Så blev man..

..ledig idag då, fast jag hellre vill jobba. Menmen, bara att hoppas på att få jobba resten av veckan iaf. Rätt skönt att få sova ut imorse, det kan jag inte klaga på. Mysfrukost med misse i sängen, det kan man inte heller klaga på!
Har varit på Claes Ohlson och hittat en låda med lock som jag tror att jag kan förvara Dust´s mineraler i, 23 liter var den på och kostade 32 kr, kändes då bra mycket bättre än granngårdens tunnor från 188 kr. Sheisse vad dyr dom är!
Har suttit och lagt upp en massa Tradera auktioner idag, hoppas på att få iväg det mesta så jag slipper ha det i förrådet, är bara en massa ponnygrejjor som inte används. Men en del grejjor gör ont att se, min älskade Saga hade ju dessa och vissa finns det så många minnen till. Min Saga!

Slängde iväg en beställning till Hööks igår också, behövde nya ridbyxor då de jag har är för små och alldeles strax hål på. Passade på nu när de var 30% rabatt, och tog de billigaste(iofs eftersom jag inte gillar helskoning/knäskoning) så priset blev bara ca 200 kr. Bra mycket billigare än om jag handlat dessa i någon affär här! Min älskade älskling tyckte dessutom att Dust skulle få vara fin, så han handlade 2 st jubileumsschabrak till honom för 98 kr totalt. Tack älskling säger Dutt! :)

Nä, nu funderar jag på att slänga igång en tvättmaskin, installera min symaskin, och käka lite lunch!

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0