Underbar ridtur(bus)

Fick sms av J igår som undrade om jag ville rida med henne idag. Men jag såg det så sent så jag trodde aldrig att jag skulle hinna vakna i tid, men jag vaknade kvart i 8!
Så jag snabbade mig att äta frukost och sen smsade jag henne och kollade om jag skulle hinna, och det gjorde jag!
Så jag for till stallet o var där innan kl 9 imorse! :)
Vi tog oss en lååååång ridtur, vi var ute i säkert 1½ timme minst. Vi red vägar vi inte ridit förut och hamnade tillslut i en helt annan by! Vi kom fram bakom ett hus, där det gick 4 hästar! Haha.
Och vilken bustur det blev, på hemvägen busred vi ganska rejält :) Men fy fanken vad kul det var! Så längesen jag fick rida så alltså! Dusty var skitglad och hur pigg som helst, han bockade inte eller nått och lyssnade totalt på mig trots att vi busade liksom! :)
Innan var vi lite mer seriösa, och vi kunde fortfarande göra byten :) Sötgubben min!
Nytt täcke har han fått också :) halva priset på GG. Yey!
Idag var det utförstäljning på travet, HG´s hästsport tror jag att dom hette. Trodde jag skulle hittta nått bra stalltäcke, men det fanns typ inget i Dustys storlek. O inget bra pris som jag tyckte om heller!
Men det blev en stor burk Skillingarydssalva, till 30% och det var ju trevligt. Använder ju den hela sommaren ändå så. Också hittade jag ett ländtäcke, i ull, tjock ull, mörkgrönt (hihih vad säger du om det G? Din färg ju!) Dessutom Equiline! För 100kr, endast! Får se om han kan ha det dock. Stod ingen storlek, men tog ett annat märke, fleece som var i full o mätte med det och det skiljde typ 1 cm så då borde det ju gå tycker man! För 1 cm kan knappast göra något det jag har nu hamnar ju typ under sadeln!

Nu har vi städat, eller grabbarna har städat mest, jag har typ plockat lite och hjälpt till med soporna. Skulle ju slippa jag för att jag städat så mkt på sista tiden! Ganska skönt. Och så fint det blir!

Nästa helg kommer nog kusin :) Ska få låna Bell av J så vi kan rida tillsammans på lördagen ska bli så himla skoj! :)

Imorrn blir det Clinic med Kristian von Krusenstierna på Hippo, ska bli jätteinspirerande att få se det! S ska rida också :)

Ikväll blir det en film med lillebror också hoppas jag få höra lite Kent genom telefonen, mamma är där och ser dem i Timrå. :D

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0