Nu är det dags för jobb

Jajjamen, sitter här påklädd och klar, väntar bara på att telefonen ska vara helt klarladdad.
Fick nämligen hämta ut våra nya telefoner idag, och då måste man ju ladda den.
98% var det när jag kollade för en liten stund sen, så jag tänkte att jag skulle vänta tills den är klar, det kan ju inte ta så långt tid tycker man!
Ska iaf åka hem och äta middag idag, orkade ju inte laga nån mat igår så jag har ingen matlåda. Så Elsk tyckte att det skulle vara mysigt om jag kom hem, så då gör jag det =) För jag tycker också att det är mysigt!
Han lär ju sova när jag kommer hem ändå så eftersom han inte fått sova så mkt i helgen. Han har ju varit världens bästa och följt mig till stallet och hjälpt till att släppa ut pållarna! ♥
Är inte det kärlek så säg?!  ♥
Min underbara fina och världsbästa sambo!
Love you!

Kommentarer
Mamma...

Världsbästa kärlekar ;-)

Datum: 2009-02-23 Tidpunkt: 14:14:50
Jennifer Forsberg

Svar ang hoppningen: Jag skulle aldrig ta mig över 70cm oavsett vad jag satt på för häst.. så jag tycker att det är duktigt jobbat att du har kunnat tävla den höjden! Och 90, huvvaligen.. det är HÖGT. Ja det är nog säkrast att hålla sig till dressyr, av någon anledning så känns det som att dressyren är mindre riskfylld?



Svar ang skäcken: Jag gillar verkligen inte skäckar, men ändå så har jag en. Har dock sagt att jag aldrig igen kommer köpa en skäck, tycker verkligen inte om att fälten är så ojämna.. Fast skäcken på bilden är rätt snyggt tecknad faktiskt. Klart din pålle räknas som skäck, även pissgul är ju en färg! ;) Haha.

Datum: 2009-02-23 Tidpunkt: 19:46:49
Blogg/URL: http://www.dressyrbloggen.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0