Åkte förbi lägenheten för nån dag sen. De...

2011-12-28_10_54 (MMS)

Åkte förbi lägenheten för nån dag sen. Det händer grejor! Längtar!


Sista dagen detta år

Åkte på feber igår kväll, blä det var inte alls någon rolig kväll :( Men när jag vaknade imorse var den borta! =/ Känner mig inte sådär superpigg kanske..har ont i halsen fortfarande :(
Men bättre nu än om 12 dagar för då åker vi!! Wiiiie! Längtar..

Idag ska vi fira nyår med Elli och Margit. Mys. Känns skönt med en lugn nyår faktiskt. :) Så det blir middag och trevligt sällskap helt enkelt!

Gott nytt år!

Duktig..

Jämarns vad jag har varit duktig idag. Först ringde jag och bokade tandläkartid, och nu har jag gjort klart inskrivningen på arbetsförmedlingen, jag måste bara ta och knalla dit innom fjorton dagar också. Tråkigt, men lika bra å göra bort det..

Igår var Mami och jag på bio, hon bjöd. Simon och ekarna såg vi, den var faktiskt bra!! Innan åt vi middag hemma hos henne och efterrätt, sen skjutsade hon hem mig efter bion och fick en Tassimo-capuccino!

Idag har vi haft tvättid(igen!) och så har vi hängt med Jonthe och Theo! Blev en runda på stan. Köpte lås&kedja till min skoter..lite billigare på Biltema än där söt köpte sin, men samma säkerhetsklass så.

Imorrn ska vi äta julgröt hos mamma för det har inte blivit någon sån iår! Sen ska nog söt hjälpa Jonathan att lägga golv i deras hus och jag ska mysa med Margit för imorrn hämtar vi henne :)
Förhoppningsvis blir det en sväng till min Paps på fredag också, det beror på om Söt får tag på några däck till släpet..

Annandagjul

Annandagjul! Idag ska vi åka hem. Känns tråkigt, men Paps börjar jobba imorrn och hem måste man ju nån gång så det passar väl bra nu. Har ju lite att göra hemma också, å de är väl skönt för söt å få va sjuk hemma istället.
Men lillebror&Madde har kommit nu och dom hade Cubben med!!! MYS! Så nu är alla samlade igen.
Härligt.♥
Det allra mysigaste med julen är myset efteråt när man bara umgås, äter och glor på film!

Skall äta middag hos Paps men sen drar vi oss nog hemåt. Hoppas på en bio med mamma under veckan!

Just det, söt har namnsdag. Grattis!

Så typiskt Zelda! En fin liten knöl på mat...

2011-12-26_12_02 (MMS)

Så typiskt Zelda! En fin liten knöl på mattan och under ligger hon och myspysar!


Cappucino från min Tassimo. Längtar tills ...

2011-12-26_08_25 (MMS)

Cappucino från min Tassimo. Längtar tills jag har fler smaker, den här är ok men ibland blir det beskt, kanske jag som gör fel?! Har jag tur kommer paketet i veckan, måste nog köpa ett paket på Ica ändå:P


Juldagen

Slappardag idag. Skönt! Kände mig ganska utvilad när jag vaknade halv 8 imorse ;) Fast då hade jag ju vaknat halv 5 också men lyckats somna om.
Söt är sjuk/förkyld igen så han var inte så pigg och passade på att sooova läääänge. Men det var ju bra att han kunde göra det.
Skall stanna hos Paps tills imorrn, glad att söt ville det med ♥ Lillebror och Madde kommer imorgon också så då hinner vi träffa dom med=)

Beställde lite kaffe igår till min Tassimo, jag hoppas att det kommer i veckan, jag vill smaka ju! Så glad över mina julklappar, jag måste ha varit jättesnäll för jag fick många och jättebra julklappar! Tack älskade familj♥

Nu glor vi på Shrek, lagom ansträngande såhär på juldagen..

God jul och god natt! Somnade nästan i sof...

2011-12-24_08_45 (MMS)

God jul och god natt! Somnade nästan i soffan och har varit så trött så trött sen kl 18 typ. Så nu säger jag natti!


24 december, julafton, dopparedagen :)

Julafton, som jag längtat.
Mysigaste dagen på hela året!!! Väckte lillebror tidigt som vanligt (Ja, Madde&Stefan får ju så lov att vakna med ;) höhö) och sen myste vi i soffan tills mamma kom. Öppnade lite klappar, fikade lite, öppnade klappar, åt massa, öppnade klappar.
Sen när mamma åkt tog vi oss en liten sväng på skotern. Det är ju inte mycket snö direkt, men en liten sväng så man får stilla suget lite går ju att köra.
Sen for lillebror och Madde strax innan Kalle..

Nu är jag så himla trött!! Sjukt trött..ville sova redan för 1½ timme sen..!

Tack alla, finaste familjen min för en mysig julafton med jättebra klappar, jag är superglad för allt!

JULAFTON

Sista avsnittet alltså!

23 december


22 december


Redan dan före dan före dopparedan!

Hej och hå vad fort det går.. redan torsdag och 22 december.
Jag är så pigg idag, äntligen har jag sovit! Jag somnade typ så fort Helene och Jonthe åkt hem igår, jag vaknade 04.30 med kläderna på å fattade inte att jag gått och lagt mig haha. Sen somnade jag om och vaknade 07.40 och var pigg, har typ sovit 8 timmar eller nått så det var behövligt.

Idag ska vi försöka ta det lite lugnt. De senaste dagarna har varit lite väl mycket, knappt varit hemma nått. Så vi ska försöka bara vara, kolla på tapeterna och försöka bestämma oss så vi kan lämna igen proverna, sen ska jag åka hem till min älskade Pappa och djuren! Stefan kommer efter imorgon, han ska fira lite jul med sin mamma imorrn först..

Nu ska jag nog slå mig ner i soffan och se på julkalendern som jag missade imorse!

21 december


Wtf?

Undrar om man ska ta och gå och lägga sig en stund igen?!
Det börjar ju bli löjligt det här. Var så sjukt trött igår, kom i säng vid 12 kanske. Vaknar 02.30! Galet. Droppar ögonen som sved lite och lyckas väl sen somna om men vet att jag kollar klockan 03.30 och sen kliver jag upp runt 04. Då är jag superpigg och orkar verkligen inte ligga i sängen nått mer.
Visst kan det väl vara trevligt att vakna tidigt, det gör inget. Men att vakna SÅ tidigt, när man knappt sovit något och man varit supertrött och längtar efter sovmorgon, det är inte kul!
Å jag fattar inte VARFÖR det är såhär heller. Jag menar jag som är jordens mest morgontrötta person? Väldigt skumt. Att det brukar vara så några dagar efter en nattvecka är normalt, men att det är så i typ en hel vecka? Söt vaknar ju också! Himla konstigt iallafall.
Jaja, man är ju ledig så det gör ju inte så himla mycket mer än att man blir less, det är som tråkigt å vara vaken runt 4 minsann.

Men nu är jag ju lite trött igen så jag ska fasiken prova om jag kan sova en stund..

Otur

Skulle åka in till stan en snabbis och ta med oss mamma på Coop. Utanför mamma så pajjar kopplingen på volvon! Suck. Känns som att det mest är elände med bilar nu. Polon är ju utlånad till lillebror och fungerar ju än så länge men det är nått som låter skumt på den + att avgassystemet måste bytas. Den röda volvon läker olja som tusan men går iaf att köra om man fyller på olja, men den skulle ju lagas och säljas. Och nu då blåa volvon som bromsarna ligger på + att kopplingen for nu..åsså ska den besiktas snart. Å hondan är ju avställd.
Så bra, 4 bilar men ingen som går bra haha. Typiskt!
Jaja, Söt får skruva lite, åsså får vi köra röda volvon imorrn och idag fick vi låna mammas bil, så det ordnar sig tillslut!

Nu ska vi vänta på att Ikea ska dyka upp. :)

20 december


Peab

Efter Memira så hade vi möte å Peab, vi skulle få göra våra val/tillval på lägenheten och prata igenom det lite och så.
Det gick ganska fort, fick veta att vi skulle åka till Colorama och hämta hem tapetkataloger så det har vi gjort. Nu återstår bara att välja..

Själva valen i lägenheten gick lätt vi var väl överrens om allt utom en punkt, men där blev vi överrens tillslut, tror jag, eller jag fick som jag ville iallafall höhö :P

Fick också veta att de ligger lite före i byggandet men att det ändå inte kommer bli tal om tidigare inflyttning för att HSB bokat besiktningsmännen och det är ju industrisemester också som kommer mellan så det kommer bli 1 september som sagt. Lite synd!

Återbesök - 3 veckor

Började morgonen med ett besök på Memira, det gick hyffsat. Jag hade ökat tryck i ögonen som var en reaktion på kortisonet men jag skulle ändå fortsätta dropparna sista veckan. Annars såg det okej ut, det syntes dock i mitt högra öga att jag haft problem med torrhet och jag har ju inte droppat så mycket som man kanske borde eftersom jag missuppfattat/optikern uttryckt sig dåligt. Så jag har ju bara droppat "vid behov" men nu fick jag veta att jag skulle droppa förebyggande. Helst morgon, middag, kväll.

Jag ska tillbaka efter nyår pga. det förhöjda trycket. Annars så skall vi tillbaka i slutet på februari när det gått 3 månader från op!

19 december


18 december


Vilken trött dag..

Trött! For direkt till Clip där bästaste A tog hand om mig och mitt hår. Blev nöjd som vanligt! :) Tack!
Sen kom Paps och S och vi käkade lunch, sen gick jag och Paps på stan en stund. Försökte hitta nånstans att fika men det var knökfullt överallt så vi sket i det och åkte hem istället.
Kom typ bara hem, sen så la jag mig på sängen en stund, och plötsligt vaknade jag av att mamma ringde och jag var helt säker att klockan var 0800 söndag morgon och att jag försovit mig liksom. Hah! Så var det ju inte..
Så nu har vi varit och storhandlat. Det är typ första gången sen i mars. Kändes...skumt!
Sen var vi en sväng till mamma och lämnade lite julklappar. Busade med Margit och fick lite glögg, mums!

Nu väntar jag på middagen..eller middag och middag, det blev varma mackor. Hah.

Imorrn ska jag och Elli till Lycksele. Dollarstore och hälsa på Torbob, Sven&Hanna står på schemat =D

17 december - 7 dagar kvar



Missade julkalendern imorse, och ikväll! :( Typiskt. Skall se den nu istället. Tur det finns Svt-play!

Hejdå

Jaha, så var vi hemma(hos Paps) och allt är "över" nu. Konstigt. Har inte riktigt förstått det än..Kommer att sakna så många nya vänner, det känns riktigt tungt faktiskt. Men har man tur så ses man ju igen!
Jag fick åka hem från jobbet med C och vi for tidigare typ 5. Lite jobbigt å säga hejdå till alla minsann..
Ja å sen så var ju söt vaken så han tyckte att vi skulle åka på en gång, men vi väntade tills dom öppnade frukosten, så åt vi den och for sen.
Han fick dock stanna och fylla olja ganska så snabbt så vi stannade på Biltema i Gävle så han kunde köpa mer. Sen fick han väl stanna och fylla 4-5 gånger totalt.

Vi var ju en sväng innom Ikea också och handlade åt Lillebror&Mamma. Sen dundrade vi hem till Pappa. Skönt! Vi var väl här runt 15 tror jag.

Jag var så trött så trött igår. Somnade före maten å sen under filmen efter maten. Fast den var jätterolig men jag somnade en stund mitt i. Gick och la mig halv 11. Vaknade typ..strax efter 04?! Bara jag och djuren vaken..
Mys.

Ska åka hem till Holmsund idag, jag ska klippa mig hos A på Clip och Pappa ska följa med för vi ska gå på stan och sen ska han till Lillebror.. :)

Stämplat ut

Ja nu har jag stämplat ut för sista gången. Huvva vad jag inte tycker om att säga hejdå! Det gick dock ändå ganska bra tills R ville krama mig hejdå det tyckte jag var lite jobbigt, jag som har så nära till tårar när man ska säga hejdå! Avskyr sånt..

Söt var vaken och hade varit vaken sen 03, så han föreslår att vi tar och slänger oss iväg redan nu. Tror jag är med på det minsann..

Så ska nog ta och packa ihop mig själv nu, sen åker vi..lär väl vara kö genom Stockholm kanske..
Också ska vi stanna på Ikea men tänkte ta Gävle först, men nu finns inte lillebror å Maddes spegel där å de andra varuhusen vägrar tala om lagersaldo. Fan! Tänk om det bara finns på Kungens Kurva åsså har vi åkt förbi den redan..surt sa räven isåfall..!!

16 december


15 december


Ha ljudet på!


Onsdag

Kan säga att det är ganska svårt att sova när söt ligger bredvid, är sjuk och snarkar hur högt som helst. Tillslut fick jag väcka honom och säga åt han å va vaken tills jag somnade..sen har jag sovit men inte sådär jättebra, men till typ halv 5 iaf. Fast jag vaknade tidigare..
2 nätter kvar. Hoppas det går någorlunda fort. Inatt var en ganska så tråkig natt. Det sjuka är ju att jag inte kan låta bli att bry mig trots att jag slutar om bara 2 nätter liksom. Men inatt ska jag försöka. Bara göra mitt å inte bry mig liksom. Får se hur det går..
Längtar hem. Längtar efter snö! Och familjen och alla djuren. Åker direkt till Paps på fredag ♥

10 dagar till julafton :D


Lucia


Sista svängen

Jaja, nu är det alldeles strax dax att hoppa in i taxin och åka ner till Södertälje för sista gången. Det är med blandade känslor kan jag lova. Ska bli skönt att komma hem och slippa flänga fram och tillbaka. Men det är ganska många nya bekantskaper man kommer sakna!!
Dax att slänga ner det sista i väskan och dra!

12 december


Blir galen

Ibland blir man ju galen på sig själv. När jag hade bokat om allt, så dubbelkollade jag datumet en sista gång för säkerhetsskull.. Då visade det sig att jag hade bokat rätt från början. Han från resebyrån hade skickat 2 mail med 2 olika avresedatum och det var ju det sista som var rätt..Inte såg jag det igår när jag fick panik över att jag bokat fel.
Och SAS tar ju 1000 spänn för att boka om biljetterna, så jag gör inte om det direkt. En dyr läxa kan man säga. Så jag fick ringa hotellet och lägga till en extra bonusnatt istället, får hoppas poängen räcker..
Så vi får tillbringa en hel dag i onödan på Arlanda, men det får vara så nu. Jag tänker inte boka om flygbiljetterna igen för 1000 spänn till.
Suck. Undrar vad mer för fel jag ska lyckas göra?!

Klant!

Satt och skulle ansöka om visum, och när jag skulle fylla i avresedatumet var jag ju tvungen att kolla på bokningsbekräftelsen så jag inte skriver fel.
Då visar det sig att jag bokat flyget från Umeå och hotellet i Stockholm på fel datum. Fuck! Och det gick inte att boka om via internet, fast man kunde det egentligen men naturligtvis inte mina bokningar..så jag måste kontakta både SAS och hotellet imorgon!
Så jävla klantigt, men vilken tur att jag såg det nu och inte alldeles försent!
Irriterande!! Jag är så van att läsa datumet år-månad-dag, men de hade ju skrivit dag-månad-år och det tänkte jag inte ens på..skit också!
Men det ska väl gå att lösa, det värsta är väl om det är fullt på hotellet, flyget är ju lugnt, det fanns plats på samma avgång dagen innan och den biljetten var billigare, sen kanske det kostar att boka om men..får väl överleva det då.

Tankar..

Tänker extra mycket på er idag..


11 december


Lördag

Lördag idag då. Skönt! Vaknade klockan 5, mindre skönt! Men fick morgonmysa med Margit, hon är söt. Och se julkalendern =)
Nu när S kollade mailen hade vi fått inredningsbroschyren till lägenheten också! Jippie vad skoj! Nu kan man iaf lite mer föreställa sig hur det kommer se ut. Men vi fick ingen prislista för den var inte klar ännu. Vi har iaf sett 2 grejer vi vill ända/välja till, det ena är ett måste enligt mig för jag tror det kommer se hemskt ut annars, och det andra är duschväggar istället för stång och draperi. Jag tycker det är snyggt och bekvämt liksom! Men vi får väl se vad det kostar, S var iaf också sugen på duschväggarna. Annars var vi överrens :) Verkar som att vi får diskmaskin också trots att vi fattat det som att diskmaskin var ett tillval och att mäklaren tipsade om att det brukar vara billigare då att köpa det själv. Men i det som är standardpaketet om vi nu förstått rätt, så är det diskmaskin, hel kyl+frys och spis med såndär häll. Plus en vanlig fläkt. Såna där snygga fläktar är tillval..typiskt! ;P

Jaja, har inte så mycket för mig idag, S drog iväg med bilen..vet inte vart han skulle å han har lämnat mobilen hemma som vanligt, så jag tar mig ingenstans.

Men E kanske skulle komma och hälsa på, hoppas det=) Gosar ner mig med Margit istället.

10 december


9 december


Mysdag - äntligen hemma!

Planet var liiite sent imorse, men inte mycket. Det fick vänta en stund i luften innan det landade på Bromma och sen fick vi vänta lite innan vi startade för att banan skulle skottas eller va dom nu gör.
Men var hemma strax efter 9.30 iaf, hoppade nästan direkt i säng, älskar lägenheten när man jobbat natt, det går att få den kolsvart trots dagsljus ute, så skönt!!

Sen ringde min älskade mamma och väckte mig runt 13 när hon och Margit var på väg! Sen dök dom upp och mamma gjorde lunch åt oss och jag bryggde kaffe å vi smaskade på saffransphiladelphia-bullarna vi bakade förra helgen. Så mys! Bra fredag!

Imorse var det äckelpäckelväder där nere, det regnsnöslaskade liksom, och blåste storm, glad att man slapp köra för man hade inte mycket sikt! Lite guppigt att flyga men inte mkt. Skönt att landa i ett vitt Umeå liksom. Men nu är det ju här också, dock är det väl mera snö här än regn om jag ser rätt.. :)

Ska mysa med Margit och vänta på att S kommer hem. <3 Han blev förresten erbjudan förlängt till i maj men då i Umeå igår, men han tackade nej. Nu väntar nya äventyr, en Australien-resa till att börja med :) Och sen kan det ju vara bra att prova på nått nytt kanske. Och köra lite skoter :P

8 december


Onsdag

Onsdag och bara 2 nätter kvar. Skönt! Längtar hem till mina lussebullar och pipparkakor! ;)
Hoppas det inte blir oväder i helgen, jag vill ju att Paps ska komma! Längtar..

Ovan nämnda Paps ringde och väckte mig runt 13-tiden, då var jag inte pigg! Lyckades somna om, men sen ringde han runt 15-tiden igen! Sen dess har jag varit vaken, men det känns helt okej fast jag kanske blir lite trött inatt för jag brukar ju sova längre än så!

Nu ska jag hoppa på söt så han vaknar, och gå ner och käka middag. Får se vad hotellet har för spännande att bjuda på idag! Igår var det inte bra, vi fick lax men den var inte genomstekt! Uuurk. Efterrätten var dock god..

7 december


Kommentarer

Har fått några kommentarer att det är så ovanligt att se mig utan glasögon! Tycker det är lite roligt eftersom jag ju haft linser i princip dagligen i typ 8 år.. haha =) Men visst, innan operationen var jag ju tvungen att ha glasögon och eftersom den blev flyttad så har jag ju typ haft glasögon i nästan 2 månader på raken nu..så det kanske är därför!

Fick iallafall sova så himla gott inatt, somnade typ direkt efter julkalendern(utan sömntabletter!!) och vaknade typ 15.40 eller så! Och inte ont alls i ögonen! Första natten utan ont!! Och utan sömntabletter!! Nice!!

Näe, nu ska jag gå på "lunch".

6 december


jobbardax

Så är man tillbaka på jobbet då för första gången sen Lasek´en. Det går ganska bra änsålänge men nog känns det att det är torrare luft här på jobbet än hemma. Kommer nog behöva droppa oftare.
Mest spänd är jag över hur det ska gå att sova, jag har haft svårt att somna, sover sen bra när jag sover men vaknar oftast av att ögonen är supertorra och sitter ihop, ibland/oftast så torra att det gör riktigt ont! :(
Men inatt fick jag sova ganska många timmar, tidigare har det blivit typ 4-6timmar/natt och det är på tok för lite för mig. Nu inatt sov jag nog 8 timmar, kanske 9 så det var ju tur när jag ska jobba natt i veckan.
Får se hur det går helt enkelt..

Vårt flyg var försenat från 17.10 till 17.50, som tur är meddelade Malmö det mitt på dagen så vi kunde boka om taxi både hemma och i Södertälje så vi fick åka ner senare. Skönt, blev en timme extra hemmavid.
Nu längtar jag så mycket tills det är slut på farandet fram och tillbaka. När vi kom hem i helgen så hade vi varit borta i 4 veckor så det var grymt skönt att komma hem, men då hade man ju så mycket man ville hinna göra så man blev ju som inte hemma så många timmar direkt.
Nästa helg ska vi bara vara hemma och ta det lugnt. Paps kommer kanske för julklappsshopping men det blir bara mysigt! Och sen, sen är det bara 4 jobbnätter kvar och äntligen är det över!

Då väntar julen och sen Australien!! (Visserligen är man ju borta då också, men det är ju "roligt borta")

5 december


Julbak

Julbak har stått på schemat idag! Hemma hos lillebror och Madde, tillsammans med mamma har vi bakat Saffransphiladelphiabullar, Lussebullar och Pipparkakor ;) , det blir även Skumtomtefudge och knäck.
Jättemysigt!
Sen ska vi äta middag allihopa tillsammans, då kommer söt också! Sen blir det nog att åka hem och sooova, jag är så sjukt trött eftersom det blev rätt sent inatt när vi skulle hämta pappa, sen tar det ganska lång tid innan jag somnar nuförtiden, också upp tidigt för att se julkalendern och sen skulle vi ju åka hit också!
Börjar inte jobba förrän imorrn kväll så behöver inte åka förrän imorgon eftermiddag, sjukt skönt!
2 veckor kvar!

4 december

Del 4 av 24 :)

Pipparkakor :)

2011-12-04_14_58 (MMS)

Pipparkakor :)


Lussebullar :)

2011-12-04_14_37 (MMS)

Lussebullar :)


saffransphiladelphiabullar

2011-12-04_13_52 (MMS)

saffransphiladelphiabullar


Grattis älskade tjockis!!!

Idag fyller min älskade Foccer 17 år!!

3 december


TGIF

Idag är det fredag!!!! Wihoo!! Det innebär att vi åker hem nu, snart snart snart.
Inatt gick det dåligt att sova igen, så jag missade julkalendern. Vaknade 7.40! Tråkigt. Somnade om och vaknade vid 9 istället, jättetrött idag.

Ska strax packa ihop våra stuffs och sticka iväg och käka lunch, det är stuvade makaroner och falukorv idag så jävla gott!!

Sen så kommer taxin 12.45. Hemma runt 16, då ska jag och lillebror springa en sväng på stan..

Sen ska vi bara ta det lugnt ikväll å njuta av att vara hemma, imorrn åker vi till Paps♥ och på söndag blir det julbak med Mamma, Madde&Lillebror. Å sen på måndag eftermiddag åker vi ner igen.

14 dagar kvar att jobba här nere! 22 dagar kvar till julafton. :p

2 december - klicka på bilden för avsnittet


Bokat flyg

Sådär, nu har vi bokat flygbiljetterna till och från Stockholm när vi ska till Australien också. Jag höll på att boka till Bromma först, haha. Man är ju så van att åka dit nu. Men det hade blitt lite långt till hotellet då! =/
Men nu blev det SAS, för de hade gratis bagage á 23kg som man fick ta med sig. Och kostade ändå samma som Norwegian. Så det blir nog finemang. Dessutom fick vi åka hem tidigare när vi ska hem då, än å vänta till kl 15 med Norwegian.
Sådärja. Nu ska vi bara komma hem och söka Visum också. Kan ju som vara bra å ha! :P

Tjuvarnas jul 1 december

1 december. Vad är det som händer, ingen snö :(

Här är julkalendern: Tjuvarnas jul 1 december

RSS 2.0