Adventsmys

Adventsmys

visst blev det mysigt?

ska bara hitta adventsstjärnan nu, har antagligen "gömt" den för att pojken inte ska tappa bort den eller sätta upp den när inte jag ville det, haha. och nu hittar jag den inte själv!! =/

trött kisse

trött kisse

såå trött, men såå söt. visst har hon fin sovställning? nyss låg hon på rygg med framtassarna böjda uppåt, som ett L åt fel håll alltså. tihi, hon är mysig våran lilla sötbebiskatt! :)

Pop-ups

så less på alla jämarns pop-ups som tittar upp precis hela tiden, bläää.

jag sålde ganska bra idag, fick ihop 315 kr iaf :) och förra gången 244 så det blir ju lite över 500 iaf :) ganska så nice.

är trött nu, och hungrig. vill ha nått gott att äta, men det finns inget för vi har inte handlat. suck. skulle göra det igår men älskling var tvungen att skruva och idag så jobbade ju jag. men kanske imorrn eller på lördag blir det nog storhandling faktiskt så vi får lite köttfärs å grejjor i frysen igen, den gapar tomt nu :(

..nej, kanske ska gå och göra mig en varm och god kopp the nu. och sen mysa lite med älsklingen o sen sova. det låter bra! <3

tomtegubbe, adventsljusstakar och ny tvättmaskin :)

Det där mötet gav ju inget alls, så jag förstår verkligen inte varför jag skulle dit. men men, just nu är jag jättetrött men jag måste försöka få lite energi för jag ska strax springa iväg på jobbet.

..har röjt lite i lägenheten för imorrn kommer min söta vän S och kanske, kanske att  morbror tittar förbi en sväng. ska bli trevligt!

Ååh, nu har vi adventsstakar i fönstrena. Vilken överraskning jag fick när jag kom hem och såg att pojkvännens bror köpt det :) och en liten tomte till vardagsrumsbordet med! tihi.

..btw, vi har en sprillans ny tvättmaskin nu. jag ska bara komma på hur den fungerar..hmm. men jag bad gubbarna att de skulle lämna instruktionsboken för det gjorde de inte med torktumlaren. då sa de att de tyckte att den var så lätt att jag borde förstå, men hallå, jag vill väl inte förstöra mina fina tröjor genom att köra dem för varmt heller?!

Kort dag

Jag har en kort dag idag, som egentligen är jättelång. 9.30-13.15 ca HM. 13.30-15.00 Praktikmöte, AMA. 17.00-21.00 Jobb, online. DRYGT!

Idag är det klubbdag, 10% rabatt och en massa erbjudanden. Så jag måste ha min röda "Lets go clubbing" tröja. Tror jag ska ta å leta reda på den nu, börjar ju snart..




Puss på dig min älskligaste, älskliga, älskling!! <3

Yippie!!

Yes, nu har jag fått tag på både dödskalleskjortan och dödskallekjolen..bara en skjorta kvar nu, får se om jag får tag på den i min storlek tillslut.. bara äääälskar dom!!!

wohoo!

är trött nu, ska nog lägga mig o läsa en bok eller nått..

..ont i ryggen har jag med.. :(

spel

Har nån lite och göra kan ni ju alltid testa den här sidan, riktigt festligt spel på nått sätt, haha. fast lite äckligt också tycker jag... http://www.2flashgames.com/f/f-803.htm

oops!

oops, jag råkade somna i soffan. hade ställt telefonen på väckning kl 16 så jag skulle hinna laga middag, kl 17.03 blev jag väckt av pojkvännens storebror. shiiit! det var bara att rusa till jobbet utan middag. och här sitter jag nu, fortfarande utan att ha ätit middag. ska vänta på min söta pojkvän för han har inte heller ätit..

hoppas ni har haft en bra dag iaf!

har haft grymt ont i knät idag, har fått ta smärtstillande och det var förmodligen dom som gjorde att jag somnade så djupt. men knät värker fortfarande så jag hoppas det är bättre tills imorrn för annars lär jag inte kunna jobba en hel dag på betonggolv direkt...suck!

lite julklappar

köpt lite julklappar idag, inte så många kvar nu och det känns skönt..

fick tillslut på min kjol som jag så lääänge längtat efter, jag bara ääälskar den. MIN kjol med fina dödskallar på! :) yes! nu är det bara skjortorna som saknas. vill både ha vit-svart och svart-rosa..men de lär väl aldrig komma in i min storlek igen, o gör dom det så hinner jag säkert inte roffa åt mig dom då..suck!

ska snart se OC med min kära älskling, ska bara ta en dusch först så jag slipper det imorgon..

saknar min familj där hemma..känns konstigt att inte ha dem runt sig varje dag..

Snygging

Snygging

fina söta underbara curre! :) var bara tvungen att lägga upp en bild på honom..det här var nog bästa sommaren ever! saknar dig!

shopping

det blev lite shopping idag ja. svider lite i plånboken kan jag säga! haha, men det var lite julklappar o saker som jag behövde så sånt måste man ju köpa.
ska nog ta å slå in julklapparna nu kanske..så ingen nyfiken råkar se dom! ;)

har iaf haft en mysig lördag&söndag i mammas sällskap :)


längtar hem..

lite piggare

lite piggare idag än vad jag var igår iaf, det är ju skönt. har iofs sovit lite längre idag också.. men känner sig ändå rätt seg. blev bra dricks igår, kul!

ska gå på stan med min söta mamma nu.

Jobb

har nyss kommit hem från jobbet, ska alldeles strax gå och sova. ska jobba imorrn med, och eventuellt på söndag också.

lite roligt att roger pontare, nordman, dileva mfl. var där.. :)

..träffade mina chefer från de andra jobbet också, haha, de var glada i hatten.. :P

nej, nu ska jag sova och hoppas att det inte är en swimmingpool i badrummet imorrn, för då  är tvättmaskinen verkligen sönder..

Godnatt!

Klösträd

Nu har lilla kissemissen fått sig ett klösträd, och jag har nästan lyckas skruva ihop allt själv. e en grej jag inte riktigt fattar hur man ska göra med bara. sen tycker jag att det såg lite vingligt ut också, men älskling får ta å fixa de! hoppas att kissen kommer att tycka om det nu då. hon var mer intresserad av all plast än så länge, men nu går hon faktiskt nyfket fram o kikar på trädet iaf..  :)

snäll faster!

Idag när jag kom hem på lunch möttes jag av ett paket från min faster! Hon är så himla söt och hade skickat med lite adventspynt och det behövs ju verkligen! :) Dessutom fick jag ett kort på mig från studenten också, oooh jag blev så glad! hon är så himla söt och snäll!


Detta gjorde min dag! :)

When troubles..

"When troubles bring you down
and you don’t know what to do,
just look inside your heart
and you’ll know that I love you.

Every one has a destiny to find,
looking in your eyes I have found mine.
You’re all I ever wanted,
you’re all I’ll ever need.

I will be yours always,
you will have my love for eternity.”

Nytt rekord!

Idag slog jag nytt rekord, trots att datorerna kraschade vid två tillfällen! Jag slog ju nytt rekord sist jag jobbade, på 27 ordrar, men i dag fick jag alltså iväg 30 trots att vi inte ens kunde sälja hela passet. How wunderful känns inte det? Give me my money!!! :)

trött o less

ska snart iväg och jobba..rättare sagt om 1 timme och 50 minuter. är så trött funderar på att lägga mig o vila en liten stund innan jag måste laga mat..

vaknade kl 05 inatt av att jag lyckas slita piercingen ur näsan, sen var det så kokhett i rummet att jag knappt kunde somna om. känner mig DÖD!

ska ju upp tidigt imorrn för vi har brandövning kl 8. sen jobbar jag natt på det dessutom..behöver nog lite sömn nu ja...

Behöver...

Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket..

Du är det underbaraste som finns! <3

Dödskalle

Nu har jag en dödskalle i min näsa! :) Och Playboykaniner i mina öron! :) hihi...


"Jag mötte Lassie.."

Ja, det kan man verkligen säga. Idag på jobbet så fick jag en kund att sälja till som bodde på Skebokvarnsvägen, snabbtänkt som jag är så utbrast jag ju "Men så heter ju Thåströms album!!" varvid kunden svarade:  "Ja, jag vet. Han har bott 200 meter härifrån"..

Världen är bra liten ibland..
Lyckades även ringa en kund i min hem-ort, dock ingen som jag kände som tur var...

Snabbmat

..kan man lugnt säga. På typ 10 minuter har jag hunnit laga mat (omelett) äta mat, hängt tvätt, byta om..jaa, jag känner mig lite stressad. och detta pga att jag glömde av tiden när jag stod i kassan så jag blev kvar lite längre, haha.


..ska vara på jobbet om en kvart typ. och det regnar! =/

sitter här..igen..

så sitter man då här igen...svintrött!! blev inte en så tidig kväll som jag tänkt mig igår, glömde först bort vad klockan var och sen kunde jag absolut inte sova. såå drygt. är alltså megatrött idag, ögonen svider. Skönt att sluta tidigt, 16:00, men sen börjar jag ju 17:00-21:00 så man hinner ju bara ära knappast vila nått emellan. Typiskt! Jaja, jag piggar nog på mig!

Nu ska jag dricka the och äta frukost! :)


Have a nice day! :D

Lite bilder

Här kommer lite bilder från lägenheten vi bodde i, i stockholm..

 sovrummet vårt, dock obäddat :P

 vardagsrummet, där lillebror och hans kompis fick sova. eller sova, jag tror de spelade ganska mycket ;)

 Köket - matbordet

också köket-sthlm

Också köket.. Det var väldigt fint i hela lägenheten, kändes lyxigt!!

Godmorgon!!

Sitter här med en kopp kaffe och ska göra mig i ordning för att gå ner på "jobbet". Trött idag, känns knepigt att vara tillbaka i den "grå" vardagen igen, nu har man ju varit ledig några dagar!
Har en alldeles knäpp katt, som man snubblar över HELA tiden för hon är så gosig på morgonen att hon måste springa precis framför fötterna på en! Irriterande...

Ha en bra dag alla!


Mamma och Pappa, Jag älskar er!

Konstigt

Det känns som att klockan borde vara mycket mer än den egentligen är..jättekonstigt! Fast det är säkert för att vi brukar alltid komma hem så sent när vi varit hemma, men nu for vi ju ganska tidigt..

Pojkarna är tråkiga och sitter o spelar CS. blää, jag har inget att göra..funderar på att göra en kopp the och se lite OC kanske...lilla kisse vill kanske vara lite mysig?! :)

Mysigt!

Har nyss varit ute på en alldeles underbar ridtur på min vackra prins i det strålande vädret. Det var sååå mysigt.

Nu sitter jag o väntar på att pojken ska komma hit, för vi ska dra oss norrut igen. Lite tidigare den här gången än annars tänkte vi, så att vi hinner handla lite inför kommande vecka.


Har endast 3 veckor kvar på praktiken..snyft!

strålande sol

Idag strålar solen. Ska bara äta frukost så jag jag ta en tur på min älskade vita springare! <3
Sen bär det iväg norrut igen. Vill inte..just nu vill jag bara njuta av att vara ledig, bägge 2 samtidigt. Vill inte tillbaka till den grå vardagen. Dessutom har jag bara 3 veckor kvar på min praktik :( bläää, jag vill inte!
Aja, bäst att jag går o käkar frukost nu...

Hemma

Har nyss kommit hem till mor & far. stockholm var underbart!

Ska äta munkar o dricka kaffe med min kära familj nu. <3

tröttast

såå trött..kan knappt hålla ögonen öppna..önskar att jag fick sova ut...lääänge! men imorrn så kanske...hoppas att jag slipper köra bil hem ikväll..som det känns nu kommer jag aldrig att palla det...skulle vilja ligga i min säng och sova nu..men det är alldeles för kul på "jobbet" för det...

Kassa-kurs

Man kanske ska gå och sova snart..imorrn bär det iväg hemmåt och på onsdag bär det iväg ner mot Stockholm!! Längtar som en galning..

Har fått stå i kassan idag, hur kul som helst..men man blev trött i huvudet faktiskt..häftigt att det var så kul! Och jag hann med att få testa på många grejor också, än fast det var min första gång! :)

Sov gott!

Trött idag med.

är så trött idag igen..men man får hålla ut, det är ju kort vecka den här gången imorrn åker vi hemåt och på onsdag drar vi till stockholm!! längtar..

tack för igår älskling, du är världens mysigaste pojkvän!! you´re all i ever dreamed about...

Trött

så trött idag, men det blev en jäkla rolig fest igår iallafall. Kul att de var så mycket folk också, hade lillebror med alla hans kompisar här också, så vi var väl i kring 20 pers i lägenheten. Skoj! Sen blev det O´learys på kvällen, det var mycket folk, riktigt roligt! :)

Har sovit så mycket idag, så nu börjar jag bli lite piggare. Tror dock att jag har druckit typ 2 liter ramlösa vid det här laget..Men det behövs kan jag lova!

Grattis på Farsdag pappa, och grattis Morfar på födelsedagen!

Sov gott!

Trött!!

Något trött idag eller..somnade efter halv 6, var väl kvar på jobbet till 4 eller nått sånt. Men det gick jättebra iaf.

Ikväll blir det mkt folk här! :) ska bli skoj! ska umgås med lillebror nu!

Jobba

Ska iväg och jobba nu...är dock jättetrött för jag började så tidigt imorse så det känns ju inte sådär superskoj idag. Men det är ju alltid bra med pengar så..känns väl bättre när man kommit igång.. Hoppas att det går fort bara, så man slipper vara där så länge..vill bara sova nu känns det som..blivit många sena kvällar den här veckan så det är ju inte så konstigt att jag är trött iofs. Men får väl försöka sova ut lite imorrn iaf :D


God natt på er!

Nothing is what it seems

Sometimes you wonder if this fight is worthwhile
The precious moments are all lost in the tide, yeah
They're swept away and nothing is what it seems
The feeling of belonging to your dreams

Januari-semester

Ja idag fick jag veta något skoj av grabbarna. I januari åker vi till Vemdalen på semester, och blir bjudna på allt utom drycken man vill köpa i baren. Hur nice är inte det då? Visst, jag åker inte skidor eller snowboard, men man kan nog ha kul ändå! Hur glad är inte jag att jag får extrajobba nu så jag får följa med?! :D

Viktor & Rolf..igen!

Fort gick det verkligen. Några minuter över 10, sen var allt slut! Och så mycket folk sen! Alla var som galna! Tv4 var där och filmade också.
Synd att man inte hann få åt sig nått plagg, men en tröja, en parfym och en påse ;) har jag ju iaf :) hihi.

Kanske ska kolla om man kan få åt sig nått på internetförsäljningen! :)

Victor & Rolf

Idag släpps Viktor & Rolf. Ska bli riktigt kul att se hur mycket folk det blir. Ska ju självklart bli intressant att se hur fort kläderna går åt också. Jaja, det här blir nog en kul dag! <3

Godmorgon

Godmorgon alla glada, här skiner faktiskt solen idag! :) Det är ju alltid positivt.
Nu ska jag bege mig ner på "jobbet".


Ha en bra dag min älskade familj och vänner!

Mysig kväll

Har haft en mysig kväll med pojkvän och även hans bror. Först åt vi middag på Invito, där jag aldrig varit. Det var jättegott, åt oxfilé :)
Sen blev vi ensamma och då gick vi på bio, vi såg The Guardian, och den var jättebra!

Tack för en mysig kväll älskling, hoppas du uppskattade din födelsedag. <3

Vad vore jag?

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag
Vad vore jag, utan dina andetag?


Kent - Utan dina andetag

Dom här raderna beskriver verkligen hur jag känner för dig..du är bäst! <3

GRATTIS

Grattis på födelsedagen! Hoppas att du får en underbar dag med mycket mys tillsammans med mig ;) hihi. Älskar dig gubben! Puss!

Trött

jättetrött!! önskar att jag fick ligga kvar i sängen och sova nu..hade precis somnat inatt då pojkvännens storebror ropade på oss, då hade katten spytt 6 gånger och jamat på ett konstigt sätt. Dessutom var det äckliga jättelånga vita maskar i spytan.blääää!
ska springa på apoteket på lunch och köpa avmaskningsmedel till lilla kisse. hoppas det blr bättre då!


if..

if i could turn back time..

and i just wanna..

And I just wanna stay with you
In this moment forever, forever and ever

Wherever you go I will follow
I just wanna be where you are


Jag älskar dig min underbara pojkvän! PUSS på dig och tack för att du finns.. <3

rymmande katt

vår knasiga katt har rymt idag, hon var visst inte så nöjd med att vara hemma ändå.
tyckte att det blivit hemskt tyst här hemma, så när jag låst dörren och tryckt upp hissen slogs jag av en tanke och gick fram till trappen och kikade ner. Långt där nere satt en mycket rädd liten kisse. Sprang ner och hittade henne tillslut bakom ett bord som stod lutat. Hon hade tagit sig ner till första våningen. Men tillslut så var vår nyfikna lilla pälsboll tillbaka igen.. :)
snö katt

här är hon ute i snö för första gången i sitt liv..är hon inte söt, lilla pälsbollen?

Längtar redan..

Är "hemma" nu..katten var glad att komma tillbaka, men jag längtar redan hem till mamma och pappa.

Fick en mysig ridtur med minunderbara häst..han är terapi!

Happy Halloween

Happy Halloween

Trick or treat?

hem

Snart åker jag..hem!!
Har snart packat allt klart..ska bara stoppa ner lite smågrejjor och katten..

längtar...

Symptom - orsak - åtgärd

Symptom: Drinken varken smakar eller värmer. Skjortan känns blöt.
Orsak: Du har inte munnen öppen när du dricker eller du sätter glaset till fel del av ansiktet.
Åtgärd: Köp en ny drink och träna framför spegeln tills du behärskar tekniken.

Symptom: Drinken varken smakar eller värmer. Drinken är ovanligt klar.
Orsak: Glaset är tomt.
Åtgärd: Försök hitta någon som bjuder på ny drink.

Symptom: Fötterna känns kalla och fuktiga.
Orsak: Du håller glaset i fel vinkel.
Åtgärd: Vänd på glaset så att öppningen riktas mot taket.

Symptom: Fötterna känns varma och fuktiga.
Orsak: Du har delvis mist kontrollen över kroppen.
Åtgärd: Leta upp en hund som du kan skylla på. Kräv en drink av husse som tröst och ersättning.

Symptom: Baren är suddig.
Orsak: Du tittar genom botten på glaset.
Åtgärd: Försök hitta någon som bjuder på en ny drink.

Symptom: Baren gungar.
Orsak: Du sitter i tvärdrag.
Åtgärd: Sätt dig i ett hörn eller trä stolsryggen innanför skjortan.

Symptom: Baren flyttar sig.
Orsak: Du håller på att bli utburen.
Åtgärd: Försök att få reda på om du bärs till en annan bar. Om inte, skrik att du blir kidnappad.

Symptom: Det har plötsligt blivit mycket folk.
Orsak: Du ser dubbelt.
Åtgärd: Blunda med ena ögat.

Symptom: Väggen mittemot är avdelad med takbjälkar och lampor sticker ut.
Orsak: Du har fallit baklänges.
Åtgärd: Om glaset inte är tomt så ligg kvar. Be annars om hjälp att komma upp till baren.

Symptom: Det har blivit skumt. Du har fimpar och grus i munnen.
Orsak: Du har fallit framåt.
Åtgärd: Samma åtgärd som 'fall bakåt'.

Symptom: Sängen är hård, kall och blöt när du vaknar. Du känner inte igen ditt sovrum.
Orsak: Du har sovit i rännstenen.
Åtgärd: Försök att se på klockan om baren är öppen, om inte - somna om.

Symptom: Allt börjar mörkna.
Orsak: Baren håller på att stänga.
Åtgärd: Bli HYSTERISK!

I don´t know

I don't know how to live trough this hell
Woken up, I'm still locked in this shell
Frozen soul, frozen down to the core

Metallica hjälper alltid..

..och allting kommer att lösa sig till det bästa för alla, det är jag säker på.


Längtar tills imorrn då jag får träffa min fina älskade familj! Ni är bäst...alltid.

u + ur hand

Check it out
Going out
On the late night
Looking tight
Feeling nice
It's a cock fight
I can tell I just know
That it's going down
Tonight
At the door we don't wait cause we know them
At the bar six shots just beginning
That's when dick head put his hands on me
But you see


I'm not here for your entertainment
You don't really want to mess with me tonight
Just stop and take a second
I was fine before you walked into my life
Cause you know it's over
Before it began
Keep your drink just give me the money
It's just you and your hand tonight



Midnight I'm drunk
I don't give a fuck
Wanna dance by myself
Guess you're outta luck
Don't touch back up
I'm not the one
Alright
Listen up it's just not happening
You can say what you want to your boyfriends
Just let me have my fun tonight
Aiight


I'm not here for your entertainment
You don't really want to mess with me tonight
Just stop and take a second
I was fine before you walked into my life
Cause you know it's over
Before it began
Keep your drink just give me the money
It's just you and your hand tonight

Break break
Break it down

In the corner with your boys you bet up five bucks
To get at the girl that just walked in but she thinks you suck
We didn't get all dressed up just for you to see
So quit spilling your drinks on me yeah

You know who you are
High fivin, talkin shit, but you're going home alone aren't cha?

Cause I'm not here for your entertainment
No
You don't really want to mess with me tonight
Just stop and take a second
(Just stop and take a second)
I was fine before you walked into my life
Cause you know it's over
(Know it's over)
Before it began
Keep your drink just give me the money
It's just you and your hand tonight
(It's just you and your hand)

I'm not here for your entertainment
No no no
You don't really want to mess with me tonight
Just stop and take a second
(Just take a second)
I was fine before you walked into my life
Cause you know it's over
Before it began
Keep your drink just give me the money
It's just you and your hand tonight
Yeah oh

Min vackra prins

Min vackra prins

Snart får jag se dig igen...längtar efter en riktigt mysig och avkopplande ridtur/pratstund..Du är min bästa vän..har alltid varit och kommer alltid att vara..Du är det bästaste och jag saknar dig så mycket!!

hemma på lunch

Såå, nu är jag hemma på lunch, har precis käkat lite..ska läsa några rader i min senaste bok nu, den heter Hollywoodfruar av Jackie Collins. Har väl kommit ungefär halvvägs och den är underbar!! Slutar kl 14 idag och det är skönt. Imorrn blir det ju inte en så lång dag heller eftersom jag tog ledigt så att vi ska kunna åka hem till mor och far lite tidigare, slutar 13.30 imorrn. Blir nog kung det. Ikväll ska jag jobba från 17-21, känns lite drygt.  Måste försöka boka in lite fler pass annars kommer dom att bli arga men jag vet inte riktigt hur jag ska göra.. Vill inte jobba på älsklings födelsedag ju! Men egentligen måste jag det...suck!!

1 november - tiden går fort..

Idag är det den 1 november. Shit vad fort tiden går! det är 1 månad och 23 dagar till julafton. Jag längtar!! Tänk att få dricka glögg och äta lussebullar nere i källaren hos mamma och pappa, finns det nått mysigare!!??!

Vuxen lista..

Lista:Vuxen

Här kommer en lista tagen av http://eternal-sense.blogspot.com
Hur vuxen är jag?

  • Körkort - Ja i ganska precis 12,5 månader
  • Bil - nja, både och. Egentligen pojkvännens men den ingår ju i famlijen sååå..
  • Matservis - Ja
  • Soffbord - Ja
  • Icakort - Ja, tillsammans med pojkvännen
  • Hemförskring - Japp ett måste
  • Eget boende - Bor med pojkvännen och hans bror, så det kan man väl säga
  • Fast inkomst - nej, men en praktik iaf.. 
  • Köksbord - Vem har inte det?
  • Finglas - Släktingar och familjs förtjänst.
  • Betalkort - Skulle inte klara mig utan!
  • Toahållare - Det har väl alla?
  • Duschdraperi - Ett jättefult som katten hänger i så fort den "får"..
  • Barn - Ja vi har ju lilla Vicky (kisse)
  • Sambo/make/maka - Har ju 2, haha. Men en pojkvän har jag som är det bästaste!!
  • Spelar bingolotto - Nej absolut inte
  • Tippar på lördagar - Aldrig i livet 
  • Internetbank - Vem har inte det i vår datafixerade värld?
  • Organiserat skafferi - Var sak har sin plats
  • Färsk mat i kylskåpet - Allt som oftast, ibland inte vilket är rätt äckligt
  • Slänger dina håliga sockor - Är jävligt dålig på det..men annars måste man ju köpa nya ju..
  • Går på reklamer på tv - Det slutade jag göra för en evighet sedan
  • Har fläckborttagningsmedel hemma - Nej
  • Pensionsfond - Nej, inte än..
  • Sopsorterar - Nej, man ska vara glad om soporna kommer ner till sophuset...
  • Prenumerar på någon dagtidning - Nej läser på internet
  • Prenumerar på Allers/Hemmets veckotidning - hahaha
  • Letar middagstips - Ja alltid. Man kan inte få för lite!
  • Blir arg är skorna inte står på sin plats - Nej, man får vara glad om man slipper snubbla över dom när man kommer hem bara..
  • Får majoriteten av post i räkningsform - Nej faktiskt inte..
  • Har en stavmixer - JaJapp
  • Äter söndagsmiddag - Jag äter middag varje dag!
  • Försöker att inte svära
  • Sorterar tvätt - Det måste man väl?
  • Har en krok i badrummet märkt "Gäster" - Nej
  • Mobiltelefonabbonemang - Nopp
  • Hemtelefon - Japp, äntligen
  • Medlem i hyresrättsföreningen
  • Gardiner -Nej, inte alls faktiskt. Kommer aldrig bli heller, iaf inte i sovrummet. Hatar gardiner!!
  • Dukar - Nej inte det heller.
  • Överkast - Mycket trevligare, men jobbigare, haha! Har ett tack vare mamma!
  • Kuddar för prydnad - I vardagsrummet men man får använda dem också
  • Fler än fem kryddor hemma - Har hela skåpet fullt ju..
  • Fruktskål - Nej, bara jag som äter frukt här typ...

äntligen är dagen slut..

Trötta fötter och trött beffa. men nu är dagen bortgjord iaf! :)

Min söta pojkvän hade gjort middag åt mig, så underbart! Han är bara det bästaste som finns!



Drömde en underlig dröm idag. Jag hade fått jobb på H&M i Australien!! Jag fick resan dit för mig och en till betald och betalt boende den första tiden. Sen skulle jag få hjälp att hitta ett eget ställe..Vilket dilemma! Vilken dröm!

ont i huvudet..suck

ont i skallen, igen...funderade på att sjukanmäla mig. men, nej..jag går dit iaf. blir det värre så får jag väl gå hem! ska försöka få ledigt några timmar på fredag, så att vi kan åka hem tidigare. Pojkvännen slutar ju kl 13. Ska fråga om jag kan få göra det med! :) Hoppas....

Nu ska jag gå på "jobbet"..

Ha en bra dag! :)

snötäckta tak

Det är snö på taken idag..inte konstigt iofs med tanke på att det typ var snöstorm igår!
Ska käka frukost nu, sen gå och "jobba"..har ont i skallen idag med, skulle vilja va hemma. Tycker synd om lillebror! men han har ju kisseungen att umgås med! :)

snart åker vi hem, jag längtar så...

RSS 2.0