Stora städdagen..

Vaknade tidigt imorse och när jag öppnade ögonen satt Margit och stirrade på mig. Så hon ville nog att jag skulle vakna :P Sötkatt!!
Hade som tur var tvättid idag och inte igår som vi trodde, så har kunnat tvätta bort all tvätt, känns skönt när vi ska vara borta i två veckor igen. Borde egentligen packa väskan nu men jag behövde en liten paus kan man säga :P

Har nämligen förutom att tvätta, rensat min garderob på sommarkläder, sommarskor å lite sånt man inte kan ha/inte använder längre. Plockat fram höst/vinterkläderna som nu ryms i garderoben ;P Sen plockade jag undan/städade och kom fram till att en dammsugning vore på sin plats..sen stod skurhinken och blängde på mig så jag har knäskurat golvet också! Men AJ min rygg! Måste få Söt att fatta att en golvmopp är en bra idé att skaffa :P Får locka med att jag ska städa oftare då ;) höhö!

Synd bara på den fina höstdagen, jag hade gärna sprungit men jag sprang ju hos Pappa igår och jag är inte hundra i förkylningen, det är nog lite för tidigt att börja springa då jag hade skyhög puls och mådde illa efter bara en liten bit..nu är det iofs väldigt tungt att springa på lägdan, men ändå! Är nog inte smart att springa två dagar på rad iaf!

Jaja, ska fördriva tiden tills Söt kommer hem nu, jag hoppas att han fixar middag ;P vore väl rättvist? Jag har tom. diskat! ;)

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0