En dag på stranden

Idag har vi legat på beachen på Nydala med A, efter ett tag kom även M&N och D. Mycket trevligt!
Solen strålade och vattnet var faktiskt lagomt varmt, man kunde bada hyffsat länge utan att frysa ihjäl.
Dock så har jag lyckats bränna mig, trots att jag smorde in mig flera gånger och använde spf 20. My ASS is in pain!!!! GAAH! Fy tusan vad det bränner och gör ont. Stackars mina skinkor!! :S Elsk har också lyckats bränna sig..

Nu är det ordnat med bilar till Norge resan iallafall, så nu får vi hoppas att allt går bra. Jag har bunkrat upp med mina mini babybell ostar som tilltugg under natten, och imorgon ska vi väl köpa med oss nått att dricka och nått åt Elsk att snacksa på också, vi orkade inte idag, hjärnorna fick typ kortslutning på Maxi för vi var så slut. Har köpt 2 böcker också så jag har nått att läsa. Blir nog kanoners!
Var in på systemet också och handlade lite vin, samt Mintu åt Elsk då, det skulle tydligen vara dyrt i Norge.

Har inte orkat packa något än, det är faktiskt ganska skönt att vara hemma och ligga på soffan, trötta. Men ska väl ta tag i det sen, hinner ju imorgon också för vi åker ju inte förrän på kvällen/natten.

Har ju ingen kamera eftersom den är utlånad till älskade lillebror, så vi får väl se om det blir några bilder med mobilen kanske. Lillebror var btw, påväg till Berlin sist jag fick rapport från mamma.

Ikväll ska mamma och M sova hos oss, så jag har bäddat i ordning åt dem. Nu har vi ju en gästsäng också, och en luftmadrass!! Bara soffan är inhandlad så finns det ju hela 4 sovplatser hos oss!! Det ni! Då är det bara att komma och hälsa på =)

Kommentarer
Mamma...

Gick jättebra för två små mammor att sova i er säng, vi varken knuffades eller stal täcken av varandra eller snarkade... Men det är ju inte heller första gången vi delar säng!

Tack för husrum, härligt sällskap och frukost!

Datum: 2008-07-26 Tidpunkt: 18:30:18



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0