Stallplats!!

JAAAAAAAAAAAA! jag har fått stallplats! Nu återstår det bara att bestämma datum och låna transport. Sen bor min älskling här också!!! :D

En mycket bra dag tycker jag!!!

Zelda

image62

Kisse är väldigt intresserad av muspekaren. Man kanske kan fånga den?! Söt är hon!! <3

Äntligen!!

Nu är min älskade kisse här!! Zelda heter hon och hon är alldeles underbar!!! :)
Bilder kommer sen..

Ska forstätta mysa med min söta sovande kisse nu!!

Nästan ledig dag..

Skönt att vara ledig idag, har gjort bort lite ärenden-inhandlat bla. en kattbur så kisse har något att åka i! Har varit soligt och fint idag, synd bara att det blåser så mycket.
Nu ska jag och älskling åka och storhandla, sen fixa middag och ta det lugnt, kanske hyra en film eller så. Kl 22 börjar jag jobba!
Imorrn får jag hämta hem henne, min lilla Zelda. Jag längtar!!

Uppe med tuppen?!

Ja så kändes det nästan när jag klev upp vid 9 tiden. Dock hade jag legat vaken halva natten utan att kunna somna. Förstår det inte, både igår och i tisdags var det så. Jag var trött när jag kom hem men när jag la mig i sängen blev jag helt plötsligt jättepigg och det bara snurrar en massa tankar i skallen!

I helgen kanske vi ska kolla på en stallplats, jag hoppas verkligen det. Om den är så bra som den låter så hoppas jag att den blir min!!

På lördag kommer Zelda, bara 2 dagar kvar! :)


Skottlossning

Fyra skott avlossades tidigt i morse mot krogen O´Learys i Umeå och ett mot grannlokalen. Inne i O´Learys fanns fem anställda vid krogen, men ingen kom till fysisk skada. Vem som avlossat skotten eller vad som ligger bakom dådet är ännu inte känt. Det är heller inte känt vilket vapen som användes vid skottlossningen.

Det var strax före klockan fyra i morse som skotten avlossades mot krogen. Fyra ingångshål i ett fönster till O´Learys samt ett i en lokal intill vittnar om händelsen.
- Ett vittne hörde att det small och såg en mörkklädd person lämna området springande mot Umeälven, säger Dan Andersson, vakthavande befäl vid polisen i Umeå.
Polisen var snabbt på plats men någon misstänkt gärningsman kunde inte gripas och denne är ännu på fri fot.
Dan Andersson känner inte till att det skulle finnas någon hotbild mot restaurangen och det finns heller i nuläget inga uppgifter om någon person tidigare på kvällen skulle ha avvisats eller vägrats tillträde till krogen.
Att personal fanns inne i lokalen vid fyratiden förklaras av att de ibland stannar kvar efter stängning för att umgås.
Polisen söker nu brett efter gärningsmannen på olika platser i Umeå.


(Källa: http://www.vk.se)

Bara 2 dagar kvar..

Så är det bara 2 dagar kvar av denna jobb vecka, i kväll och imorgon kväll. Sen är man ledig ända tills onsdag morgon! Gud så skönt alltså! :)
Har suttit och betalat bort lite räkningar nu och pratat lite med Paps.
Vart på Manpower och hämtat ut nya jobbarbyxor, mina sprack igår.
Just de, jag har mailat på en stallplats också..Får se om jag får något svar, annars får jag väl ringa imorgon..
Känner mig faktiskt piggare idag, än igår, trots att jag sov mycket längre igår. Fint väder är det ute också!!

På lördag får jag hämta min kisse!!

Middag

Har precis käkat middag på jobbet, och har några minuter kvar av rasten så jag passar på att kika in lite här! Känner mig piggare idag fast jag är fortfarande megaförkyld och ont i bihålerna när jag böjer mig ner..Det gör dock inte lika ont i lungorna när jag andas och det är ju bra. Hoppas jag slipper hostan som jag fick inatt, kunde knappt sova!
Imorrn är det löning :) Det tycker jag är bra.. :D
Och om det är sol imorrn så ska jag nog ta mig en promenad innan jobbet, kan va skönt att ha rört lite på sig! Vågar som sagt inte träna riktigt när jag är såhär...men en promenad borde göra gott!!

Ska få nya arbetsbyxor imorrn också, mina har spruckit i dragkedjan och en knapp har lossnat, inte så skoj att gå omkring så!!

Åååh, jag önskar att jag kunde sitta på balkongen i kvälls-solen med en bra bok och en kopp vanilj-the..gud så mysigt det skulle vara!!

Nej, åter till jobbet!!

Trevlig kväll!!

Ingen trevlig väckning..

Urrk, vaknade imorse av att de höll på att borra under mitt huvud typ. Sjukt irriterande!! Hade ont i hela kroppen och väldigt snorig..har inte tid att bli sjuk!! Får hoppas att det blir bättre snart!!
Mitt träningskort är iallafall förnyat, det känns bra. Fast jag vågar inte träna som jag känner mig nu. Får bli en promenad imorgon istället, förhoppningsvis känner man sig lite piggare då.
Nu ska jag göra mig i ordning för att fara till jobbet..
Time to go!!

Eftermiddags-veckan har börjat..

Så har man kommit hem från jobbet då, jobbar eftermiddag den här veckan, 14-24. Det har gått bara fint, dock håller jag nog på att bli sjuk..hostar massa och det gör ont i lungorna..snyter blod och har ont i bihålorna..suck..jag har absolut inte tid att vara sjuk nu, det går bara inte..

älskling har lagat middag idag, så skönt att slippa laga till matdosan imorrn!! tack sötis.

ska äta lite glass nu och hoppas att halsen gör mindre ont. sen ska jag sova!!

Förresten, jag fick inte stallplatsen.. :( vet inte hur jag ska göra, om jag ska leta stallplats eller bete..bete blir förmodligen billigare, men då måste jag ju leta stallplats till hösten istället och då kan det bli jobbigt..vill inte behöva flytta hit honom, flytta hem honom, och flytta hit honom igen..det känns onödigt..bättre att vänta tills jag hittar en stallplats som känns okej då..

Sov gott!!

Intensiv helg

Gud vilken intensiv helg det har varit. Men skojj! Har hunnit träffa mormor och morfar, kusin, S&R, pappa, lillebror, mamma & svärmor! :)

Jag håller på att bli sjuk..snyter blod och känner av bihålorna..måste ringa vårdcentralen om det inte går över..
Dessutom har jag konstiga utslag i hela ansiktet och jag vet inte varifrån dom kommer?! Knepigt.

Nej, nu börjar jag snart jobba(snart och snart, 2 timmar kvar!)..måste väl kanske käka nått mer än frukost innan man far på jobbet..
ha en bra dag och en bra vecka!!

Nu drar vi söderut!!

Jaa, äntligen är denna jobb-vecka slut, och jag kanske äntligen kan få sova ut. Har varit så grymt trött denna vecka, och jag hoppas att jag slipper det nästa vecka då jag går eftermiddag.
Ikväll åker vi ner till mormor och morfar för att stanna där tills imorrn, och imorrn drar vi vidare ner till H-sand för att hälsa på S&R. Ska bli grymt roligt! Äta gott, festa, umgås, prata massa, ja det kommer bli hur kul som helst tror jag!!
Ser verkligen fram emot denna helg!

Är så glad att jag äntligen fått min telefon tillbaka. Telia har varit grymt sega tycker jag, men tillslut så har jag den äntligen här. Den är så söt och rolig. Tack älskling!!

Nej, nu ska jag nog läsa lite och sen ska jag packa i ordning allt så vi kan åka direkt när älskling kommer hem..eller jag kanske ska ta det i omvänd ordning? Jag tror nästan det ;)

40 min spinning

Har nyss kommit ut ur duschen, har varit på ett 40 minuters spinning-pass! man trodde väl litegrann att det skulle vara lättare än 55 minuter men det var stenhårt!! Jätteroligt också.
Vet inte riktigt vad som hände, var hur trött som helst innan träningen, men när jag väl satt/stod där så vart jag hur pigg som helst, det kändes som att jag hade kunnat cykla hela kvällen.
Jättebra instruktör var det också. Första gången jag tränar för honom. Men han var himla peppande så man gav verkligen järnet.
Kände inte av knäna något alls, himla skönt. Får däremot "sockerdricka" i en fot, alltid samma fot, på spinning. Konstigt?!
Däremot, igår när vi var på Aqua 2, så kände jag av knät. Inte att det gjorde ont, men i vissa rörelser ville det som vika sig, eller hoppa till lite..Precis som det gjorde förut när jag och mamma simmade..

Känns tråkigt att det inte blir så mkt träning nu, nästa vecka jobbar jag eftermiddag så jag och A kan inte träna tillsammans. Jag hade ju tänkt att åka o träna själv innan jag börjar jobba, men då är det så att mitt kort slutar fungera på söndag!! Och chefen visste inte om han skulle hinna förlänga det innan dess.. SUCK!
Får hoppas på fint väder, då kan man ju ta sig en promenad iallafall! Powerwalks är skönt!!

Äntligen hemma..

Ursch vad jag är less alltså. Kom alldeles nyss hem, för när vi egentligen skulle ha slutat så var högsta chefen över hela koncernen där och skulle prata. Han pratade i 45 minuter!! På norska!!! jag fattade ingenting och ville bara hem..äntligen hemma! men nu hinner man ju knappt ta det lugnt, laga mat-äta-träna-duscha-sova. så ser min kväll ut. typ!

Långpromenad

Det blev ingen punch out idag, ingen av oss kände oss riktigt pigga, så vi beslutade oss för att ta en promenad i det vackra vädret istället. och en långpromenad blev det! vi hade varit ute och gått i 1 timme och 50 minuter när jag kom hem!
Ganska roligt faktiskt. Gick på ställen jag aldrig varit på och spanade in en massa vackra hus i miljon-klassen. Helt sjukt vad snygga hus det fanns och vilken utsikt de hade, längs älven!!
Nu ska jag se en stund på Ugly Betty och sen är det äntligen Desperate Housewifes..sen väntar nog sängen!!


Så var..

..ännu en dag gjord! Det går faktiskt bra att arbeta förmiddags, tror nästan att eftermiddag/kväll kommer att bli jobbigare då det är mycket längre tid på jobbet då. Men visst är man lite trött idag, som alltid på tisdagar. Jämarns mördardag!!
Fint väder ute, idag också! :) Synd att min cykel inte är hel, då hade vi kunnat cykla till träningen..Jag och A ska gå på Punch out ikväll, det är så skoj! Dock har jag jätteont i halsen, så jag måste nog försöka ta det lite lugnt så jag inte blir sjuk till i helgen..Har överhuvudtaget inte tid att vara sjuk just nu..mycket inplanerat, ett par helger framöver..

Ska nog göra mig lite fika nu och lägga mig o läsa min bok en stund innan det är dags att börja med maten..

..men först, en liten internet-runda :D

Vanilj-the och Ballerina-muffins

Har haft mysstund för mig själv med en stooor kopp vanilj-the och ballerinas muffins. första gången jag smakade dem och de var supergoda. fick hem en bok idag också som jag börjat läsa, älskar den! har iofs läst de tidigare böckerna i serien och de är minst lika bra!
börjar dock bli trött nu, ska nog surfa en liten stund och sen gå o sova. grabbarna ska snart iväg och spela innebandy så då blir det lugnt och skönt här hemma.. :)

Längtar till helgen!!

Sunny Monday

Första dagen på förmiddagsskiftet idag, det gick bättre än jag trodde att kliva upp före 05! Så himla skönt att sluta 14.15 så det finns inte.. Idag önskade jag att min Dutt hade vart här, det var så himla fint väder när jag kom hem..
Ingen träning idag, A skulle bort. Men imorrn blir det Punch-out, det var ett tag sen! Ska bli skoj.
Måste fixa min cykel innan nästa vecka så jag kan träna då också. Vet inte om jag lyckas ta rätt buss liksom!

Sitter och väntar på att middagen ska bli klar nu, jag och älskling har hjälpts åt. Korv, makaroner & stekt ägg blir det. Mums.. undrar vad vi ska käka imorrn? Och nästa vecka blir ännu krångligare..Älskling tycker att det ska gå fort att laga mat(jag med iofs) och då är det han som ska göra middagen eftersom jag jobbar kväll/natt. Får se om man kanske kan hitta några snabba, smarriga, billiga recept!! Inte lite krav där inte..

Tycker fortfarande att det är GRYMT att vi tog SM-GULD! Så himla mäktigt!!

Guld-fest?! :D Jaa!

Det vart fest igår :) Det var hyffsat många som hade MoDo tröja på sig, skitkul!! hihi, alla gratulerade varandra till GULDET!
Ska lägga mig och läsa aftonbladet och expressen nu och se vad de har skrivit om guldet! :)

Jobb imorrn. Skift. :) Blir nog bra det!

GULDGLÄDJE

GULDGL?DJE!!

SM GULD!!!

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN HAR VI TAGIT SM-GULD!!!

MoDo Hockey, Svenska Mästare 2007!!!

YESS! så jävla skönt! nu ska jag fira!!!

En period kvar..

..nu återstår det bara en period av final omgång 6 och MODO leder med 3-2!!

Kom igen nu MoDo, nu tar vi det här!!!!!!

Nu gäller det!

Nu gäller det verkligen!! SM-guldet here we come!!!

MoDo är dom bästa, heja heja heja MODO!!!

Stallplats..

Idag har jag vart och kollat på en stallplats! Det känns bra, jag hoppas att jag får bo där! Då kan jag och C rida med varandra det skulle vara kung! Det är inte alls långt ifrån hennes stall! :) Jag längtar efter min Dutt, jag vill rida och bygga upp honom igen så han blir så fin som han brukar vara! Min älskade Dutt! Saknar honom..

Snart är det hockey! Ikväll blir det SM-guld!! :)

Igår for vi aldrig på akuten, vi ringde dit och de tyckte inte att det behövdes! Så vi storstädade lägenheten så nu är den fin igen..Fritt fram att komma och hälsa på alltså! ;)

Ikväll blir det fest. Speciellt om MoDo tar SM-guld! Då ska jag ha min MoDo-tröja på krogen! ;P

Fyndat

Jag har gjorde ett fynd idag :) Har länge kikat på ett underklädes-set från Triumph men tyckt att det var för dyrt då det gått på ca 450 kr. Idag såg jag att Lindex hade rea, köp 2 plagg på rea betala för 1. Och mitt underklädes-set fanns på rea! Så jag betalade endast 99.- för det! Snacka om klipp!! :D

Krock!

Älskling har krockat!! Fast det verkar ha gått bra, han känner inte av nått ont nånstans än. Men vi ska fara upp på akuten så det finns på papper iaf..
Bilen har nog mer ont, fast den går att köra iaf.
Och det var inte älskling´s fel..han hamnade i mitten..

Fredagen den 13e..var det ja!

Mohahahaha

En Lärare startar sitt nya jobb på en skola i Linköping.
För att göra ett första gott intryck förklarar han för klassen att han är en Linköping-supporter.
Han ber eleverna räcka upp handen om dom också är det. Alla utom en liten
Pojke räcker upp handen. läraren tittar förundrat på pojken och frågar:

- Kalle, varför räcker inte du upp handen?
- För att jag inte är en Linköpingsupporter, svarar han.
Läraren, fortfarande förundrad frågar:
- Om du inte är en Linköping-supporter vad är du då?
- Jag är en MODO-supporter och en stolt sådan, svarar Kalle. Läraren kan inte tro sina öron.
- Kalle, varför är du en MODO-supporter?
- För att min mamma och pappa är från Örnsköldsvik, och min mamma är en MODO-supporter och min pappa är en MODO-supporter, därför är jag också en MODO-supporter.
- Jasså, svarar läraren lite irriterad. Det är ingen anledning för dig att vara en MODO-supporter. Man måste inte tycka som sina föräldrar hela tiden.
-Tänk om din mamma hade varit prostituerad, din pappa varit en knarklangare och din bror en biltjuv. Vad hade du varit då?
- Då, svarar Kalle. Då hade jag varit en Linköping-supporter!



Hittade denna hos Curant. Mohahaha så jävla grym!!! :D

3 månader av sorg..

..och saknad har nu gått.68884-51
Det är så fruktansvärt svårt att försöka förstå att jag aldrig mer kommer att få träffa dig..inte i det här livet iallafall.
Jag lever på mina minnen som jag bevarar med kärlek i hjärtat.
Jag älskar dig.
Jag saknar dig.









Måste bara..

image60

MoDo är en match i från att bli svenska mästare 2007!

YEEEEEEEEEEEESSSSSSSSS!

Så jävla skön vinst alltså, fy tusan!!! Helt jävla underbart!!
MoDo 2-1 LHC efter SD

Såå skönt!! Vilken kväll!! Vilken match!!!

MoDo are going for gold!!!!!!!

image58

Sudden death

Det är så jävla nervöst nu alltså. 1-1 och vi MÅSTE MÅSTE vinna. Det blir så jävla svårt att vinna i Cloetta center på lördag annars..och förlorar vi där, då är det över om vi inte vinner idag.

Vi måste vinna!!!

Kom igen MoDo, Kom igen!!!

Beställt..

Har just beställt denna söta klänning! (tunika kallas den för på ellos sida, men jag tycker faktiskt att det är en klänning!) Typiskt nog gällde inte rabatten när det var "bara på nätet". Just my luck! Suck. Jaja, jag har äntligen börjat använda klänningar så det får väl gå då.
image57
Shoppade ju lite träningskläder för ett tag sen också, från H&M, dock så har inte paketet dykt upp än men det kommer väl snart förhoppningsvis. Känns skönt att ha lite ordentliga kläder att träna i nu när vi har kommit igång. Annars får man ju tvätta som en galning!!

1-0

Nu är andra perioden slut och det står 1-0 till MoDo!! Yeah!! Håll det här nu!!

Ingen träning..men annat roligt!

Ingen träning ikväll, men det är nästan skönt. för just precis nu i skrivande stund är det MoDo-LHC. Och nu tänker jag placera mig framför tvn och skrika lite :P
Fullsatt! Grymt. Jag vill se en match till live ju!!

Är så avundsjuk på dig paps att du får vara där. Hoppas det blir en bra match!! :D

Sorg gör ont..

Sorgen efter dig har lämnat mig i en kupa av glas.
Det gör så helvetiskt ont.
Du är i mina tankar dag som natt.
Jag bevarar alla vackra minnen med dig djupt i mitt hjärta.
If i could turn back time..


Så länge vi minns, lever du.

Jag saknar dig så mycket att jag inte kan beskriva det med ord.
Det finns heller inga ord som kan beskriva hur oändligt mycket du betytt för mig.
Du har lämnat ett stort tomrum efter dig i mitt hjärta som ingen någonsin kan fylla.
Jag älskar dig!

Spinning

Har avnjutit ett skönt spinning-pass ikväll :) Riktigt härligt. Känner verkligen pepp inför att träna nu, det är såå skojj! Och det märks att det faktiskt ger resultat, främst i mina knän. Jag har inte lika ont i dem längre! Det är långt mellan gångerna. Dock kan jag ha träningsvärk efter ett riktigt hårt pass, men det är ju inte så konstigt..
Känner att balansen i knät börjar bli lite bättre också. Sen jag gjorde illa mig har jag haft sämre balans på det benet. Men det börjar bli bättre!

Nu saknar jag bara min häst, så att jag kan rida regelbundet igen. Det är det enda som fattas just nu!

Dom säger att jag..

Dom säger att jag varit trasig
Aldrig har jag varit hel
Dom säger det är nåt med benen
men ingenting har någonsin
varit mer fel

Dom säger att jag varit elak
Alltid har jag varit rak
Dom säger det är nåt med hjärtat
men ingenting har någonsin
slagit så hårda slag

Dom säger jag varit farlig
Alltid har jag varit svag
Dom säger det är nåt med mitt huvud
men ingenting har någonsin
varit så nära ett svar

Ny smak!!

Äntligen har Loka kommit med en ny smak. Yippie!! Vildäpple heter den och den är grymt god. Dock verkar den inte finnas här på Ica än utan jag måste fara på en mack för att hitta den. Tragiskt.
Men det är det värt för den är så grymt god! I löööv it!!





Mums!

Sitter och njuter av en choklad"bakelse" som min kära mor hade med sig hem från Dublin åt mig, samt en kopp vanilj-the i väntan på att maten ska bli klar!

det blir makaronipudding till middag idag! mums!! :d

5-1

Blev tillslut resultatet mellan MoDo-LHC!! En riktigt rolig match tycker jag, tack paps för att jag fick följa med..
image55

En bild som visar hur härligt det var! :D

..men nu väntar sängen, jobb imorgon som vanligt. trött redan nu så jag undrar hur det ska gå att kliva upp imorgon?! jaja, den som lever får se..

Smart drag..

Gick och bytte kepsen jag köpte till älskling för ett tag sen, trodde ej att det skulle gå men det gick! Istället hittade jag ett dödskallelinne :D glaaad! Det var ganska perfekt tycker jag..49,50.- :D

Jag börjar ha mycket dödskallar nu.. :p


Foton

Nu har jag suttit och valt ut foton och skickat iväg dem för framkallning. Trodde att det skulle bli hundratals men nej, det blev bara ca 50 st. Och då har jag bara valt de finaste bilderna som jag absolut vill ha kvar..
Det blir nog fler sen kan jag tänka mig!!
Längtar tills dom kommer..måste nog köpa ett fotoalbum sen... :)

Inget jobb idag?

Skulle egentligen ha vart på jobbet nu, men min skjuts dök aldrig upp i morse. Har inte fått tag på honom heller, inget svar när jag ringer..
Antar att jag måste vara hemma idag, det finns ju inget annat sätt att ta sig dit..men jag vill ju jobba! Tycker inte om att sitta hemma när man vet att man ska jobba, jag känner mig så dum då..
Får vänta på att min PA ringer och se vad som händer då..men jag antar att jag blir hemma. Om inte hon tänker skjutsa dit mig förstås men det tror jag inte!
Hoppas att jag får tag på han som jag åker med senare..så jag iallafall vet att jag har skjuts imorrn.

Core control + Aqua power

Igår så var vi och tränade 2 pass. Först körde vi Core control, som är koncentrerat på mage och rygg. Ett halvtimmes pass och det är alldeles lagom, skulle det vara längre skulle det bli för tråkigt tycker jag. Men annars är det ett väldigt bra pass, man känner att det "tar" på rätt ställen sas.
Efter det svidade vi om till bikini och gick och körde Aqua power. Det var första gången vi testade detta pass och det var faktiskt riktigt roligt. Dock det jobbigaste av alla vattenpass vi testat. Men som sagt, kul! Jag gillar att träna i vatten, jag känner mig så fri på nått sätt. Tycker att det är mycket skönare att träna i vatten än på land..och mycket skonsammare för mina knän också förstås..

Återlämning

Nu har vi varit och lämnat igen bilen som vi hade lånat..snyft! Men älsklingens bror fixade till bucklan så nu går dörren att stänga riktigt på vår bil iallafall. Det är ju bra! Får hoppas att de får i ordning den snart..
Ska strax gå och packa träningsväskan och göra mig i ordning, för ikväll blir det mycket träning. Dubbel-pass tom.!!! Haha, kommer nog vara helt slut när jag kommer hem..får hoppas på lite solning också, det skulle vara riktigt skönt och avkopplande!!

Jisses..

Ursch vad seg man är..har nyss vaknat!! shit pommes frites..ska fara och käka frukost nu!! Have a nice day!!

Rastlös

Blää, jag är inte trött men jag har inget att göra. Det är så tråkigt. och snart har jag ingen dator längre heller för när datorn är klar så ska pojkarna spela och då har jag inget alls att göra. Såå tråkigt!! Fast jag har iofs en ny bok att läsa..får hoppas att den är bra..

just nu ångrar jag att jag åkte hem..önskar att jag var kvar hos paps..skulle vilja rida min älsklingshäst imorrn igen för han var så mysig idag! Så lurvig och söt.. dum jag var som inte tog några kort! men, det kommer väl fler gånger!!

Jag är så rastlös, vet inte vars jag ska ta vägen..suck! Har massa "spring i bena"! Tur att vi ska träna imorgon iaf :)

Ursch

Jag har fortfarande inte hämtat mig efter förlusten. Ursch! :( Menmen, nya tag på tisdag och då vinner VI!! Så är det bara.. :D

Kisse var helt galen hela bilfärden hem. Ursch vad hon skrek och hade sig. Efter ett tag upptäckte vi att hon hade kissat. Suck! Menmen, som tur är så hade vi en handduk i buren så den sög upp det mesta som tur är..sen fick kisse åka lös resten av vägen och det var ju spännande enligt henne..haha! Knasig katt. Önskar att hon kunde lära sig att åka bil utan att skrika ihjäl oss nån gång...!

Gud så förbannad..

..jag blir! 2-1 till LHC. JÄVLA BAJS! och hur fan kunde han dömma straff? Det var fan ingen straff ju!! Ursch och fy.

Spännande!!

Nu är vi hos paps och ser på hockeyn, LHC-MoDo 1-1. Skit spännande. MoDo måste ta hem det här ikväll tycker jag, då får dom ju chans att ta sm-guld på hemmaplan. Och det VILL vi se!!

Kom igen MoDo, kom igen!!

Bodypump

Idag har vi varit och tränat bodypump. Skönt! Men det känns i mina ben kan jag lova. Mina knän gillar inte riktigt utfallen, och det är måååånga såna på ett BP-pass. Dessutom kände jag ju av lite i benen sen igår.
Men det var riktigt härligt, kändes bra att avsluta veckan med träning innan allt godis som det alltid blir i påskhelgen!!

Påskägg

Igår hittade påskharen till mig. Jag som var så orolig att han inte skulle hitta hit nu när jag flyttat. Men det gjorde han! :)

Idag fick jag en liten påskpresent av älskling, ett par solglasögon och en väska med dödskallar på. I like it! Tack söta älskling.

Nu väntar träning med A och sen drar vi till stugan. Ska bli skönt att komma bort! Stormar ju som tusan ute, mindre kul...

Spinning

Spinningen igår var jättekul! Hon hade härlig varierande musik, tex hårdrock som iaf jag tycker är råskönt att träna till.
Extra roligt var att jag kunde stå varje gång man skulle göra det. Sist sa knäna ifrån och jag kunde inte stå en enda gång. Verkligen positivt. Är det träningen som gjort knäna starkare månne?

Påsk"lov"

Så har man då fått påsklov, gud så härligt! :D Iofs bara i 5 dagar men det betyder ju ändå lååååånghelg.
Är jättesuper trött idag, stog nästan och sov imorse, haha. Ska strax åka o träna spinning med A, sen solning och sen hem o mysa till en film vi hyrt med älskling. Blir nog en bra kväll!!

YEEEEEEESSSS!!

VI ÄR I SM-FINAL!!!!!!!!

Hur jävla skönt är inte det?!

MoDo are going for gold.. :D

Nu gäller det!!

Ikväll gäller det, vinna eller försvinna. Vinner MoDo så blir det final, och det får vi verkligen hoppas på!

Heja heja heja MoDo!

Shoppat!

Idag har vi shoppat litegrann! Tittade in på Skopunkten, och där hade de ta 3 betala för 2. Så det blev ett par skor åt älskling och 2 par skor åt mig! :)
Sen köpte vi Turtles till Wii och Yoshis island till DS. och En Wii-remote + nunchuck också så nu kan vi spela 2 st samtidigt! :D skoj skoj!!

RSS 2.0