Metaltown

Vi möttes av ett regnigt och kallt Göteborg. Jag fick smita in på HM och köpa en munkjacka, hade ju bara en kofta med mig, vet inte riktigt hur jag packade egentligen.
Efter att ha försökt följa gpsen till hotellet så råkade vi istället gå förbi Shock, så vi gick in och bytte biljetten mot armbandet.
Sen fick Sarah ta över och hon hittade hotellet med lite hjälp av en karta. Tur det!
Helt okej hotell, vi bodde på Scandic Crown, vi hade dubbelsäng+bäddsoffa.
Åt middag på hotellet, sen vilade vi ett tag innan vi tog en taxi till festivalområdet.
Möttes av lera och regn, haha :P
Först såg vi Avenged Sevenfold, jag gillar dem även om jag inte lyssnat tokmycket på dom så var det en bra spelning.
Sen var det Korns tur, vi fick eg. jättebra platser men jag pallar inte att hoppa och tryckas och kastas hit och dit, så vi backade efter ett tag. Naturligtvis hamnade jag bakom en lång, långhårig kille med stripigt äckligt blött hår som han skulle headbanga i mitt ansikte. Ursch! Haha. Men konserten var bra, de var roliga att se!

Sist ut blev mina favoriter, Volbeat. Inte lika bra spelning som sist jag såg dem måste jag säga, men värt pengarna ändå. Fick höra många bra låtar. Och de hade med sig Antrax´s gitarrist under en låt och sen såklart Entombeds sångare under Evelyn. :) Me like!!

Sen frös vi så mycket så vi hoppade över sista bandet(Bullet) och traskade i väg till taxi kön istället. Åkte med den sämsta taxichauffören ever tror jag, men hem kom vi iallafall.

Tack Sarah(& Johan!) för en mysig helg!!! ♥

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0