Tvättstuga

Har tvättstuga idag, så jag har varit vaken sen före 7. Är väldigt trött, men la mig o sov mellan maskinerna, dock är det ju typ bara 1 timme. Så fick ju sova 2 korta timmar extra iaf. Har tvättat allt nu, det hänger i torkskåpet, tänker ta ut det innan jag far och tränar.
Ska åka och träna Bodypump med A 11.15. De hade satt in extrapass, så det finns ett spinningpass imorrn också. Tror det blir kanon!

Elsk hade städat igår, så det var jättehärligt att få komma hem. Men imorse hade katterna öppnat skåpet där sophinken står och vält ut den och Elsk hade ju tömt dammsugaren i den så allt låg på mattan. Men jag hann dammsuga upp det innan dom hann sprida ut det allt för mycket. Har satt dit ett gummiband nu, i värsta fall får vi väl köpa såna där barnsäkra spärrar. Jädra kissar! Att dom ska vara så nyfikna, de hade ju mat och vatten så det var ju inte därför.. Knas!

Såg att idag skulle busschaufförerna i Stockholm börja strejka. Vilken tur att mamma och jag åkt hem då! För vi åkte faktiskt en del buss också, inte bara tunnelbana.

Nej, man kanske skulle ta och "plantera" växterna i akvariumet.

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0