Byten :D

Min häst är bäst, för idag har vi gjort byten ute i skogen! :) Han är så underbar när han är på det där humöret. Klockrena. Och för "små" hjälper också jag hade inte ens ett spö som jag alltid brukar måsta ju!
Han är bäst, min häst. <3

Imorrn kommer det en tjej och provrider, ev. medryttare. HÅLL TUMMARNA!

Gah

Känner mig fattig. Har just fört över pengar till D för elen. Som vi naturligtvis skulle dela på 3. Förstår mig inte på karln. Gissa vem som fick köpa toapapper idag då? Och vems schampo det är som blir använt varje dag? Funderar på att göra en fuling och gömma bort schampot. Men det kommer väl inte Elsk komma ihåg så då blir ju han utan istället. För han har ju använt Elsk`s dyra frisörschampo också... suck.. och våra stylingprodukter..suck...
Åh, vad jag längtar bort, bort härifrån.......
Ska bli underbart att åka till S och bara vara! Slippa allt här... så skönt. Önskar vi hade mer pengar att ha skoj för där nere bara. Vi skulle ju ha haft det om inte han var så orrättvis. :(

Columbus - Kent

Du har tänkt allt som sagts om mig
Du kan tro allt du hört om mig
Du kan ställa frågor om sanningen
Finns det en eller finns det tusen

Svara rakt från hjärtat nu
 Ditt medlidande kan jag vara utan
Om det här ska vara allt vi hann
Så håll mig hårt
Håll mig älskling nu.

Stockholm vaknar långsamt
På droger och på sorg
Snön hyr ut sin oskuld
till hela Kungsholms torg
Det känns som när jag kom hit
way back in 93
en ynklig rad av fotspår
En okänd kontinent

Släpp snälla, släpp taget nu
Jag kan stå, gå eller krypa härifrån
Om det här är allt vi hinner med
så håll mig hårt min älskling nu

Ensammast i Sverige - Kent

Jag ser din rygg från taxin
fast jag vet att du har flytt
 från det kalla, tysta landet
Jag stampar torkarbladens rytm
Och jag minns ingenting som hände
men jag kallsvettas ändå
VM i att hålla färgen tyck synd om mig
jag är ensammast i Sverige

Och jag är drog med dig i mitt fall
Och sen gled jag bara undan
 Så förlåt, förlåt för allt
För min förbannade kluvna tunga
Jag har ett foto någonstans
Där vi är drottningar och kungar
Nu ligger bilder överallt
där gamla ansikten är unga
Och jag har letat som besatt
efter känslor som är försvunna
Och det har varit en lång, lång natt
men jag är glad att mina tårar
är behärskade och lugna

Trött..SNÖ :o

Vaknade imorse, ganska tidigt. Lyfte på gardinen och tittade ut. SNÖ. Släppte ner den lika fort ställde om väckaren och somnade om. Och oj så skönt det var! Blev tyvärr ingen ridning idag men får ta det imorgon i stället. Jag har ju hela helgen på mig, dessutom.
Var nog välbehövlig sömn det där, jag var så trött, och är fortfarande.

Fick träffa Elsk inatt han vaknade när jag kom hem :) Men jag somnade nog ganska fort..

Känns skönt att det endast är 2 dagar kvar nu, halva veckan är ju gjord redan så. Härligt! Och idag ska det visst vara en del möten om jag förstått det rätt vilket brukar göra så att tiden går ganska snabbt faktiskt. Igår gick tiden sakta för vår maskin var trasig hela kvällen. Det är INTE kul.

Jag längtar till den 6e mars. Kent i Swedbank arena. Med S och Paps! :) Och sen går det 1½ vecka typ och efter det bär det iväg ner till Jönköping! :) Wie!

Kattrace

Kisse e söt..men ganska galen :P Hon satt innanför duschdraperiet när jag duschade :) Men sen har hon flögit runt i värste racet här, och knövlat ihop mattan och sprungit in i väggen och haft sej. Det bara rasslar!

Knaskisse!

Klev upp tidigt idag, for med fika till Elsk och åt frukost med honom på hans fika. Sen åkte jag på Granngården för då hade dom öppnat och köpte foder till Dust. Sen till stallet. Men då fick jag vänta på skottkärran så länge så jag blev så stressad så jag red inte. Får ta det imorgon istället. Blir nog kanoners det!

Snart, snart, ska vi se Kent! Längtar!

Zelda 1 år!

Idag fyller kisse Zelda 1 år. Tänk vad tiden går fort! När jag fick henne var hon bara 1 månad, och när jag hämtade henne var hon väl 2, 2½ månad. Fick ju hämta henne lite tidigare för att hennes mamma hade dött.
Då var hon bara en liten plutt och nu är hon så fin! Min älsklingskisse!
Hon pratar alltid när vi kommer hem, hälsar en välkommen :P Söt!
Kisse Zelda då
image114 Zelda nu

Lite större va?

Mitt stall är underbart!

Dom är så söta i mitt stall alltså. A ringde för en stund sen, hon hade hand o Dust igår åt mig.. hon undrade om hon skulle ta honom idag också eller hur vi hade bestämt, nej sa jag, jag kommer hem sent men jag hade inte frågat dig! Jo men jag kan mocka och göra foder och ta in honom så kan du stanna där du är och behöver inte ha någon brådska sa hon.
Hur underbart är inte det då?
Jag ♥ mitt stall och folket i det!


Elsk och Dust på barbackatur

Blir hemma imorrn också, huvudet mår bättre men har som haft ont överallt snart känns det som, plus lite småfebrig så, lika bra att stanna hemma imorgon också.. Måste dock komma ihåg att ringa min PA imorgon, hon skickade sms igår att hon ville ge mig feedback från jobbet, men då jag ringde upp hade hon nog gått för dagen, och idag så hade de möte hela dagen. Så jag får försöka ringa henne imorgon!

Elsk har ridit Dust barbacka på ridbanan idag! Det gick riktigt bra tycker jag, avundsjuk på hans balans. Han fick rida med hackamoret, och nu kunde vi både stanna, starta, och svänga dit han ville. Hihi. Så stolt han blev när han fick Dusty att göra en volt runt mig när jag stod stilla!
Men vi fick dock sluta tvärt, då en av hästarna försökte ta sig ut ur hagen. Så jag var tvungen att springa upp dit och ta lös honom för han hade trasslat in sig emellan tråden typ. Vågade inte ha Elsk på Dusty´s rygg då direkt!

Har förresten varit duktiga och diskat här ikväll, nice. Så härligt när man kommer hem sen att det inte står en massa disk och luktar!
Förresten så förstår jag inte hur de kan säga att den där kattsanden ska vara så dryg! Den jag fick gratis. Den var superbra, luktade jättegott o så, men den är redan slut och det är jättelite kvar i kattlådorna! Och det är typ en vecka sen jag fick den. Så jag menar ska man behöva köpa en ny varje vecka? Det blir ju jättedyrt. Då köper jag hellre en billigare som inte luktar lika gott. Fast just det där att den var parfymerad var så himla bra det har inte luktat nått alls i lägenheten ju!
Nej, nu ska jag gå och väcka Elsk, vi har sett på Lost så han har somnat i soffan. Kanske skönare att sova i sängen :)

Trevlig helg!

Klösträd

Kissarna har fått ett nytt klösträd då det andra gick söndert. Det här verkar mkt stadigare redan från början, men vilken ful färg det har. Zelda gillar det iaf...
image114

image115

image116

Min pälskling <3

Skulle ju visa mamma lite kort på Dust, han har ju fått bling-bling och ny nosgrimma :)
Han är så söt min vackring.
Här kommer lite kort från i helgen..

image111

image112

image113

Är han inte vacker..?! Min pälskling <3

Giraff

Curant, kolla in det här kortet. Jag har också en giraff :P

Dusty, maj 2007.
image109

Förresten så har jag inatt legat och tittat på videobandet från sommaren 2000, Ellesta. Vilka minnen den filmen väckte!

Besök

Har besök av lillebror idag, mkt trevligt. Eller han kom igår men då for han på fest så idag är han här :P
Elsk har åkt med sin bror för att hämta en bil i Härnösand. Så det lär väl ta ett par timmar.
Ska umgås lite med lillebror (han ska fixa datorn  :P ) och sen åka till min älskade häst. Är inte lika fint väder idag så jag tror att det blir en tur på banan. Är så himla isigt i skogen ändå så man kan bara skritta där. :( Suck. Jag vill ha riktig vinter, ELLER barmark. INTE is. :(

Ikväll blir det nog bara att softa. Det är ju Melodifestivalen också. Men är sugen på bio. Får se vad Elsk säger. Känns riktigt skönt att bara vara hemma iaf.

Ingen provridning i dag heller..

Det är ju typiskt, det blir ingen som kommer och provrider idag heller. Vilket faktiskt innebär att jag i onödan legat hemma och väntat, jag kunde ju ha ridit i morse då! Jaja, ska snart ta och fara ut dit och vara där tills det är dags att hämta älskling på jobbet.
Blev bjuden på mat idag av älsklings chef, så nice! Följde med när älskling skulle beställa lunch också beställde jag också och åt med dem och när jag skulle betala så sa han bara - jag bjuder på det :D

Nu har jag en väldigt gosig kisse hos mig. Hon pratar och spinner och vet inte riktigt vars hon ska ta vägen tror jag. Knaskatt!

Btw, jag fick rosor igår. ROSA. och choklad. MASSOR med choklad. Bla 85% belgisk choklad. Älskling han vet vad jag vill ha :p

Alla hjärtans dag <3

Idag har Dusten fått klä av sig lite ;) och det tyckte han var skönt! Så när jag lämnade honom stod han och njöt i solen :) Skönt att slippa tjockt vintertäcke med hals antar jag. Få lite luft i pälsen!
Det blåser storm idag igen men jag tror att vinden börjar mojna lite iallafall. Igår var det ju hemskt!
Sista arbetsdagen denna vecka idag, känns skönt. Inga chefer på jobbet heller, dom har nån planeringsdag :P
Nu sitter Zelda och glor på mig hon är sur för att hon inte får stå och stampa på datorn. Men hon fattar ju inte att hon är i vägen när hon aldrig lägger sig ner :P Knaskatt!

Ska hoppa i duschen och sen gå och köpa rosor till älskling. Kanske orkar städa lite också, annars tar jag det imorgon, är ju ledig HELA dagen :D

Dusten är en knäppis!

Har varit ute och ridit idag i det vackra vädret igen! Vilken tur vi har med vädret Dutt och jag.
Iallafall så var han allmänt knasig idag, och jag höll på att falla av. Dels blev han tokrädd för lite snö som rasade ner från en träd, och sen så kom det ju naturligtvis en lastbil. Vi stod på ett tryggt avstånd tyckte jag, det tyckte inte Dusty. Så på nått sätt lyckades han göra en helomvändning :P haha. Men jag satt ju kvar iallafall.
Och varje gång man rider i skogen så måste man rida över en liten "fåra". Det har alltså runnit vatten över vägen så det är som en liten fåra med vatten och is. Den tar vi JÄTTEskutt över varje gång. Och varje gång måste vi stanna först och kolla vad det är :P

Han är så söt min häst.

Vackert väder..

Idag tog Dusten och jag oss en mysig skritt-tur i det vackra vädret. Fåglarna kvittrade och solen sken, kan det bli bättre? :)
Konstigt dock, detta ska ju vara årets kallaste månad. Jag har fortfarande inte använt långkalsonger när jag ridit! Knepig vinter detta..

Ska strax bege mig mot jobbet. Har hängt lite tvätt och tagit mig en lång dusch, det var härligt. Men nu börjar man ju gruva sig igen fast jag försöker att inte tänka på det. Hatar att jobba kväll! Enda fördelen är att man kan rida när det är ljust men då känner jag mig så stressad istället. Snart är det ju ljust när man kommer hem också så.
Aja, det är ju bara 4 dagar så man får ju härda ut.

Får hoppas att det går bra för paps på besiktningen idag! Håller tummarna..

Red Dusten på ridbanan

Red Dusten på ridbanan idag. Var så dum så jag tog tränset, det gör jag inte om på ett tag. Lär ha träningsvärk imorgon, ja kanske han också. Fick kämpa som en gris. Ursch vad tung han var. Blev dock fin stundtals men tror jag kanske krävde lite för mycket för fick ett litet bocksprång i galoppen, tryckte nog på honom lite för mkt där, haha. Stackarn!
Jaja, ska ut och skritta honom innan jobbet imorgon så han inte får träningsvärk iallafall. Så får vi se hur resten av veckan ser ut!

Nu ska jag snart ta och hoppa i säng..

Jag har drömt..

..världens mysigaste dröm inatt. Vi var ute och red igen..
Åååh älskade jag saknar dig så

flame-emma-tävling

Det var iallafall världens myisgaste dröm. Längesen jag drömde om dig nu, undrar vad du vill?

Fass.se

http://www.fass.se kan man söka på läkemedel. Man kan även få veta priset på läkemedel. Och eftersom jag då jobbar med att packa läkemedel så blir man ju lite nyfiken.... :p
1 burk av det jag packade igår kostar 1352 kr för 100st tabletter. Vi packade väl typ 5000. Och typ 20´ under hela veckan kanske. Förstår ni hur mkt pengar det är? Helt sjukt!

Heldag i stalle(n)t

Det blev en riktig hästdag det här. Vaknade vid 10-11 nån gång, käkade frukost och "mornade" mig lite med älskling som jag lyckades väcka.
Sen åkte jag till Ica bågen och hämtade ut mitt Hööks-paket med grejor till skrubben och ett "bling-bling" pannband till Dust. (som han btw, blev helt gorgeus i!!)
For till Granngården, köpte betfor och ett par sulor till mina ridskor. Var 20% rabatt på dem! Stötdämpning, det behövs, gud så mkt skönare skorna blev nu!
Sen åkte jag till stallet. Pysslade i skrubben lite, bytte pannband på tränset, for ut och red en galet pigg Dust.
Tråkväder och tråkunderlag så det blev bara skritt och trav idag. Men han var så taggad, taktade sig fram stundtals och nästan piafferade. Knas! <3
Mockade och gjorde klar honom för kvällen/natten och sen åkte jag vidare till nästa stall.
Fy tusan vad hemskt väglag det är, höll på att åka ner i diket flera gånger. Saknar mammas fyrhjulsdrivna bil, den här är verkligen ingen vinterbil man bara glider rakt fram! Ursch!
Tar ju hand om Ilion åt söta S för hon är och åker skidor med familjen i Kittelfjäll. Han är så mysig den ponnyn! Man saknar tiden med ponny när man är med honom, en sån ponny skulle jag vilja ha!
Mockade och gjorde i ordning foder, sen tog jag in honom och ryktade honom lite. Hade tänkt gå en promenad med honom men det regnade och som sagt var det bara snöslask så det fick vara.
Sen åkte jag äntligen hem, och då var klockan typ 17.30!! Så jag har verkligen spenderat hela dagen i stallet!

Ska ta hand om Ilion imorgon också, och till Dutt ska jag med förstås! Men då ska jag inte pyssla i skrubben så det tar 6 timmar nästan, haha.

Tittar på Melodifestivalen nu, ensam. Fast har missat massa bidrag. Aja..
Trevlig Lördag-kväll på er!

Om jag vore rik..

...så skulle jag be G att jag fick ha Curre på foder nu, för innom kort blir det en plats ledig i mitt stall! Och detta är ju faktiskt ett sånt stall där man kan ha två hästar för man behöver ju bara ha 2 helger på 6 veckor då. Inte som ett stall där man måste dit två gånger om dagen, som i förra jag stod i.

åååh, jag önskar att jag vore rik. Fatta vad nice det hade varit då kanske det hade blivit RIKTIGT kul att rida igen!


Men nu är jag ju fattig så. dubbla stallhyror klarade vi en månad, men knappast fler. Suck.!


Helg!

Min blogg är konstig. Den publicerar inte mina inlägg utan lägger dem som utkast. Konstigt.
Kisser har gjort illa mig, igen. Denna gång i fingret. Igår rev hon mig i bröstet så jag började att blöda. Har ett jättefint sår där nu. Tack kisse!


Det SNÖAR!

Kvällsveckans sista dag är kommen..

Japp, idag är det sista arbetsdagen denna vecka. Ska alldeles strax springa till bussen.
Blev inget besök hos Dust idag för älskling hade lämnat bilen hemma men tagit nycklarna med sig! Som tur är så finns det guldtjejer i stallet och en av dom skulle mocka och göra iordning foder åt Dust! Vilken tur jag har! :)
Har städat lite idag, fick damp på att det stod en massa fiskespön och innebandyklubbor i städskåpet så att allt rasade ut när man skulle ha ut dammsugaren. Så nu är de förpassade ut i förrådet, där jag btw, också röjt upp lite.
Sen har jag förstås legat o läst Ridsport också, för den kom idag. Man blir aldrig så sugen på att köpa häst som när man läser annonserna i Ridsport. Eller när man läser annonser överhuvudtaget!
Menmen, nu ska jag ta med mig soporna och springa till bussen. Om 9-10 timmar är jag hemma igen och då är det helg! :D

Jag älskar dig, min vackraste Dutt.
"Mitt guld varken klirrar eller glittrar, det glänser i solen och gnäggar i mörkret"
"Den som säger att man inte kan köpa lycka för pengar, har aldrig löpt en häst."


"Dutt är min lycka."

RSS 2.0