Julkalendern

Har just sett på julkalendern, både dagens avsnitt och gårddagens. Hade ju missat dessa. Hihi.
Igår var en kanonkväll! Hade så himla roligt. Dansade hela kvällen lång, var stundtals ensam på dansgolvet också då mina vänner hellre ville sitta ner eller vara på det andra dansgolvet. Men det gjorde ingenting för jag hade så roligt!
Och älskling fick hoppa in som DJ, haha, han fick stå däruppe när DJen skulle gå och pissa :P
Dansade på scen gjorde vi också, så himla skoj. Men idag har jag träningsvärk i hela kroppen, så mycket som jag dansade igår är det väl inte konstigt kanske.
Annars är man allmänt trött idag. Sov ju jättelänge imorse men man var ju vaken sent igår också. Grabbarna ligger i soffan och är allmänt slöa de också, men de drack ju igår med så.
Har varit en snabbis till Dutt och pussat på honom och gjort stallet plus gett middag. Grabbarna följde med och hjälpte till, de är så snälla.
Igår for vi med massa saker till nya stallet också. Så nu har jag bara det nödvändigaste kvar i det gamla. Längtar tills jag får packa upp och göra iordning min "skrubb" i nya stallet. Ska kolla om jag har fler backar hos pappa som man kan stapla på varandra, vore kanon. Är inte så mycket hyllor i skrubben, däremot är den jättestor och har två sadelhängare! Och ovanpå kunde man stapla täcken ganska högt!
Har tänkt införskaffa såna smarta "påsar" som S har, från Rusta. Kostar typ 25 spänn eller så, perfekt att ha täcken i så de inte blir dammiga o så. Blir nog kanon bra det här.
Snart är det jul också! Bara en vecka kvar! 8 dagar.. :D

Kommentarer
Maria Hörnell

Hooppas ni kommer att trivas i nya stallet! God Jul på Er!! Kram!

Datum: 2007-12-18 Tidpunkt: 11:55:33
Blogg/URL: http://www.legendier.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0