Suck

Ägnat några timmar åt att rensa garderoben. Blev förbannad över att det var så jävla trångt (har bara en minigarderob) å dessutom kan jag fan inte ha så mycket. Dax att komma igång med träningen igen vill jag lova. Jaja, bara att kämpa på. Men blev så jävla sur när allt bara rasade ur garderoben så nu har jag plockat undan en ikea-kasse iallafall. Orkade dock inte vika och lägga in rentvätten just ikväll...haha typiskt mig.

Jaja, söt har sökt ett jobb ikväll iaf. Wohoo, framsteg. Han kan behöva en spark i baken, det är inte så att han ens kollat på typ Platsbanken direkt. Jaja, ordnar sig nog det också..

Åker till Stockholm imorrn, ska se Rammstein. Blir roligt! Mysig helg. Men sen längtar jag efter att få vara hemma ett tag och bara vara liksom. Känns som att man gör någonting hela tiden. Jag trodde jag skulle vara less vid det här laget men vi har fan inte varit hemma en hel dag ännu. Ska göra det när vi kommer hem igen. Bara låsa in mig och ligga i soffan. Skönt! Haha. Passar ju bra med det där att börja träna liksom :P

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0