Bellmanstafetten (2x5km!!)

Springer andra sträckan. Går väldigt bra till en början, jag ligger ungefär i det tempo jag vill och allt känns superbra. Men efter vätskekontrollen nån gång så gör sig krassligheten påminnd och jag blir tvungen att gå. Försöker att gå snabbt och inte så långt, men någon gång mot slutet blir jag riktigt snurrig i skallen och för börja ta det lugnare. Kommer in på en tid som ändå känns okej med tanke på att jag gått, dock besviken eftersom jag ville ta mig runt snabbare. Ramlar i princip in över växlingslinjen, är alldeles yr och helt borta. Blääk. Garmin säger 31.46 och den officiella tiden blir 32.26.
4.95km, 31.46min, 6.25min/km.

Det ordnar till sig med lite mat, vatten och vila iallafall, och jag bestämmer mig för att köra en sträcka till ändå.

Springer sedan femte(och sista) sträckan, bestämmer mig för att bara göra det, springa lugnt och gå när det behövs för jag förstår att jag inte kommer att orka springa hela när kroppen kändes som den gjorde under den tidigare sträckan. Tar vatten med mig som jag klunkar lite nu och då och det känns helt okej.
Den officiella tiden på denna sträcka är försvunnen, så jag har bara min Garmin att lita på och den fick tiden till 37.37.
5.03km, 37.37min, 7.29min/km.

Totalt: 9.98km, 69.23min, 6.57min/km

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0