5km kort kall cykeltur..

Att jag hade så otroligt tråkigt hade iallafall något bra med sig. Jag tog mig ut på en kort cykeltur. 5km blev det sen frös jag både fingrar, lår och arslet av mig. Det är bara 5+ ute =( doftar dock juvligt och är alldels ljuuuust.
Nu är karln vaken men när jag kom hem for han iväg med bilen? Jaha. Tråkigt!! :P

Sjukt tråkig kväll

Har sjukt tråkigt ikväll..suck. Borde väl göra nått vettigare med min tid än att kolla på Big Brother men jag kommer liksom inte på något och gubben sover.
Imorrn måste jag upp tidigt också, blä. Ska till arbetsförmedlingen och har ingen lust med det. Måste dessutom plugga och det har jag heller ingen lust med, men man måste ju. Vill inte ha en lika hemsk muntligt prov igen men det kommer det säkert att bli om jag känner mig själv rätt. Får blackout och kan inte prata. Suck. Hatar det verkligen över allt annat. Tur det är över snaaart!

Vill att söt ska vakna men nu är det förmodligen försent att väcka honom också. Då lär han väl inte kunna sova alls inatt och han var helt förstörd när han kom hem från jobbet. Kul. Inte.

Imorrn ska vi på bio iallafall så det är ju något roligt som händer. Också ska jag hälsa på mamma en sväng efter jag varit på arbetsförmedlingen. Och sen hänga med lillebror och Madde så jag slipper åka hem. :)

What to do, what to do. Tror fan jag ska ta mig en sväng på cykeln ändå.. :)

Provkört nya Seat Ibiza för Buzzador. Fick...

2012-05-30_18_09 (MMS)

Provkört nya Seat Ibiza för Buzzador. Fick ett pocketogram som tack!


3 år har gått..

Men du är fortfarande lika saknad..Du lämnade ett stort tomrum efter dig. Min älskade underbara finaste pälskling<3


Ozzy igår på Stadion!

2012-05-25_20_53 (MMS)

Ozzy igår på Stadion!


Catwalk






Cyklade till Ljumviken med Margit och där fick hon spatsera runt. Mjauandes! När det dök upp lite för många barn som ville hälsa så klättrade hon upp i min famn♥ Sötkatt!

Bra och dålig dag

Har både varit en bra och dålig dag idag.
På plus-sidan så måste det nämnas att jag fick en kaffe-surr stund med finaste AK idag! Det var verkligen på tiden och måste absolut göras om!!
Sen fick jag även åka lite Honda ikväll, träffade på Henke på Statoil vilket alltid är trevligt(att träffa han alltså!) sen åkte vi och surrade lite med Sara&Daniel också :)

Minussida..plugg! Mitt prov har inte blivit rättat ännu och jag kan inte boka det muntliga innan det är rättat. Går ju som på nålar.
Också A-kassans beslut, känns drygt, och tråkigt. Vill inte hålla på med sånt tjafs. Men av folk som kan så verkar det ju som att de har bedömt fel så det kanske går att få igenom en överklagan, förhoppningsvis. Ska få prata med en handläggare imorgon så jag vet hur de har tänkt, då är det ju lättare att bemöta i det man ska skriva när man överklagar också!

Imorrn öppnar Netonnet i Umeå och jag vill åka dit. Såg att de har riktigt bra pris på en sak vi tänkt köpa när vi flyttat! Får se om den är kvar när jag tar mig dit, känner att jag nog vill vara hemma tills jag fått prata med A-kassans handläggare så man har alla papper framför sig.

Också måste jag plugga lite till också. Det är dock inte mycket kvar, det är bara en fråga kvar resten i kapitlet ska bara läsas. Sen labb och prov! Blir nog färdig i helgen och kan ägna resten av tiden till att repetera, nästan enligt plan!!

Note-to-myself. Sluta stressa upp dig över saker du inte kan påverka. Man mår bara piss då. Typ som plugget..

Äntligen, har lämnat in prov nr 2

Jaa! Nu är provet inlämnat, kan andas ut för ikväll iallafall, haha.
Måste hårdplugga nu så jag hinner. Känner mig lite stressad över att det inte dök upp någon länk så jag kan boka det muntliga. Jag trodde det räckte med att göra 2/3 uppdrag för detta men det kanske också är så att det måste gått en viss % av studietiden och då jag läser kursen snabbare än vad den ligger i studieplattformen kanske det har med detta att göra.
Nåja, jag har mailat supporten och kan ju inget göra själv så jag hoppas att de kan lösa detta. Om jag inte kan boka och göra den i tid så kommer jag bli ganska förbannad eftersom jag fick till svar av supporten att vi lägger kursen sådär men det är inga problem om du vill läsa den snabbare! Tji fick jag verkar det som, men då måste de ju hjälpa mig istället tycker man.

Nu ska jag strax gå och knyta mig, hjärnan snurrar av kemi-beräkningar och magen blev lite nervös över att det inte gick. Måste intala mig själv att jag inte kan göra något nu och försöka slappna av. Men jag blir lite stressad, det hänger ju på den här kursen nu...

Natt natt.

Chilinötter och kaffe

En pluggpaus igen tyckte jag att jag behövde. Jag har fått sjukt mycket gjort idag men nu börjar hjärnan vara trött. Har bara 3 frågor kvar på provet så jag tycker ju att jag borde fixa det innan läggdags. Men det var kluriga frågor och ganska stora, så vi ser väl. Men en paus med kaffe och chilinötter (vilken kombo btw!) kanske gör susen.
Börjar fundera vars min karl har tagit vägen? Eller jo jag vet vars han är men jag trodde nog att han skulle ringa och vilja ha skjuts hem snart..iofs bara bra att jag kan plugga i lugn och ro. Jag är som segstartad jag. Får mest gjort på eftermiddag/kväll, men lite mindre gjort på kvällen om han är hemma.

Nä, nu är det strax dags att sätta fart igen. Hejochhå dethärfixardu!

Cykelpaus i plugget! Svettigt. Motvind. Tu...

img_20120521_163 (MMS)

Cykelpaus i plugget! Svettigt. Motvind. Tungt. Sol!


I pluggartagen

I dag är det plugg som gäller för hela slanten. Sitter precis och äter brunch och ska börja skriva på en labbrapport i detta nu. Sen är det bara att traggla vidare och öppna provet! Hejochhå!
Men söt är borta ikväll så då kan jag ju plugga ganska länge. Har förhoppning att hinna så gott som klart med provet idag så det är bäst att jag sätter fart.
Hade tänkt hinna en cykeltur som en paus också.

Hörshej!

Ink


Jävligt svårt att fota sin arm. Haha. Men här är han! :)

Fredag

Fredag idag och inte måndag som jag fick för mig igår. Haha.
Plugg står på schemat idag.
Sedan packa en liten väska också. Söt slutar 17 å då åker vi till Paps. :)

Måste nog hoppa upp på cykeln och rulla till Konsum också. Verkar som jag har fått ett paket :P

Men nu ska jag sätta igång med plugget. Är sjukt trött, det har tagit ett tag att vakna kan man säga..

Söndag? Inte det..torsdag!

Känns som söndag idag men det är ju torsdag. Underligt :P Men eftersom söt jobbar imorrn men var ledig igår och idag så blev det ju helgkänsla.
Imorrn när han slutat åker vi till Paps. Jag längtar! ♥
Den här veckan har trots allt gått fort men det har varit lite plugg. För lite plugg om jag ska hinna med så jag måste lägga på ett kol! I helgen måste jag försöka plugga trots att jag helst bara vill umgås med Paps och djuren!
Imorrn ska jag försöka plugga i princip hela dagen tills vi ska åka. Tänkte ta en cykeltur som paus om det inte är jättekasst väder, för det behövs. Har inte blivit någon ännu denna vecka.

Igår var vi på roadtrip! :) Kom hem sent inatt så jag som inte hade sovit mer än typ 3 timmar natten innan råkade sova 12 timmar och vaknade runt 13 idag! Oops. Är dock snart trött igen så ska strax sova så jag tar mig upp och kan plugga imorgon.

Natt natt

Grattis Mamma!

Idag fyller min älskade mamma år! Grattis på födelsedagen bästa mamma! Du verkar ha önskat dig&fått fint väder :)

Skall strax göra i ordning mig och om typ 1½ timme åka in till Mami. :)

Mammas 50års present

I fredags var det dags för Mamma att få sin 50-års present i förskott.
Vi hade skickat henne ett brev där det stod vilken tid hon skulle stå redo, men inte skrivit någon avsändare. Det har varit såå nervöst att vi ska försäga oss så vi nästan undvek mamma sista dagarna, haha. Jättejobbigt! Men kul!

Så på fredagen så stod jag tutande utanför mammas lägenhet.

Hon hoppade snällt in i bilen och fick ögonbindel och åksjuketabletter. Sen styrde jag bilen mot Röbäck och Glödheta, där väntade då lillebror, Madde och Stefan.
In gick vi och mamma förstod inte på en gång att hon faktiskt skulle få prova på att blåsa glas! En timme fick hon under instruktioner prova på att göra kulor och glas som hon sedan fick ta med sig hem som minne!
Sedan åkte vi hem till lillebror och Madde där vi hade styrt ihop så att vi skulle grilla fläskfile och bjuda mamma på middag. Hon fick lite presenter av Margit och mig&Stefan också. Sen blev det även efterrätt som Madde bakat.
Det kändes som en lyckad present, mamma såg så himla glad ut!♥ Och det kan ju inte finnas något bättre än att få ge bort en upplevelse till någon som älskar upplevelser, dessutom en hantverksupplevelse till någon som älskar att skapa!
Grattis min älskade underbara mamma!♥
Nedan lite bilder:




Kaffe

Försöker bota tröttheten med kaffe men hjärnan känns seg som sirap. Inte blir det bättre av vädret heller.
Sååå segt allting går. Jag har ingen lust alls att åka in till stan och handla idag. VILL INTE. Gah. Ibland så måste man ju.
Jaja, jag tog mig en liten paus för jag orkade inte läsa mer men nu är det bäst att återgå till kemiboken.


Skitmåndag

Tänkte att jag skulle ha tur idag och det bara skulle regna lite. Men istället blåser det storm! Och regnar. Suck. Det blir då ingen cykeltur då inte. Jag tänker kura ihop mig i soffan och plugga. Har dock tvättid så det måste man ju gå ut för. Åsså måste jag åka och handla det sista som fattades till salladen jag ska hjälpa mamma att göra.
Men den behöver jag inte åka och handla riktigt ännu. Först tvätt och plugg.

Jag är trött idag, sjukt trött. Måste ställa om dygnet men inte gick det något bra när ögonen satt ihop och gjorde skitont i morse.

Åsså fick jag en ytterdörr på hälsenan när jag hade foppatofflor på mig. AJ SOM FAN.

Haft en nice dag med lillebror, Madde&Cubb...

img_20120513_190 (MMS)

Haft en nice dag med lillebror, Madde&Cubben:) Tack söta ni!


Vackraste, du är så saknad.


Lördag

Jag har tråkigt idag. Söt har åkt och ska fixa min bil, det är snällt. Eller han ska iaf kolla upp vad som är fel.
Mindre snällt att han är sur och tvär idag. Över en golvmopp? Jag förstår inte logiken.
Nu har jag tråkigt. Och är sur.
Måste sätta mig och plugga. Vill inte. Är less idag. Och trött!

Borde ta en cykeltur också. Det kanske piggar upp lite..

Wanties from H&M


Plugg-pepp!!

Ja! Glad! Fick VG på första kemi-provet! Tjoho! Det trodde jag absolut inte, så jag är glad.
Dessutom verkar det vara en bra lärare, jag har både fått hemnr, mobnr och en email-adress. De andra lärarna har man bara kunnat kontakta via skolans webbplatform och de har knappt svarat på mail.
Nu fick jag dessutom utförliga svar på provets frågor och vad jag kunde tänka på/ändra/plugga mer på. Superbra ju!
De tidigare lärarna har skrivit R, R-, eller typ U. Men jag har inte direkt fått veta vad jag behöver öva mer på eller vad det muntliga går ut på. Nu har läraren tom. kommenterat vad jag behöver göra för att kunna få högre betyg på det muntliga! Superbra ju! Dock är jag jättenöjd bara jag får ett G i kursen! Men ändå..alltid bra med feedback!
Det har jag saknat tidigare.

Så det här gav mig plugg-pepp, imorrn ska det pluggas ordentligt minsann!! :D

Kaffe å vispgrädde

Sitter med en kopp kaffe å vispgrädde, mums! Och försöker komma igång med plugget. Det tar emot..men måste göras! Bara att bita ihop!
Skall åka in till stan sen och lämna pajformar+bil till lillebror&M och sen hjälpa Mamma tills Söt kommer och hämtar mig. Sen blir det hem och ordna med middag.

Jag är trött idag. Det regnar inte men det är ändå sånt där trött-väder. Suck. Vill ha sol!

En såndär dag.

Idag är en såndär dag när man inte är pepp på nått. När allt annat är roligare än att plugga. När det tillochmed är kul att städa. Suck.
När jag läste i studieguiden "detta är det kapitel de flesta tycker är allra svårast" kände jag bara att näää jag dör typ.
Så det har inte blivit så mycket plugg idag som jag skulle vilja.

Sett film istället. Sånt väder. Tänker hoppa ur pyjamasbyxorna, åka till Konsum och handla lite, och sen ha myskväll med min gubbe. Sån dag idag.

Hejdå.

MORR

Om jag ser grannarnas ungar leka med min cykel imorrn igen är det jag som klampar ut och tar in den till min balkong!!

Och då ska jag FAN ha tagit mod till mig att ryta ifrån också!!! Jävla Mamman som bara satt där med ryggen emot å talade i telefon. Pfff.

Cykel idag igen :)

Fint väder idag igen, så strax innan lunch hoppade jag upp på cykeln och drog iväg en sväng. Jag tog en runda som jag brukade springa förut, den var fin att cykla men det kändes i backarna att jag cyklade igår också!
Och i sittbenen..ajaj!
Blev strax över 1 mil på ca 30 minuter. Hääärligt!! Möra ben efteråt vill jag lova.
Sen hem och käka lunch, underbart! Ibland är det gött att plugga hemma!

Move that ass

Jomen söt drog ju med mig på en cykeltur. Kändes som att han hittade åt alla backar som finns ungefär. Var redigt less på backar ett tag, men kul var det. Jag gillar min nya cykel!
Sen stannade vi till på Konsum på vägen hem och handlade också. Fick cykla försiktigt hem med ägg i cykelkorgen haha. Men det är ju så himla nära till Konsum så det är ju bara drygt att ta bilen egentligen. Går ju fortare med cykeln!
Så det blev ungefär 9 km, och typ 40-45 min cykeltid typ. Kändes gött! Hoppas på fler fina dagar nu, här skall cyklas!

Sugen på att fota



Blev sugen på att fota, måste nog göra det imorgon om det är fint väder..
Jag insåg just att jag vill ha ett stativ och en självutlösare och ett till objektiv och kanske ett extra batteri också. Måste nästan fråga lillebror om jag får låna hans stativ någon dag och leka lite...kanske obhektivet också, för han har det jag vill köpa :P Ska nog köpa det men tänkte vänta tills Netonnet öppnar här i Umeå så man slipper frakten..

Peppen

For till Mamma, lämnade igen Margit och hade med mig varsinn bit kladdkaka från Nisses som vi mumsade på. Sen blev det en sväng till Biltema och jag fick äntligen köpa en till cykelkorg.
Kommer sedan hem efter att ha sett mamma cyklat iväg och är pepp på att själv sticka ut och cykla. Då ringer söt och är påväg hem, med grejor för att laga sin cykel! Men gör det fort sa jag, så far vi å cyklar sen. JAMENVISST sa han, så nu ska här cyklas minsann tjoho. Fast jag har ont i mitt knä idag :( Det dök bara upp på Biltema. Men, cykling är ju både bra å skonsamt för knäna så jag tänker prova ändå! :) Oooh happy day!

Måndag

Så var helgen tyvärr över och det är måndag igen. Segstartad denna måndag kan jag lova. Vaknade när söt kom in genom dörren och sa att han glömt börsen hemma så han fick inte åka med bussen och måste ta bilen. Förvirrad som jag är så förstod jag inte hur jag skulle ta mig till mamma då..men vafan jag har ju min bil! Snacka om trött :P Sen var jag vaken ganska länge men somnade om och blev jättetrött istället när mamma väckte mig.

Ska väl försöka få in lite plugg i skallen och sen åka till mamma och lämna igen Margit-katten. Buhu!

Tjoho!

Tjoho nu känner jag mig bra för jag fick tummen ur och gjorde den andra labben också. Super!
Sen gjorde jag typ "testa dig själv" också. Men jag blir irriterad när det kommer frågor som man inte gått igenom i de kapitlen man läst. Det känns som att det saknas något.
Eller när det står i studieguiden "Förutom boken är det värt att du läser det här:" Men det står ju inget i boken, det finns inget kapitel som behandlar det liksom. Jaja, får göra mitt bästa och hoppas att det ordnar sig helt enkelt.
Tycker det är svårt när man inte får någon hjälp alls och studieguiderna är luddigt skrivna. Samt en del fel hänvisningar i dem..irriterande! Men, det är ju snart över..inte länge kvar nu! Bara denna kurs som är viktig, den sista får det gå hursomhelst i!

Nu ska jag inte plugga mer idag, nu ska jag kolla om det blir någon middag eller om man får svälta...

Vill inte

Jag vill inte plugga mer idag! Det är tråkigt att använda en söndag till plugg ju. Jag har iaf åstakommit en labbrapport, men jag har en kvar och jag kikade lite på den. Den verkar lite mer krävande än den jag just gjort. Får se om jag lyckas rycka upp mig och göra den idag, det vore ju en bra idé men känns jäkligt drygt.
Det som är bra är att om jag gör den idag, kan jag ägna morgondagen åt provet. Och det vore ju himla trevligt liksom.
Aja, får se hur jag ska göra, just nu vill jag bara kramas med Margit&min söta karl.♥

Vaktkatt


Älskade Margit var ute en sväng på balkongen och kom sedan in och la sig i sängen, men när hon hörde att en hund skällde så sprang hon morrandes ut på balkongen igen. Hihi. Det är ju tryggt att ha någon som vaktar:)

Idag ska vi försöka plugga lite, kan vara behövligt. Sen ikväll kommer H&J och vi ska se BB och Söt&J skulle visst passa på och fixa i ordning Söts cykel så då kan vi cykla tillsammans i veckan tjihoo! :D

Jag var sjukt trött imorse men nu börjar jag vakna till liv. Ingen idé att sätta sig och plugga sålänge man är i zombie-mode men nu ska jag strax ta tag i det!

Låååång lördag

Lååång och seg dag idag, men ändå ganska skönt.
Fick ställa in shoppingturen till Paps pga. snö och sommardäck är dålig kombination. Så då for vi och storhandlade istället och tog en tur till Mediamarkt. Hittade inget dock..men spanade lite tv!

Sen har vi bara slappat..sett dålig film så jag slutade se och nu ser söt på nästa film som jag inte heller vill se.
Så jag ligger här och myser med Margit. Kanske blir en till film senare, får hoppas på någon bättre då!

Skum film

Såg precis filmen "The Tunnel" från 2011. Den handlar typ om ett reporter-team som tror att regeringen mörkar något och beger sig ner i tunnlar under Sydney för att ta reda på vad..osv.
Men njae..Alltså den var sjukt seg från början man kunde typ..sova. Sen blev det ju lite mer spännande å visst jag hoppar ju till ibland men den där riktigt läskiga känslan infann sig aldrig. Så jag tror inte att jag kan rekommendera den riktigt :P

Nu är..

Cykeln hemma och fungerar igen! Jippi, här ska cyklas! Bilden är ifrån när jag fick den, 21 mars. Mamma har fått lämna in den ett par gånger för växlarna har strulat men nu så. Idag hämtade vi hem den! Jag vill ha fint cykelväder nu!


Zombie

God morgon, eller idag är en dålig morgon. Jag är sjukt trött och jag försov mig. Hade tvättid..tur att mamma ringde och väckte mig en kvart efter den börjat annars hade jag fortfarande sovit.
Grannarna dunkar musik så inåthelvete. Det låter inte så bra, tror inte deras högtalare gillar det. Blääk. Vill inte vakna till kass musik på morgonen...
Ursch jag är zombie! :( Måste göra kaffe och försöka vakna till liv så jag kan plugga.

Äntligen helg iaf. Inte för att jag märker av det sååå mycket men det är iaf gött att söt är hemma då=) Och vi ska ha älskade Margit i helgen. :)

Skull&Shorts

Är helt insnöad på shorts och döskallar just nu. Ja döskallar är väl ingen nyhet när det gäller mig, jag vill alltid ha döskallar på allt. Men shorts? Var kom det ifrån? Kanske för att det finns så snygga shorts just nu.
Åsså vill jag ha ett par Dr. Martens..nån gång ska de bli mina!
Skull&shorts


bakverk?






@Sexmuséumet Amsterdam

Bläääää

Såå..om jag inte missförstod min lärare totalt så fick jag iallafall inte IG i kursen. Och det är ju det som är huvudsaken, men jag har så lätt att sätta krav på mig själv. Från början var mitt mål att klara G, men efter att ha fått VG på alla prov utom ett så hoppades jag ju såklart på ett VG. Och blir innerligt besviken på mig själv när jag är så nervös att jag mår illa och skakar, och läraren bara pepprar med frågor och det känns som att jag inte kan svara på någon alls. Det verkar dessutom som att det muntliga i princip är det betyg man får på hela kursen, vilket jag tycker är jättekasst eftersom jag har så svårt för det muntliga. Plus att man inte vet vad man ska förbereda sig på. När jag hade det muntliga för matten fick jag EN fråga. Nu pepprade läraren med frågor och lät väldigt..nonchig. Ursäkta mig att jag är jättenervös och får hjärnstillestånd?
Jaja, bara jag klarade det. Nu är kursjävlen bortgjord iaf, så länge som det inte visar sig att jag hörde fel och det var ett IG jag fick...hoppas inte det..jag är i chock. Över hur dåligt det gick. Bajsprov. Bajsfysik. HATA.

Cykeln fungerar

Nu skall min cykel fungera iallafall! Den får dock vara kvar hos mamma till fredag så får söt hjälpa mig hem med den, jag blev lat och orkade inte nu!
Hämtade iaf mina sommardäck och åt sedan lunch hos min Mami! Var på Röda Korset och hittade kaffemuggar, yeey. Jag har ju bara 4. Dock lyckades jag ordna en spricka i en, så jag har ändå bara 5. Jaja en fler än tidigare iaf!
Kaffe hos mamma och sen hem och plugga. Och nu kom söt hem så nu är det dags för middag.

Fort gick den här dagen...

Amsterdam - Keukenhof




Onsdag men känns som måndag..

Onsdag fast det känns som måndag. Väldigt skum vecka det här, snart är det ju helg igen!!
Har precis fått på mig nå kläder och ska bege mig in till stan för att hämta mina sommardäck och äta lunch med min älskade mamma. Kanske åker vi på Myrorna el. annan second hand också! Mys!
Sen måste jag hem och laga middag, samt plugga. Imorrn har jag muntliga provet! Åsså vill jag ju ligga lite före i kemin också.

Nä, ska bara hälla i mig sista kaffet och hoppa in i bilen.

Borde sova..

Roar mig med att göra olika collage på Polyvore fast jag egentligen borde sova. Tänkte försöka kliva upp lite tidigare imorgon så jag får lite stuffs gjorde + hinner plugga lite innan jag ska åka in till stan och luncha med min älskade mamma. Förhoppningsvis kan jag hämta mina sommardäck också.
Men det är ju alltid så svårt att somna när man ställt om dygnet så jag tror att jag kommer vara astrött imorrn som vanligt!
Såg iaf Iron Man ikväll, den var bra, bättre än 2an! :)

Nästa blir Hulken, har värste suget efter Marvel-filmer nu..Såg att det kommer en Iron man 3 och en Thor 2 2013!

Nä, nu ska jag bara kika runt en liiiiten stund till sen ska jag sova=]

Polyvore

Whatever

Whatever by bollen featuring gray jeans

Oversized top
kandeeshop.se

Gray jeans
199 SEK - ginatricot.com

Ash bike shoes
amazon.co.uk

Carole feather jewelry
$6.99 - jcpenney.com

Skull jewelry
$21 - metroparkusa.com


Dålig på att fota..

Jag undrar varför jag inte tog några kort igår? Jag som skulle bli bättre på att fota. Jaja :P
Iaf så hade vi en trevlig kväll med god mat och filmtittning i sällskap av bästa Elli! ♥ Trevligt trevligt. Dessutom bestämde vi att vi skulle dra till Övik och shoppa på lördag och tigga middag hos Paps! :) Det blir också trevligt.

Idag fick vi kaffe-besök(fast jag hade inte Gevalia..haha. Bara Zoegas.. ;) hihi) av Mamma, A och Margit! :D Hann surra en stund och börja visa Australien-bilderna som de inte har fått sett än. Vilket påminner mig om att jag måste ta och sortera och kanske beskära lite bilder och sen skicka in och göra en fotobok! :)

Idag har jag börjat plugga kemin. Har kommit igenom första kapitlet iallafall. Fick tillbaka provet&labben i fysiken igår, jag fick VG. :) Så där är det ju bara det muntliga kvar så då tänkte jag att det är lika bra att börja med kemin så jag ligger lite före iaf:)

Söt har vårstädat bilen och balkongen, det behövdes. Så nu är det rent och fint när Margit kommer till helgen och vill vara ute, förhoppningsvis iaf<3

Nej, nu är nog min pluggpaus slut och jag ska ta och läsa ett kapitel till. Sen ska jag väcka min söt som tar sig en eftermiddagslur och sätta oss och deklarera. Shit, det ska ju vara gjort senast imorrn!

RSS 2.0