Helgen

Det blev ingen riverboard, jag fegade ur när det var en kille som så gärna ville åka. Jag både ångrar mig och inte, de hade bara åkt en gång med brädan, sen hade de åkt utan, och det tyckte jag lät väldigt kallt.
Men att forsränna i en båt var otroligt häftigt. Skulle lätt göra om det, men nästa gång tror jag att jag vill testa riverboard faktiskt.

Igår skottade vi ur Dustys hage, Elsk hjälpte mig. Vi var kanonsnabba och sen åkte vi till Övik för att överraska grabbarna lite som var på fest. Skjutsade ner dem på stan och åkte sen och satte mig på Statoils parkering med en latte och en bra bok. Vi var väl hemma hos Elsk föräldrar vid 03 typ.
Upp imorse, ringde "bror", och fick hjälp av honom att bära in tvn till bilen. Sen hem, hämta stämpelkortet och iväg på jobbet.
Förhoppningsvis var detta den sista beordrade övertiden, det hoppas jag. Söndagar är hemska att jobba på.
Elsk fick hjälp av J&P att bära in tvn så nu är den på plats! Han har dessutom satt upp 2 hyllor i sovrummet och min lampett i hallen som jag fick av mamma och L.
Det blev jättefint!! Dessutom har Elsk varit ute hos Dust och gjort i ordning hans mat och medicin. Min pojkvän är så underbart bäst och så snäll och fin! :) Me love!!


Jag har förbannat ont i mitt knä och längtar tills jag får mina skor med special-sulor..

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0