Stjärn-fight

Jag är helt slut i huvudet och humöret är inte på topp.
Har jävlats med mina adventsstjärnor som trots mina ansträngningar inte vill hänga rakt. Jag trodde jag skulle börja gråta till sist så less var jag.
Har iaf försökt röjja ordning i oredan så jag kan dammsuga och torka golven.
Men det är inte lätt när det känns som att det ser ut som ett bombnedslag ändå.
Jag ska inte klaga på lillebror, men jag hade faktiskt lite mindre oreda innan han kom in i bilden. Det blir så trångt när man är två och ser så stökigt ut när soffan är bäddad hela tiden.
Men det rår ju inte han för, det stör bara mig just nu när jag är så trött och vill få ordning och fint inför lördag.

Adventsstjärnorna är mysiga iallafall, synd bara att jag ska måsta irritera mig på att de hänger snett. Och på kablarna. Men de orkar jag inte göra något åt för man har dem ju inte uppe så länge direkt.

Nån som vill ha påsar förresten? Jag har en miljon. De anfaller mig när jag öppnar städskåpet.

Har startat krig mot pantflaskorna också. De anföll mig hela tiden med. Nu ska dom pantas! Inte ikväll förvisso men ut till bilen ska dom..

Ska byta gardinstång + gardiner också. Det är väl på tiden? Den tog sig ju faktiskt in från bilen efter hmm..nån månad i bilen..nu har den väl snart stått en månad i hallen också.

Suck. Jag är sååå seg alltså.

Kommentarer
Bokmalen

Hi,hi, jag blir full i skratt!! ;) Jag är reagerar på samma sätt som du. När jag är trött så får jag för mig att det helt plötsligt ska va städat å fint å retar mig på saker som annars är hur lugnt som helst... Stackars Marcus får stå ut med mina utbrott. Vad gäller adventsstjärnorna så har jag samma problem, dom vill inte hänga rakt. Får se hur det går på fredag när jag ska ha en heldag med adventspyntande å pepparkaksbakande!??? Då lär jag ju va lagomt trött oxå, ska inte sova utan ska hålla mig vaken å pysslandes hela dagen.

Kramen, Maria

Datum: 2009-11-25 Tidpunkt: 20:26:19
Blogg/URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Bokmalen

Ja, tack. Vi kommer. Trots att det blir längre för oss att gå, som Marcus just påpekade. ;) Du kan ju berätta för Marcus vilken tid som gäller å så.

Kramen

Datum: 2009-11-25 Tidpunkt: 21:29:39
Blogg/URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0