Blandade bad/strand-bilder

       

Lördag 28 juli - bilder


 Middag på Brännlands Wärdshus Efterrätt hemma i soffan Skål Älskling!♥♥♥

Lycka<3


2012-07-28

Hjärtegrynet

Jag som inte tycker att han vuxit så mycket. Okejraaa. Han har visst det. Mitt lille hjärtegryn!

Packar

Tjohoo jag har börjat packa! Kanske kan tyckas lite tidigt men jag har inget bättre för mig. Fast jag vill ju packa allt nyss! Haha. Men det är nog bra att börja nu, eftersom vi är i Turkland veckan innan vi flyttar.
Hitintills har jag packat ner Stefans skivsamling, hans bokhylla(alltså innehållet) och min. Blev 4 lådor, haha. Fast hans skivsamling tog upp 2 lådor!
Är ju lite saker kvar men det är sånt vi använder så det kan jag inte packa ner. Det får bli en låda alldeles innan vi flyttar!
Har skruvat ner hyllan i f.d. sovrummet också, så där är det tomt tjohoo. Men det är ju lite stuffs som Stefan måste packa också för jag vet inte vad han ska kasta/spara. Typiskt! Haha. Nu är jag igång ju!
 
Aja, tog en liten paus men ska nog fortsätta nu!!

Vi har det bra hos Paps <3

   
 

Miljöträning

Idag for jag och Ullebull till stallet för att hälsa på Elisabeth, Kicki&Anders :)
Han var himla stursk idag och försvann en stund när vi var i stallet och jag släppte blicken på honom. Ropade, ropade och ropade. Hann börja fundera vad jag skulle göra om han inte kom, men då kom han med full fräs i benen! Sötkorven hade väl bara hittat något intressant, tillexempel korna!
För på väg in till Kicki&Anders sprang han in i lagårn. Och stirrade på kossorna. Viftade på svansen. Kom ut till oss, hälsade på Hilda och sen in till korna igen! Haha.
Han hann även med att spana in hästarna, hälsa på fåren (stirra ut dem) och förmodligen få en stöt av stängslet.
Sen fick han träffa och leka med Elisabeths dotter Matildas chihuahua! Det var roligt att se, han är ju inte van vid att leka med en hund som är mindre än honom! Men det löste han galant! Sötkorven.
Kom med andra ord hem med en mycket trött vovve. Fast inte så länge, lagom till skogsprommisen vi alltid kilar iväg på, på kvällskvisten så var det full fart igen. Han har hunnit vara ute en sväng till men nu ligger han här nedanför och luktar skog. Mysvovve!
 
Så man kan nog säga att han fått lite miljöträning idag minsann ;)

Hjärtat

 
Lillebror tog dessa för ca en månad sedan och det är också han som fotat den översta bilden i förra inlägget. :)

Ungefär en månad mellan bilderna

 
 
 

Lite att skriva om

Händer inte så värst mycket intressant här om dagarna så jag har inte mycket att skriva om direkt.
Igår var vi bara hemma hela dagen, utom en sväng mitt på dan när vi åkte med lunch åt sambon&hans jobbarkompis eftersom de höll till i Holmsund igår :)
Nu ska vi alldeles strax ta och gå ner till bilen och åka ut till stallet. Det blir mysigt! :D
Sen ikväll blir det mest troligt att åka och handla, om vi nu inte skjuter på det till imorgon. Skall åka in med vardagsrumsbordet imorrn! Sen är det grillfest på kvällen och på söndag åker vi med sofforna till Paps!

Onsdag!

Idag och dagarna bara rinner iväg fast man egentligen inte gör mycket vettigt.
Igår var vi på valpkurs och han var så grymt duktig! Nästan som en helt annan valp! Lille lurvbollen!

Idag har vi varit ute och tränat en omgång och sen satt vi bara i solen och njöt och glodde på ankorna(Ulay) men en jävla fiskmås sket på oss så då blev jag arg och gick in.

Nu har snutteplutten precis fått sin mat och jag funderar på om jag ska ta och göra min sambo glad genom att städa lite kanske. Eller, heh, röjja är väl ett bättre ord!

Jag längtar så grymt mycket tills jag får börja packa ner alla saker och slänga allt crap! Fast jag är asdålig på att slänga saker men just nu känns det som att jag vill kasta ALLT!

Är kaffesugen men har ingen mjölk :( Borde ha handlat igår, men trodde det skulle räcka till kaffe idag, tydligen inte. Kära sambon drack nog mjölk imorse?! Suck. Hade inga latte "discar" kvar till min Tassimo heller. Dumt. Kan liksom inte åka och köpa mjölk när det är såhär varmt, tror vovve bli fantastiskt ledsen på mig då :(

Nä om jag skulle ta och sluta gnälla och kliva ur soffan och dammsuga lite!

Lite roligt

Om man söker på Google på adressen jag bodde på tidigare och tar street view så står min Polo där på parkeringen. Haha! Om man söker på adressen jag hade före det så står "min" föredetta andra bil på parkeringen där. Om man däremot söker på hitta.se och tar gatubild, så finns inte polon med på samma adress som på google, dock finns den på adressen innan det! Så min superpolo är med på två adresser haha! Och slutsatsen; Googles bilder är nyare!

Tisdag

Idag då, vad har vi gjort idag?! Inte sååå mycket, men jag har iallafall lyckats med bedriften att ringa och adressändra. Ville helst inte göra det eftersom jag hatar att ringa, men det gick verkligen inte att göra det på internet. Så nu har jag ringt och vi skall få hem papper så det blir perfekt.
Idag damp också räkningen från Peab in, så nu är det bara att fara på banken och fixa så är lägenheten snart betald och bara väntan återstår. Längtar. 45 dagar kvar!
 
Har äntligen kommit mig för att lägga ut Söts tv-spels saker på annons också. Får väl se om någon nappar. Blocket brukar ju vara bättre men börjar på en gratis grupp på fejjan.
La ut soffbordet som bortskänkes också och det verkar som att det finns intresse för det. Skönt, kanske kan ta med det in till stan när vi ändå skall åka in liksom. Gör inte så mycket tycker jag för annars hade vi ju fått åka och slänga det istället.
Jo också fick jag en bok såld idag också, nu är det bara två kvar från de böcker jag hade under våren. Perfekt!
 
Nä nu ringer min fina vän Sarah så nu ska jag avsluta!

Promenad + hundbus

jojo, nog blev det en promenad tillslut igår :) Fick för mig att jag skulle lyssna på sommarpratarna dock blev jag så arg när det inte gick att lyssna under promenaden, det bara hackade hela tiden. Kanske lika bra att jag blev arg! Haha.
Gick iallafall i elljusspåret och det blev typ 3,5 km innan jag var hemma, då slängde jag bara av mig mobilen och tog med vovve ut i skogen :) Så totalt med vovvebus-promenad var jag ute i 50 minuter iallafall. Sen går det ju lite långsammare när man är ute med vovve och hoppar runt bland stenar men svetten lackade och skönt var det. Dock lite upprörd över alla mördarmyggor kan jag säga. sjukt vad jag fick myggbett!! :(

Måndag

Idag är det måndag igen, och som tur blev den inte tråkig för Ulay&Jag fick Elli som sällskap♥
 
Nu har vi ätit middag och söt har varit ut med Ulay en bussväng i skogen men Ullebulle ville inte busa, han ville gå fint? Haha. Mupp!
 
Jag tänkte försöka ta mig i kragen och ta en promenad. Jag tror att jag håller på att bli förkyld men tänkte att det har ju inte brytit ut än så en promenad lär ju inte skada. Blir då hellre sjuk nu än när vi ska fara utomlands.
 
Jaha, det var typ allt jag hade på hjärtat. Tjingeling!

Getaway rock festival - fredag 6 juli

Happ, på fredagen bytte vi hotell, så vi tillbringade några timmar på Ikea. Sen shoppade vi stolar på Stadium för vi hade sett så många som hade stolar på festivalområdet och vi tänkte att fan va skönt då kan man vila fötterna mellan konserterna. Nehepp, vi fick inte ta in dom! Snacka om arg man blev.
Vi såg iallafall:
 
Ministry: Jag hade aldrig lyssnat tidigare men Söt hade och ville se. Blev glatt överaskad och tyckte att det var en bra konsert :)
Municipal waste: Jag hade fått för mig att vi skulle se dom. Vet inte varför, för jag ångrade mig ganska snabbt. Inget i min smak. Tillbringade tiden i baren i stället. Såg bara någon låt.
Satyricon: Oooh så jävla bra! Bäst på hela kvällen. Grymt grymt!!!
Manowar: Pinsamt. Musikaliskt inget fel men mellansnacket så pinsamt så det drog ner hela konserten. Ursch!
 
Den här dagen fanns det några band jag ville se tidigt på dagen, men då vi inte hade fått checka in på hotellet och inte riktigt visste vad man skulle göra av bilen så sket vi i det. Det var ändå band jag redan hade sett, eller inte visste vad det var ;P Så det gjorde inte jättemycket.

Dobermann

Jag blir här till mitt bittra slut
Evig kärlek falnar aldrig ut
Ditt namn har etsats till mitt liv
En länk av stål som glöder, som är explosiv
Hur kan jag föreställa mig
Ett liv av tomhet, övergiven utan dig
Det är den största skräck jag har
Att du ej längre skulle stanna kvar

Onsdag.

Happ här sitter jag och kommer mig inte för att göra något vettigt. Jag skall gå ut med vovve och sen rasta snabeldraken en sväng, det är lite barrigt i hallen kan man säga. Vovve älskar skogen. Skogen älskar vovve? Heh.
Är sjukt trött idag men trots allt bra att söt väckte mig så tidigt så kanske jag kan få somna i tid ikväll. Vände på dygnet i helgen. Det är tråkigt.
Tråkigt väder idag också. Ja som ni ser har jag inte mycket för mig just nu även om det nog finns saker att göra, typ som att vika tvätt och städa men det är ju inget man gärna gör direkt. Också är jag hungrig med. Men jag åt ju fan nyss? Skall nog snabba på med promenad och dammsugning så kanske man kan ta sig en kopp the sedan.
 
Iförrigår fick vi iallafall besök av fina Elli, hon kom och livade upp min dag! Tack för det vännen! Igår var jag hos mamma eftersom det skulle vara hundkurs men pga vädret så blev den inställd, lika bra var ju det för det känns som att jag håller på att bli sjuk. Hoppas inte!
 
Jaja, men ta på dig skorna å gå ut då!

Getaway rock festival - torsdag 5 juli

På torsdagen såg vi:
 
Mustasch: Tyckte inte alls att de var roliga live, snarare dryga och som att kändisskapet "stigit dem åt huvudet". Jag uppskattade inte deras mellansnack och det drog ner intrycket över hela konserten. Sen har jag inte lyssnat speciellt mycket på dem heller, det är typ bara Double Nature man kan.
 
Kvelertak: Det band jag såg mest fram emot att få se igen. De är så jäkla grymma live, sånt ös!! Tyvärr hade de problem med ljudet vilket gjorde att man trots att man hört alla låtar tusen gånger knappt hörde vad han sjöng. Riktigt trist eftersom de annars är så sjukt bra live! Dock ändå roligt att se dem.
 
Graveyard: Ett band vi aldrig lyssnat på innan idag. De har spelat på festivaler vi varit på tidigare men vi har aldrig gått och sett dem. Vilket var väldigt dumt av oss för herregud vilken röst! Vilket sound. Skönt band helt klart som man gärna ser fler gånger!!
 
Venom: Gamla gubbar kan!! Trummisen spelade fan snabbt som fan! Riktigt bra var dom.
 
Moonspell: Inget för mig, slöseri med tid :P Gick därifrån efter några låtar, orkade inte alls lyssna mer.
 
Ghost: Ghost är magiska! Sångaren har en sån jävla röst så håret reser sig. Det känns som att man är med om något religöst när man ser dem ;) Dock försvinner lite av magin när de spelar utomhus och det är ljust. Det var mer magiskt när vi såg dem innomhus i november i stockholm. Men det är inget stort minus, det var en grym konsert ändå.
 
Nightwish: Besviken. Jag har bara hört gamla låtarna och inget med den nya sångerskan och jag tyckte inte alls att de var lika bra längre. Hennes röst är inte lika härlig. Jag blev besviken och tyckte det var trist så vi såg bara litegrann innan vi gick.
 
Denna natt bodde vi på ett hotell som typ låg vid e4an så vi fick knalla in till centralstationen eftersom bussarna slutat gå och ta en taxi därifrån. Skönt att komma i säng. Mina fötter värkte..och värre skulle det bli! ;)
 
(orkar inte lägga in bilder nu, gör det senare. Vet inte om jag har några bra heller, skall kolla igenom..)

3 månader

 Bild från hans första dag hemma, 8 veckor
 
Tänk att idag är min lilla plutt hela 3 månader! Min fina söta lurviga envisa underbara mysiga lilla sötsak.
 
Vem hade trott att jag skulle få min vilja igenom och bli med vovve? Att Stefan gladeligen skulle följa med på valpkurs, låta vovve åka i Hondan, fundera på att sälja sin älskade (jävla) 740 för att köpa en kombi som vovve ryms i? Ha vovveleksaker över hela lägenheten och någon som stirrar på honom när han duschar?
 
Inte jag i alla fall, men jag är lycklig att det blev så. Min lilla älskade sötkorv. Grattis på 3 månaders-dagen!! ♥

Äntligen!!

Så imorse var det då dags att äntligen få se vår lägenhet. Det var lite av en chock, då ett rum inte alls såg ut som på ritningen. Men det kommer bli bra ändå, de möbler vi hade tänkt ha där får trots allt plats men lite snopen blev man allt och paniken hann växa innan jag hunnit dra fram tumstocken och mäta. Men sen så, det blir nog bra ändå.
Dock märker man ju hur svårt det är att se och mäta på en ritning. En vägg jag fått till ca 1 meter var 3 decimeter kortare och det gör att inte min byrå ryms som jag ville ha där :( Den kommer sticka ut typ 5cm isåfall och det vill jag inte. Typiskt!
Sen i köket så stod inte städgarderoben där den skulle stå, utan den kommer nog hamna på ett annat ställe där det skulle ha stått en vanlig garderob men eftersom jag ändå inte tror att vi behöver så många så blir det nog bra tillslut iallafall.
En superbra grej är att det är internetuttag typ överallt, 8 stycken finns det! Sen är det ett skåp i hallen, typ proppskåp fast modell större, där man sätter i routern. Så man behöver bara dra nätverkskabel till uttagen i väggen och dessa sitter typ PRECIS där vi tänkt ha datorerna! Hur kung?!
I sovrummet hade vi ett fönster som inte fanns med på ritningen, ett fönster som vi iofs ville ha men nu kan vi inte möblera som vi tänkt. Tänk om, tänk rätt.
Ja som ni förstår har jag jävulskt mycket funderingar över möbler, vad som skall stå vars, vad vi inte kan ha kvar, vad vi ska köpa. En sak är säker och det är att det kommer köpas en hel del nytt! Inget jag är ledsen över..Sen jag flyttade 2009 så är mina flesta möbler begagnade/fått ärva typ, och dessa har jag ju skänkt vidare till min fina lillebror, och Söt´s möbler är ju 10+ år gamla och ganska...fula. Haha. Så jag tycker det känns skönt att få köpa nya gemensamma saker som vi båda gillar. Även om det blir dyrt, men vi har ju sparat och jobbat för detta. :)
Så jag längtar ju inte mindre direkt efter denna morgon. :)
Nu ska jag bara ta och planera in med fina Madde när vi kan åka på Ikea. Tjohoo!!

Första gången, m.m

Kan liksom inte låta bli att skriva att IMORRN FÅR VI SE LÄGENHETEN FÖR FÖRSTA GÅNGEN.
Ja som ni förstår är ju längtan jättestor, den kanske blir ännu större imorgon efter att vi sett den?
Kamera och måttband skall med, och jag längtar som en tok redan. Hur ska jag kunna sova inatt?
 
Vovve och jag tog en "långpromenad" idag. Lång för att vara vovve alltså. Han fick gå lös mestadels av tiden och då säger dem ju att de inte gör något om man går längre än 5 minuter. Så vi gick i skogen och han fick springa som han ville, sen lyckades vi leta oss fram så vi kom ut ur skogen och kunde gå cykelvägen hem, då fick han gå kopplad. Innan hade vi busat lite bakom husen också. Phu, jag var ju alldeles svettig när vi kom in, det är knixigt att gå i skogen, speciellt med mitt onda knä! Men det blev ju lite "motion" idag iallafall.
 
Skall peppa upp mig själv nu. MÅSTE. Men snart i säng!

RSS 2.0