Kent i Gävle, 3/3

I onsdags morse styrde mamma och jag kosan mot Gävle. Med stopp i Sundsvall för shopping på Ikea och lunch, samt för chaufförbyte i Gnarp.
Vi hade hyrt ett rum i Söderhamn som var jättemysigt, om än för kallt för min smak, där rullade vi in någon gång efter 16-tiden.
Vilade en stund, åt middag, och åkte sedan till Gävle och Läkerol Arena (Brynäs hemmaarena, fyyyy! haha) för att se/höra Kent!

Det var en helt underbar konsert, bästa gången vi sett dom med nya versioner av gamla låtar, och såklart en hel del av deras nya platta.
Ståpälsen infann sig och allt var bara magiskt.

Igår kom vi hem, lagom tills jag skulle vara på jobbet så mamma lämnade av mig där. Det har blivit lite sömn, många mil i en bil, massa skratt och flum, men såååå värt det!!

Tack Mami!

Gävle dagblad
Arbetarbladet

Kommentarer
Malin med Linn och Johan

Nu blir jag avis! Det var den sista koncerten jag var på innan vi flyttade till Umeå. Kent i Scandinavium. Dom var så bra att vi skippade pubrundand efteråt för ingen ville bli störd av annat musikbrus.

Datum: 2010-03-05 Tidpunkt: 09:34:29
Angelica

Ja, tyckte också om filmen...den var mysig. Och det var första gången jag såg en film i 3D och det gjorde den ju ännu lite mer mysig. Sedan är ju Johnny Depp alltid Johnny depp = faaaboulus! ;)

Ja, huvudvärk är inget att leka med har jag upptäckt. Kanske är det vårtröttheten som står bakom all huvudvärk? kraam

Datum: 2010-03-07 Tidpunkt: 08:46:50
Blogg/URL: http://mittsnurrigaliv.blogspot.com
Warnmark - Vinn schabrak med huva från Tattini

Just nu har jag en tävling på bloggen där du kan vinna ett snyggt schabrak med matchande huva från Tattini värde över 600:-. (http://warnmark.blogg.se/2010/march/ej-publicerad-vinn-ett-schabrak-med-matchan.html)



Mvh Karin

Datum: 2010-03-07 Tidpunkt: 11:06:03
Blogg/URL: http://warnmark.blogg.se/
Mamman

Tack älskade dott för underbara dagar!

Datum: 2010-03-07 Tidpunkt: 15:17:55
Blogg/URL: http://zaq.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0