Springa, sprang, sprungit

Igår sprang Krajna och jag en sväng i solskenet. Det är ganska häftigt att det numera kan vara sol även på kvällen!
Första springturen på barmark, och på en sisådär 3-4 veckor. Känns tungt.
Sprang 9 minuter, gick 1 minut. Det  behövde nog både benen och flåset. För jag känner att mina terräng/vinterskor inte är så lämpade för asfalt/hårt grus. Längtar tills de nya skorna kommer!
Skönt att  vara igång igen, nu gäller det bara att hålla i det här tills det går bra och man längtar efter att springa igen!

5km, 36.14min, 7.15min/km

Shoppat!

ASICS GEL CUMULUS W
Löparskor/ASICS GEL CUMULUS W från stadium.se


Har beställt nya löparskor idag. Kände att mina inte är så sköna att springa i på hård grusväg/asfalt. Sen kan det ju också bero på att det var ett tag jag sprang så det var ju snö sist. Men jag tror ändå att de skorna ska hålla till i skogen liksom. Och jag måste ändå ha nya sommarskor sas. Så nu gjorde jag slag i saken och handlade!
Längtar tills de kommer. Blev en löparjacka också, jag har ju bara en..

Sjukt


Onsdag, mitt i veckan..

Drygaste onsdagen på länge måste jag säga. TUUUNG. 100 dagar kvar..

..tur den avslutades på Iksu, spinning 55 med min bästa Fia!♥

Nu - soffläge, så trött!

Back to reality

Tillbaka från fjällen. Känns både skönt och tråkigt. Det är väl alltid skönt att komma hem när man varit borta men det är så mysigt i fjällen och så tråkigt att vara tillbaka i verkligheten igen.
Första dagen var det jättesoligt och fint så det blev en tur på skotern, typ 6 mil. Andra dagen mycket, mycket sämre väder så vi åkte bara till Ica och handlade och tog oss en svängom bara i närheten liksom.
Också lördagen, då for vi tillsammans med de andra (så det blev 6st skotrar) till Kittelfjäll och åt lunch där, vidare till Klimpfjäll och sen tillbaka till Borgafjäll. Runt 22 mil!! Roligt var det. Fast vi trillade av. Och parkerade i en gran. Och grävde ner oss..
Men roligt hade vi!! Inga bilder dock..jag tog med kameran men använde den aldrig. Hum?!

Jo just, på min födelsedag fick jag först trisslotter av våra fina stugvänner! (lyckades vinna på 2!) och sen när vi kom in från vår lilla skotertur så stod där en bukett tulipaner!! ♥ TACK söt, och T&D! Ni gjorde min dag..

Idag är vi lediga, så också på fredag då min kära far fyller år!! Längtar hem..

Vi drar till fjällen..

okeeej, nu drar vi till Borgafjäll. Nice.
Verkar då bli sol idag och på lördag iallafall. Hoppas på liiite mer sol än så.

Imorrn fyller jag år. Wohoo!

Ben&Jerry´s

Min huvudvärk har fortfarande inte släppt. Jag tyckte så synd om mig själv så jag köpte världens godaste Ben&Jerry´s glass och råkade dessutom trycka i mig hela under tiden Fi var borta. Ojdå?!
Mådde kankse inte så mycket bättre av det men gott var det.
Nu har Fi skjutsat hem mig eftersom hon ska låna min bil när jag är i fjällen.
Men jag har slut på kaffe och blev svårt irriterad när jag upptäckte det..en promenad till konsum kanske hjälper huvudvärken också?
Less. Men jag är trött också...så jag ska nog packa snart så kan jag sova tiiiidigt ikväll.

Ps jag fyller år om 2 dagar wohoo!!

En liten resumé

Oj här har det visst inte skrivits på ett tag. Humm..vad har hänt sen sist då?
Jo, landade i ett snöigt Umeå i fredags, hem och åt middag och sen var det bara att stupa i säng. Sov typ 11 timmar och det var fan välbehövligt!!
Lördagen spenderades på skotern i det fantastiska vädret, helt underbart var det. Lycka..
Sen en promenad, middag, lite slapp i soffan och sen iväg till Fi♥ för Mellon och lite vin. :)
Söndag blev återigen en dag på skotern. Lika fantastiskt väder nu och leden var ännu bättre. For till jobbarkompisar i Stugunäs och fick fika utomhus i solskenet, så mysigt.
Måndag, lämnade igen Margit♥ till mamma, alltid lika tomt. Fick lunch hos mamma och sen hopp iväg till jobbet..
Tisdag, hade fått tid hos fina Angelica på Clip och fick bli fin i håret igen. Så grymt härligt. Blev jättenöjd! Tack vännen!! :)
Dock en dålig dag, ont i huvudet hela dagen...och så har också denna dag börjat. Blir nog hemma från jobbet idag, jag pallar inte att jobba en dag till med huvudvärk. Fi ska skjutsa hem mig, måste försöka vila bort huvudvärken för imorrn bär det ju iväg till fjällen!!!

TRÖTT

Oj vad jag är trött. Sitter i lobbyn på hotellet, har checkat ut för en stund sedan och köpt mig en kaffe. Börjar bli hungrig men orkar inte gå ner på stan eftersom det är runt 1 timme till taxin kommer och jag måste släpa med mig datorväskan och det kändes bara allmänt drygt.
Jag vill åka hem fast ändå inte, jag hade gärna åkt tillbaka på söndag och jobbat fler veckor. Skönt iallafall att vi jobbar kväll till veckan så om jag råkar fucka upp omställningen i kväll/helgen så behöver jag iaf inte kliva upp tidigt till veckan för att jobba.
Här lyser solen men imorse var det grått, grått, grått och regnade. Hemma hade det visst snöat.
Blir nog skoter i helgen om det är okej väder.

Känns som en lång dag, flyget går 17.30 och jag är trött å seg. Men Margit-katten♥ väntar därhemma!

Nelly

Nelly.se har börjat sälja träningskläder! Hittade faktiskt ett par tights som jag ville ha, men annars hade de inte så mycket ännu men det lär väl utökas kanske.


Tränat!!

Lyckades masa mig iväg till gymmet strax efter att jag vaknat igår. Hade först hela gymmet för mig själv men efter ett tag kom det dock två personer. Tror ni inte att jag då passade på att tappa balansen och trilla av balansbollen så jag slog in både huvudet å knät i väggen så det tjongade ordentligt..suck vad pinsamt.
Är en bula och alldeles blått på knät nu som gör ont :( dumt.

Blev iaf uppvärmning på löpbandet, hade inga skor så sprang/gick 1,2km bara. Fick blåsor under fötterna som gör satans ont nu!

Sen blev det mage, biceps, bröst, balansövning(haha) typ. blev nog runt 35 minuter, en mjukstart. Snorar fortfarande men känner mig inte hängig längre..tog det dock lugnt.


Trött

Vaknar idag igen strax före 13 men lyckas somna om, och blir väckt av att det borras högt som fan. Morr! Hade gärna sovit tills klockan ringde idag.
Nu vill jag ha kaffe!! Undrar som flundrar om jag ska knalla ner och köpa mig en kopp kanske..

Ska äta med de andra gänget som jobbar dag ikväll, blir trevligt! Bor ju inte på samma hotell så jag ser dom ju bara på morgonen när jag är påväg till omklädningsrummet typ.

Snart helg. 2 nätter kvar! =D

Rastlös

Nä nu tycker jag att den här dagen ska gå lite fortare för nu har jag tråkigt :P Eller så är det så att jag bara börjar bli väldigt rastlös och lite nervig inför ikväll såklart. Humm. Vill inte vara det, men blir alltid det när jag ska på ett nytt ställe..suck.
Börjar bli hungrig också så jag längtar efter middag. Men först ska S sluta och komma hem innan det blir middag. Kändes länge till 16.30 just nu faktiskt..men det går nog fort.
Har inte sovit så mycket som jag ville men några timmar blev det ju. Och en låååång dusch. Orkade inte gymma eller nått idag. Hoppas på promenad sen.

Jaja, märks det att jag är uttråkad eller? Höhö. Blir nog bättre imorrn. Nu ska jag chatta lite med min Fia! ♥

Landstinget öppnar för nya rön

Landstingsrådet Gert Ohlsson (FP) menar att det är viktigt att även landstinget är öppet för nya idéer.
– LCHF - det är nya rön som kommer. Jag förstår att det är motstånd i etablissemanget kring de här nya tankarna. Men vi måste lära oss att tänka i nya banor, säger han

Gert Ohlsson (FP) är ordförande i folkhälso- och tandvårdsutskottet och har själv ätit enligt LCHF de senaste två åren.

– Jag mår jättebra av den här typen av LCHF-kost och lever efter det här till ungefär 90 procent – jag tog en semla i förra veckan. Så man behöver inte bli fanatisk, menar han.

Enligt Gert Ohlsson kan LCHF passa en mängd människor, även om han understryker att det kanske inte passar alla.

 

Läs här


Halv åtta hos mig

Såg alla veckans avsnitt av halv 8 hos mig inatt. Monique var ju med så jag tyckte att det skulle bli spännande att se vad hon hade lagat för mat och hur det mottogs av de andra.
Jag tycker att hon gjorde det bra och det är intressant att det är tittarna som klagar på att hon petar i maten inte de personer som faktiskt lagat maten. Jag förstår inte hur tittare kan ta illa upp av det, eftersom det inte är tittarna som lagat maten.
Det kanske har med olika "generationer" att göra, vad vet jag. Det anses väl fult att peta i maten men till hennes försvar så smakade hon ju faktiskt och det trodde jag inte att hon skulle göra.
Varför ska man bli tvingad att äta något som man inte mår bra av? Det är väl ingen av oss som vet exakt hur bra/dåligt hon mår och det är hennes val. Jag förstår inte att folk blir upprörda? Det är väl mer upprörande att man vill tvinga någon att äta något som personen inte vill/kan/eller tål. Man säger ju inte åt en vegetarian att äta kött..eller en nötallergiker att äta nötter.

Nä, det är bara för att hon äter på ett annat sätt som inte anses vara accepterat och faktiskt lämnar mat på tallriken som folk blir upprörda. Men det är hennes val, låt hon göra de val hon mår bra av. Sköt dig själv och skit i andra för guds skull!!

Här finns btw, recepten från veckan. Yummie!

Veckans träning v.8 + 9

Vecka 8:
Löpning 15km fördelat på 2 pass. Ett långt med Mami och ett intervall/rusch-pass.

Vecka 9:
Ingenting, förkyld. Igen!

Planen för denna vecka:
Promenader, styrketräning. Ev. prova springa, kanske på löpband. Ff snuvig men inte ont i halsen och känner mig hyffsat pigg. Får se hur det går, kanske blir vila från spring men annan träning typ.

Södertälje

Blev hämtade av taxi igår och åkte till flyget och checkade in. Fick vänta ett tag, tråkigt. Var bekvämt att flyga till Bromma dock, aldrig gjort det tidigare men det gick ju smidigt. Man blev ju bjuden på fika på flyget också! :)
Sen taxi till hotellet, alla åkte med samma och vi som skulle till Skogshöjd blev avlämnade först. Checkade in och gjorde oss hemmastadda, sen blev det en promenad för att ta reda på vars ica/konsum låg och hur det såg ut här typ.
Fast det var kallt, isigt och en jävla brant backe! Inte så springvänligt med andra ord.
Sen kollade vi in gymmet och vars matsalen låg och sen var det tillbaka på rummet. Hotellrummet är inte stort alltså, det känns ganska trångt.
Nu ska jag försöka sova igen, var väl uppe till typ 2 inatt och sen klev jag upp vid 6.30 och åt frukost, men då blev jag pigg..nu börjar jag bli trött :P

Sushi & semla

Är hos min Fia idag. Har varit på Haga och packat ihop en kartong och rensat ur en garderob medans lillebror&Madde lånade bilen för storhandling. Känns ju bra att ha börjat. Jo jag rensade ju faktiskt ur byrån på toan också. Och började med böckerna. Fast jag funderar om jag ska stoppa massa böcker i en påse bara.

Till middag bjöd Fia mig på sushi, det var första gången jag testade sushi! Skulle ju göra det igår på Great Eastern men då fanns det ju typ inget. Så nu köpte vi på sushi-stället vid bågen. En "nybörjarsushi" blev det. Jummie!!

Nu ska vi avrunda det hela med kaffe och en semla. Låter väl som en bra idé?

Min fina vän vad jag tycker om dig!!♥


Ullevi..

We meet again!!

Wohooo!! Paps och jag, bara lillebror som saknas annars hade det varit precis som 2004 då vi såg dom första gången!!
Det komma bli grymt!! Jag längtar redan!


Den bästa födelsedagspresenten?!


Metallica till Ullevi i sommar!!


RSS 2.0