Rabarber-smulpaj [LCHF]

Jag har lyckats göra en rabarbersmulpaj idag, eftersom jag fick rabarber av bästaste Paps! :)
Och jag tycker att den blev muuums tillsammans med lite, lite vanlijglass från SIA.
Så nu är Mammen påväg hit för att smaka ;)

Såhär gjorde jag:
Skalade rabarbern och skar den i slantar, jag vet inte hur mycket jag tog exakt men så det såg lagom ut. Min form va iaf för stor. Slängde ut dessa i formen och sötade med Sukrin "på en höft".
Sen smälte jag 150g smör, och när det var smält rörde jag i ca 2,5 dl kokos. Bre ut den gryniga massan över rabarbern, och skjuts in i ugnen på 200 grader tills "täcket" fått färg och ser lite knaprigt ut.

Yummie!

Kommentarer
Mor på cykeln

Och den var garanterat smaskens!

Tack kära dott för aftonsgott, cykelturen gjorde också gott, kramar och Godnatt nu!

Datum: 2010-06-27 Tidpunkt: 23:22:40



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0