Förvånad!

Ligger i soffan med en Kisse bredvid mig som har snott filten!
Det plingade på dörren men eftersom vi inte visste att någon skulle komma så vågade vi inte öppna (haha, men det är så jobbigt med såna som ska intervjua å fan å hans moster).
Kollade i fönstret för att se vem det kunde vara och det var ju MAMMA och A!
Så jag bankade på rutan och sprang ner!
Hihih! Vad förvånad jag blev! Så jag fick krama om min älskade mamma och surra lite med dom.

Min Elsk hade gjort så fint under tiden jag tränade. Han hade diskat och plockat undan allt som jag stökat ner med. Hihi. Och rengjort åt kissemissarna med. Och burit ned soporna och skottat bakom bilarna!
Jag förstår inte varför de som skottar här nere måste göra en så stor plogvall vid parkeringarna att bilarna inte tar sig in?
Idag stod typ alla bilar efter vägen. Jag tog mig in med Audin men fick sladd över plogvallen och fastnade nästan men tack vare fyrhjulsdriften tog jag mig över.
Polon hade nog inte klarat det!
Men nu går det att köra in igen iallafall! Skönt! Det finns ingen spade till vår ingång heller men såg att grann-ingången hade en så vi lånade den.

Nej jag tror faktiskt att jag ska lägga mig i sängen och läsa boken en stund, så kanske jag kan sova ganska tidigt idag? Börjar vara rätt trött faktiskt.

Kommentarer
Mammelimamman

Det var mys att hinna krama på dig ;-) tänkte faktiskt ringa först men så kände jag att om inte D sagt något så kändes det kul att överraska :-P



kram kram!

Datum: 2009-01-23 Tidpunkt: 09:29:59



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0