Lasek

Ja ännu är vi ju inte färdigläkta, men nu är det iaf så pass bra att jag kan sitta vid datorn kortare stunder. Telefonen gick bra redan igår, men datorn var lite jobbigare då, jag provade men fick lägga ner.
Jag gjorde min i torsdags morse och Stefan fredag.
Jag var sjukt nervös men man fick ju en lugnande tablett och såhär i efterhand verkar jag mystiskt nog hållt mig lugnare än Stefan som kände lite panik när han låg där, men jag tycker det gick ganska okej.

Det var lite läskigt när de var och pillade på ögat, med tussar och grejjor men själva lasern var inte läskig alls. Dock tyckte jag att det var jobbigt att det luktade bränt, hua. Fast jag visste ju om det, men jag gillar inte den lukten.

Sen skulle jag då åka pendeltåg "hem". De hade förvarnat att bedövningen inte skulle sitta i så länge och mycket riktigt så gjorde den ju inte det. Vi missade ett tåg precis så vi fick vänta en liten stund och då släppte den, så tårarna forsade. När vi var framme i Östertälje så kunde jag inte ha ögonen öppna, Stefan fick leda mig ut därifrån och till bilen. Sen var det bara in på rummet och ner i sängen. Känns som att jag sov konstant i 2 dygn.

Jag hade inte så fasligt ont. Det hade jag varit mest nervös över, för de varnade att det kunde göra riktigt ont. Det var mest att det "stack/sved" lite i det ögat med mest synfel, det andra ögat kändes inget alls. Men det rann ju både tårar och snor och ögonen ville inte vara öppna.

På lördagen började jag kunna öppna ögonen litegrann med solglasögon på. Såg inte mycket men var ändå vaken och på kvällen kändes det rätt okej. Igår kunde jag nästan läsa texten på tvn, det var inte tydligt men jag kunde urskilja vad det stod!!

Imorse så var det suddigare igen, synen växlar ju fram och tillbaka och speciellt när jag blir trött märker jag.

Idag tog vi ut linserna hos optikern och eftersom jag frågade när jag kunde få köra bil igen (jag ska ju skjutsa paps på lördag så jag var ju nyfiken!) så fick jag göra en synkoll också. Jag klarade kravet för körkort!! Jag läste både den raden, raden under och halva nedersta raden! Optikern var IMPAD! Man brukar inte se så mycket när man kommer för att ta ut linserna och mina ögon var jättefina! Jag fick beröm! Roligt.

Stefan hade ondare, och tyckte själva "operationen" var värre än jag. Han slapp som tur var pendeltåget och fick skjuts både dit och hem, guld värt. Igår var han dock också uppe lite mer men kunde inte se något på tv, han fick lyssna bara. Han tog också ut linserna idag och han låg där man brukar ligga sa optikern. Men det varierar för han också, några timmar efter vi kom hem såg han klockan på tvn, men när vi åt middag nu på kvällen fick vi båda ta på oss solglasögonen för det blev för jobbigt och han såg inte/kände inte igen jobbarkompisarna på långt håll. Det gjorde jag, men det var nog mer kroppsform/hur de rörde sig, för jag SÅG liksom inte att det var dom men jag såg ju konturerna mycket tydligare än Stefan.

Och att ta ut linserna som jag var så nervös för gick helt okej. Eftersom jag knappt kan göra det själv, jag hatar det verkligen och plågas varje månad de skulle in och ut så var jag nervös. Men det gick bra! Man fick ju bedövning och fuktdroppar och det gick så smidigt.

Nu ser jag fram emot att se mer, det är ju lång väg kvar men det är ändå så häftigt att se hur det går framåt liksom. Nästa koll är om 3 veckor!

Imorrn är dagen D!

Imorrn är det dags! Så idag är sista dagen med jobb denna vecka. Och sista dagen på en kvälls/eftermiddagsvecka ever!! Sen är det bara 3 veckor kvar å då jobbar jag natt. Perfekt!
Kommer vara sjukt nervös i natt, suck. Jag blir alltid så galet nervös,  det är jobbigt. Men men, lär ju överleva så :P

Var uppe runt 8 idag, vi fick ju sluta 21 igår eftersom vi började tidigare, var skönt att komma hem den tiden. Drog på Ica Maxi och handlade så vi har lite yoghurt och sånt ifall man inte riktigt orkar/kan ta sig ner till restaurangerna senare i veckan, då har vi iallafall yoghurt att slörpa i oss liksom. Lär ju bara ligga här på rummet å ha ont typ!

Ska nog julklappsshoppa lite nu, söt sover ju så det gäller ju att passa på ;) höhö.

Annars så händer inte så mycket idag! Det var så tråkigt att jobba kväll för K som skulle jobba med oss, han fick byta till dag, så trist..är mycket roligare när vi kan käka middag/lunch med honom å så.

1½ vecka kvar tills vi får åka hem!!! :D

Måndagen gjord..

Så var måndagen äntligen över, så skönt. Bara 2 dagar kvar att jobba nu då! Ja, jag är nervös, och värre kommer det bli om jag känner mig själv. Jag blir alltid galet supernervös, ursch!
Imorrn eller om det var på onsdag ska mamma hjälpa oss med räkningarna iaf eftersom vi kommer hem efter att de ska vara betalda. Har ju varit borta snart hela månaden ju. Bra att öva inför Australien, haha! :P Lär väl bli mamma som får hjälpa oss med det då också! Tror det mesta är på internetbank men man kan ju aldrig vara helt säker iaf.

Imorrn ska vi på något möte med HR ifall vi ville ställa frågor osv nu när vi slutar snart. Jag har nog inga frågor alls för vi har ju redan haft såna möten men man får ju gå hem tidigare om man går på mötet ;) Lär ju vara vissa som har en miljonfrågor. Haha speciellt en person.. :P

Sen på onsdag skulle det visst vara fika å avtackning för en av våra fd. chefer men vi vet inte riktigt om vi får gå. Tänkte slinka in iaf, de får väl köra bort oss annars. Är ju som gott med fika :P

Sjukt lite tid kvar nu, sjukt, sjukt lite. Tiden har ändå gått fort fast det känts som att den stått stilla. Men snart får vi komma hem "för gott" och snart är det julafton!! Jag hoppas att det dinglar ner lite eller rättare sagt mycket av det där vita som kallas för snö också. Jag vill köra skoter och jag vet en som är övervänt på sin skoter!! ;)

Fnulat färdigt..

Nu har jag fnulat värdit på min önskelista, tror jag. Första året jag inte riktigt visste vad jag önskar mig, annars brukar jag ju ha en miljon saker jag vill ha, höhö. Men den blev ganska lång tillslut ändå..mycket böcker dock! :)
Nu försöker jag få Stefan att vakna nån gång, jag har ett samtal jag vill ringa när det är tyst å lugnt å ingen som snarkar åsså hatar jag att tala i telefon när jag inte är själv men naturligtvis vill han sova i evigheternas evighet. Dessutom är jag hungrig! Vill ha lunch men vi börjar jobba snart så det blir nog inget av det..suck!

Kändes som att helgen var ganska lång trots allt, kanske för att vi inte flög hem. Nu väntar 3 kvällars jobb innan det är dax för ögonoperationen, hoppas kvällarna går fort. Jag vill bara att det ska vara över så jag slipper vara nervös, haha!

Jaja, ska försöka få upp karln ur sängen nu..kanske vore en bra ide!

Synundersökning

Var på synundersökning för att få göra ögonop tidigare idag. Det fick vi, fast inte den behandling som jag hoppats på, utan den andra, mer smärtsamma. Jaja, vad gör väl det om hundra år, jag antar att målet är värt pinan sas. Får väl försöka stå ut.. :P Det som inte dödar det härdar!
Dock så missar vi firmafesten, antar att man har för ont för att gå på den 2 dagar efteråt och det känns tråkigt. Jag hade sååå sett fram emot det. Bläk.

Annars börjar man ju vara ganska less på att vara här utan att åka hem. Och ändå är det bara 2a veckan av 4a! Shit..hoppas tiden går fort! Fast nästa vecka jobbar jag ju bara 3 dagar pga ögonopen så..det går nog fort!
Det är så lååånga veckor här, man jobbar ju 5 dagar fast man jobbar kväll, och den här nattveckan ska jag jobba 5 nätter också. Känns som att man är på jobbet jämt! :P

Men nu är det snart bara 4 veckor kvar. Varav 3 nattveckor tjohoo!!! Jag älskar nattveckorna...härligt folk och så passar det mig som nattuggla så jäkla bra!!

Aja, ska väl ta och se om jag kan jobba lite nu kanske. Börjar vara lite trött eftersom jag klev upp 12!

Kort helg

I fredags kom D, så vi åkte till Arlanda och hämtade honom! Sen blev det en lugn kväll på hotellet.
Lördag morgon stack jag iväg och jobbade övertid, var hemma vid lunch typ o sov en stund så jag skulle orka med kvällen.
För då åkte vi in till Stockholm och såg Kvelertak på Hornstulls Strand! Kung spelning, men vaaarmt!! Vi var väl hemma vid 01 typ å då var vi alla 3 så trötta så det var bara att gå och lägg sä!

Sov hur länge som helst, och bra var väl det för om 2 timmar ska jag iväg och jobba natt! Blir 5 nätter denna vecka, tungt! Men sen blir det nog inga fler 5 nätters-veckor, skönt!

Idag har vi vart på Ikea Kungens Kurva, phu vad folk det var!! Åt lunch där men sen sprang vi typ igenom, roffade bara åt oss det vi skulle ha, haha ingen av oss ville vara där längre tror jag!

Sen skjutsade vi D till Arlanda och åkte tillbaka till Södertälje igen. Kul med sällskap en helg, tiden går så mycket snabbare då!

Nu är det bara 5 veckor kvar..!!

Early morning

Vaken tidigt idag. Första dagen på hela veckan, har sovit i en evighet de andra dagarna och i måndags missade vi ju flyget tom! Shit pommes frites! Men det löste sig ju det också!
Idag vaknade jag dock typ tjugo över sju å va pigg! Knallade ner och åt frukost för första gången denna vecka..det gör liksom inget att man missar den, sjukt tråkig frukost är det. Men idag satt det fint.
Hade så hemsk huvudvärk igår typ migrän eller nått för den gick varken bort med alvedon eller ipren. Men nu känns det bättre så man får väl masa sig till jobbet idag också! Bara idag å imorrn kvar sen är det helg!
Imorrn ska vi hämta söt´s vän D på Arlanda och på lördag ska vi på konsert, Kvelertak!! Yey!

Aja, snart bara 3 veckor kvar tills vi kommer hem! Då äre inte länge kvar tills vi får komma hem på riktigt!!

4 veckors packning

Ojoj, packat väskan inför väldigt många veckor i Södertälje. Suck. Fast det är mycket roligt som händer på helgerna iaf :P
Lyckades med lite möda få ner allt i handbagageväskan! Tjohoo, 4 veckors packning! Men jag fick iofs typ sitta på den..med min otur så spricker den väl!

Aja, ska försöka somna nu, har varit så jäkla trött idag, klev upp 7 och tvättade, sen somnade jag vid 11.30 och kunde fasiken inte kliva upp, halvsov liksom i flera timmar..men nu är jag pigg! =/

Aja, sov gott!!

Hemma!

Sista helgen hemma på länge. Shit vad konstigt det känns!
Jag åkte iallafall hem med 8.35 planet imorse, ursch vad trött jag var. Fick sitta med nån random kille så jag lyckades ju inte somna på planet heller. Väl i säng så kunde jag inte somna. Övertrött! :( Lyckades tillslut men när klockan ringde 13 så hade jag max sovit 2 timmar..lite seg nu kan man säga, får bli en tidig kväll.
Skulle egentligen in till stan och träffa J men det blev ändrade planer så nu sitter jag här och orkar inte göra någonting. Borde åka till Konsum men det kändes alldeles för jobbigt. :(
Söt kommer med 15.30 planet iallafall, så han är hemma om typ 2 timmar.

Imorrn ska jag umgås med min fina lillebror! ♥

Testpilot för Dacia

http://smartsontestpilot.se/dacia-duster/bli-testpilot/

kan man bli testpilot för Dacia´s nya fyrhjulsdrivna bil. Gå in och anmäl dig du med! :)


Snö på onsdag?

Smhi säger snö på onsdag!! Får se om det stämmer, klart.se sa också snö, men inte yr.no. Får se vem som har rätt dårå :P


Btw, så är Vickan hemma!!! Älskade tjocka pälsboll!! Nu är ordningen återställd, det är officiellt vinter när Vickan är tillbaka hos Paps så nu är det bara snön som fattas!!


2 nätter kvar. Sen helg. Och sen är det bara 5 veckor kvar..nedräkning pågår!! Haha.

Trött idag, men går nog bra att jobba ändå. Inte megatrött utan bara lite seg. God middag idag, baconlindad fläskfilé med skysås å pären, å chokladglass med kaksmulor till efterrätt. Igår var det lamm med oliver&fetaost pärmos(eller pure) och bärsmulpaj med glass till efterrätt. Yummie!

Redan november

Redan november. Tiden har gått fort fast det känns ibland som att den står stilla. 6 veckor kvar nu, ska bli så skönt att komma hem och verkligen få vara hemma! Även om vi ska ut och resa igen efter bara en månad, så är det ju enbart för nöjes skull. Då går det ju bra att vara borta ;)

Tror november blir en lång månad då vi ska spendera väldigt mycket tid här nere. Vi ska på 2 konserter, också kanske vi ska på en MoDo-match, får se hur det blir. Sen är det firmafest..också ska vi förhoppningsvis få operera ögonen!!

Kommer nog längta hem rejält :P Men sen är det bara 2 veckor kvar när vi kommer hem så det går nog fort!!

RSS 2.0