Underbar helg med min mamma

Åter i verkligheten efter en underbar helg med min mamma.
Blir bara ett snabbt inlägg just nu för jag ska alldeles strax åka till jobbet. Har iallafall besiktat bilen idag, blev ombes men det var på HC och CO värdena så det är jag ändå nöjd med, allt jobb R och Paps gjort lönade sig för han sa absolut ingenting om det dom fixat!
Har även varit på Gå & Löp kliniken, det gick bra och fort, får hämta mina skor om en månad ca fast vet inte om vi kan då, kanske är på semester lika gärna. Får se.

Får blogga om vår helg senare för jag hinner inte nu, men, jag vill inte jobba för jag VILL TILLBAKA!!!

<3

Snart åker vi

Snart åker vi! Sitter o käkar frukost, denna morgon började inte så bra, för jag stoppade in linsen åt fel håll och det gjorde så jävla ont!
Är supertrött idag, kunde ju såklart inte somna igår, typ som alla andra dagar..
Ska stoppa i mig frukosten sen slänga i de sista grejjorna. Ska försöka flexa ut vid 14 och sen hoppas mamma att vi ska kunna åka vid 16.30 från henne. Blir nog kanoners!

Lär ju inte bli uppdaterat här på ett par dagar, så vi hörs/ses, och ha en bra helg!!

Min nya tattoo

På begäran av Vansinnet kommer här en bild på min nya tatto. Jag gjorde den alltså igår, och har fortfarande plast på den, men passade på att ta en bild mellan ett "plast-tvätta-smörja-byte". Den är alltså röd, svullen, "skorpig" och vätskar sig fortfarande. Får bjussa på en bild sen när den läkt också!..

Nöjd?



Jag är iaf jättenöjd!

Ingen semesterlön

Hade inte fått ut någon semesterlön, ska ringa imorgon och fråga varför. Det gör ingenting om jag får den nästa månad, då har vi ju semester så det är bara bra att ha pengarna kvar, men VARFÖR fick jag den inte nu när man skulle?
Och man inser ju att man inte ska jobba övertid när man är anställd hos Manpower, kollade på lönebeskedet nu, jag fick 43kr extra/timme när jag jobbade övertid. Så de där 20 timmarna gav 909 kr FÖRE skatt. Jaha, på Astra tjänar jag typ nästan 300 kr i timmen när jag jobbar övertid. Då är det VÄRT det. Jag har alltså slitit så förbannat i onödan. Ojoj nu blev jag upprörd igen... MORR

Förbannad

Hur i hela helvetet kan jag få 1000kr MER i lön, när jag har jobbat typ 20 övertidstimmar och dessutom skulle få min semesterersättning? Bara semesterlönen ska ju vara en månadslön.

Det var ju denna lön som skulle göra så att vi kunde åka till Norge på semester, och göra roliga saker överhuvudtaget på semestern. Plus köpa grejjor till lägenheten och kanske spara en slant. Också fick jag 1000kr mer?! Jag förstår inte alls, dessutom har jag inte fått något lönebesked, jag måste få se det först, men jag kan inte förstå hur man kan få typ lika mycket pengar när man jobbat mer och ska få semesterlön?
Hoppas att jag har sådan tur att de glömt att betala ut semesterlönen. Det vore det bästa. Men är den medräknad också, ja då får vi nog vackert sitta hemma i sommar.


Dessutom brände jag fast bacon och ägg i stekpannan när jag skulle göra frukost och vi har ingen köksfläkt så det är alldeles rökigt här inne. BLÄÄÄÄÄÄÄ!!!

Gaddad

Nu har det gått en kisse längs min arm.... :]

Bilder kommer när jag fått ta bort plasten..

I´m happy!

Spinning 55

Blev spinning 55 igår. Jag fick ta en jättedålig cykel för det var så mycket folk, men det var kul. Hade aldrig kört med den här instruktören tidigare och hon hade ett helt annorlunda program motför det jag var van vid. Skoj! Man kunde ta ut sig riktigt ordentligt..

Har fått tid på Gå&Löp kliniken på måndag. Hoppas det inte tar så lång tid sedan.

Ikväll blir det Bodypump!

Min romantiska Elsk

När jag kom hem från träningen igår hade Elsk städat lägenheten, kokat the och fixat film. Vi såg "What happens in Vegas" och den var riktigt bra. Såå mysigt att bli övverraskad på detta sätt!

Han hade tänt ljus (Min kamera är kass på att knäppa utan blixt, och med blev det inga mysiga bilder)



Dessa båda har jag fått av mamma och L. De hänger i hallen, tycker att de passar jättebra in där. TACK!


Jag var lite hungrig efter träningen, så Elsk erbjöd sig att göra bacon&ägg åt mig. Jag fick absolut inte kolla på, här är resultatet :) <3

Pälskling - sommarbilder


Fångade min gamle man på bild i ett riktigt njutningsfullt ögonblick. Tur man har en mobil ibland, har aldrig lyckats få på kort när han rullar sig tidigare.




Här i sin "nya" grimma, den jag köpte 2006 men hittade vid flytten.


Gammla män, vänner. Dusty och Dimeno


Klia klia, vad har man annars vänner till?

Akvarium

Elsk och jag har varit och köpt liggunderlag, så nu har vi startat igång akvariumet. Längtar tills det är fiskar och växter där i med. Får se vad det blir för fiskar, vi är inte riktigt säkra! :)

Har varit på Maxi och handlat också, med A. Trots megahuvudvärk.

Blev ingen träning dock, både för huvudvärken och för det mycket ledsamma och tråkiga beskedet jag fick idag..orkade helt enkelt inte fara hemifrån.

Fick tröstshoppa skor för Elsk. Me like mina nya skor! :) Vi köpte även gardiner till köket och vårt sovrum..

Helg

Äntligen helg!! Är helt slut ikväll efter att ha haft ont i skallen större delen av dagen pga åska.

Idag blev vi bjudna på smörgåstårta på jobbet. Mycket gott.

Imorgon ska jag få färga håret! A är söt och ställer upp :) Blir perfekt. Sen åkter hon och jag och Elsk hem till Husum för att fira midsommar där. Ska hinna med en fika hos mamma också :) Samt hämta bokhyllan :D Äntligen!

Nu är kisse utanför fönstret på fönsterblecket och spanar. Hon verkar inte försöka hoppa ner, men jag blir väldigt nervös. Måste hålla lite koll på henne nu!

Spinning

Har just varit på ett 40 minuters spinning pass med A. Härligt!!

Ska hoppa in i duschen nu och sen käka lunch. Kanske hinner man ta det lite lungt innan jobbet också. Sov länge idag, ända till 10. Var så himla trött!

Inga hästar i hagen

Har varit hos Dust idag, döm om min förvåning när det inte var några hästar i hagen. Tur att jag är ganska snabbtänkt, så jag for till det andra betet och där var dom ju, de hade glömt att tala om för mig att hästarna flyttat!
Dust var väldigt angripen av flugor så jag smorde in honom med det lilla jag hade kvar av flugmedlet måste köpa nytt. Han hade fel grimma också så jag antar att han tagit av sig den andra i den gamla hagen, måste åka dit och leta den sen, för han hade rätt mkt flugor i kring ögonen.
Tycker att benet är väldigt svullet nu, men han har ju sprungit en del nu i början eftersom den lilla hästen jagar iväg honom. Dock så är benet ändå bättre än innan han fick kortison så han har ju iallafall reagerat på det. Måste försöka tvätta benen på nått sätt han har sprungit i nån skit så de är alldeles bruna!

Har nyss varit och tränat bodypump, kom precis hem. Har slängt i mig lite lunch och ska hoppa i duschen.

Imorrn eller på tors måste jag hinna ta mig till gå&löp kliniken  också, jag vill ha mina skor så fort som möjligt för det gör så ont i mina knän. Trodde först det var träningen som gjorde så att det gjorde ont men det är det inte, det är jobbet..

Ha en trevlig kväll!

Tvättstuga

Idag har vi äntligen tvättid. 7-12. Visserligen drygt att kliva upp så tidigt när man jobbar kväll men det är väl samma vad man gör. Kan ju inte ha någon annan tid då ändå så. Ska försöka boka en ny tid till nästa vecka också!

Fint väder idag, det är hur varmt som helst redan. Nästan för varmt, man orkar inte göra någonting när det är så varmt känns det som. Men snart öppnar affärerna, då ska jag åka på djuraffären och köpa kattsand. Hoppas de har den mamma tipsar om, annars får jag köpa någon annan. Det fungerar inte längre med den vi har, det börjar lukta :( Och lådorna står utanför vår sovrummsdörr det är inte så skoj när man ska sova.
Sen ska jag nog handla lite mat också, så det finns någon frukost och lunch. Elsk lagar ju middag så jag ska väl planera för den också.
Imorgon och på onsdag blir det träning. Sen får vi se om det blir en promenad på torsdag, och sen ett pass på söndag. Tror att det blir så, är väldigt lite pass den här veckan. Dels för att det är midsommar och sen för att vi jobbar kväll så vi inte kan fara på passen som är på kvällen. Suck.
Beställde ju ett träningslinne på rea, när jag köpte lakan. Det var fint och kändes jätteskönt! Kommer nog att gilla det!

Helgen

Det blev ingen riverboard, jag fegade ur när det var en kille som så gärna ville åka. Jag både ångrar mig och inte, de hade bara åkt en gång med brädan, sen hade de åkt utan, och det tyckte jag lät väldigt kallt.
Men att forsränna i en båt var otroligt häftigt. Skulle lätt göra om det, men nästa gång tror jag att jag vill testa riverboard faktiskt.

Igår skottade vi ur Dustys hage, Elsk hjälpte mig. Vi var kanonsnabba och sen åkte vi till Övik för att överraska grabbarna lite som var på fest. Skjutsade ner dem på stan och åkte sen och satte mig på Statoils parkering med en latte och en bra bok. Vi var väl hemma hos Elsk föräldrar vid 03 typ.
Upp imorse, ringde "bror", och fick hjälp av honom att bära in tvn till bilen. Sen hem, hämta stämpelkortet och iväg på jobbet.
Förhoppningsvis var detta den sista beordrade övertiden, det hoppas jag. Söndagar är hemska att jobba på.
Elsk fick hjälp av J&P att bära in tvn så nu är den på plats! Han har dessutom satt upp 2 hyllor i sovrummet och min lampett i hallen som jag fick av mamma och L.
Det blev jättefint!! Dessutom har Elsk varit ute hos Dust och gjort i ordning hans mat och medicin. Min pojkvän är så underbart bäst och så snäll och fin! :) Me love!!


Jag har förbannat ont i mitt knä och längtar tills jag får mina skor med special-sulor..

Vad har jag gett mig in på?

Imorgon ska vi åka och forsränna. Och dumma jag har ju blivit "övertalad" till att åka Riverboard. Satte mig och tänkte läsa lite om det. Hittar det inte under forsränning.. började fundera om jag var under fel sida.. inte förrän jag klickade på extrem hittade jag det...
Jag kommer nog drunkna eller nått. Förstår inte hur jag ska överleva detta. Men efteråt kommer jag säkert säga att det var helkul, men så känns det inte nu. Jag har sån förbannad träningsvärk att jag knappt kan röra mig och det står att man ska ha god fysik.

Fy fan!

opepp

Känner mig inte alls pepp på att jobba kan jag lova. Ursch och fy. Är så himla trött, trots att jag försökte somna vid 22.30 igår vilket är hyffsat tidigt för mig.
Känns så jobbigt att veta att det är massor som bör göras i helgen också. Vi måste städa ur box och hage, jag ska på forsränning, Elsk ska serva sin pappas bil, jag ska jobba övertid, vi borde sätta upp lite hyllor..

Kanske vi kan hinna med både hylla och stall ikväll.. För det känns megatungt att göra det imorgon efter forsränningen.. önskar att jag slapp vara med på den, den känns inge kul längre... VILL INTE! fast det är säkert skittufft när man väl gör det, men just nu känns det som att jag inte har tid..

Nej, dricka upp kaffet och borsta tänderna, sen jobb. Jag är såååå seg idag. Ser att klockan är FÖR mycket...

Punch out

Idag blev det ett punch out pass. Så grymt roligt det är, det hade jag nästan glömt! Men fy fan vad man får jobba, svetten bara rinner. Men det är skönt det också.
Så himla skoj, nästan som att vara tillbaka i Tae Kwon Do´n igen!

Gjorde dock någon övning där knäet gjorde riktigt ont. :( Inte skoj. Dels är det väl för att det är så otränat, och sen för att jag har allmänt mkt ont nu, längtar efter skorna jag ska få på jobbet, tror det blir bättre då. Har så ont i både fötter och knä när jag jobbar..

Sitter o funderar på nästa veckas träning, vet inte riktigt hur det blir ännu. Finns inte så mycket pass nu på sommaren!

Aqua power

Har tränat Aqua power idag. Det var otroligt jobbigt men samtidigt så skönt.. men jag som redan hade träningsvärk kände det ju som att jag skulle dö eller nått..
Känns riktigt skoj att vara igång och träna igen iaf :)

Har dock haft riktigt ont i knät nu ett tag, var hos sjukgymnasten idag, ska få skor med sula tillverkad efter mina fötter som har stötdämpning, det tror jag blir kanon.

Vi hade tänkt träna punch out imorrn men vi får se hur mitt knä mår, jag hoppas att det mår bra. Kände inte av det under tiden jag tränade idag men nu värker det..

Börjar likna nått nu

Har fixat lite i sovrummet idag, har satt upp läslampan och packat upp de 2 kartonger med grejjor som hörde hit. Mest ljus o sånt men..
Har stoppat in sänglådorna under sängen också, funderar faktiskt på att ha överkast + kuddar i en för vi bäddar ju inte med överkast varje dag så då ligger det bara på golvet och blir skitigt. Vet inte om det är någon bra idé men samtidigt så är det ju inte jobbigt att dra fram en låda för att få fram överkastet heller.

Vad irri jag blir när man har mätt noga från alla håll och kanter och ändå känns det som att tavlorna blev ojämna när man är klar. Men det kanske bara är en själv som är petig, och nu orkar jag inte göra om, det får Elsk göra om han också ser det.

Satt upp farmor´s spegeln framför byrån som den hör till i gäst/datarummet. Blev kanon.

Nu har vi nog bestämt vars och hur vi ska ha hyllorna också, de två raka lackhyllorna ska nog få vara i vardagsrummet då Elsk har en yta där som han tycker blir alldeles för tom. Sen när vi har målat om den som är som en trapp så ska den få sitta i sovrummet. Sen ska även bokkhyllan in i sovrummet.

Känns skönt att man faktiskt ser att det börjar ta sig nu. Det börjar liksom äntligen att likna något. Hoppas att vi kan sätta upp lampan i hallen och i sovrumstaket imorrn, kanske lackhyllorna också.
Sen är det mest bara att dra internet och tv-kabel så man slipper snubbla över dem, samt sätta upp lite fler tavlor som vi inte riktigt bestämt vars de bör vara än.. och hämta tvn!

Dust på bete






Liten sneakpeak ;)

Här kommer lite bilder.. tagna med mobil dock..

vår älskade tavla

fönsterlampa  kökstavla

kökslampa (med J i bakgrunden)

Jao, lite halvkassa bilder så här i kvällsljuset men det är ju bara meningen att ni ska få en liten glimt så ;)

Promenad på G

Trodde ju att det tråkiga vädret skulle sätta stopp för min och A´s promenad men till min glädje så verkar det som att solen nu skiner! :)

Blev ju väldigt blött när jag gick med Dust och hade lyckats ta crocsen, vet inte vad jag tänkte på direkt :S
Han blev väldigt glad iaf över att få komma tillbaka till betet, inatt ska dom få gå hela natten så ska vi se hur det fungerar. Han var då väldigt mån om att de andra hästarna inte fick försvinna, han gnäggade efter dom när vi hamnade på andra sidan en stor gran och han inte såg dem :P Söt Dust!
Idag fick han kortison också. Får hoppas att den går i honom!
Köpte jordgubbar idag, svenska. Så goda faktiskt! :) Mums!

Nej, nu ringer nog A snart så bäst att ta på sig ett par torra strumpor och en annan tröjja kanske :)

Äntligen fungerar den

Nu fungerar vår hemtelefon igen! :) Äntligen!
Jag ringde Telia idag igen, och var lite småsur. Fick prata med en jättetrevlig kvinna som inte riktigt förstod varför dom skulle skicka en tekniker till mig, hon bad mig vänta ett tag så skulle hon ringa upp, gick kanske 5 min sen ringde hon och sa nu ska det fungera, testa när du kommer hem!
Och fungerar gör det! :) Äntligen! Har känt oss så handikappade utan tele.

Imorrn ska hyresvärden komma förbi. Hoppas att han gör det nudå, för vi får ju inte igång fläkten. Också kan det ju vara bra att visa sprickan i fönstret, biten i golvet som är lös och att de sa att toan läkte och skulle bytas!
Synd bara att det bara är jag som är hemma och inte J också. Men det går säkert bra ändå!

Har idag köpt en köksklocka och tavlor till köket. Ska nog snart ta och bjuda på nått litet smakprov tror jag ;)

Core + Spinning

Idag blev det 30 min Core + 55 min spinning med A. Mycket härligt! Är impad över att jag faktiskt kunde stå varje gång man skulle göra det, det kunde jag inte sist jag var på spinning och det var i mars. Jag har inte heller lika ont i rumpan som jag fick då!
Imorrn väntar en promenad med A, hon har ju lurat mig att handla gå-stavar så nu ska vi muppa runt med dom :P och sen blir det träning med Elsk på tis och förhoppningsvis med A på ons och tors!

Lite nytt

Idag har det hänt lite grejjor här i lägenheten! :)
Vi fick ju pengar av svärföräldrarna, tack så hemskt mycket! :D
Så imorse gick vi till Expo och kikade om vi skulle hitta någon fin tavla till vardagsrummet, vi ville ha en över soffan. Och vi hittade en jättefin! :) Sen hittade vi även en kökslampa, en fönsterlampa till vardagsrummet, en kaffeburk och en kapsylöppnare.

Elsk har satt upp tavlan, lampan, och monterat benen på  tv-bänken. Och jag har plockat in porslin i vitrinskåpet, också har vi köpt lampor så nu sitter det lampor i de lampor som sitter uppe.

Trivs bara bättre och bättre, men vi måste ta reda på om fläkten är trasig eller hur man ska få igång den.. Samt vilken "klump" som är vår i tvättstugebokningen så att vi kan boka tvättstuga..

Tivoli

Det bidde tivoli tillslut, ikväll :)
Jag och Elsk åkte två karuseller, jag vet inte vad dom hette men det var roligt!! Jag älskar karuseller, fast jag får ont i magen o blir nästan åksjuk när det snurrar som värst!

Sen så sa jag till Elsk "kan du inte vinna en såndär björn som det står i love you på" också var det en sån där när man drar i ett snöre, och gissa vad han fick? hihi, en sån nallebjörn!

Också satte han 2 basketbollar i korgen så han vann 1 pris, en jättestor rosa Playboy-kanin i form av en kudde som jag fick :) hihi! Söt!

Pump och träningsvärk

Tränade som sagt Bodypump igår, och det känns idag. Trodde inte att det skulle kännas idag men det gör det! Höll på att dö när jag skulle bära hem en låda bärs åt grabbarna, mina stackars armar dog!

Har iaf imorrn bokat in Core och spinning 55 min med A, det blir nog super :)
Försöker få Elsk att träna Pump på tisdag med mig också, så har bokat in det passet också!

Får se om det blir nå fler pass i veckan sen eller om det bara blir promenader!

Massor händer

Ja det har ju hunnit hända en del sen sist!
Igår kom veterinären och tittade på Dust. Och det var inga goda nyheter, men min magkänsla var ju iallafall rätt. Hans gaffelband mår inte så bra.. han fick en kortisonspruta och ska sedan få kortison under 20 dagar. Och vila på bete hela sommaren!
Tråkigt...men bättre att veta vad det är iaf! Får sätta igång honom till hösten och hoppas att han är hel då istället..

Idag har Paps varit här, L med. Så vi har fått massa hjälp att skruva ihop möbler och såga och spika och allt! Dessutom gjorde Paps sin underbart goda fisk! :) Så mumsigt!

Vi har dessutom försökt göra balkongen rymmningssäker, Zelda rymmer nämligen till grannen, trist! Annars fungerar det jättebra att ha dem på balkongen än så länge!

Har tränat idag med A också, äntligen har jag ju fått köpa träningskort nu när jag blev anställd. Det blev bodypump idag! Imorrn ska vi upp tidigt, då ska vi köra ett spinning pass! Och efter det bygga beteshage.
Sen blir det väl att forsätta att bygga ihop och packa upp saker. Och på kvällen kanske vi ska gå på tivolit som är nere vid hamnen, det skulle vara skoj att åka lite karuseller! :D

Trevlig kväll!

Internet

Yippieyay! Med hjälp av lillebror och Paps har vi nu internet! Superglada!
Allt blir ju så mycket enklare då!
Ska ta tag i att ringa adressändringen också, fattar inte varför dom skickar D´s post till oss, idag fick vi en av hans räkningar dessutom, skitkul! Tur det är nära så man kan fara o ge han dem..

Jaja, ska hoppa i duschen och försöka vara i tid till jobbet idag, är ju bra att börja första dagen med minusflex som det blev igår. :( ;) haha!

Ännu mer irri

Ringde Telias kundtjänst idag och tydligen hade det blivit något fel. Han skulle fixa med tekniker och höra av sig, typ om 2 timmar sa han. Det var många långa 2 timmar det för jag ringde vid 15-16 tiden! Blir bara mer irri ju, för han bekräftade att det krävdes en tekniker..

Ska lägga upp bilder på lägenheten snart men vill komma i ordning lite mer först, har iofs bilder när det är helt tomt, kanske ska lägga upp dem?

Idag har jag fått stämpla för första gången, kändes lite konstigt. Lyckades hamna på minus flex på en gång då jag var 5 min sen idag.

Men Dust mådde bra och jag har stoppat in alla kläder i min "walk-in-closet" :D

Imorrn ska troligast jag och A åka och träna, så jag ska försöka sova nu!

Lite irri

Enligt Telia skulle det ju krävas en tekniker för att få telefonen att fungera. Han skulle komma igår, så jag sa att jag inte kunde åka till Dust igår och höll mig hemma hela dagen. Inte dök den jäveln upp inte! Blir så fasansfullt förbannad på Telia, att de alltid ska strula, kan inte något gå smidigt ibland iallafall? Måste ringa dem och vara arg snart men har inga pengar på mobilen heller så jag kan inte ringa hemifrån.

Veterinären ringde och väckte mig igår han skulle ut till Stöcke så hade Dust stått kvar där hade han kikat på honom igår. Typiskt! Får se om han har tid att komma ut till Hissjö. Ska kika hur hans ben ser ut nu när han sovit ute kan ju må mycket bättre.

Har packat in alla kläder snart, fy tusan vad jobbigt. Märker dock att det saknas en del så vi måste leta hemma hos D. Kan ju ha hamnat i hans tvättkorg eller så!

Vet fortfarande inte vars hyran ska betalas eller vad parkeringarna kostar. Måste försöka få tag på hyresvärden också alltså. Alldeles för mycket att göra känns det som!

Elsk skruvade ihop vardagsrumsbordet igår och satte ihop sofforna. Blev mysigt. Längtar tills tvn och tvbänken är uppe också!!

Nej ska ta och dricka upp mitt kaffe och sedan åka ut till Dusty!

Inflyttade :)

Äntligen!
Men inte i ordning ännu såklart, men sitter trots allt på golvet och äter middag i VÅR lägenhet!!


Updat.
Började skriva detta inlägg vid 22 tiden men hann aldrig skriva klart.
Vi har varit hos Elsk chef och badat jacuzzi och de har festat. Jättemysigt!! Är dock väldigt jättetrött nu för man har ju varit igång precis hela dagen!
Ska sova, sen hoppas att man vaknar i sån tid att man orkar åka och hämta det sista hos D, annars får vi göra det senare i veckan. Ska åka till Dust också innan jobbet..

 Sov gott!

RSS 2.0