Tillbaka i civilisationen

eller vad man nu ska kalla det, är hemma hos Paps.
Zelda var iallafall glad att se oss, Vicky undrade nog mest vad fasiken vi tänkte göra?!

Har haft dåligt väder men mysigt ändå. Första dagen var det sol iallafall! Det var en mysig stuga och bastu, bara synd att det vart värdlens storm och man inte hade några regnkläder med sig!

Får se vad som händer resten av veckan. Ska försöka fixa min bil iallafall, och sen vill jag hälsa på mamma.
Är sugen på att hälsa på lite släkt och vänner under helgen men får väl se vad den bjuder på.. Inget klart ännu men det skulle vara väldigt roligt för sedan blir det ju Norge, kanske Sthlm(Tallin) och sen är typ semestern slut. Hoppas verkligen att det blir Tallin det skulle vara så himla kul, längesen vi träffade C också!

Kommentarer
Maria

Kan verkligen rekommendera Tallin!! Gå till Gamla stan, det är helt klart värt ett besök. Vi var där förra sommaren över en dag, åkte från Helsingfors. Om ni åker till Gamla stan så gå till en restaurang som heter "Old Hansa"- en typisk turistfälla enligt resebroschyren. Men det är så mysigt att dom är klädda i medeltidakläder och maten är typ "medeltida". Se till att sitta inomhus (bara stearinljus tända) å se till att använda toaletten!!! Kram å ha en fortsatt trevlig semester, M&M

Datum: 2008-07-24 Tidpunkt: 20:39:48
Blogg/URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0