Hur?

Hur ska man hyvla en gräddost? Eller ja, rättare sagt hur ska man göra för att kunna hyvla den?
Jag blir ju tokig, jag har världens godaste ost och den går inte att hyvla. Den bara korvar ihop sig på hyveln och går sönder. Gah!
Den är ju så god...

Dagens i-landsproblem.

Kommentarer
Mamma

God ost= ta kniven, tjocka skivor funkar väl då ;-)

Datum: 2010-02-18 Tidpunkt: 11:09:40
Johanna (filiduttan)

Ät den hel, bara å gnaga ;) haha

Datum: 2010-02-18 Tidpunkt: 16:24:18
Blogg/URL: http://tolvtolv.blogspot.com
Paps

Eller sklölj den i hett vatten så funkar det

Datum: 2010-02-18 Tidpunkt: 16:37:08
Mamma

inte osten hoppas jag hi-hi



Beffa!!! Ring mig, typ nyss!!!

Datum: 2010-02-18 Tidpunkt: 20:29:50
Morsan -igen...

ja,ja, -jag veeeet...

Men du, behöver du någon kräm, håråvrdsgrejjs eller smink eller nå't?



JAg har en burk nattkräm som jag (trots stoooor skepsism när jag blev "påbrackad" den) gillar och har hittat på nätet till nästan halva priset...

Tänkte om det fanns något du också behövde, tror dock inte frakten var alltför hög, så...



Men kolla iaf...

Natti-natti och ha så mys med far nu i helgen!!

Datum: 2010-02-18 Tidpunkt: 23:22:47
Hanna

Åhh gräddost är ju sååå gott!

Tror inte vi hade några problem med att hyvla den dock... Du kanske har en knasig osthyvel?

Vissa osthyvlar fastnar ju ALLLT på....

Datum: 2010-02-19 Tidpunkt: 10:30:53
Blogg/URL: http://hannaforsberg.blogspot.com/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0