Trevlig kväll

Har haft en riktigt trevlig kväll!
Vi var på Allstar och åt middag (eftersom det var fullt på Bishops) med laget. Glatt gäng, god mat och mycket prat! Sen droppade det av lite folk och efter att ha betalat för oss bestämde vi oss för att forstätta hem till en arbetskompis som bor nära stan. Roligt att se hur han och hans sambo bor, mysig lägenhet hade dom! Trevligt värre.

Nu har jag varit hemma ett tag efter att ha varit till mamma och kört igång en tvätt och stoppat tvätt i och ur torktumlaren. Tack mamma för att jag fick tvätta hos dig! Har även hunnit vara en sväng på stan med min kära mamma och hjälpt henne lite i lägenheten.
Sen när jag skulle hem så fick jag för mig att det borde finnas en annan väg ut. Men det resulterade i att jag virrade bort mig där borta istället och bara åkte runt runt och blev jättetrött. Jag fick iallafall se den märkligaste trädgården jag någonsinn sett i den här stan. Måste visa mamma den om jag hittar tillbaka dit igen..
Hittade iallafall tillbaka till mamma och tog den vanliga vägen hem istället, och nu sitter jag här..
Min parkering var nästan full igen och jag fick ställa mig i grushögen där det är jättetrångt. Det stod dessutom nya bilar IGEN här. Jag blir så irriterad! Vill också ha en egen parkering att stå på som ingen annan får stå på!

Kommentarer
Mamman

Kan den nyinflytade ha eden så kan du, ring din hyresvärd vettja!

Tack för hjälpen och syns snart igen!



Kram!

Datum: 2009-11-07 Tidpunkt: 02:33:29



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0