!
 

Här vare dött..

Jovars, vet inte riktigt vad jag ska skriva om nuförtiden. Har som tappat lusten...
Det är liksom bara skola, lägenhet, sova som gäller just nu. Rätt tråkigt. Fast just nu så väntar vi på Ikea, så nu händer det nog inte så mycket i lägenheten på ett tag.
Kan inte bestämma oss vars akvariet ska stå. Har typ flyttat runt det i halva lägenheten ikväll. Slutar med att det står på samma plats som tidigare. Får kanske bli där då. Går väl å flytta på om vi ångrar oss.
Gillar vårt krypin men det är lite litet ändå. Hade gärna haft större..fast nu är det som det är. Man får göra det bästa av situationen helt enkelt.
 
Vovve och jag hittade en ny skogsstig idag. Än har vi mycket att utforska innan vi hittar "våra" rundor..
Imorrn ska vi åka till Stöcke och hälsa på bästaste Kicki!! Längtar...
 
Idag har vi räknat matte, ja eller inte vovve förstås. Och skrivit och grejjat med en powerpoint presentation vi ska ha på onsdag. Tråkigt. Inte alls kul. Nervös. GAH!
 
Och tenta nästa vecka..hemskt. Lär ju aldrig klara den..matte är hemskt!! Suck.
 
Jaja, nu ska jag se om jag kan knåpa ihop några ord till på min presentation. Eller ja själva PPn får vara klar men jag kanske måste säga något mer iallafall. Annars får jag väl nå dumma frågor jag inte kan svara på.
 
Jaja. Tjohej.

Inflyttningspizza

Ja idag var vi på "inflyttningspizza" för att typ träffa de nya grannarna och typ representatner från den styrelse som är nu.
Vovve fick vara hemma själv under tiden, vi tänkte att vi kunde knalla hem fort om tiden rann iväg. Det tog bara ca 40 min så det gick fint han var jätteduktig, har inte förstört något och kissade inte ens när vi kom hem?! Haha. Sötkorv.
Men iaf så hann vi bli redigt irriterade över en granne som typ kändes otroligt..blond?! Och typ..bortskämd? Nja jag vet inte men människan kan inte vara från Umeå iaf, inte med den dialekten och jag störde mig så mycket att jag ville slå något hårt i huvudet...
Bla. Ja men jag har ju halva lägenhetens värde i tvättstugan?! Say what? Antingen har man jävligt dyra kläder då, eller jävligt billiga möbler...suck. Trodde visst att nån av grannarna skulle sno hennes kläder...inte vill jag ha dom inte.
 
Vi har också haft besök av Daniel, Sara&Calle idag :) Mys. Det var himla trevligt, vi fick en fin blomma också :D
Men nu ska vi ta och fara till Johan, han skulle visst ha bakat äppelpaj...yummie!

Trött

Idag blev det en tidig morgon. Skall på studiebesök både på Domsjö-fabriken och Akzo..blir säkert bra när man piggnat till, just nu känner jag mig helt död. Sov på tåget och vaknade i Övik. Skönt dock..
Gillar inte att åka det här tidiga tåget för alla platser "åt rätt håll" är alltid tagna då. Jag kan inte åka åt fel håll, då kräks jag. Blir så sjukt åksjuk då.. =/
Jaja, nu ska jag vänta här tills det är dax att kliva på bussen som ska skjutsa oss..
Imorrn får jag sova en timme längre iallafall. Och imorrn kommer Ullebull hem, saknar honom. <3 Mattes älskling!

Snabbt inlägg..

Här händer inte mycket, har inte så mycket att blogga om, eller jo det har jag ju men jag hittar inte riktigt tiden till det.
I helgen står städning av lägenheten i Holmsund på agendan och utställning med Ulay. Finaste bullen!!! :)
Hoppas också att vi snart kommit såpass i ordning att vi blir av med kartongerna och allt crap som är everywhere liksom. Har väl 3 kartonger kvar i sovrummet nu också har ju Stefan några lådor med kabel!
Nej nu sitter jag och väntar på tåget hem.

Livstecken

Igår fick vi internet i lägenheten!! Tjohoo!
Upptäckte precis att det går så sjukt mycket snabbare på blogg.se också nu. Det gick sååå segt förut.
Men jag skulle bara skriva några rader eftersom jag inte kluddat ner något här på ett tag.
Igår och i förrigår var mamsen här och hjälpte oss supermycket med lgh. Så snällt! Idag har Stefans kompis J varit här och hjälpt oss upp med garderoben :) Alltså det går så mycket framåt nu :) Snart ska vi hämta tv-bänken från mamma. Det lär ta ett litet tag innan den blir färdig för Stefan måste modifiera den lite men det kommer bli kung.
Sen är det bara småpyssel kvar! Väntar på en byrå också som var trasig när vi öppnade den men mamma har fixat så att Ikea skall skicka nya delar.
Nä nu ska jag ta å göra något annat :D

RSS 2.0