Ingen träning, men massa ägg

Ingen träning idag, kände att jag var alldeles för trött och hungrig när jag kom hem från stallet vid 18.30 tiden.

For nämligen direkt och hämtade upp mamma efter jobb, sen blev det Yttertavle och äggboden. Handlade massa ägg! Mmmm, me like ägg!

Sen lämnade jag av mamma och for direkt till stallet, eller okej jag fick lov att stanna och tanka också, trodde nästan inte att jag skulle ta mig till macken men det gjorde jag.

Fixade i ordning allt åt Ravve, L var där samtidigt som jag så man fick ju surra lite också. Trevligt. Sen tömkörde jag Ravve och det gick ganska bra. Han var rätt tittig och spänd men lyssnade över förväntan ändå. På slutet var han dock jättespänd, de höll på att resa ett hus på andra sidan skogen och jag tror att han hörde detta.

For hem och fixade disken, kokade ägg (surprise!) och kaffe, och har suttit här sedan dess.
Ska nu lägga mig i soffan och slappa resten av kvällen hade jag tänkt. Imorgon blir det dock träning direkt efter jobbet, innan jag åker till stallet. Annars kommer inte träningen att bli av!!

Ska träffa söta Fia imorrn också, mys. Undrar vad vi ska hitta på?! ♥

Kommentarer
Akilles matte

Hej!



Ja visst är det fint! Bukefika hos mig när vi väl kommit på plats ;) Känns lååångt borta just nu när vi bor i kartonger, men om bara två veckor så flyttar vi.



Vad trist att det inte funkar, då gör du helt rätt i att gå vidare. Har fått lite vibbar på Buke att det inte varit jättebra. Men kul att du inte tänker ge upp hästarna och ridningen, åtminstone!

Datum: 2010-01-15 Tidpunkt: 07:25:19
Blogg/URL: http://akilleafpan.blogg.se/
Mika

Ägg är ju hur gott och nyttigt som helst :D

Datum: 2010-01-16 Tidpunkt: 14:56:12
Blogg/URL: http://mikkatude.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0